kıslarr sımdı benn 2 haftadır ıgnelerı kullanıomm ılk ıgnelerııı...ne zmn transfer felan yapcaklar.aşamalar neee sıraylan kım der bana hııhhh
arkadaşlar adet olacak gibi vücudum şişti sanki birde çok gerginim acaba adet öi olucam?
ya göğüslerimde şişti ben adetten 1 hafta önce böle olurum
hayırlı olsu n arkdaşım..dinlen 3yada 4gün önemliymiş,ohh bize az kaldı:))günlerin çabuk geçsin inşaallahhh..ilkdenemenmi?
bneimde birkaç gündür şiti ağrıyor,bende adetten önce olurum ama olcaz diyede bişey yok herkeste farklı şeyler yaşanıyor,benim artık umudum kalmadıda sizi bilemem,çok ateşliyim bugün çok hapşurdum,rabbimden ümit kesilmez ama moral olarak çöktüm,oturup olmadı diye ağlıycam deliler gibi o haldeyim artık,tüm kış böyle hastalnmadım yaabiöneriniz varmı salak gibi merkezide arayıp sormadım dedim hafiftir geçer ilaç almayım,meyve,sebze,su kar etmiyorr
kdr tutunmada belirleyici ilk 2 saat gerisi teferruat...hapşırmayla düşer mi ilahi...ana rahimi o kadar güçsüz değil..eve temizliğe çingeneler gelir bizim orda 1 tane karnında 2 tane yanında bütün evi temizlerdi...aayrıca normal yolla hamile kalsan adetin geçene kadar anlamıcaktın...eğer tutunduysa griple filan asla düşmez....ağrı kesici parol alabilirsin ada çayı filan içme sakın ayrıca senin ki tutacak görceksin
minoseti hamileykende veriyolar onumu içsem??parolu opudan sonra verdiler..off..
ikiside aynı canım ateşini düşürür pekde zararı yok...parol veriyoruz biz hamilelere eczanede :)[/QUO
eczacımızn yoksa*bende hamile adayı olduğuma göre hakkımı paroldan kullanıyorum:))))
ilk iğne derken puregon mu yani yumurtaalrı uyarıcı iğnelermi?benimde uzun protokol oldu,adetin 21.günü lucrinle başladım geldim ankaraya adetim 4gün geçti,kist oluşmuş geçen yadan yumurta çatlamamış,onu iğneyle boşalttıar sonra 4günde onu bekledim e2 düşünce yani adetin 7.gününü buldu puregona başladım,7gün vuruldum,sonra çatlatma iğnesi 36ssat sonra opu oldu,3gün sonrada transfer yani 13 günü buldu adetin 7.gününden sayarsam..şimdide ekliyoruz,arkadaşlarla transfer 7.gün:))bakalım..yumurtaların büyüyomu şuanda neşamadasın?
kdr ve pharmacea kıslarrrr help helppppp pilüss ciwaabbb ıstom bennn nüffennnn
şimdi o 2 tane büyücek bence az yumurta daha iyi gelişiyor...çünkü over dediğin ne ki 20 yumurta oluyo bazen küçük küçük..yer kalmaz şekerim büyümelerine :))
onlar 18 mm olunca çatlatma iğnesi vuracaklar 36 saat sonra toplıcaklar allahın izniyle 2 side döllenir merak etme
içim dışım ananas ve kabak çekirdeği oldu kdr....allahım ne zormuş be hamile kalmak millet tecavüze uğruyoda o gün hamile kalıyor....5 sene tecavüze uğramadım ama :)))) yok yine yok
allah iyliğini versin senin çok güldüm ya sayende kaçgündür morelim sıfırdı
Bayanlar herkese selam bugun (sali) transferim yapildi iyi kalitede 2 embriyo transferi edildi..tedavinin en keyifli asamasiydi gozyaslarim suzuldu icime koyarlarken...eminim hepiniz ayni keyfi aldiniz...12 gun nasil gecer bilmiyorum simdi bekleyen tum arkadasalri cok daha iyi anliyorum....
Allah hepimizin gonlune gore versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?