ayybennn inşaallah sonu hamilelik olacaksa bizdede azkanama olsun razıyız:)))o topikte yazmıyomu hem kanamsı olmayanların durumunu???benim hamie dediğim arkdaş yazmıştım ya 12.gün azleke oldu ama deerleri yükseldi yine hamile,off şindi bende merka ettim yaaaa???
iyi düşün hayal iyi olsun canım,,aaa düşenlerde var ama güzel çıkmışdeğerin tadını çıkar şimdieden,dua et..ilkdenemenmi?
transferim bugünmüş arkadaşlar 13 00 ...4 tane 2 tanesi dondurulabilir dediler...5.gün embriyosu olamadı...kalitesini söylemediler...
iyi akşamlar arkadaşlar...
transferini bekleyen,transfer sonrası gün sayan tüm arkadaşlara sabırlar diliyorum...
mart ayı adayları olarak bazılarımız hüsrana uğradı anlaşılan...
benim 24 mart test günümdü,negatif....
şimdi 2.deneme için gün saymaya başladım,inşallah 9nisanda transfer olacak dondurulmuşlarımla:)))
yine kalbim küt küt....
bebeklerime çok az kaldı,bu yıl bitmeden inşallah hepimiz bu yüce duyguyu tatmış olacağız...
teşekkür ederim kdr ...ne yalan söyliyeyim stres oldum bira...dondurulabilir dediğine göre kalitesi iyidir değil mi?
allah yardımcımız olsun
Herkese günaydın
Hayalciğim bebişin hayırlı olsun canım Darısı tüm isteyenlerin ve hepimizin başına benimde test günüm yarın ama pazartesi günü yaptırmyı düşünüyorum.
transferim bugünmüş arkadaşlar 13 00 ...4 tane 2 tanesi dondurulabilir dediler...5.gün embriyosu olamadı...kalitesini söylemediler...
Herkese günaydın
Hayalciğim bebişin hayırlı olsun canım Darısı tüm isteyenlerin ve hepimizin başına benimde test günüm yarın ama pazartesi günü yaptırmyı düşünüyorum.
herkese günaydın nasılsınız? pharmacea hayırlı olur inşallah transferin inşallah başarıyla sonuçlanır.
derin idrar testide mi yapmayacan valla benim şimdi bile yapasım var
kızlar benim dün akşam ayıptır söylemesi tuvalette peçeteye kahverengi leke bulaştı sizce ne olabilir? progestan yüzündenmi acaba yoksa yerleşme kanamasımı gerçi yerleşme kanaması için erken ama ümit işte......
deriinn günaydınn,sabrın ahayran kaldım inş.rabbim sabrının karşılığını verir sana,merakla bekliyorumm,darısı senind ebaşın haydi bekliyozzz
herkese günaydın nasılsınız? pharmacea hayırlı olur inşallah transferin inşallah başarıyla sonuçlanır.
derin idrar testide mi yapmayacan valla benim şimdi bile yapasım var
kızlar benim dün akşam ayıptır söylemesi tuvalette peçeteye kahverengi leke bulaştı sizce ne olabilir? progestan yüzündenmi acaba yoksa yerleşme kanamasımı gerçi yerleşme kanaması için erken ama ümit işte......
allah razı olsun..allahım isteyen herkese nasip etsin..ben 11.gün dayanamayıp idrar testi yaptım çizginin biri silik çıktı ..dün de allahımın izniyle sonuç güzel dediler..inşallah salıya kadar bi değişme olmaz..salı günü ultrasonda bakılacak
Hayal bugün 11. gün yapsammı acaba kahvaltı yaptım ilaçlarımı ve jelimide kullandım ne dersin yapayım mı gene offf çok zor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?