2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

meraktan çatlıyorum testi dışarı çıkardım muhafaza paketinden bi sorun olurmu acaba

benim progestan hap şeklinde jel değil ama yine de kaptırmayım demi?

sadece sakin ol ve dua et ..bende çıkar yol bu ne yapalım ..rabbim belkide böyle sınıyor..ben 10 gün eşimin başını yedim ..ya varsa ya yoksa diye..ve adım atarken bile çok dikkat ettim ..bir tarafım ümitsizdi ama varmış gibi yaptım..idrar yapmadan birgün önce yani 10.uncu gün rabbim öyle bişey yaşattıki bana..sanki rahat ol herşey yolunda der gibi..bir rahatlama geldi içime..daha sakinleştim..
normal de stresli bir işim var ve çok sinirliyim...sakın bişeyi kafaya takmayın birde üşütmeyin..

moral buldum mesajlarınızla hepinize çok teşekkür ederim ...şöyleee çıkıp boğazda bir kahvaltı edeyim ordan kliniğe gideyim...moral olsun .....gelince yazarım yine ben...öptüm

meraktan çatlıyorum testi dışarı çıkardım muhafaza paketinden bi sorun olurmu acaba

canım sen çok stres yaptın şimdi bu beynini kemirir..bence kalkk yap..ama sonuç negatifse 1 üzülme
2incisi sabah idrarım değil di de ilaçlarımı jeli kullandığım için yanlış sonuç de..ama bebişlerin varsa zaten silik te olsa 2inci çizgiyi göreceksin..hadi yap ..yaz...bekliyorum

Yaptım tek çizgi çıktı hayırlısı zaten çıkmama ihtimali çok yüksek onun için üzülmüyorum hayırlısı olsun .

moral buldum mesajlarınızla hepinize çok teşekkür ederim ...şöyleee çıkıp boğazda bir kahvaltı edeyim ordan kliniğe gideyim...moral olsun .....gelince yazarım yine ben...öptüm

ohhh sefan olsunn negüzel....benim yerimede manzaraya bak ve dua et içine doğuyomuş ya(ağzından bal damlıyo)ordanmı transfere gideceksin yoksa:))))umarım derinn arkdaşımıznki gibi güzel geçer,
aahhhh derinnn bende oanı çok güzel geçircem diye odaklamıştım ki zaman beni çok dayanıklı yaptı abartmam hiçbirşeyi...ama olmadı sadece laboratuardan geldiklerinde hemşirenin elinde gördüm,okadar kasılmışımki ağrıdan sadece olmuycakm olumsuz olurmu dedim durdum hoca rahatlattı sanırım bana iğnede vurdular tavandaki yansımadan bakıyodumki emriyolar verilirken gözümü yumdum dua ediyordum,inşaallah ultrasonda görmek nasip plur rabbimmm....

slm benimde 19 mart ta transferim yapıldı 3 embriyo transfer edildi.şuan 8 gün oldu 1 nisan test günüm sabırsızlıkla bekliyorum bakalım rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürür inşallah.gayet rahatım bo bol dua ediyorum .Rabbim ol derse olur arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin can yoldaşlarım.

slm arkadaşlar benımde bu 3.denemem ve bugun transferımın 9.gunu,artık daha fazla dayanamayacagım ve yarın sabahtan hem ıdrar hemde kan testı yaptıracagım,

arkadaşlar bu yazıyı çok beğendim belkide hala bizde geç kalmadık değilmi?çok doğru şeyler yazılmış ve sonuçta güzel,belki aynen böyle davranıp negatifte alınabilir ama kendimize zarar vermemiş oluruz.bugün 4.günüm eşimden uzaktayım sadece 1.5 gün benimle ve bebeklerimizle kaldı yanımzda,ailem yanımda ama babamızda olsayd keşke(rabbim baba olmayı nasip etsin inş. kocişime)..bugünden sonra sürekli yatmıycam bende ağır ilerde yapmam ama yatarken sürekli çok odaklanıyorum karnıma malesef(((tabi buyazıdaki arkdaş şanslı merkezinde psikolog varmış bize nasip olmadı bende çok isterdim ama(çok ihtiyacım vardı(inş.bbeklrimiz tutarda psikolojimiz başka olaylara kayar...

canım hayrlı olsun ınş tutar bebişleirn
ama çok şaşırdım 3 embryo olayına
zira yasak benim bildiğim
nerde yaptrdın tüp bebeği
bende çok istiyorum 3 konulmasını ama yasak diyorlar

slm arkadaslar benimde ayin 20sinde transferim yapildi 6.gun ebriyosu idi ilk gun dinlendim sonra normal hayatima geri dondum tabi dikkat ederek pazartesi ilk testim var ama o gun belli olmaycak ayin 3unde tekrar kan testi verecegim yariladik sayilir hayirlisi ile insallah benimledirbu arada 2 tup bebek denemem bu esimde ve bende hicbir problem yok ilki olmadi bakalim bu defa bizimle kalmayi isteyecek mi simdiden duacinizim allahim cifter cifter nasip etsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…