2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ayrıca ayağa fazla kalk başında döner:))))mide bulantısını bilmemde ayybene sor:)))

toikte tarbsferi gerçekleşip te sonuç bekleyen tüm arkadaşlar, Allah hayırlısıyla olumlu sonuçlar nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İkizler bol olsun inşallah :)
allah razı olsun ,sen napıyosun şuan beklemede yada dinlenmedemisin?anaotoliadandn sende??

Kızlar yarın est yaptırıcam çok heyecanlıyım sonuç ne olacak eğer olumsuzsa RABBİM SABRIMI VERSİN İNŞ.

allah razı olsun ,sen napıyosun şuan beklemede yada dinlenmedemisin?anaotoliadandn sende??

kdr benim 2 yumurta toplanmıştı, döllenme olmadı. Şu an hiçbirşey yapmıyoruz. Maddi ve manevi biraz zaman geçirmemiz gerekiyor. Alternatif tıptan destekler almayı planlıyorum. Anatoliada idim ben de. kısmet olmadı. Pewrşembe günü bülent beyle görüşmeye gidicez, bizi bilgilendircek sanırım????

superisi inş.canım sonuç güzel olur bitanem
inş..cnm bnim..ama sbrına hayran kaldım ben test günüm bugün olaydı hemen sabah kan vermiştim asla yarını bekleyemezdim...ama maşşallah sana:):):)
ya cnm hapşırmakla bişeycik olmaz bence..sen gönlüne kötülük getirme rabbim korur onları:)bebişlerimiz rabbime emanet...inşallah yaa bi arkadaşım hamile işyerinden kaç aydır kusuo ama ben ölee özeniyorum ki kusmasına anlatamam:)delirdim galiba:):):)bebiş için nelere katlanıoruz..HERŞEY BEBİŞ İÇİN ...
toikte tarbsferi gerçekleşip te sonuç bekleyen tüm arkadaşlar, Allah hayırlısıyla olumlu sonuçlar nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İkizler bol olsun inşallah :)
AMİN CANIM AMİN.....

ayrıca ayağa fazla kalk başında döner:))))mide bulantısını bilmemde ayybene sor:)))

kız valla kalkıom tık yok yaaa:)progestanı ben içmediğim için heralde bi yan etkisi olmuo..sadece karnımda şişlik var o kadar...

Canım eşim illaki yarın dedi bana kalsa ben dünden giderim ama içim içimi yiyor. sabaha kadar uyuyamam.
iğnelere başlamadan önce 27 şubatta adet oldum bu ay nezaman gelmesi gerekli

Canım eşim illaki yarın dedi bana kalsa ben dünden giderim ama içim içimi yiyor. sabaha kadar uyuyamam.
iğnelere başlamadan önce 27 şubatta adet oldum bu ay nezaman gelmesi gerekli

cnm benim hayırlısı çarçabuk sabah olsun:) nerde test yaptırcaksın tüp bebek merk.demi?
cnm benim doktorum gebe olmasan bile progestandan dolayı adet kanaman başlamayabilir demişti...normalde bu günlerde olman gerekir...ama boşver düşünmeeeeeee yarın test günün:))) bitti beklemek:)

tüp bebek merkezinde yaptıracağım canım. ama heyecan tavanyaptı resmen

anladım canım,rabbim şifanızı versin inşaallah,aaa doğru bülent hoca 28inde döncem demişti,inş.gebelik olurda olmasada görüüşürzü demişti bakalım nasip...

gunaydın arkadaslar derın bugunmu kan verıcek
hadı bakalım allahım ınsallah senın ve sonuc bekleyen herkesın yuzunu guldursun
benım 3,denememde neyazıkkı negatıfle bıttı
hayırlıısı dıyorum suan sızlerı merakla gecırıyorum gunlerımı
alllahım cok bekletmeden hepımıze evladımızı versın

anladım canım,rabbim şifanızı versin inşaallah,aaa doğru bülent hoca 28inde döncem demişti,inş.gebelik olurda olmasada görüüşürzü demişti bakalım nasip...

evet canım. İşte perşembe bize de bir kez daha gelin filan diyecek ama nedense diğer topiklerde de belirttim, tüp bebek merkezleri-anatoliada tedavi görenler kısmında gözlemlerimi yazdım. Sanırım ikinci denemeyi orda düşünmem...
Sebebi de sanki merkez olayı paraya dökmüş gibi, bu benim görüşüm ne bileyim, verici Allah o da ayrı konu ama tedbir bizden yine de...
sen ne durumdasın ?

tşkler canım ,allah hayırlı ve saglıklısını gondrsınde tek olsun bızım olsun,
Sen ne yaptın gunlerın nasıl gecıyor

Ben bir süre mola verdim, o nedenle şu an bişey yapmıyorum. Zaten çalışıyorum, işlere verdim kendimi :) Spora başlıycam, malum ilaçlardan fil gibi oldum (( Aktarlarla görüşüyorum bu arada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…