Hayıdır canım tam olarak hangi aşamadaydın. negatif sonuçmu oldu anlamadım ben.
eşim azospermi..mtese olsu ve sperm bulunamadı çatlayan yumurtalarımla kalakaldım
çok geçmiş olsun keşke yumurtaları dondursalardı....hangi merkezde denedin
Sağolasın çok şükür bi problem yok bende tedaviye güzel sonuş veriyorum zamanı geldiğinde tekrar deneriz..kent hospitalda..
Sağolasın çok şükür bi problem yok bende tedaviye güzel sonuş veriyorum zamanı geldiğinde tekrar deneriz..kent hospitalda..
transferim oldu 2 emb. 8 hücreli grade1....2 taneside donduruldu...7 nisan test günüm
mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende tedaviye yeni başladım 6 gündür iğnelerimi yapıyorum birkaç gündür takip ediyorum yazılarınızı yüce Rabbim hepimizin kalbindekini versin önce karnımızı sonra kucağımızı doldursun inş bütün isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.:
transferim oldu 2 emb. 8 hücreli grade1....2 taneside donduruldu...7 nisan test günüm
evet bu bana çok lazım şuan...ınş başarabilirm bunu
arkadaşlar size bişey sorucam dr umuz bize 1 embriyo dıışında yasak dedi bide dondurulmasıda yasak dedi ama burada okuyorum öyle yapan arkadaşlarımız var bizim ilk denememiz bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bugün 5.günümgeçiyor zaman,ilk 3günki kadar yatmıyorum dün den başladım çok gezindim otrdum,bugünde öyleee ohhh böyle daha mutluyum karnmdakilerle meşgul olmuyorum,kuzularım küsmüyorlardır inşaalh çok odaklanmayım diye pek yüz vermiyorum onlara,ama bilsinlerki artık özgür kızlar gibi takılıp hareket edemiyorsam sebepleri onlarrr rabbime yalvarıyorum sürekliii..normaldede tansiyonum düşüktür transferden sonra arttı 2gündürde jelden dolayı progestron yaaprmış başdönmesi ve gözümde uçuşan karalar ammmaaaaaaaaaa ben mutluyummmmmm
güzel bayanlar tünaydınnn
daha transferin ikinci günü sanki hamileymişim gibi hissediyorum overlerim ağrıyo dün biraz belim ağrıyodu...psikolojik midir nedir bilmem...
eczanemde olsam hergün idrar testi yapardım kesin...geçen sefer öyle olmuştu ...ee napim gebelik testleri gözümün önünde kediye ciğer emanet etmek gibi bişey :)
allahım bana çocuk emanet ederse vatana millete hayırlı düzgün insanlar yetiştireceğim...
allah hepimize sabır versin öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?