Canlarım benim çok sağolun
sonuç pozitif değerim 120 çıktı canlarım o kadar çok sevindikki anlataman eşimle ağladık sevinç göz yaşı buymuş demekki Allah'ım tüm dileyenlere nasip etsin inşallah yüce Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inş.
sonuç pozitif değerim 120 çıktı canlarım o kadar çok sevindikki anlataman eşimle ağladık sevinç göz yaşı buymuş demekki Allah'ım tüm dileyenlere nasip etsin inşallah yüce Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inş.
evet canım. İşte perşembe bize de bir kez daha gelin filan diyecek ama nedense diğer topiklerde de belirttim, tüp bebek merkezleri-anatoliada tedavi görenler kısmında gözlemlerimi yazdım. Sanırım ikinci denemeyi orda düşünmem...
Sebebi de sanki merkez olayı paraya dökmüş gibi, bu benim görüşüm ne bileyim, verici Allah o da ayrı konu ama tedbir bizden yine de...
sen ne durumdasın ?
tşkler arkadasım allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah,sende moralını bozma bır grıp nedırkı,bebişlerımızde bızım gıbı gucluler oyuzden grıp ateş onları etkılemez
saol canım,boğaz ağrım başladı geniz akıntım var,bugün keyifsizim ama deriin keyfimi yerine getirdi,bencede ananleri bukadr ağrıya acıya katlanıyorki onlarda allahın izniyle dayanırlar kuzularımm diyorum onlara(ve korkuyorum bikaç gün sonra artık bu kelimeyi kullanamamaktan)rabbim sabrını verir ama gelde anlat yüreğimeeee
inş..cnm bnim..ama sbrına hayran kaldım ben test günüm bugün olaydı hemen sabah kan vermiştim asla yarını bekleyemezdim...ama maşşallah sana:):):)
ya cnm hapşırmakla bişeycik olmaz bence..sen gönlüne kötülük getirme rabbim korur onları:)bebişlerimiz rabbime emanet...inşallah yaa bi arkadaşım hamile işyerinden kaç aydır kusuo ama ben ölee özeniyorum ki kusmasına anlatamam:)delirdim galiba:):):)bebiş için nelere katlanıoruz..HERŞEY BEBİŞ İÇİN ...
AMİN CANIM AMİN.....
kız valla kalkıom tık yok yaaa:)progestanı ben içmediğim için heralde bi yan etkisi olmuo..sadece karnımda şişlik var o kadar...
canm belirtin varmıydı? benim bugün 9.günüm, dün çok ağrım oldu bi sağda bi solda şiddetli batmalar oluyor o yüzden ümidim azaldı. herkes bana kızıyor umutsuz olduğum için ama umut vericek hiç belirtim yok ben ne yapayım. O yüzden merak ediyorum sende ne gibi belirtiler vardı?
ayyy derin inan kendime gibi sevindimmmmmmmm süperrrrr yaaaaa.....eşinide senide tebrik ederim.......
çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun ve darısı hepimizin başına olsun
deriin cok tebrikler bende cok cok sevindim hepimize umut oluyor poztif sounuclariniz...senden rica etsek bize transferden sonra yasadigin sureci varsa belirtilerini yazarmisin?emin ol bu yazilara cok ihtiyacimiz oluyor...
tesekkurler
ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN...GÖZÜNÜZ AYDIN..RABBİM TAMAMINA ERDİRSİNDE KUCAĞINA AL İNŞAALLAHH..bugün çok duygusalım zaten şuan ağlıyorum msjını gördümniye bimiyorum öğlende bi kriz geldi bugün 6.günüümüz....
bugün 6.günümüz ve ben artık eve sığamadım annemle dışarı attım kendimi,başdönmem ve sersemlik çok progestrendan dır,ya hamileyimde onadandır demeye bile korkuyorum düşünün kendime ümit vermekten bile((((boğazım ağrıyor grip oldum onun streside var dışarıda güneş,hafifi rüzgar ve arda serpiştiren yağmurlar neyse kısa döndüm eve çünkü dengem iyideğildi,kayısı ağacı gördüm çiçek açmış dedimki rabbim benimde çiçeklerim açsın yalvarıyorum,ilkkez bebbekelrimle dönerkende ıslandık azıcık,dedim bunlar mutluluk gözyaşlarımız olsun inşaallah.....sağ bacağım arada tutuluyo,ğöğüs ağrım var bunlar ne belirtisi bilmiyorummmmmmmmm...yarında doğum günüm inşaallah 30yaşımı tamamlrken bebeklerim benimledir,kuzularımmm
derine çookkkk sevindimmmmm...ALLAHIM SEN BURDA BEKLEYENLERİ HEP SEVİNDİR......
