2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ben p.tesi çıkmıştımazcık dışarı annemlere çok yakıneczanennin önünde geçerken zortutum kendimi dedim şimdi alırsam benim işim belli olmaz sabırsız bir insanım erken olur negatif çıkar canımı sıkmayım:))bende alınca 2tane alcam heralde ama çıkanda oluyo 9.gün yakın birarkdaşım öğrendi silik çıktı.merkezden arkadaş olduk da:))transfer günnüüde saydı o:)))aynı burçtanız zaten:))10.günde 100 çıktı kanda,yani 12.günü beklemedi ama herkstet aynı olmayabilir negatifte çıksa kanıda yaptırırım mutlaka 2gün sonra..ben haftasonumuda böyle geçirmek istemiyorum bakalım..sabahı bekle yadasen bilrisin 2tane almışın:)))))

Canım çok teşekkür ederim saol. Dilerim hepinizin gönlüne göre olsun.
Bana 3. gün emrio transferi yapıldı.

o zaman sende dayanamayıp 10. gün test yaptırdın dimiii:) yaa ben de şimdi idrar testi yaptım tabikiii negatif çıktı 8.gün bugün..
canım benim ilk denemenmiydi? gözün aydın cnm darısı bizlere tüm isteyenlerin başına inşallah...şimdi 2 güne bir katlıcak değer inşaallah....

selam canım...zaten işiyapmadığımız için çamaşır suyuda kullanmıyoz:))ben çok ayaklanmıştımda artık şimdie gripten dolayı yatıyorum belkide rabbim sakin olayım diye verdi bunuda:))allah razı olsun,sen ne aşamadasın..inş.bebişin vardır

Aydumancım hiç bunlara takılma içini rahat tut. Benden 13 yumurta toplandı kala kala iki tane kaldı. Veren Allah dediğin gibi bir taneyle de veriyor. Rabbım sana en hayırlısından nasib etsin inşallah.:79:

cok cok cok sevindim her hamile haberinde umutlarımız daha çok artıyor
mutluluktan ölebilirsin :;D hak ettin bunu

aaa bende ne aşamadasın diyorum yaa...çok güzel,2gün sonrada normal artış olması lazım 2katı falan,sağlıklı gebelik için..inşaallahhh...ilkdeenmenmiii..hamilesin şuan,tabi asıl işkandeğerlerinde içini ferah tutttttbitmez zaten otest bekleme anları aklıma geldikçe nefesim duruyo sanki....inş. sonuçalrımız iyi olurda değerrrr

canım bekleyemedim zaten yaptım:) ama kocaman tek çizgi sadece:) bide c.tesi yaparım artıkın:)

oooo ben yazarken yapmış bile cadı...takma kafana erkendirrrrr...

Evet benim ilk denemem.
Benim transferim 19 martta yapıldı 29 martta idrar testi tarihimdi. 29 una kadar bekledim. İdrar testi yapma negatif çıkar moralin bozulur ve moralini sakın bozacak şeyler yapma dedi doktor. Ben de mecvur bekledim

canım sayende bilmediğim birşey öğrendim, parfüm olayını bilmiyordum
başka neler var bilmemiz gereken :26:

canım opu da sıkışık olmana gerek yok...ama transferde sıkışık olmalısın..ama çokda su içme patlıcak gibide olma..ama eğer transferden sonra çok sıkışırsan muhakkak sürgüye yap..ben opuda sürgüye yapamadım ayağa kalktım bayıldım:) transferde en az 30 dk yatmalısın nedenle kalma sakın sürgü iste...biraz zor oluo ama napıcan mecbur:)

anlamadım cnm 10 gün müydü bekleme süren 12 değilmi? sen idrar testi yapmışmıydın?negatif çıktı ama moralimi bozmadım daha erken hamiş olsam bile çıkmaz...sıkmadım canımı bi umut die yaptım:)

oooo ben yazarken yapmış bile cadı...takma kafana erkendirrrrr...

hehe yaptım bile:) yok takmıorum aklıma derinciğimi getiriorum..o da 11.gün idrarda yaptı çıkmadı..ama 13 gün kan baktırdı hamişdi:)
RABBİM BİZİDE BU AY HAMİLELİĞİ NASİB EYLE KURBAN OLDUĞUM NOLUR.....

cok cok cok sevindim her hamile haberinde umutlarımız daha çok artıyor
mutluluktan ölebilirsin :;D hak ettin bunu
Can dostlar çok teşekkür ederim inşallah artarda hevesimiz kursağımızda kalmaz.
Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip eylesin Rabbim.
Kdr cim sık dişini az kalmış 2 gün inşallah güzel haberlerinizle sevinicez. 10 gün bekleme sürem ben oniki diye yazmışım kafama ama bize herşeyi yazıp vermişlerdi, kağıtlara baktım salı yani 10. güne vermişler idrar testini.

Arkadaşlar benim 2. günüm bugün ama berbat durumdayım Crinone diye bir vajinal jel kullanıyorum ve vajinal bölgem komple pişti diyebilirim,idrara çıkmak bile işkence gibi oldu
Bu jeli kullanıp bu tarz şikayetleri olanlar varmı?

hadi gözün aydın canım inşallah 2 gün sonra değerin kat be kat artar canım Allahım hayırlısı ile sonuna kadar sağlıkla deva ettirsin inşallah

evet arkadaşım kullanırken vajenin etrafınada sürülüyor benide yakında pişircek çok kaşıntı var

vayy baygın vayy:))bnde çok güzel hatırlamk isterdim opu iydi yani bayılıyosun ayılıyosun sonra ağrıların olyor tabi buda normal..ama transferimi çok iyi hayal ettim odaklandım ama malesf,sabah 5te wcye gittim diye güya beni 7.5ta alacakalr ben almazlar dedim ama eşim ve annem su içdedi durdu,evde4 yada 5bardak yldada orya giden kadar 1litre bide soğuktu(hastalamamın bisebebide bu)aldılar 8e doğru 9a doğru anca alındım ağrım berbattı tutursa okadar ağrıy ainş...güzel geçer inş.seninkide..

evet arkadaşım kullanırken vajenin etrafınada sürülüyor benide yakında pişircek çok kaşıntı var

bende bu u konuyu açmayı düşünüyodum,hiçsevmedim bu crioneyikaşıntı yok ama huylandım hep tortu geliyor azaz,dün büyük geldi ödüm koptu başka bişey sandım:))bitane dah yaptım eğer hamileysem başka yazdırcam ya hap olabilri yada iğnede zor ama,benimde vajinam çok sertleşti ufff((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…