2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun ve darısı hepimizin başına olsun

deriin cok tebrikler bende cok cok sevindim hepimize umut oluyor poztif sounuclariniz...senden rica etsek bize transferden sonra yasadigin sureci varsa belirtilerini yazarmisin?emin ol bu yazilara cok ihtiyacimiz oluyor...
tesekkurler

ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN...GÖZÜNÜZ AYDIN..RABBİM TAMAMINA ERDİRSİNDE KUCAĞINA AL İNŞAALLAHH..bugün çok duygusalım zaten şuan ağlıyorum msjını gördümniye bimiyorum öğlende bi kriz geldi bugün 6.günüümüz....

bugün 6.günümüz ve ben artık eve sığamadım annemle dışarı attım kendimi,başdönmem ve sersemlik çok progestrendan dır,ya hamileyimde onadandır demeye bile korkuyorum düşünün kendime ümit vermekten bile((((boğazım ağrıyor grip oldum onun streside var dışarıda güneş,hafifi rüzgar ve arda serpiştiren yağmurlar neyse kısa döndüm eve çünkü dengem iyideğildi,kayısı ağacı gördüm çiçek açmış dedimki rabbim benimde çiçeklerim açsın yalvarıyorum,ilkkez bebbekelrimle dönerkende ıslandık azıcık,dedim bunlar mutluluk gözyaşlarımız olsun inşaallah.....sağ bacağım arada tutuluyo,ğöğüs ağrım var bunlar ne belirtisi bilmiyorummmmmmmmm...yarında doğum günüm inşaallah 30yaşımı tamamlrken bebeklerim benimledir,kuzularımmm
derine çookkkk sevindimmmmm...ALLAHIM SEN BURDA BEKLEYENLERİ HEP SEVİNDİR......

ILGAZCIM başka bir topikte senin görüşlerinde var oraya yazdım birşeyler,maleseeff PARA PARAAAA olayına dönmüş çoktan anladık ma iş işten geçti bide dondurulmuşlarım oldu biraz kafa karışıklığıyla,eşim onları bidaha görmek istemz ama inşaallahta gerek kalmaz bidaha gitmeme,yıllardır araştırıyorum ben ankaralıyım ailemded kalırım diye,hastaalr olsun,doktorla olsun ankara deyince anatolia dediler...çoğu merkezde aynıdrı heralde rbbim hepimizin yardımcı olsun,çok zorrr maddi manevi..bide gördüğün muamele,ama ben bülent hocayı seçtim transferime nasip olmadı yoksa gerçekten pozitif enerjisi yüksek bir insan,inş. pozitif olurda dönüşte görüşürüm..samsuna dönmeden...

superisii bende ağızdan almıyorum progestrenu,vajinal alıyorum ama başım serhoşşşşşşşş

Canım olacağına inanın herşey Rabbimden bendede o belirtiler barizdi sağda solda aşırısı sağdaydı batmalarımın birde benim adet olmadan önce göğsümde ağrı ve acı olmadı normalde oluyordu .

ayyy derin inan kendime gibi sevindimmmmmmmm süperrrrr yaaaaa.....eşinide senide tebrik ederim.......

Teşekkür ederim tatlım darısı senin başına inş. sendende güzel haber alacağız.

çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun ve darısı hepimizin başına olsun

Amin canım hepimizin başına

deriin cok tebrikler bende cok cok sevindim hepimize umut oluyor poztif sounuclariniz...senden rica etsek bize transferden sonra yasadigin sureci varsa belirtilerini yazarmisin?emin ol bu yazilara cok ihtiyacimiz oluyor...
tesekkurler

Canım öncelikle tşk ederim . Transferden sonra dua ettim bebeğimle konuştum bol bol yatmadım fazla yavaş yavaş yürüdüm kafamı dağıtmak için. ananas yedim suyunu felan içmedim. yediklerime dikkat ettim sağlıklı beslenmeye çalıştım stresten uzak durdum olup olmadığını düşünmemek için gezdim gezmeye gittim. Kızlar olacğına inanın umudunuzu yitirmeyin. Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin.

Canım inş. 6 gün sonra seninde iyi haberlerini bekliyoruz bitanem .

