yhaa cnmmm cok cok hayrlı saglıklı olsunnn.inşaallahhh sonuna kdr hiç bi aksılık cıkmadan anne olursunnnn...inann okudugumda gözlerıme ınnanamadım...cok cok sevındımmm allahım inşaallah bu haberi vermeyı hepımıse nasıp eder...nolkur dua et bize de..insan böle haberler alınca nasıl umutlanıooo biliosundurr kesinn...Allah hepimizii aile yapsınnnn inşaallah<<<<<sana ve senın gıbıı hamişlere nazarlar degmesınn
slm arkadaşlar.ben bişey sorcam bılen varsa ki vardır ltfen cvplasın.tup bebek tedavisi sırasında ilaçları kullanırken kendılıgınden hamıle kalınır mı?bir diger sorum ıse cınsel ilişki yasak mı tedavi süresınce yada ne sıklıkta ya da azlıkta olmalıı.ltfenn cvvpp
Amin canım tüm isteyenlerin başına.derinciğim çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin inşallah.bizlere de nasip etsin.
Canlarım benim çok sağolun
sonuç pozitif değerim 120 çıktı canlarım o kadar çok sevindikki anlataman eşimle ağladık sevinç göz yaşı buymuş demekki Allah'ım tüm dileyenlere nasip etsin inşallah yüce Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inş.
slm arkadaşlar.ben bişey sorcam bılen varsa ki vardır ltfen cvplasın.tup bebek tedavisi sırasında ilaçları kullanırken kendılıgınden hamıle kalınır mı?bir diger sorum ıse cınsel ilişki yasak mı tedavi süresınce yada ne sıklıkta ya da azlıkta olmalıı.ltfenn cvvpp
kdr aybenn nasaılsınız :) bugün 6.günümüz...yolu yarıladık çok şükürrrr....benim hiç bi belirtim yok sizde varmı bişeylerrrr?? derin için çok heyecanlandım yaa daha cvp yazmadı....inş. hamiledir inşallahhhhhhh......
bir gelmedim foruma neler olmuş derinnn hayırlı olsun çok sevindim darısı bize inşallah allah tamamına erdirsin
bende mide bulantısındna eser kalmadı demek tutunma iğnesi yapmış başım dönüyo hala oda progestandandır adet ağrısına benzer hafif ağrılarım oluyo bilmem nedendirbugün rüyamda test yaptırmışım pozitif çıkmış o kadar mutluydum kiiiiiiiii
nerdesin ayyben,çalışıyonmu yoksa?yaa belirtiler nasıl ben çok hasta oldum boğazımda başladı biyandan gripp(bugün ilkkez doğaya çıktım:)))yürüdüm azda ıslandım:))iyi geldi...
superisii canımm ya üzme kendini hrkeste bişeyler olcak değil ya,benim hafii belim ağrıdı bugün arda kasıklarım zaten adet günlerim yaklaşıyo yaakendime bile ümit vermiyorumki hamileyim diye offff(bide grip boğaz ağrıs ateşimde var herşey karıştı..ben 2gün önce rüya gördüm bebeğin biri tuutmuş birinede iğneyle düşürcez diyolr ağlıyorum öbürünede bişey olur diye başka rüya görmedimmmm...
bacım toplamadan teste kdr mı yoksa en bastan mııgebelik testine kadar cinsel ilişki yok arkadaşlar....çoğul gebelik riski çok 4 üz 5 iz 6 ız
bacım toplamadan teste kdr mı yoksa en bastan mııgebelik testine kadar cinsel ilişki yok arkadaşlar....çoğul gebelik riski çok 4 üz 5 iz 6 ız
nasılsınız benim hiç bir belirtim yok morelim bozutu eşimle tartıştık iki gündür ağlıyom tutmadı meleğim beni bıraktı herhlal dün sanki malüm bölgenin üstü çekilir gibi oluyordu akşam ağladım ondan belli hiçbişe yok ne sırt ağrısı ne karın ağrısı dua edin canyoldaşlarım tutunsun bana meleğim
bacım toplamadan teste kdr mı yoksa en bastan mııanlamdımmm
olac ak olacakk dielim arkdşlrr
anladımm cnmm tenkkk yuuuu....:81:en baştan teste kadar...ilaç kullanmaya başladığın andan gebelik testi gününe kadar....benimkide isyanlarda ama napim sıksınlar dişlerini
aybenn benimde kasıklarım ağrıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?