2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Canım Dualarım sizlerle Rabbim inş. tüm isteyenlere nasip etsin.

canım toplama işleminden test gününe kadar ilişki olmuyor.

derinciğim çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin inşallah.bizlere de nasip etsin.
Amin canım tüm isteyenlerin başına.

bir gelmedim foruma neler olmuş derinnn hayırlı olsun çok sevindim darısı bize inşallah allah tamamına erdirsin

slm.kalırısın ya yumurtalr büyürken olabilir iğne kullanırken ama hemen nasıl anlaşılcak,yumurtalr toplancak sonuçta?cevabımı bende anlamadım:))))bende diğer ya lucrin kullanırken demiştim keşke adet olmasamda tüpede gitmesem((ama yumurta toplamama işine kadar yaptın yaptın çocuğuda ,ilişkiyide opu olunca ameliyatlaa zaten halin kalaz yasakta:))sonrada 3gün sonra transfer,sonrada bekle hamielliği 3gün sonra ilişki olabilri diyolar sana derler zaten:)))kolay gelsinnn

bende mide bulantısındna eser kalmadı demek tutunma iğnesi yapmış başım dönüyo hala oda progestandandır adet ağrısına benzer hafif ağrılarım oluyo bilmem nedendir bugün rüyamda test yaptırmışım pozitif çıkmış o kadar mutluydum kiiiiiiiii

bir gelmedim foruma neler olmuş derinnn hayırlı olsun çok sevindim darısı bize inşallah allah tamamına erdirsin

nerdesin ayyben,çalışıyonmu yoksa?yaa belirtiler nasıl ben çok hasta oldum boğazımda başladı biyandan gripp(bugün ilkkez doğaya çıktım:)))yürüdüm azda ıslandım:))iyi geldi...

hamınızaaa çok teşekkür ettim cnmmm...derin valla sımdı herkes sen ne dersen onu yapcakkk.....idolümüzsünn bacımmm

hamınızaaa çok teşekkür ettim cnmmm...derin valla sımdı herkes sen ne dersen onu yapcakkk.....idolümüzsünn bacımmm

superisii canımm ya üzme kendini hrkeste bişeyler olcak değil ya,benim hafii belim ağrıdı bugün arda kasıklarım zaten adet günlerim yaklaşıyo yaakendime bile ümit vermiyorumki hamileyim diye offff(bide grip boğaz ağrıs ateşimde var herşey karıştı..ben 2gün önce rüya gördüm bebeğin biri tuutmuş birinede iğneyle düşürcez diyolr ağlıyorum öbürünede bişey olur diyebaşka rüya görmedimmmm...

nerdesin ayyben,çalışıyonmu yoksa?yaa belirtiler nasıl ben çok hasta oldum boğazımda başladı biyandan gripp(bugün ilkkez doğaya çıktım:)))yürüdüm azda ıslandım:))iyi geldi...

ben bugün çalışmaya başladım akşamda kayın validemlere gittik haftasonu misafirlerim vardı giremiyorum nete fazla yahu sizin de artık hızınızı takip etmekte zorlanıyorum maşallah senin göğüslerin şişmiş benim yumurta toplandıktan sonra yavaş yavaş azaldı yok denecek kadar az ama kasıklarıma hep ağrı giriyo arada alt tarafa ağrı saplanıyo gibi oluyo inşallah hayra alamettir bilmiyomki :18:

bizim rüyalarda aç tavuk hesabı olmasın

nasılsınız benim hiç bir belirtim yok morelim bozutu eşimle tartıştık iki gündür ağlıyom tutmadı meleğim beni bıraktı herhlal dün sanki malüm bölgenin üstü çekilir gibi oluyordu akşam ağladım ondan belli hiçbişe yok ne sırt ağrısı ne karın ağrısı dua edin canyoldaşlarım tutunsun bana meleğim

ağlama lütfen ağlayınca endometriumun inceliyor ve tutunması güçleşiyor...koca bu her zaman kavga var biraz küt oluyolar bazen...2 gün sonra barışcağın göre bebeklerini riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…