Canım yağmur yağarken bol bol dua edin yağmurun yüzü suyu hürmetine diyin bitanem birde hergün 100 defa Rabbi Hebli Minessalihin diye tespih çekin canım Allah'ım tüm transfer gününü bekleyenlerin yüzünü güldürsün inş. kızlar iyi merkezler seçin oranları yüksek merkezler seçin. birde secdede dua edin bunu şu şkilde uygulayın seccadenin üzerinde tekbir alın Allah'ü Ekber diyip doğru secdeye secdede 3 defa Subhane Rabbiyel Ala diyin sonra secdeden kalkmadan alnınız secdede dua edin gece 12 den sonra Rabbim faydasını gösterecek inanın kalpten inanın....

çekiyorum tesbih,sürekli meryem suresin zemzem okuyup içiyorum..ya yukarıda göğüslerim ağrımadı demişsin benim şimdi ağrım var normalde olurdu adet yaklaşırken,şimdi kafaya taktım hamile değilmiyim bennn

yhaa cnmmm cok cok hayrlı saglıklı olsunnn.inşaallahhh sonuna kdr hiç bi aksılık cıkmadan anne olursunnnn...inann okudugumda gözlerıme ınnanamadım...cok cok sevındımmm allahım inşaallah bu haberi vermeyı hepımıse nasıp eder...nolkur dua et bize de..insan böle haberler alınca nasıl umutlanıooo biliosundurr kesinn...Allah hepimizii aile yapsınnnn inşaallah<<<<<sana ve senın gıbıı hamişlere nazarlar degmesınn

cici ANNEEEE....deriiinnn,nerdesiiinnnnkutlamalara devammıbugün bize umut oldun,yokmu yarına test günü olannnn???kaçıncı günündü,kaçıncı denemen?hangi merkez?yaz yaaaa bekliyozzz,şöyle kısaca geçbende bugün 6.günde çok ayaklandımmm,artık yatıcam akşammm,karnın sıcak oluyomuydu?alsana değişk soruuartık yakana yapışırız valla,hemen bizide terketme burda,değerlerin inş.iiiki günde bir yükselirrrr
BENDEN SANA

Canım belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bitanem ama bebeğinle konuş varsada yoksada ona çok büyük sevgi ve değer vereceğini babası ile heyecanla beklediğini söyle ben böyle yaptım kafanı dağıt sürekli.

Canım Antalya Tüp bebek merkezi dr kemal bey ilk deneme Rabbim mucizemizi ilkinde nasip etti inş. sonuna kadar sağlıkla almamızı nasip eder.inş. kmarnımda sıcaklık oluyordu , terkedermiyim hiç burdayım hepsini cevaplarım Rabbim inş. yüzümüze gülsün. hayırlısını nasip etsin inş. hepimizin.

cnm gözün aydın allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş
bende tüp bebek yaptırdım ocagın 4 de dogum yaptım şimdi kızım 3 aylık rabbim isteyen herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar versin inşş aminnnnn

inşallah canım Allahım ol desin de olsun. Bülent hocayı ben de seçtim senin gibi, ama yumurta toplamada bile kısmet olmadı. kiz bizim devamı da olmadı hayırlı buymuş. Üüzlmüyoru, umutluyum, burda arkadaşların yazdıklaeını okuyunca güvenim geldi daha da çok umudum arttı....Ben bu aşamadan sonra ne yapcağımı hiç bilmiyorum, merkez nereyi seçerim o da belli değil. Senin test günün ne zaman?

hayırlı uğurlu olsun inşallah ..allah tamamına erdirsin...çok sevindim..yarınben de ikinci testi yaptıracam..rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Canım sağol benimde çarşamba günü 2. testim.

slm arkadaşlar.ben bişey sorcam bılen varsa ki vardır ltfen cvplasın.tup bebek tedavisi sırasında ilaçları kullanırken kendılıgınden hamıle kalınır mı?bir diger sorum ıse cınsel ilişki yasak mı tedavi süresınce yada ne sıklıkta ya da azlıkta olmalıı.ltfenn cvvpp

derinciğim çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin inşallah.bizlere de nasip etsin.

birinden duymuştum,doktor ilaçalrı vermiş.sonra muayeneye gelin demiş,gittiklerinde bayan hamileymiş.bildiğim kadarıyla yumurta toplama işleminden üç gün öncesine kadar bir şey demiyorlar.ama sen yine de iyi araştır.kolay gelsin.

ruhaccım sağoll.daha cok bilgi ve cvp ltfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…