mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende tedaviye yeni başladım 6 gündür iğnelerimi yapıyorum birkaç gündür takip ediyorum yazılarınızı yüce Rabbim hepimizin kalbindekini versin önce karnımızı sonra kucağımızı doldursun inş bütün isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.:
bilio msn arkadaşım hepimize sımdı en cok bu lazım.olacak olacak sonuc pozıtıf olacak....offf hiçbişey dşnmek ıstemıommm.hiç araştrma yapmıorum bu forumda yazışıorum sadcee..korkuomm onceden bılıppp nelerın olacagını kestrmekk zor gelcek gıbıı.transfer falan fılan..rahım fılmını cok arastırmıstım ve saatlerce masada agladım yaptıramadım ama en sonunda yavrucuklarım için dayandımm utandımm cocuk gıbııı olmaaktan.allahım inşaallah herseyin guselinii yaşatır hani zor elde edılen seylerın tadı vazgecılmezmıiş ya,bizim de cocuklarımızın buüyümesii eğitimii zahmetsiz olcak herkesin gıpta edeceği çoccuklar olcak belki de ...inşaallah onu koynumda uyutmayı eşimin koynunda ikisini uyur grmeyi o kdr cok hayal ediyoprum kii onları uyandırmadan öpüp üstlerini örtmeyıı...bu ara o kdr cok duyuorumkii herkes hamilee..hele birde bana sormaları yokmu.dün kuafrde bi bayan anlatıoo hamileymişş ayyy cok kilo aldımmm napcam falan fılann dıoo...dedımkı içimdenn salakkk halıne şkrett..bnm bebeklerım olsa da 100 kılo olsam razıyımm..yeterki koynumda koklayım onlarıı.bu dileklerim hepımız içinn arkadşlarrr.Allah hepimizi çok seviioo kii bu yükü bize verioo yaşatıoo en yürekli kullarıyız ki bizi bunla sınıyorrr.Allahımıza güvenelimm yolumuza dwm edelım .kaç kere yapcaksak yapalımm o vercek bize hayrlı zmnda hyrlısını vercek en güselini en iiisini en sağlıklısını vercek inşaallah.inşaallah.ltfen Allahım hepimizee bol çocuklu aile olmayı nasip et lütfen
canım benim burdayım:)bende dün senin gönderdiğin yazıyı okudum ve bende put gibi yatmaktan vazgeçtim..tabi annemle eşimede okuttum..yoksa onlar yatmam taraftarı...valla bende bugün anneme süpriz yaptım kahvaltıyı eşimle hazırladık:) ama annem kızdı tabi:) kalk dediysek iş yap demedik dio:) ama bana ölee ii geldiki yemin ederim sırtım ağrıyordu ağrısı geçti:) yarından itibarende gezmeyi bile düşünüorum:) kdr cnm bugün 4. günmü 5 mi?ben transfer gününü saymıodum:)
slm benimde 19 mart ta transferim yapıldı 3 embriyo transfer edildi.şuan 8 gün oldu 1 nisan test günüm sabırsızlıkla bekliyorum bakalım rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürür inşallah.gayet rahatım bo bol dua ediyorum .Rabbim ol derse olur arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin can yoldaşlarım.
Selam bayanlar,
Dun yumurtalarim toplandi 3 tane toplanabildi uzuldum ilk basta ama bugun gelen haberle uctum 3de dollenmis kalite iyi dediler Sali gunu transferim var kismetse...haber bekleyen yeni baslayan,test gununu bekleyen tum arkadaslar hepinize bol sanslar...
dun yumurta toplandiktan sonra icimden sunu soyledim allahim ben ustume duseni yaptim bundan sonrasini senin eline biraktim dedim sana emanetim....hayirlisi hepimiz icin...
sadece sakin ol ve dua et ..bende çıkar yol bu ne yapalım ..rabbim belkide böyle sınıyor..ben 10 gün eşimin başını yedim ..ya varsa ya yoksa diye..ve adım atarken bile çok dikkat ettim ..bir tarafım ümitsizdi ama varmış gibi yaptım..idrar yapmadan birgün önce yani 10.uncu gün rabbim öyle bişey yaşattıki bana..sanki rahat ol herşey yolunda der gibi..bir rahatlama geldi içime..daha sakinleştim..
normal de stresli bir işim var ve çok sinirliyim...sakın bişeyi kafaya takmayın birde üşütmeyin..
