2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

canım benim doğum kontrol hapı kullanmıosan yani,ilk başta yumurtaların baskılanmıyosa kısa protokoldür..benim yumurtalarım azcık bi ilaçla çoştuğu için ve e2 im fırladığı için ilk başta baskıladı doktorum...
canım progene başladıktan sonra ben hemen hemen hergün ultrason a gittim ve en ez 2 güne bir kan baktırdım..ama benim 30 tane yumurtam oldu ...dr ne kadar baskılasada benimkiler coşuo...ama tabiki ultrason en az 2 güne bi yapıolar die biliorum...

içim dışım ananas ve kabak çekirdeği oldu kdr....allahım ne zormuş be hamile kalmak millet tecavüze uğruyoda o gün hamile kalıyor....5 sene tecavüze uğramadım ama :)))) yok yine yok

bende sadece 2ananas bitirdim 7günde:))tabi biraz babam afalanda verdim..kabak çekireğinide biliyorum ama canım istemdi çok evde duruyo aldık..olsun vardır bir hayır biz bilmeyiz neden kalamıyoruz diye..malesef tecavüzle kalıyolar yinede rabbim kimseye yaşatmasın onlarında imtihanı bu((sende 5senelikmi evlisin?kocan maske falan taksın:))))bende 5.5 sene...buaarda sabah düzeldim bir parol ve 1bardak ıhalmur birde eşimin telefonu sayesinde:)))))

canım şimdi 2 tane eğer over rezervinde bi problem yoksa daha artar yumurtaların...ideali 8 -10 tane..çünkü ultrasonda görülen yumurtanın içi boş olabilir...o nedenle sayısının biraz fazla olması iidir.mesela benim 30 yumurtamın 5 i boştu...18 i olgundu..18 i de döllendi..ama benim eşimin spermi bozuk sadace 2 tane kaliteli kaldılar
canım benim sen kafanı takma dr una güven o en ii sini yapar..Allah yardımcın olsun...kaliteli yumoşların olsun:))))

ohh düzelmene çok sevindim balım benim...bende 2 tane bitirdim ama tabii eşimde yiyo:) kabak da yiyorum...ama en çok hoşaf içiorum kabızlık problemim var..bide aktivya yoğurt yiyorum...ama 3 gündür çıkamadım...canım sıkılıo...dr çok dikkat et kabızlıa dedi..dikkat ettim ama yine de oldum

inş.tam düzelirim saol canım benim..ananas daha almıycam akşam sanki bekleyince tadi bituhaf geldi bana,yeter şindilik..hamdolsun benimde kronikti kabızlığım hatta şurup istedim vermeyelim sen dikkat et dediler arada oldu ama yinede sabahalrı ılıkl ballı limonlu su içiyorum sabah nazmzında çok iyi çıkarıyor hoş bazen etki etmiyo ama napcaksınkafandan at stresde yapıyo kabızlık malesefff..inş. b,şey olmaz bebişinede,bak ben okadar ateşlendim sarsıla sarsıla hapşurdum inş. olmıycak bişey düngece ağlama krizine gircektim olmuycak diye ama rabbim vercekse veriir zaten hepimize....

hayırlı olsun canım en zor sürecin içine girmişsin Allahım sabır versin ve bu sabrın sonunda bebeklerinin sende haberini müjdelesin inşallah canım sakın stres yapma ve kesinlikle belirtilere takılma kullandığın ilaç ve iğnelerden her türlü belirtiyi yaşaman çoooooookkkkkk normal olacak hadi bakem 12 gün sonra güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle

ewt cnm..buugüüünnnn 8.günümüz yuppiiii.....geçio geçio...bugün test günü olan varmıydıki?

ewt cnm..buugüüünnnn 8.günümüz yuppiiii.....geçio geçio...bugün test günü olan varmıydıki?

