canım işe başlamışsın...çok yorma kendini emi tatlım:) benimde akşam adet olcakmışım gibi belim ağrıdı...bide çok siniirliydim canım çok sıkıldı..o sinirle erkende yatıp uyudum bende rüya gördümama ben adet olmuşum doktorumla konuşuodum
üfff yaaa iice psikolojimiz bozuldu vallaa....bi bitse hayırlısıyla şu kalan 5 günümüz....
canım benim çok dikkat et kendine çok uzun süre ayakta kalma...
bende gökce gibi sayıyodum çabuk geçio dedin benide yoldan çıkardın:)))) ewet hepimiz bir sayalım kdr in dediği gibi bugün 7 .günümüz:) 4 nisanı bekleyemeyip idrar testi yapabilirim ben kıslar zor dayanıorum:)
hanımlar..transferde 16 günüm..ve kan sonucum 1500
nasıl sizce...benzer durumu yaşayan varmı
inşallah seninn rüyanda tersine çıkar fazla sinirlenipte bebişide korkutma
Canlarımmm inş. hepinizin bizde hamileyiz diyeceğini göreceğiz 4 nisanda Rabbim emeklerimizi boş çevirmez izniyle dua edin ümitsiziğe kapılmayın .
al benden de o kadar
bu arada kdrcim doğum günün kutlu olsun inşallah seneye kucağında bebeğinle pastaya mum dikersin
teşekkiürler arkadaşım,,,inşaallah hediyelerimi,müjdelerimi bekliyorum..evimizin neşesi olcak onlar hepimizinnnnbiz drumuzdan çok bilgi almadık iyi benimde içim rahatlar bitane daha yapayımda aklımda kalmasın,tamam sustum elimde değil duygu karmaşası yaşıyorum güldüğümdede çok gülüyorummm:))) yoksa adetmi olucam yaa,neyse belirtiler terste olabişliyor,rabbim sana emanetizzz ...
hiç bilmem ki değerler kaç olmalı az mı geldi sana inşallah normaldir canım öbür topiklere bak bi istersen
ewt yaaa evimizin neşelerii :)) düşününce bile gülümseleten meleklerimiz:)))aman gül canım bol bol ağlama da:) bende adet olmaktan çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar bana da bugün transfer yapıldı,garip bir duygu doğrusu :44:
Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun.
hayal,kaçkere verdin tahlilini?ilk kaçıncı gün öğrendin?2 güne bir 2kat yükseldiyse değerlerin iyidir bence....
kıslarr sımdı benn 2 haftadır ıgnelerı kullanıomm ılk ıgnelerııı...ne zmn transfer felan yapcaklar.aşamalar neee sıraylan kım der bana hııhhh
grip olduğumdan,istemesemde gözlerimakıyor,çok fena oldum bugün arttı başağrısıda cabası(hapşurmasam arada herseferinde çok korkuyorum inş.bebeklierim tutuysa rabbim koruyodur napıyımmm,hiç istemezdim korkma olmuycaksın adettt 9ay sonra olacaksın inşaallah....korktukça çağırırsın yapma
kıslarr sımdı benn 2 haftadır ıgnelerı kullanıomm ılk ıgnelerııı...ne zmn transfer felan yapcaklar.aşamalar neee sıraylan kım der bana hııhhh
canım bana uzun protokol uygulandı...1 ay doğum kontrol hapı kullandıım..sonra tüp bebek ilaçlarına geçtim...yaklaşık 25 gün de onları kullandım...sonra yumurtalarının büyüyünce anestezi eşliğinde topluolar..o gün dölleyip yaklaşık 3-5 gün içinde transfer ediolar...iştee böleee sonra beklemeye geçiosun...12 gün...işte en zoru bubolll şans canım...zor bi süreç Allah yardımcın olsun....
cnmsınız kıslar gercekten sizler olmasanız kafayı yerdımm en azından soruya karsılık alıyorum ve hiç eleştrmeden ya da didiklemeden gercek hayatta olsa nıe öle nıe bööle ne dedı dr eeeee tüh wahh....çoookk teşekkürlerrr canlarımm..bnm bgun sulu lucrınde 14.gun ve puregonda 6.günn uzun mu kısa mı hıc bılmıomm dra gıdınce beynım ucuoo soru hıc aklıma gelmıooo ıstemıyorum sormakk kötu bısey dencek dıeee...bnmki ne ki ajabaaaa...janjanlarımm aydınlatınncanım ben kendi tedavimi anlatayım sana. 11gün iğneleri kullandım 12.gün yumurtalarım toplandı yumurta toplama anestezi altında oluyo rahat bir işlem sonra aynı gün eşimde sperm vermişti yumurtalar hemen döllendi döllenmenin akabinde 3.gün transfer yapıldı şimdi beklemedeyim transferden sonra 6.günüm 12.günde test günün oluyor
canım bana uzun protokol uygulandı...1 ay doğum kontrol hapı kullandıım..sonra tüp bebek ilaçlarına geçtim...yaklaşık 25 gün de onları kullandım...sonra yumurtalarının büyüyünce anestezi eşliğinde topluolar..o gün dölleyip yaklaşık 3-5 gün içinde transfer ediolar...iştee böleee sonra beklemeye geçiosun...12 gün...işte en zoru bubolll şans canım...zor bi süreç Allah yardımcın olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?