canım hayrlı olsun ınş tutar bebişleirn
ama çok şaşırdım 3 embryo olayına
zira yasak benim bildiğim
nerde yaptrdın tüp bebeği
bende çok istiyorum 3 konulmasını ama yasak diyorlar
malesef tedavimiz olumsuz sonuçlandı..kısmet bir dahaki denemeye..
bugün 5.günümgeçiyor zaman,ilk 3günki kadar yatmıyorum dün den başladım çok gezindim otrdum,bugünde öyleee ohhh böyle daha mutluyum karnmdakilerle meşgul olmuyorum,kuzularım küsmüyorlardır inşaalh çok odaklanmayım diye pek yüz vermiyorum onlara,ama bilsinlerki artık özgür kızlar gibi takılıp hareket edemiyorsam sebepleri onlarrr rabbime yalvarıyorum sürekliii..normaldede tansiyonum düşüktür transferden sonra arttı 2gündürde jelden dolayı progestron yaaprmış başdönmesi ve gözümde uçuşan karalar ammmaaaaaaaaaa ben mutluyummmmmm
canım misafirim vardı nete girmedim hiç bende de baş dönmesi felaket ama dün ben ne kadar bulantı çektim biliyomusun öğürüp durdumbu ilaç yüzünden heralde yada öteki tutunma iğnesini yapmıştım ondan bende adet ağrısı gibi dünden beri gelip gidiyo sende varmı sıkıntı bazende ağrı gibi saplanıyo alt tarafa ama bende mutluyum bazen umutsuzum genel olarak umutluyum çok heyecanlnaıyorum ya daha 5gün oldu nasıl dayancam bilmiyorum
yok canım yaa zaten mercimeklerim annelerini sevdilerse ilk 3 gün tutunmuşlardır:) zaten annem çok kaldırmıo yaaa...arada dolanım sürekli yatmadım ama yinede pek kaldırmadı:) yaa bende nie bi belirti yokaa şimdi birşey olur benim yazım sebebp olmasın,yinede dikkat edinn haaannemde kıızyor ama mutlu olduğumu görünce bişey demiyor zaten çok geziyosam biraz sonra yatıyorum,bebişelrim i düşünüp:))))bende başdönmesi var dışarıyıda düşünüyom azaz gezicemmmm,ben 5.diyorum banane transfer günüünü saydımmm azkaldııııı
suuperisi sen napıyosun nasıl gidyo ???????
İnş canım. tüm isteyenleri dualarını kabul eylesin
Canlarım merhaba bugün test günüm ama yarına kaldı yarın sabahtan gideceğiz yarın. inş. sonuç olumlu olur birde iğnelere başlamadan önce 27 şubatta adet oldum 3. günü iğneler başladı şimdi bu ay adet tarihim kaç olur merak ettim.
derincim dualarımız seninle cnm...inş.hayırlı sonuçlarla dönüppp kızlarrrrr hamileyimmmm die yazarsın:):):))
Selam bayanlar,
Dun yumurtalarim toplandi 3 tane toplanabildi uzuldum ilk basta ama bugun gelen haberle uctum 3de dollenmis kalite iyi dediler Sali gunu transferim var kismetse...haber bekleyen yeni baslayan,test gununu bekleyen tum arkadaslar hepinize bol sanslar...
dun yumurta toplandiktan sonra icimden sunu soyledim allahim ben ustume duseni yaptim bundan sonrasini senin eline biraktim dedim sana emanetim....hayirlisi hepimiz icin...
yok canım yaa zaten mercimeklerim annelerini sevdilerse ilk 3 gün tutunmuşlardır:) zaten annem çok kaldırmıo yaaa...arada dolanım sürekli yatmadım ama yinede pek kaldırmadı:) yaa bende nie bi belirti yokkeşke başım dönse, midem bulansa ,kussam:))
walla cnm napim sürekli arkadaşlarımı çağırıorum yanıma:) zaman geçsin die..yaa ne geçmek bilmez bi zaman dilimi dimi?kdr in deyimiyle 5.günümüz:) ben 4 diyodum ama çabuk geçsin die o 5 dio..kocaman 1 hafta var inş.dayanabilirim test yaptırmadan:) sen nasılsın?belirtilerin inş.ilaçlardan değildir cnm...hamilelik belirtileridir..bende hiç belirti yok yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?