2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

İnş canım. tüm isteyenleri dualarını kabul eylesin
Canlarım merhaba bugün test günüm ama yarına kaldı yarın sabahtan gideceğiz yarın. inş. sonuç olumlu olur birde iğnelere başlamadan önce 27 şubatta adet oldum 3. günü iğneler başladı şimdi bu ay adet tarihim kaç olur merak ettim.

ama ağlarım benn((rabbim hayallerini gerçekleştirsin canım tezzamanda...bugün düşünüyorum"hani diyorlar ya zamanı vardr rabbim vercektir birgün,dualarımız kabul olacak zamanınıda rabbim biliyor""sabır çok önemlli inş.hiç isyan etmemişizdirde artık oazaman benim içinde gelmiştir artık an geliyor dayanamıyorum,arkdaş falan neyse tedaviye başlamadan görümcem doğum yaptı ailden olunca farkılı oluyor çok((bbeği aldım kokladım öyle içim yandıkiii oann dedim rabbim banada kokusunu içime çekeceğim evlat nasip eyle,sen hasret bırakma...olmayacağı düşüncesi mahvetti beni...belki bukezde yaşatmıycak rabbim oyüzden şimdiden negatif olursa sana isyan etmeyim,sen sabrını şimdiden ver rabbim diye dua ediyorum,tabiki daha çok pozitif olsun diyeee...dualarımı ediyorummmTEK SIĞINAĞIMIZ,DAYANAĞIMIZ RABBİMİZ...ALLAH AYRDIMCIMI ZOLSUN TEZ ZAMANDA ANNELİĞİ BBALIĞI YAŞATSIN SAĞLIKLI HAYIRLI BEBKLERMİZLEDE hayallerimiz gerçekleşir...yiycem onlarııı

aa şimdi birşey olur benim yazım sebebp olmasın,yinede dikkat edinn haaannemde kıızyor ama mutlu olduğumu görünce bişey demiyor zaten çok geziyosam biraz sonra yatıyorum,bebişelrim i düşünüp:))))bende başdönmesi var dışarıyıda düşünüyom azaz gezicemmmm,ben 5.diyorum banane transfer günüünü saydımmm azkaldııııı

Selam bayanlar,
Dun yumurtalarim toplandi 3 tane toplanabildi uzuldum ilk basta ama bugun gelen haberle uctum 3de dollenmis kalite iyi dediler Sali gunu transferim var kismetse...haber bekleyen yeni baslayan,test gununu bekleyen tum arkadaslar hepinize bol sanslar...
dun yumurta toplandiktan sonra icimden sunu soyledim allahim ben ustume duseni yaptim bundan sonrasini senin eline biraktim dedim sana emanetim....hayirlisi hepimiz icin...

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

canım senden cevap bekliyorum çok merak ediyorum nerde yaptrdın tüp bebeği
3 embryo nasıl koydular

Canım Allah'a şükürler olsun durum çok iyi Rabbim sonunu getirsin inş.

çok dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah, bebeğimle konuşuyorum karnıma elimi koyup dualar okuyorum meyveyi hiç sevmem normalde meyve yiyorum inciri hiç sevmem incir yiyorum bir yandan ümitliyim bir yandan ümitsiz inşallah bende senin gibi pozitifi görürüm bebeğime kavuşurum. özel değilse söylersmisin ne işaret etti sana rüya mı gördün yoksa ?

canım hayrlı olsun ınş tutar bebişleirn
ama çok şaşırdım 3 embryo olayına
zira yasak benim bildiğim
nerde yaptrdın tüp bebeği
bende çok istiyorum 3 konulmasını ama yasak diyorlar

ya bende anlamadım bu işi burda da var başka duyduğum kişilerde var yaş 35 in altında ilk deneme 2 transfer ediyolar 3transfer ediyolar bana yasak diye tek transfer ettiler bende çok isterdim halbuki 2 olmasını

malesef tedavimiz olumsuz sonuçlandı..kısmet bir dahaki denemeye..

canım allahtan hayırlısını diliyoruz zamanı gelince olacağına inan burdan bir arkadaş yazmıştı kim hatırlamıyorum olumsuz sonuç alınca sadece bebeğime kavuşmak için bir aşamayı daha geçtim diye düşünüyorum demişti böyle düşünebiilmek lazım zorda olsa siz tavsiiyeleri dinleyin vitamin ve keçiboynuzu konusunda

canım misafirim vardı nete girmedim hiç bende de baş dönmesi felaket ama dün ben ne kadar bulantı çektim biliyomusun öğürüp durdum bu ilaç yüzünden heralde yada öteki tutunma iğnesini yapmıştım ondan bende adet ağrısı gibi dünden beri gelip gidiyo sende varmı sıkıntı bazende ağrı gibi saplanıyo alt tarafa ama bende mutluyum bazen umutsuzum genel olarak umutluyum çok heyecanlnaıyorum ya daha 5gün oldu nasıl dayancam bilmiyorum

çok iyim akşmaa doğru başdönmelerim artıyo arada kasıkalırm ağrıyor şiddetli bir ağrım yok hatta bugün çokta yatmadım sadece sersemlik var,benimde arda adet ağrısı benzeri az batmalar oluyor geçiyor aa bide göğüslerim ağrıyor dokunamöıyorum yürürken bile ağrıyor,adetimde yaklaşıyo ya benim adetin 7.günü puregonlarım başladı ya adetimde gecikmişti offf,belirtiler herkste farkılı ama tutunmada oluyor bende anlamadım anca sonucu alınca anlıycaz

yok canım yaa zaten mercimeklerim annelerini sevdilerse ilk 3 gün tutunmuşlardır:) zaten annem çok kaldırmıo yaaa...arada dolanım sürekli yatmadım ama yinede pek kaldırmadı:) yaa bende nie bi belirti yok keşke başım dönse, midem bulansa ,kussam:))
suuperisi sen napıyosun nasıl gidyo ???????

walla cnm napim sürekli arkadaşlarımı çağırıorum yanıma:) zaman geçsin die..yaa ne geçmek bilmez bi zaman dilimi dimi?kdr in deyimiyle 5.günümüz:) ben 4 diyodum ama çabuk geçsin die o 5 dio..kocaman 1 hafta var inş.dayanabilirim test yaptırmadan:) sen nasılsın?belirtilerin inş.ilaçlardan değildir cnm...hamilelik belirtileridir..bende hiç belirti yok yaaaa

derincim dualarımız seninle cnm...inş.hayırlı sonuçlarla dönüppp kızlarrrrr hamileyimmmm die yazarsın:):):))

canım çok sevindim hem de çook. inşallah güzel haberlerini bekiyoruz...

bizimki hamilelik belirtilerimiki ya sanmam olur başdönem çoğunda olurmuş tansiyonum zaten hep düşüktü,moralim bozukkkkk hergün 2kere hapşurdum bugünde boğazım ağrıyo arada ateş basıyo nolcak üştttüm doktora git gel ankaranın karında,amaeliyathanede heralde,rabbim sen meleklerimi,kuzularımı koru ..çok korkuyorum hapşururken onlar sana emanetler superisiii hamile kalsında kusasın inşaallahhhhhh,midede bulansın:)))))))))))))

toikte tarbsferi gerçekleşip te sonuç bekleyen tüm arkadaşlar, Allah hayırlısıyla olumlu sonuçlar nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İkizler bol olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…