çekiyorum tesbih,sürekli meryem suresin zemzem okuyup içiyorum..ya yukarıda göğüslerim ağrımadı demişsin benim şimdi ağrım var normalde olurdu adet yaklaşırken,şimdi kafaya taktım hamile değilmiyim bennnCanım inş. 6 gün sonra seninde iyi haberlerini bekliyoruz bitanem .
Canım yağmur yağarken bol bol dua edin yağmurun yüzü suyu hürmetine diyin bitanem birde hergün 100 defa Rabbi Hebli Minessalihin diye tespih çekin canım Allah'ım tüm transfer gününü bekleyenlerin yüzünü güldürsün inş. kızlar iyi merkezler seçin oranları yüksek merkezler seçin. birde secdede dua edin bunu şu şkilde uygulayın seccadenin üzerinde tekbir alın Allah'ü Ekber diyip doğru secdeye secdede 3 defa Subhane Rabbiyel Ala diyin sonra secdeden kalkmadan alnınız secdede dua edin gece 12 den sonra Rabbim faydasını gösterecek inanın kalpten inanın....
yhaa cnmmm cok cok hayrlı saglıklı olsunnn.inşaallahhh sonuna kdr hiç bi aksılık cıkmadan anne olursunnnn...inann okudugumda gözlerıme ınnanamadım...cok cok sevındımmm allahım inşaallah bu haberi vermeyı hepımıse nasıp eder...nolkur dua et bize de..insan böle haberler alınca nasıl umutlanıooo biliosundurr kesinn...Allah hepimizii aile yapsınnnn inşaallahCanlarım benim çok sağolun
çekiyorum tesbih,sürekli meryem suresin zemzem okuyup içiyorum..ya yukarıda göğüslerim ağrımadı demişsin benim şimdi ağrım var normalde olurdu adet yaklaşırken,şimdi kafaya taktım hamile değilmiyim bennn
cici ANNEEEE....deriiinnn,nerdesiiinnnn kutlamalara devammı bugün bize umut oldun,yokmu yarına test günü olannnn???kaçıncı günündü,kaçıncı denemen?hangi merkez?yaz yaaaa bekliyozzz,şöyle kısaca geç bende bugün 6.günde çok ayaklandımmm,artık yatıcam akşammm,karnın sıcak oluyomuydu?alsana değişk soruu artık yakana yapışırız valla,hemen bizide terketme burda,değerlerin inş.iiiki günde bir yükselirrrr
BENDEN SANA
ILGAZCIM başka bir topikte senin görüşlerinde var oraya yazdım birşeyler,maleseeff PARA PARAAAA olayına dönmüş çoktan anladık ma iş işten geçti bide dondurulmuşlarım oldu biraz kafa karışıklığıyla,eşim onları bidaha görmek istemz ama inşaallahta gerek kalmaz bidaha gitmeme,yıllardır araştırıyorum ben ankaralıyım ailemded kalırım diye,hastaalr olsun,doktorla olsun ankara deyince anatolia dediler...çoğu merkezde aynıdrı heralde rbbim hepimizin yardımcı olsun,çok zorrr maddi manevi..bide gördüğün muamele,ama ben bülent hocayı seçtim transferime nasip olmadı yoksa gerçekten pozitif enerjisi yüksek bir insan,inş. pozitif olurda dönüşte görüşürüm..samsuna dönmeden...
hayırlı uğurlu olsun inşallah ..allah tamamına erdirsin...çok sevindim..yarınben de ikinci testi yaptıracam..rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah...
slm arkadaşlar.ben bişey sorcam bılen varsa ki vardır ltfen cvplasın.tup bebek tedavisi sırasında ilaçları kullanırken kendılıgınden hamıle kalınır mı?bir diger sorum ıse cınsel ilişki yasak mı tedavi süresınce yada ne sıklıkta ya da azlıkta olmalıı.ltfenn cvvpp
ruhaccım sağoll.daha cok bilgi ve cvp ltfennnnnslm arkadaşlar.ben bişey sorcam bılen varsa ki vardır ltfen cvplasın.tup bebek tedavisi sırasında ilaçları kullanırken kendılıgınden hamıle kalınır mı?bir diger sorum ıse cınsel ilişki yasak mı tedavi süresınce yada ne sıklıkta ya da azlıkta olmalıı.ltfenn cvvpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?