2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

cnm sıkma canını hç..inan hıcbsey ya da hçkmse sendn ve bebiştten saglıktan önmli deil.sakin ol ve bekle..kitap oku komık seyler islleee..üzme kendınıı.hepımısın canını sıkan seyler oluo yalnız deılsınnn ama sabredelımm Allahım sınıyor bizi en güzel mükafatı da o verecekk.hep yaradana sığınn dua et

4 yıllık evliğim doğal yollardan bir kere hamile kaldım ama 3 haftalıkken düştü.....sonra bir sene daha denedik olmadı....eşim tahlil yaptırdı varikosel çıktı....yani sperm sayısı 60 000 sonra ameliyat oldu daha da kötü oldu 27 000 e düştü....tüp şart oldu.....Genel Tahliler yapıldı 17 gün beklemem gerekiyor regl olana kadar......bu arada doktorumu deyiştirmeye karar verdim....pzt günü brüksel yücel Kahraman da randevum var....medikana dan vezgeçtim....
inş. hayırlı bir karar olmuştur.....herkeze bol şans ......

seni çok iyi anlıyoruz cnm inşallah tutunur bir fatiha okudum inşallah allah kabul eder .....bol şans

canım işe başlamışsın...çok yorma kendini emi tatlım:) benimde akşam adet olcakmışım gibi belim ağrıdı...bide çok siniirliydim canım çok sıkıldı..o sinirle erkende yatıp uyudum bende rüya gördüm ama ben adet olmuşum doktorumla konuşuodum
üfff yaaa iice psikolojimiz bozuldu vallaa....bi bitse hayırlısıyla şu kalan 5 günümüz....
canım benim çok dikkat et kendine çok uzun süre ayakta kalma...

herkese selam benim transferimini 6 günü yalnız bi hata yaptım yumurta toplamada verdikleri tedradoks adlı ilacı 4 tane fazla kullanmışım kutu bitene kadar yazmışlar ama ben gebelik testine kadar sandım iki kutu aldım ve bugun farkına vardım inşallah bişey olmaz

korkma cnm tetradoks gebelikde de kullanılabilir bi ilaç yanlış bilmiosam..ama dr.una ilet bunu haberi olsun cnm:) benimde 7.günüm ..23 martta transferim oldu....sanırım 1 gün arayla öğrencez sonucumuzu cnm :)

DERİN hayırlı uğurlu olsun canım inş hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim çok sevindim böyle güzel haberler görünce bizimde moralimiz daha da yükseliyor buradaki bütün isteyenlere herkese Allah nasip etsin bebişini ve seni nazarlardan korusun

slm gökçe hoşgeldin cnm.yaş kaç? ilk denememi?kaç yıllık evlisin?

Selam canım 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim bende erken menopoz riski eşimdede sperm hareketsizliği vardı gecen sene mayıs da başladık ilk denememde yumurta az gelişti eylül de tekrar denedik ondada bir tane oluştu oda toplamada boş çıktı bu ay tekrar başladık bunda çok şükür iyiydi (iyi dediğim bana göre iyiydi) 4 tane toplandı 3ü döllendi bu gün transferimin 6 günü zaten sitresliyim bide ilacı fazladan kullanınca iyice panikledim hastaneyi aradım bişey olmaz dediler inşallah bişey olmaz

korkma cnm tetradoks gebelikde de kullanılabilir bi ilaç yanlış bilmiosam..ama dr.una ilet bunu haberi olsun cnm:) benimde 7.günüm ..23 martta transferim oldu....sanırım 1 gün arayla öğrencez sonucumuzu cnm :)

benimde 23. de transferim oldu transfer günü sayılmadığı için ben 6 gün dedim aynı gün öğrenecez yani inşallah hayırlı haberler alırız

seni çok iyi anlıyoruz cnm inşallah tutunur bir fatiha okudum inşallah allah kabul eder .....bol şans

çok teşekkür edrim canım desteğin için iyki burası var sizler varsınız inşallah sımsıkı tutunur bana

benimde 23. de transferim oldu transfer günü sayılmadığı için ben 6 gün dedim aynı gün öğrenecez yani inşallah hayırlı haberler alırız

ewt cnm o zaman aynı gün öğrencez...
4 nisanda öğrenecekler çoğaldı :)
ben
gökce01
kdr
aybenn
zzccc
çoğalıyoruz...inşallahh hepimiz 4 nisanda hamişşşşşş olduğumuzu öğreniriz :))

inşaallah,4nisana kadar sabredersek:)))suu perisi yaa,bende ağlamaklıyım 2günür yaa,aslında bugün benim doğum günüm ama mutsuzum yarabbim bebekelrimi yada bebeğimi inşaallh bana hediye göndermiştir..ENBÜYÜK ENGÜZEL HEDİYE BENİM OLUR OZAMAN.........ya biraz önce lavaboya gittim elime birparça geldi ödüm koptu meğer jel tortu halinde gelmiş anlamadım kaçgündür oluyodu ama küçük küçük beyazlık oluyodu şimdi napıyım giden gitmişmidir bidaha jel kullanayımmı bilmiyorumbende adet ağrısı gibi bacakalrıma belime vuran hafifi ağrılar başladı.. bakalım hayırlısı...biryandanda burnum tıkalı halaboğazım kuruyor buhastalık tedaviminde önüne geçti valla sıkıntımdan çok düşünemiyorumda(((

arkdaşım ben sayıyorum transfer gününü,supeririside beni kıskandı:))))dermişim...bugün 7.günümüz...onu kim çıkarmış sayılmaz diye allah allah

ahh canım benim doğum günün kutlu olsun tatlım...inşallah bebişin annesine en güsel hediye olacak:) canım progestan uyguladıktan sonra kaççç saat yatarsam yatim geri gelio...dr tam top şeklinde düşerse tekrar uygula demişti cnm...yaa neden ağlosun bak bebişlerimiz için moral çok önemli....mutlu olacağın şeylerle ilgilen ağlama sakın komik şeyler isle...kafanı dağıt...benimde belim ağrıo cnm adet olcam die öleee korkuorum ki...

arkdaşım ben sayıyorum transfer gününü,supeririside beni kıskandı:))))dermişim...bugün 7.günümüz...onu kim çıkarmış sayılmaz diye allah allah

bende gökce gibi sayıyodum çabuk geçio dedin benide yoldan çıkardın:)))) ewet hepimiz bir sayalım kdr in dediği gibi bugün 7 .günümüz:) 4 nisanı bekleyemeyip idrar testi yapabilirim ben kıslar zor dayanıorum:)

teşekkiürler arkadaşım,,,inşaallah hediyelerimi,müjdelerimi bekliyorum..evimizin neşesi olcak onlar hepimizinnnnbiz drumuzdan çok bilgi almadık iyi benimde içim rahatlar bitane daha yapayımda aklımda kalmasın,tamam sustum elimde değil duygu karmaşası yaşıyorum güldüğümdede çok gülüyorummm:)))yoksa adetmi olucam yaa,neyse belirtiler terste olabişliyor,rabbim sana emanetizzz ...

Merhaba arkadaşlar bana da bugün transfer yapıldı,garip bir duygu doğrusu :44:
Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun.

Canlarımmm inş. hepinizin bizde hamileyiz diyeceğini göreceğiz 4 nisanda Rabbim emeklerimizi boş çevirmez izniyle dua edin ümitsiziğe kapılmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…