2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

kdr aybenn nasaılsınız :) bugün 6.günümüz...yolu yarıladık çok şükürrrr....benim hiç bi belirtim yok sizde varmı bişeylerrrr?? derin için çok heyecanlandım yaa daha cvp yazmadı....inş. hamiledir inşallahhhhhhh......

Canlarım benim çok sağolun
sonuç pozitif değerim 120 çıktı canlarım o kadar çok sevindikki anlataman eşimle ağladık sevinç göz yaşı buymuş demekki Allah'ım tüm dileyenlere nasip etsin inşallah yüce Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inş.

yemin ederim sabahdan beri dua ediorum...çok şükür yarabbimmmmmmmmm.....canım ilk başta msjları beğendin cvp yazmadın..alttan bakıorum topicdesin öleee korktum ki negatif die anlatamam....çok şükür cnm hamilesin:) darısı bizlerin başına inşallah:)ayy çok mutlu oldum yaaaaaaa:):):)

Çok sevindim canım. Tebrik ederim.Arıyorum imdi senii Ama telefonun meşgul. Herkese haber mi veriyosun naapıyosun?

maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallah hayırlı evlat olsun inşallah

arkadaşlar size bişe sorucam dün akşam benim kasıklarımda ve afedersiniz ama aşağı tarafta sancım oldu bi saat kadar sürdü ama suan gayet iyiyim cok korktum neden olur bu acaba bi bilginiz varmı

arkadaşlar size bişe sorucam dün akşam benim kasıklarımda ve afedersiniz ama aşağı tarafta sancım oldu bi saat kadar sürdü ama suan gayet iyiyim cok korktum neden olur bu acaba bi bilginiz varmı

canım inşallah yerleşiodur bebişin:) bende hiç bi belirti yok...seninde bugün 6. günün dimi?

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun inşallah ..allah tamamına erdirsin...çok sevindim..yarınben de ikinci testi yaptıracam..rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah...

İnşallah sizin sonuçlarınız da pozitif çıkar. Rabbim hepimize nasip etsin çocuk sahibi olmayı. Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar.

Darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.
İnşallah kızlar sizlerdede olumlu haberler bekliyorum.

tebriklerrrrrrrr, Allah tamamına erdirsin canm.. darısı başımıza

canım benım senın adına cok sevındım,Allah tamamına erdırsın inşallah ve sag salım kucagınada almayı nasıp etsın,darısıda tum cocuk ozlemı ceken herkese inşallah
tekrar gozunaydın

AMİN BİTANEM

Sağol canım tüm isteyenlerin başına inş.

canm belirtin varmıydı? benim bugün 9.günüm, dün çok ağrım oldu bi sağda bi solda şiddetli batmalar oluyor o yüzden ümidim azaldı. herkes bana kızıyor umutsuz olduğum için ama umut vericek hiç belirtim yok ben ne yapayım. O yüzden merak ediyorum sende ne gibi belirtiler vardı?

Ben bir süre mola verdim, o nedenle şu an bişey yapmıyorum. Zaten çalışıyorum, işlere verdim kendimi :) Spora başlıycam, malum ilaçlardan fil gibi oldum (( Aktarlarla görüşüyorum bu arada da

çalışıyor olman cok guzel enazından kafanı başka şeyelere verırsın,evet bu ılaclar cok kılo yapyor negatıf ılk 2 denemeden sonrada bende kılo vermeye calıstım ayrıca alternatıf tıp yontemlerını uygulamaya başladım(yanı bıldıgın kurler vs ..) ama demem o ki hiç vazgeçme hiçte umutsuzluga kapılma herseyın hayırlısı olsun
ayrıca benım felsefem '' BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BENİ GÜÇLENDIRIR'' Bu felsefeyle ayaktayım

canım burdan da tebrik edeyim seni Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah hep güzel haberlerini duyarız inşallah canım darısı biz bekleyen isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…