canım ilaçlarını kullanmışsın sen sabah idrarını da yapmışsındır..şimdi sonuç istediğin gibi olmaz kendini boşuna üzme..bende 1 haftada yaparım demiştim ama 11 gün sonunda anca yaptım..
bence 1 gün daha bekle ve yarın sabah ilk idrarınla ilk işin bu olsun..vehayırla sonuçlansın inşallah.
şimdi kendini üzme..gününü geçirmeye bak ..çokta düşünme..ve şu da kesin ki herşey yaradandan...
ol dediyse olacaktır inşallah
benim progestan hap şeklinde jel değil ama yine de kaptırmayım demi?
meraktan çatlıyorum testi dışarı çıkardım muhafaza paketinden bi sorun olurmu acaba
canım sen çok stres yaptın şimdi bu beynini kemirir..bence kalkk yap..ama sonuç negatifse 1 üzülme
2incisi sabah idrarım değil di de ilaçlarımı jeli kullandığım için yanlış sonuç de..ama bebişlerin varsa zaten silik te olsa 2inci çizgiyi göreceksin..hadi yap ..yaz...bekliyorum
Yaptım tek çizgi çıktı hayırlısı zaten çıkmama ihtimali çok yüksek onun için üzülmüyorum hayırlısı olsun .
moral buldum mesajlarınızla hepinize çok teşekkür ederim ...şöyleee çıkıp boğazda bir kahvaltı edeyim ordan kliniğe gideyim...moral olsun .....gelince yazarım yine ben...öptüm
Yaptım tek çizgi çıktı hayırlısı zaten çıkmama ihtimali çok yüksek onun için üzülmüyorum hayırlısı olsun .
canım hayrlı olsun ınş tutar bebişleirnslm benimde 19 mart ta transferim yapıldı 3 embriyo transfer edildi.şuan 8 gün oldu 1 nisan test günüm sabırsızlıkla bekliyorum bakalım rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürür inşallah.gayet rahatım bo bol dua ediyorum .Rabbim ol derse olur arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin can yoldaşlarım.
transferim oldu 2 emb. 8 hücreli grade1....2 taneside donduruldu...7 nisan test günüm
canım senın bugun kacıncı gunundu???bende yarın 10.gunum ve test yaptıracam daha fazla dayanamıyorum
transferim oldu 2 emb. 8 hücreli grade1....2 taneside donduruldu...7 nisan test günüm
malesef tedavimiz olumsuz sonuçlandı..kısmet bir dahaki denemeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?