Canım çok teşekkür ederim saol. Dilerim hepinizin gönlüne göre olsun.canımm benim çok sevindim...hamilesin tabikiii..10 .gün mü yaptırdın testi? peki 5. gün embriosumu transfer edildi cnm?
canım test aldım 2 tane bu gün ..ama araştırdım sabah ilk idrarla bakın diolar...yarınmı baksam yoksa 4-5 saat idrar yapmadan bekleyim yapsam mı:) yapıcam zaten ama negatif çıkacağını biliorum..çok erken hamiş bile olsam daha çıkmazzzz...ama işte insan belki silikde olsa 2.çizgi çıkar umuduyla yapmak istiorum:)
Canım çok teşekkür ederim saol. Dilerim hepinizin gönlüne göre olsun.
Bana 3. gün emrio transferi yapıldı.
Selam Arkadaşlar hepinize.:79:
Transfer günü ve işlemden sonrada parfüm, aseton, çamaşır suyu gibi kimyasallar ve kokuların tamamı yasak. Bir de alkol ve sigara değil içmek içilen ortamda bile bulunmamamız gerektiğini söylediler. Aman dikkat 10 gün bunlardan uzak durmaya bakın.Bol istirahat, öyle atlama zıplama çılgınlıklardan da lütfen uzak durun.Hepinize canı gönülden dua ediyorum, kendinize iyi bakın.:80:
allah hepimize yardım etsin benim cuma yumurtam toplanıcak 2 tanecik zaten( sonra da transfer olucak çok heycanlıyım dört gözle o günü bekliyorum yumurtlarımın azlığı canımı sıkıyo ama artık takılmıyorum vericek allah 1 yumurtadanda verir.hayıRLISI ARTIK..
Canlarım dün kan testimi yaptırdım. Saat 1:30 da 15:30 da gelip alın dediler. Kalbim durucaktı heyecandan beklerken 10 gün büyük bir sabırla bekledim iki saat bitmedi arkadaşlar.
Ve sonuç Pozitif
10,67 değer doktorla konuştuk tutmuş dedi, 48 saat sonra tekrar kan testi istedi, tamam mı şimdi hamilemiyim iki gün sonra ne olacak ki arkadaşlar?:26:
Darısı tüm siz canlarımın başına inşallah
Canlarım dün kan testimi yaptırdım. Saat 1:30 da 15:30 da gelip alın dediler. Kalbim durucaktı heyecandan beklerken 10 gün büyük bir sabırla bekledim iki saat bitmedi arkadaşlar.
Ve sonuç Pozitif
10,67 değer doktorla konuştuk tutmuş dedi, 48 saat sonra tekrar kan testi istedi, tamam mı şimdi hamilemiyim iki gün sonra ne olacak ki arkadaşlar?:26:
ben p.tesi çıkmıştımazcık dışarı annemlere çok yakıneczanennin önünde geçerken zortutum kendimi dedim şimdi alırsam benim işim belli olmaz sabırsız bir insanım erken olur negatif çıkar canımı sıkmayım:))bende alınca 2tane alcam heralde ama çıkanda oluyo 9.gün yakın birarkdaşım öğrendi silik çıktı.merkezden arkadaş olduk da:))transfer günnüüde saydı o:)))aynı burçtanız zaten:))10.günde 100 çıktı kanda,yani 12.günü beklemedi ama herkstet aynı olmayabilir negatifte çıksa kanıda yaptırırım mutlaka 2gün sonra..ben haftasonumuda böyle geçirmek istemiyorum bakalım..sabahı bekle yadasen bilrisin 2tane almışın:)))))
o zaman sende dayanamayıp 10. gün test yaptırdın dimiii:) yaa ben de şimdi idrar testi yaptım tabikiii negatif çıktı8.gün bugün..
canım benim ilk denemenmiydi? gözün aydın cnm darısı bizlere tüm isteyenlerin başına inşallah...şimdi 2 güne bir katlıcak değer inşaallah....
Evet benim ilk denemem.o zaman sende dayanamayıp 10. gün test yaptırdın dimiii:) yaa ben de şimdi idrar testi yaptım tabikiii negatif çıktı8.gün bugün..
canım benim ilk denemenmiydi? gözün aydın cnm darısı bizlere tüm isteyenlerin başına inşallah...şimdi 2 güne bir katlıcak değer inşaallah....
canım sayende bilmediğim birşey öğrendim, parfüm olayını bilmiyordum
başka neler var bilmemiz gereken :26:
Evet benim ilk denemem.
Benim transferim 19 martta yapıldı 29 martta idrar testi tarihimdi. 29 una kadar bekledim. İdrar testi yapma negatif çıkar moralin bozulur ve moralini sakın bozacak şeyler yapma dedi doktor. Ben de mecvur bekledim
oooo ben yazarken yapmış bile cadı...takma kafana erkendirrrrr...
aaa bende ne aşamadasın diyorum yaa...çok güzel,2gün sonrada normal artış olması lazım 2katı falan,sağlıklı gebelik için..inşaallahhh...ilkdeenmenmiii..hamilesin şuan,tabi asıl işkandeğerlerinde içini ferah tutttttbitmez zaten otest bekleme anları aklıma geldikçe nefesim duruyo sanki....inş. sonuçalrımız iyi olurda değerrrr
Can dostlar çok teşekkür ederim inşallah artarda hevesimiz kursağımızda kalmaz.cok cok cok sevindim her hamile haberinde umutlarımız daha çok artıyor
mutluluktan ölebilirsin :;D hak ettin bunu
Ve sonuç Pozitif
Arkadaşlar benim 2. günüm bugün ama berbat durumdayım Crinone diye bir vajinal jel kullanıyorum ve vajinal bölgem komple pişti diyebilirim,idrara çıkmak bile işkence gibi oldu
Bu jeli kullanıp bu tarz şikayetleri olanlar varmı?
canım opu da sıkışık olmana gerek yok...ama transferde sıkışık olmalısın..ama çokda su içme patlıcak gibide olma..ama eğer transferden sonra çok sıkışırsan muhakkak sürgüye yap..ben opuda sürgüye yapamadım ayağa kalktım bayıldım:) transferde en az 30 dk yatmalısın nedenle kalma sakın sürgü iste...biraz zor oluo ama napıcan mecbur:)
evet arkadaşım kullanırken vajenin etrafınada sürülüyor benide yakında pişircek çok kaşıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?