cnm sıkma canını hç..inan hıcbsey ya da hçkmse sendn ve bebiştten saglıktan önmli deil.sakin ol ve bekle..kitap oku komık seyler islleee..üzme kendınıı.hepımısın canını sıkan seyler oluo yalnız deılsınnn ama sabredelımm Allahım sınıyor bizi en güzel mükafatı da o verecekk.hep yaradana sığınn dua etnasılsınız benim hiç bir belirtim yok morelim bozutu eşimle tartıştık iki gündür ağlıyom tutmadı meleğim beni bıraktı herhlal dün sanki malüm bölgenin üstü çekilir gibi oluyordu akşam ağladım ondan belli hiçbişe yok ne sırt ağrısı ne karın ağrısı dua edin canyoldaşlarım tutunsun bana meleğim
nasılsınız benim hiç bir belirtim yok morelim bozutu eşimle tartıştık iki gündür ağlıyom tutmadı meleğim beni bıraktı herhlal dün sanki malüm bölgenin üstü çekilir gibi oluyordu akşam ağladım ondan belli hiçbişe yok ne sırt ağrısı ne karın ağrısı dua edin canyoldaşlarım tutunsun bana meleğim
bende mide bulantısındna eser kalmadı demek tutunma iğnesi yapmış başım dönüyo hala oda progestandandır adet ağrısına benzer hafif ağrılarım oluyo bilmem nedendirbugün rüyamda test yaptırmışım pozitif çıkmış o kadar mutluydum kiiiiiiiii
herkese selam benim transferimini 6 günü yalnız bi hata yaptım yumurta toplamada verdikleri tedradoks adlı ilacı 4 tane fazla kullanmışım kutu bitene kadar yazmışlar ama ben gebelik testine kadar sandım iki kutu aldım ve bugun farkına vardım inşallah bişey olmaz
slm gökçe hoşgeldin cnm.yaş kaç? ilk denememi?kaç yıllık evlisin?
korkma cnm tetradoks gebelikde de kullanılabilir bi ilaç yanlış bilmiosam..ama dr.una ilet bunu haberi olsun cnm:) benimde 7.günüm ..23 martta transferim oldu....sanırım 1 gün arayla öğrencez sonucumuzu cnm :)
cnm sıkma canını hç..inan hıcbsey ya da hçkmse sendn ve bebiştten saglıktan önmli deil.sakin ol ve bekle..kitap oku komık seyler islleee..üzme kendınıı.hepımısın canını sıkan seyler oluo yalnız deılsınnn ama sabredelımm Allahım sınıyor bizi en güzel mükafatı da o verecekk.hep yaradana sığınn dua et
seni çok iyi anlıyoruz cnm inşallah tutunur bir fatiha okudum inşallah allah kabul eder .....bol şans
benimde 23. de transferim oldu transfer günü sayılmadığı için ben 6 gün dedim aynı gün öğrenecez yani inşallah hayırlı haberler alırız
ewt cnm o zaman aynı gün öğrencez...
4 nisanda öğrenecekler çoğaldı :)
ben
gökce01
kdr
aybenn
zzccc
çoğalıyoruz...inşallahh hepimiz 4 nisanda hamişşşşşş olduğumuzu öğreniriz :))
arkdaşım ben sayıyorum transfer gününü,supeririside beni kıskandı:))))dermişim...bugün 7.günümüz...onu kim çıkarmış sayılmaz diye allah allahbenimde 23. de transferim oldu transfer günü sayılmadığı için ben 6 gün dedim aynı gün öğrenecez yani inşallah hayırlı haberler alırız
inşaallah,4nisana kadar sabredersek:)))suu perisi yaa,bende ağlamaklıyım 2günür yaa,aslında bugün benim doğum günüm ama mutsuzum yarabbim bebekelrimi yada bebeğimi inşaallh bana hediye göndermiştir..ENBÜYÜK ENGÜZEL HEDİYE BENİM OLUR OZAMAN.........ya biraz önce lavaboya gittim elime birparça geldi ödüm koptu meğer jel tortu halinde gelmiş anlamadım kaçgündür oluyodu ama küçük küçük beyazlık oluyodu şimdi napıyım giden gitmişmidir bidaha jel kullanayımmı bilmiyorumbende adet ağrısı gibi bacakalrıma belime vuran hafifi ağrılar başladı.. bakalım hayırlısı...biryandanda burnum tıkalı halaboğazım kuruyor buhastalık tedaviminde önüne geçti valla sıkıntımdan çok düşünemiyorumda (((
arkdaşım ben sayıyorum transfer gününü,supeririside beni kıskandı:))))dermişim...bugün 7.günümüz...onu kim çıkarmış sayılmaz diye allah allah
ahh canım benim doğum günün kutlu olsun tatlım...inşallah bebişin annesine en güsel hediye olacak:) canım progestan uyguladıktan sonra kaççç saat yatarsam yatim geri gelio...dr tam top şeklinde düşerse tekrar uygula demişti cnm...yaa neden ağlosun bak bebişlerimiz için moral çok önemli....mutlu olacağın şeylerle ilgilen ağlama sakın komik şeyler isle...kafanı dağıt...benimde belim ağrıo cnm adet olcam die öleee korkuorum ki...
ewt cnm o zaman aynı gün öğrencez...
4 nisanda öğrenecekler çoğaldı :)
ben
gökce01
kdr
aybenn
zzccc
çoğalıyoruz...inşallahh hepimiz 4 nisanda hamişşşşşş olduğumuzu öğreniriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?