bizimki hamilelik belirtilerimiki ya sanmam olur başdönem çoğunda olurmuş tansiyonum zaten hep düşüktü,moralim bozukkkkk hergün 2kere hapşurdum bugünde boğazım ağrıyo arada ateş basıyo nolcak üştttüm doktora git gel ankaranın karında,amaeliyathanede heralde,rabbim sen meleklerimi,kuzularımı koru ..çok korkuyorum hapşururken onlar sana emanetlersuperisiii hamile kalsında kusasın inşaallahhhhhh,midede bulansın:)))))))))))))
allah razı olsun ,sen napıyosun şuan beklemede yada dinlenmedemisin?anaotoliadandn sende??toikte tarbsferi gerçekleşip te sonuç bekleyen tüm arkadaşlar, Allah hayırlısıyla olumlu sonuçlar nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İkizler bol olsun inşallah :)
allah razı olsun ,sen napıyosun şuan beklemede yada dinlenmedemisin?anaotoliadandn sende??
inş..cnm bnim..ama sbrına hayran kaldım ben test günüm bugün olaydı hemen sabah kan vermiştim asla yarını bekleyemezdim...ama maşşallah sana:):):)superisi inş.canım sonuç güzel olur bitanem
ya cnm hapşırmakla bişeycik olmaz bence..sen gönlüne kötülük getirme rabbim korur onları:)bebişlerimiz rabbime emanet...inşallah yaa bi arkadaşım hamile işyerinden kaç aydır kusuo ama ben ölee özeniyorum ki kusmasına anlatamam:)delirdim galiba:):):)bebiş için nelere katlanıoruz..HERŞEY BEBİŞ İÇİN ...bizimki hamilelik belirtilerimiki ya sanmam olur başdönem çoğunda olurmuş tansiyonum zaten hep düşüktü,moralim bozukkkkk hergün 2kere hapşurdum bugünde boğazım ağrıyo arada ateş basıyo nolcak üştttüm doktora git gel ankaranın karında,amaeliyathanede heralde,rabbim sen meleklerimi,kuzularımı koru ..çok korkuyorum hapşururken onlar sana emanetlersuperisiii hamile kalsında kusasın inşaallahhhhhh,midede bulansın:)))))))))))))
AMİN CANIM AMİN.....toikte tarbsferi gerçekleşip te sonuç bekleyen tüm arkadaşlar, Allah hayırlısıyla olumlu sonuçlar nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İkizler bol olsun inşallah :)
ayrıca ayağa fazla kalk başında döner:))))mide bulantısını bilmemde ayybene sor:)))
Canım eşim illaki yarın dedi bana kalsa ben dünden giderim ama içim içimi yiyor. sabaha kadar uyuyamam.
iğnelere başlamadan önce 27 şubatta adet oldum bu ay nezaman gelmesi gerekli
tüp bebek merkezinde yaptıracağım canım. ama heyecan tavanyaptı resmen
Kızlar yarın est yaptırıcam çok heyecanlıyım sonuç ne olacak eğer olumsuzsa RABBİM SABRIMI VERSİN İNŞ.[/QUOTE
CANIM BENIM YA BENIM DE YARIN TEST GUNUM VE COK HEYCANLIYIM,İNŞALLAH YUCE RABBIM YARIN IKIMIZEDE (VE BIZIM GIBI COCUK OZLEMIYLE YANIP TUTUŞAN TUM ARKADAŞLARA)POZITIF SONUCU GORMEYI NASIP EDER VE BUYUK BIR OZLEMLE BEKLEDIGIMIZ BEBİŞLERİMİZİ ONCE KARNIMIZA SONRADA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP EDER İNŞALLAH
HAYIRLI VE OLUMLU HABERLERINI BEKLIYORUM CANIM
toikte tarbsferi gerçekleşip te sonuç bekleyen tüm arkadaşlar, allah hayırlısıyla olumlu sonuçlar nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Ikizler bol olsun inşallah :)
kdr benim 2 yumurta toplanmıştı, döllenme olmadı. Şu an hiçbirşey yapmıyoruz. Maddi ve manevi biraz zaman geçirmemiz gerekiyor. Alternatif tıptan destekler almayı planlıyorum. Anatoliada idim ben de. kısmet olmadı. Pewrşembe günü bülent beyle görüşmeye gidicez, bizi bilgilendircek sanırım????
tüp bebek merkezinde yaptıracağım canım. ama heyecan tavanyaptı resmen
Kızlar yarın est yaptırıcam çok heyecanlıyım sonuç ne olacak eğer olumsuzsa RABBİM SABRIMI VERSİN İNŞ.[/QUOTE
CANIM BENIM YA BENIM DE YARIN TEST GUNUM VE COK HEYCANLIYIM,İNŞALLAH YUCE RABBIM YARIN IKIMIZEDE (VE BIZIM GIBI COCUK OZLEMIYLE YANIP TUTUŞAN TUM ARKADAŞLARA)POZITIF SONUCU GORMEYI NASIP EDER VE BUYUK BIR OZLEMLE BEKLEDIGIMIZ BEBİŞLERİMİZİ ONCE KARNIMIZA SONRADA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP EDER İNŞALLAH
HAYIRLI VE OLUMLU HABERLERINI BEKLIYORUM CANIM
bizde senden beklyioruz ,hadi arkdaşlar allah yardımcınız olsun banada dua edin,gribim arttı ateşimde çıkyo arasıra inş.tedavimi olumsuz etkilemez bu olay moralimi bozdu
derincim dualarımız seninle...inş.mutlu haberini alcaz....
anladım canım,rabbim şifanızı versin inşaallah,aaa doğru bülent hoca 28inde döncem demişti,inş.gebelik olurda olmasada görüüşürzü demişti bakalım nasip...
tşkler canım ,allah hayırlı ve saglıklısını gondrsınde tek olsun bızım olsun,
Sen ne yaptın gunlerın nasıl gecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?