hani sen idrar test yapacaktınbir iki gündaha bekleyelim ben cuma yada c.tesi düşünüyom bakalımevet bnim zaten 3günüm hastalıkla geçti hala merkezi rdaım ateşin 38i geçerse boğaz kültürü yaptır sonucu bize söyle dediler..çok grip olan var zaten salgın dediler,doktor olumsuz etkilemz merak etme dedi..iyi bakalımm

keyifli olur tabi, bebisini almıs gelmissin hayırlı uğurlu olur insallah
tutunur ve bırakmaz seni

canım test aldım 2 tane bu gün ..ama araştırdım sabah ilk idrarla bakın diolar...yarınmı baksam yoksa 4-5 saat idrar yapmadan bekleyim yapsam mı:) yapıcam zaten ama negatif çıkacağını biliorum.. çok erken hamiş bile olsam daha çıkmazzzz...ama işte insan belki silikde olsa 2.çizgi çıkar umuduyla yapmak istiorum:)

allah hepimize yardım etsin benim cuma yumurtam toplanıcak 2 tanecik zaten ( sonra da transfer olucak çok heycanlıyım dört gözle o günü bekliyorum yumurtlarımın azlığı canımı sıkıyo ama artık takılmıyorum vericek allah 1 yumurtadanda verir.hayıRLISI ARTIK..

hayırlsı canım..tabiki ölle Rabbim ol derse olur...içini ferah tut...Allah yardımcın olsun...bu arada yumurta toplatmaya giderken transfere giderken sakın parfüm sıkma..yasakmışş...embriolar etkileniomuş..ben bilmiodum..bana kızdılar..aklında bulunsun cnm...

bilmediğin birşey için sana kızamazlar çünkü onların önceden uyarması gerekiyordu seni Medicanada yumurtalar toplandıktan sonra hastaya bi kağıt veriyorlar orda ne yapman gerektiği hangi ilaçları ne zaman kullanman gerektiğine dair herşeyi belirtmişler sen müneccim değilsin ki nerden bileceksin parfümün yasak olduğunu dimi ama

Son düzenleme:

ewt canım..ordaki hemşire anestesi uzmanı falan kızdı..doktorum korkma bişey olmaz dedi...opuda sıkmıştım..önemli olan transfer dedi..bana kağıtda vermediler ayrıca opudan sonra..transferden sonra bi kızın elinde gördüm bende istedim ölee aldım yoksa transferden sonrda vermiolardı:) transfere kadar valla hiç sıkmadım bid hatta eşime bile yasakladım:)):)

Selam Arkadaşlar hepinize.:79:
Transfer günü ve işlemden sonrada parfüm, aseton, çamaşır suyu gibi kimyasallar ve kokuların tamamı yasak. Bir de alkol ve sigara değil içmek içilen ortamda bile bulunmamamız gerektiğini söylediler. Aman dikkat 10 gün bunlardan uzak durmaya bakın.Bol istirahat, öyle atlama zıplama çılgınlıklardan da lütfen uzak durun. Hepinize canı gönülden dua ediyorum, kendinize iyi bakın.:80:

yaa ben sigara içilen ortamda kaldım bişey olmaz inşallah...ama camı açıp havalandırdım bak bunudA bilmiodum...

Canlarım dün kan testimi yaptırdım. Saat 1:30 da 15:30 da gelip alın dediler. Kalbim durucaktı heyecandan beklerken 10 gün büyük bir sabırla bekledim iki saat bitmedi arkadaşlar.
Ve sonuç Pozitif
10,67 değer doktorla konuştuk tutmuş dedi, 48 saat sonra tekrar kan testi istedi, tamam mı şimdi hamilemiyim iki gün sonra ne olacak ki arkadaşlar?:26:
Darısı tüm siz canlarımın başına inşallah

canımm benim çok sevindim...hamilesin tabikiii..10 .gün mü yaptırdın testi? peki 5. gün embriosumu transfer edildi cnm?

yaa ben sigara içilen ortamda kaldım bişey olmaz inşallah...ama camı açıp havalandırdım bak bunudA bilmiodum...

Olmaz o kadardan birşey, havalandırmışsında ama rica et senin yanında içmesinler. Tırnaklarımda ojeler var dörtte üçü çıkmış hala silemedim korkudan. Kesinlikle yasak dedince tırstım.:96:

canım sayende bilmediğim birşey öğrendim, parfüm olayını bilmiyordum
başka neler var bilmemiz gereken :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…