2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

iyi akşamlar arkadaşlar...
transferini bekleyen,transfer sonrası gün sayan tüm arkadaşlara sabırlar diliyorum...
mart ayı adayları olarak bazılarımız hüsrana uğradı anlaşılan...
benim 24 mart test günümdü,negatif....
şimdi 2.deneme için gün saymaya başladım,inşallah 9nisanda transfer olacak dondurulmuşlarımla:)))
yine kalbim küt küt....
bebeklerime çok az kaldı,bu yıl bitmeden inşallah hepimiz bu yüce duyguyu tatmış olacağız...

valla lazımsa olsun bende razıyım :) hayal 2085 te hala lekelenme olmamış demekki şart değil :)

Herkese günaydın
Hayalciğim bebişin hayırlı olsun canım Darısı tüm isteyenlerin ve hepimizin başına benimde test günüm yarın ama pazartesi günü yaptırmyı düşünüyorum.

transferim bugünmüş arkadaşlar 13 00 ...4 tane 2 tanesi dondurulabilir dediler...5.gün embriyosu olamadı...kalitesini söylemediler...

transferim bugünmüş arkadaşlar 13 00 ...4 tane 2 tanesi dondurulabilir dediler...5.gün embriyosu olamadı...kalitesini söylemediler...

hayırlı olsunnn,takılma canım gününe,kalitesine rabbim verdikten sonra herşekilde oluyor,transferine büyük moralle git bende ençok buna önem veriyordum ama elimde olmadan enzorunu yaşadım sıkışılığınn verdiği dayanılmaz ağrı ve kasılma oldu umarım rabbim evlatlarımı tutturmuşturda rahmime bunlarıda unuturum,geçmiş olsu şimdiden.allah yardımcın olsunnnnnnnnn..

teşekkür ederim kdr ...ne yalan söyliyeyim stres oldum bira...dondurulabilir dediğine göre kalitesi iyidir değil mi?

allah yardımcımız olsun

canınsağolsun canım,inşaallahh dondurulmuşlarınla alırsın pozitifi,evet pozitifi aln daha az,bakalım bn ve arkdaşlarmın sonucu neolacak,raabbim enhayırlı, güzel sonuçlarını versin herkese

teşekkür ederim kdr ...ne yalan söyliyeyim stres oldum bira...dondurulabilir dediğine göre kalitesi iyidir değil mi?

allah yardımcımız olsun

bişey değil arkadaşım..tabi bud azor embriyoların durumunu beklemek,bzim doktor dondurcak kalitede dedi,yani merkezinde ticari amaç yoksa doğrudur..biz pk yani eşim düşünmüyodu ben istedim tane dondurduk,inş.gerek kalmazda kalırsada yine aynı merkeze gidicem.sıkma canını bak,rahat oll transferin keyfini çkar ben yapamdaım bunu öyle bi vajinal ağrı yaşadımki işilerini zor yaptılar sonuda rahatladım okuya okuya ama o stres öldürdü beni malesef,kaçkere sordum bu olumsuz etkilermi diye hemşireye doktora?inş.bebişlerim tutunuyodur şuanda annelerinin kuzuları napıyor acaba?

Herkese günaydın
Hayalciğim bebişin hayırlı olsun canım Darısı tüm isteyenlerin ve hepimizin başına benimde test günüm yarın ama pazartesi günü yaptırmyı düşünüyorum.

deriinn günaydınn,sabrın ahayran kaldım inş.rabbim sabrının karşılığını verir sana,merakla bekliyorumm,darısı senind ebaşın haydi bekliyozzz

bunlara kafanı takma..benim ki de 3üncü gün ebriyosu idi ve kalitesini de bilmiyordum..nasıl giirersen öyle çıkarsın..dua et ve kasma kendini..inşallah rabbim hayırlısıyla sonuca erdirsin

herkese günaydın nasılsınız? pharmacea hayırlı olur inşallah transferin inşallah başarıyla sonuçlanır.

derin idrar testide mi yapmayacan valla benim şimdi bile yapasım var

kızlar benim dün akşam ayıptır söylemesi tuvalette peçeteye kahverengi leke bulaştı sizce ne olabilir? progestan yüzündenmi acaba yoksa yerleşme kanamasımı gerçi yerleşme kanaması için erken ama ümit işte......

Herkese günaydın

allah razı olsun..allahım isteyen herkese nasip etsin..ben 11.gün dayanamayıp idrar testi yaptım çizginin biri silik çıktı ..dün de allahımın izniyle sonuç güzel dediler..inşallah salıya kadar bi değişme olmaz..salı günü ultrasonda bakılacak

ayyben transferimin ikinci günü evde dinlenirken aynı şey benim başımada geldi...cirone kullandığım jel biraz topaklaşmış ve arasında kahverengi gibi değişik birşey gördüm ve çok korktum..bebişler daha 2inci günde gittimi diye ama normal bence o tarz şeyler..sıkıntı yapma...gayet sakin ol

deriinn günaydınn,sabrın ahayran kaldım inş.rabbim sabrının karşılığını verir sana,merakla bekliyorumm,darısı senind ebaşın haydi bekliyozzz

Amin canım inş.

Jel tortu olarak geri çıkıyor canım benimde öyle oldu.
canım test koltuğun üstünde duruyor yapıp yapmayacağıma bir türlü karar veremiyorum.

Hayal bugün 11. gün yapsammı acaba kahvaltı yaptım ilaçlarımı ve jelimide kullandım ne dersin yapayım mı gene offf çok zor yaaaa

Hayal bugün 11. gün yapsammı acaba kahvaltı yaptım ilaçlarımı ve jelimide kullandım ne dersin yapayım mı gene offf çok zor yaaaa

canım ilaçlarını kullanmışsın sen sabah idrarını da yapmışsındır..şimdi sonuç istediğin gibi olmaz kendini boşuna üzme..bende 1 haftada yaparım demiştim ama 11 gün sonunda anca yaptım..
bence 1 gün daha bekle ve yarın sabah ilk idrarınla ilk işin bu olsun..vehayırla sonuçlansın inşallah.
şimdi kendini üzme..gününü geçirmeye bak ..çokta düşünme..ve şu da kesin ki herşey yaradandan...
ol dediyse olacaktır inşallah

Canım hayırlı olsun yani bir nevi bebişlerini almaya gideceksin bugün çok fazla su içme 3 bardak iç yeter çok sıktınmı bastırınca acı veriyor benim transferim çok rahatgeçti kociş elimi tuttu birlikte dua ederek bebişleri gönderdiklerinden sonra gösterdiler bize sonra duygulandım yutkunamadım konuşamadım sonra odaya çıkardılar bir saat yattım. sonra eşim giydirdi eve gittik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…