2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ayybenn ve superisii inşaallah hamişsinizdirr ve inş bnde hamiş olcamdırrr....olacak olacak kadere inanırım olacak olacakkk janlar

ayy canım ne güzel dua etmişsin allahım kabul etsin inşallah seninle beraber ben lucrin yapmamıştım kısa protokoldü senin heralde uzun protokol

o kadar sıkısık olmaya nasıl dayanıcam? ,
toplama sırasında sıkısık olmaya gerek yok mu?
zaten baygın olacakmışız sıkısık olursam bırakırım nolcak

bana dua eden yok heralde

sana da ben dua edeyim :)
inşallahh ikizlerin olur, ikiz olmazsa tekiz olur :)
hatta bi kız bi erkek olur,
eğer tek olacaksa kız olsun , evladın hayırlısı kız olur :)
"hamileyimmmm" diye bağırdığını duymak istiyorum bu sayfalarda
Allah göbişlerimizi boş bırakmasın
amin amin amin amin amin amin amin amin amin

ayybenn ve superisii inşaallah hamişsinizdirr ve inş bnde hamiş olcamdırrr....olacak olacak kadere inanırım olacak olacakkk janlar

canım ağzına sağlık...aminn inşallah burdaki herkes bide tüm isteyenlerle beraber RABBİM bizede sağlıklı bebişler nasib eyler...

arciy bende ayni jeli kullaniyorum smdilim bir sikayetim yok ama sanki bi sure sonra olacakmis gibi geldi banada yanlzi bana doktorum eger herhani olumusz bir yan etki yasarsam ilaci degistirebicleginiz soylemisti bence tedavi gordugun yere bir danis..gecmis olsun

Tam bir hafta once ayni uzuntuler bendede vardi once 2 olustu sonra 3 tane oldu ucude toplnadi ucude dollendi dunde 2 tane transfer edildi yani sakin umutsuzluga kapilma doktorum bana hep 1 tane bile yeter uzulme demisti simdi bende sana yani seyi soyleyebilirim moralini yuksek tut olan yumurtalarida stresinle etkileme arkadasim...bol sans...

kdr hiç sana dua etmez olurmuyuz allahım inşallah seninde benimde superisininde hlycn da aklıma adı gelmeyen umutla bekleyen tüm kızlarımızın sonucu pozitif olur rabbim hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar nasip eder

LEBLEBITOZU cok tebrik ederimd arisi biz butun bekleyenlerin basina....

kdr cim ben hepimize birden hep dua ediorum balım...dualarımdasın :)

superisi bende senden gaza geldim sabah kalıkınca test yaptım tertemiz bir negatif aldım ama benim moralim bozuldu valla ya bide adet olucam gibi ağrılarım arttı canım çok sıkılıyoo ya ağlıcam şimdi

leblebitozu sanada hayırlı olsun inşallah değerlerin katlana katlana artar hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu inşallah bizede nasip olur

ALLAH razı olsunnnn..ikitane koydular ma artık nasip..ya kuzum olacak yada kuzularımmmm inşaallah..ama annem rüyasında kucağında bitane leylek var görmüş..acaba benim leyleğimmi geliyorrrsenide dyalım inşaallah..dünyaayy haykıralım HAMİLEYİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...

leblebitozu sanada hayırlı olsun inşallah değerlerin katlana katlana artar hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu inşallah bizede nasip olur

öyle bir katlansınki,sonunda kucağına düşsün o katın içindeki bebekkkkkkkk yada bebekler..iki emriyomuydu leblebitozu(isminede bayıldım)::.

superisi bende senden gaza geldim sabah kalıkınca test yaptım tertemiz bir negatif aldım ama benim moralim bozuldu valla ya bide adet olucam gibi ağrılarım arttı canım çok sıkılıyoo ya ağlıcam şimdi

canım benim ağlama sakın...moral bozmak yok..benimde ölee çok belim ağrıo ki...adet olacam sanki ...ama sıkmıorum canımı zaten negatif çıkması %90 ihtimaldi...h amiş bile olsak çok erken idrarda çıkması..hem derini düşün cnm..11 gün test yaptı negatiff 13. gün maşallah pozitif değeri gördü....Allah bebişini korusun...o nedenle üzme kendini tamamı bebişim:)

YA BENİMDE BELİM ARADA ÇOK AĞRIYO YAPMAYINNN.....YAA TUTMUŞLARDIR İNŞAALLAH..topiğimizde nüfus patlıycak....:))))))))))))))))derini düşünüp mutl umutlu olalım,oda bugünde uğramdı naptıysa??aa bi ben idrartesti yapmadım aaa......:26:

tenkkk uuu tenk uuuuu superimmmmmm cnmsınnn ...iiileblebilebiii tosuuuu cnmm sen de bisi aaydınlatmıısn sagolasınnnn...olacak olacak kadere inannırım olacak olcak

yhaaa lebilebii tosuuuu cnmmm şükürler olsun cok sevındımmm....1 tane daha annemis oluo kıslar....başı derin cektiii maşaallahhepımısın basına inşaallah....yupßßßßiiii olayhhhh ahey aheyyyy cülülülülüüü:92:allahımmmm seni ve tüm ahmişleriii tüm hamiş adaylarını korusunnnnn hayrlsıını versinnnnn...hoßßßßaaaaa

ayy canım ne güzel dua etmişsin allahım kabul etsin inşallah seninle beraber ben lucrin yapmamıştım kısa protokoldü senin heralde uzun protokol
hımmmmhhh ayhhh hiç ay dont noaw sekerım bılmıom uzun mu kısa mı op ne surgu ne offffffffff...amanınnnnn dualarımıs kabul olsunn kıslar olacak olacak

amin amin aminnnn cnmmm cümlemiseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…