2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

inşallah seninn rüyanda tersine çıkar fazla sinirlenipte bebişide korkutma

al benden de o kadar

bu arada kdrcim doğum günün kutlu olsun inşallah seneye kucağında bebeğinle pastaya mum dikersin

inşallah seninn rüyanda tersine çıkar fazla sinirlenipte bebişide korkutma

inşallah canım yaaa tersine çıksın kırmızıları görmek istemiyorum.....püffff geçsin vakit de hayırlısı ile sonuçları öğrenelim...bebişlerimizin bizle olduğunu duyalım inşallah....

Canlarımmm inş. hepinizin bizde hamileyiz diyeceğini göreceğiz 4 nisanda Rabbim emeklerimizi boş çevirmez izniyle dua edin ümitsiziğe kapılmayın .

inşaallah.ağzından bal damlıyo,tatlı anneee...ümitsizliğe kapılmıyorumda 2gündür arada ağlama krizi geliyo,sendede oluyomuydu,bazen fazla neşelinasılsın yarınmı kan verceksin bidaha?inş.değerlerin iyi çıkar...

al benden de o kadar

bu arada kdrcim doğum günün kutlu olsun inşallah seneye kucağında bebeğinle pastaya mum dikersin

beğendim mesajını hemde çookkkk bğendim,AMİNNNNN..tahminen daha doğum kilolarımı atamamış 3 yada 4aylık falan olmuş bebeğim yada bebeklerim(2tane olursa birinide eşim kucaklar:)))ohh hava bedava,su bedava,hayalde bedava...rabbim hepsini hepimize yaşatsın canımmm...

ewt yaaa evimizin neşelerii :)) düşününce bile gülümseleten meleklerimiz:)))aman gül canım bol bol ağlama da:) bende adet olmaktan çok korkuyorum

ewt yaaa evimizin neşelerii :)) düşününce bile gülümseleten meleklerimiz:)))aman gül canım bol bol ağlama da:) bende adet olmaktan çok korkuyorum

grip olduğumdan,istemesemde gözlerimakıyor,çok fena oldum bugün arttı başağrısıda cabası(hapşurmasam arada herseferinde çok korkuyorum inş.bebeklierim tutuysa rabbim koruyodur napıyımmm,hiç istemezdimkorkma olmuycaksın adettt 9ay sonra olacaksın inşaallah....korktukça çağırırsın yapma

Merhaba arkadaşlar bana da bugün transfer yapıldı,garip bir duygu doğrusu :44:
Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun.

hayırlı olsu n arkdaşım..dinlen 3yada 4gün önemliymiş,ohh bize az kaldı:))günlerin çabuk geçsin inşaallahhh..ilkdenemenmi?

kıslarr sımdı benn 2 haftadır ıgnelerı kullanıomm ılk ıgnelerııı...ne zmn transfer felan yapcaklar.aşamalar neee sıraylan kım der bana hııhhh

kıslarr sımdı benn 2 haftadır ıgnelerı kullanıomm ılk ıgnelerııı...ne zmn transfer felan yapcaklar.aşamalar neee sıraylan kım der bana hııhhh

canım ben kendi tedavimi anlatayım sana. 11gün iğneleri kullandım 12.gün yumurtalarım toplandı yumurta toplama anestezi altında oluyo rahat bir işlem sonra aynı gün eşimde sperm vermişti yumurtalar hemen döllendi döllenmenin akabinde 3.gün transfer yapıldı şimdi beklemedeyim transferden sonra 6.günüm 12.günde test günün oluyor

canım çok geçmiş olsun yaa...iğleşirsin inş çar çabuk...ewt olumsuzluk düşünmek istemiyorummm...yaa kızlar ben idrarda test yapıcam sanırım dayanamıcam:) yarın yapmayı düşünüorum:)

canım bana uzun protokol uygulandı...1 ay doğum kontrol hapı kullandıım..sonra tüp bebek ilaçlarına geçtim...yaklaşık 25 gün de onları kullandım...sonra yumurtalarının büyüyünce anestezi eşliğinde topluolar..o gün dölleyip yaklaşık 3-5 gün içinde transfer ediolar...iştee böleee sonra beklemeye geçiosun...12 gün...işte en zoru bu bolll şans canım...zor bi süreç Allah yardımcın olsun....

cnmsınız kıslar gercekten sizler olmasanız kafayı yerdımm en azından soruya karsılık alıyorum ve hiç eleştrmeden ya da didiklemeden gercek hayatta olsa nıe öle nıe bööle ne dedı dr eeeee tüh wahh....çoookk teşekkürlerrr canlarımm..bnm bgun sulu lucrınde 14.gun ve puregonda 6.günn uzun mu kısa mı hıc bılmıomm dra gıdınce beynım ucuoo soru hıc aklıma gelmıooo ıstemıyorum sormakk kötu bısey dencek dıeee...bnmki ne ki ajabaaaa...janjanlarımm aydınlatınnbenii pilüsss:18:

ayybenn ve superisii inşaallah hamişsinizdirr ve inş bnde hamiş olcamdırrr....olacak olacak kadere inanırım olacak olacakkk janlar

benimkide uzun protokol olduğu için soruyorum henüz iğnelere baslamadım
iğnelere basladıgında kaç günde bir doktor kontrolüne gidiyorsun
yumurtalar toplanana kadar ki zamandan bahsediyorum?_
bi de her defa ultrasonla mı bakıolar ,yoksa başka türlü bi muayene mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…