2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Canım Allah'tan ümit kesilmez arı sütü bal polen yesin eşin birde vitamin hapları kullansın. çok faydası olduğunu duymuştum. İnş. senin güzel haberlerinide bekliyoruz canım....

Sağolasın çok şükür bi problem yok bende tedaviye güzel sonuş veriyorum zamanı geldiğinde tekrar deneriz..kent hospitalda..

Canım bende pharmacıa ya katılıyorum tekrar vücuduna hormon yüklemene gerek kalmaz ve aynı sıkıntıları tekrar yaşamazsın.

Son düzenleme:
transferim oldu 2 emb. 8 hücreli grade1....2 taneside donduruldu...7 nisan test günüm

oo hayırlı uğurlu olsun vatana millete tabiki size:)))))benimde 2embriyo birisi eniyi kalite,öbürüde biraz kalitesiz:)))söyledilerde unuttum ama 7hücre falandı...

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende tedaviye yeni başladım 6 gündür iğnelerimi yapıyorum birkaç gündür takip ediyorum yazılarınızı yüce Rabbim hepimizin kalbindekini versin önce karnımızı sonra kucağımızı doldursun inş bütün isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.:

iyi geceler kardelenn kolay gelsin tedavin, herhalde önümüzdeki hafta sonuna doğru toplanır yumurtaların canımmm inşallah hepimiz bian evvel bebişlerimize kavuşuruzz

bugün 5.günüm geçiyor zaman,ilk 3günki kadar yatmıyorum dün den başladım çok gezindim otrdum,bugünde öyleee ohhh böyle daha mutluyum karnmdakilerle meşgul olmuyorum,kuzularım küsmüyorlardır inşaalh çok odaklanmayım diye pek yüz vermiyorum onlara,ama bilsinlerki artık özgür kızlar gibi takılıp hareket edemiyorsam sebepleri onlarrrrabbime yalvarıyorum sürekliii..normaldede tansiyonum düşüktür transferden sonra arttı 2gündürde jelden dolayı progestron yaaprmış başdönmesi ve gözümde uçuşan karalar ammmaaaaaaaaaa ben mutluyummmmmm

arkadaşlar size bişey sorucam dr umuz bize 1 embriyo dıışında yasak dedi bide dondurulmasıda yasak dedi ama burada okuyorum öyle yapan arkadaşlarımız var bizim ilk denememiz bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

evet bu bana çok lazım şuan...ınş başarabilirm bunu

bilio msn arkadaşım hepimize sımdı en cok bu lazım.olacak olacak sonuc pozıtıf olacak....offf hiçbişey dşnmek ıstemıommm.hiç araştrma yapmıorum bu forumda yazışıorum sadcee..korkuomm onceden bılıppp nelerın olacagını kestrmekk zor gelcek gıbıı.transfer falan fılan..rahım fılmını cok arastırmıstım ve saatlerce masada agladım yaptıramadım ama en sonunda yavrucuklarım için dayandımm utandımm cocuk gıbııı olmaaktan.allahım inşaallah herseyin guselinii yaşatır hani zor elde edılen seylerın tadı vazgecılmezmıiş ya,bizim de cocuklarımızın buüyümesii eğitimii zahmetsiz olcak herkesin gıpta edeceği çoccuklar olcak belki de ...inşaallah onu koynumda uyutmayı eşimin koynunda ikisini uyur grmeyi o kdr cok hayal ediyoprum kii onları uyandırmadan öpüp üstlerini örtmeyıı...bu ara o kdr cok duyuorumkii herkes hamilee..hele birde bana sormaları yokmu.dün kuafrde bi bayan anlatıoo hamileymişş ayyy cok kilo aldımmm napcam falan fılann dıoo...dedımkı içimdenn salakkk halıne şkrett..bnm bebeklerım olsa da 100 kılo olsam razıyımm..yeterki koynumda koklayım onlarıı.bu dileklerim hepımız içinn arkadşlarrr.Allah hepimizi çok seviioo kii bu yükü bize verioo yaşatıoo en yürekli kullarıyız ki bizi bunla sınıyorrr.Allahımıza güvenelimm yolumuza dwm edelım .kaç kere yapcaksak yapalımm o vercek bize hayrlı zmnda hyrlısını vercek en güselini en iiisini en sağlıklısını vercek inşaallah.inşaallah.ltfen Allahım hepimizee bol çocuklu aile olmayı nasip et lütfen

güzel bayanlar tünaydınnn

daha transferin ikinci günü sanki hamileymişim gibi hissediyorum overlerim ağrıyo dün biraz belim ağrıyodu...psikolojik midir nedir bilmem...

eczanemde olsam hergün idrar testi yapardım kesin...geçen sefer öyle olmuştu ...ee napim gebelik testleri gözümün önünde kediye ciğer emanet etmek gibi bişey :)

allahım bana çocuk emanet ederse vatana millete hayırlı düzgün insanlar yetiştireceğim...

allah hepimize sabır versin öpüyorummm

kardelen embriyo sayısında sınırlama geldi ama 35 yaş üstü 2 tane..
fakat dondurma ile ilgili sınır yok

canım benim burdayım:)bende dün senin gönderdiğin yazıyı okudum ve bende put gibi yatmaktan vazgeçtim..tabi annemle eşimede okuttum..yoksa onlar yatmam taraftarı...valla bende bugün anneme süpriz yaptım kahvaltıyı eşimle hazırladık:) ama annem kızdı tabi:) kalk dediysek iş yap demedik dio:) ama bana ölee ii geldiki yemin ederim sırtım ağrıyordu ağrısı geçti:) yarından itibarende gezmeyi bile düşünüorum:) kdr cnm bugün 4. günmü 5 mi?ben transfer gününü saymıodum:)

valla yaa bugün annemde dio bi idrar testi yapsakmı die:) ahh keşke erkenden belli olsada yapsak :) teknoloji gelişmiş gelişmiş ama 12 gün önceden hamililelik tespiti için bişey bulamamışlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…