ayybenn ve superisii inşaallah hamişsinizdirr ve inş bnde hamiş olcamdırrr....olacak olacak kadere inanırım olacak olacakkk janlar
ayy canım ne güzel dua etmişsin allahım kabul etsin inşallah seninle beraber ben lucrin yapmamıştım kısa protokoldü senin heralde uzun protokol
canım opu da sıkışık olmana gerek yok...ama transferde sıkışık olmalısın..ama çokda su içme patlıcak gibide olma..ama eğer transferden sonra çok sıkışırsan muhakkak sürgüye yap..ben opuda sürgüye yapamadım ayağa kalktım bayıldım:) transferde en az 30 dk yatmalısın nedenle kalma sakın sürgü iste...biraz zor oluo ama napıcan mecbur:)
bana dua eden yok heralde
ayybenn ve superisii inşaallah hamişsinizdirr ve inş bnde hamiş olcamdırrr....olacak olacak kadere inanırım olacak olacakkk janlar
Arkadaşlar benim 2. günüm bugün ama berbat durumdayım Crinone diye bir vajinal jel kullanıyorum ve vajinal bölgem komple pişti diyebilirim,idrara çıkmak bile işkence gibi oldu
Bu jeli kullanıp bu tarz şikayetleri olanlar varmı?
allah hepimize yardım etsin benim cuma yumurtam toplanıcak 2 tanecik zaten( sonra da transfer olucak çok heycanlıyım dört gözle o günü bekliyorum yumurtlarımın azlığı canımı sıkıyo ama artık takılmıyorum vericek allah 1 yumurtadanda verir.hayıRLISI ARTIK..
Evet benim ilk denemem.
Benim transferim 19 martta yapıldı 29 martta idrar testi tarihimdi. 29 una kadar bekledim. İdrar testi yapma negatif çıkar moralin bozulur ve moralini sakın bozacak şeyler yapma dedi doktor. Ben de mecvur bekledim
kdr cim ben hepimize birden hep dua ediorum balım...dualarımdasın :)
sana da ben dua edeyim :)
inşallahh ikizlerin olur, ikiz olmazsa tekiz olur :)
hatta bi kız bi erkek olur,
eğer tek olacaksa kız olsun , evladın hayırlısı kız olur :)
"hamileyimmmm" diye bağırdığını duymak istiyorum bu sayfalarda
Allah göbişlerimizi boş bırakmasın
amin amin amin amin amin amin amin amin amin
leblebitozu sanada hayırlı olsun inşallah değerlerin katlana katlana artar hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu inşallah bizede nasip olur
superisi bende senden gaza geldim sabah kalıkınca test yaptım tertemiz bir negatif aldım ama benim moralim bozuldu valla ya bide adet olucam gibi ağrılarım arttı canım çok sıkılıyoo ya ağlıcam şimdi
canım benim ağlama sakın...moral bozmak yok..benimde ölee çok belim ağrıo ki...adet olacam sanki ...ama sıkmıorum canımı zaten negatif çıkması %90 ihtimaldi...h amiş bile olsak çok erken idrarda çıkması..hem derini düşün cnm..11 gün test yaptı negatiff 13. gün maşallah pozitif değeri gördü....Allah bebişini korusun...o nedenle üzme kendini tamamı bebişim:)
canım benim doğum kontrol hapı kullanmıosan yani,ilk başta yumurtaların baskılanmıyosa kısa protokoldür..benim yumurtalarım azcık bi ilaçla çoştuğu için ve e2 im fırladığı için ilk başta baskıladı doktorum...
canım progene başladıktan sonra ben hemen hemen hergün ultrason a gittim ve en ez 2 güne bir kan baktırdım..ama benim 30 tane yumurtam oldu ...dr ne kadar baskılasada benimkiler coşuo...ama tabiki ultrason en az 2 güne bi yapıolar die biliorum...
canım şimdi 2 tane eğer over rezervinde bi problem yoksa daha artar yumurtaların...ideali 8 -10 tane..çünkü ultrasonda görülen yumurtanın içi boş olabilir...o nedenle sayısının biraz fazla olması iidir.mesela benim 30 yumurtamın 5 i boştu...18 i olgundu..18 i de döllendi..ama benim eşimin spermi bozuk sadace 2 tane kaliteli kaldılar
canım benim sen kafanı takma dr una güven o en ii sini yapar..Allah yardımcın olsun...kaliteli yumoşların olsun:))))
tenkkk uuu tenk uuuuu superimmmmmm cnmsınnn ...iiileblebilebiii tosuuuu cnmm sen de bisi aaydınlatmıısn sagolasınnnn...olacak olacak kadere inannırım olacak olcakSelam Arkadaşlar hepinize.:79:
Transfer günü ve işlemden sonrada parfüm, aseton, çamaşır suyu gibi kimyasallar ve kokuların tamamı yasak. Bir de alkol ve sigara değil içmek içilen ortamda bile bulunmamamız gerektiğini söylediler. Aman dikkat 10 gün bunlardan uzak durmaya bakın.Bol istirahat, öyle atlama zıplama çılgınlıklardan da lütfen uzak durun.Hepinize canı gönülden dua ediyorum, kendinize iyi bakın.:80:
yhaaa lebilebii tosuuuu cnmmm şükürler olsun cok sevındımmm....1 tane daha annemis oluo kıslar....başı derin cektiii maşaallahCanlarım dün kan testimi yaptırdım. Saat 1:30 da 15:30 da gelip alın dediler. Kalbim durucaktı heyecandan beklerken 10 gün büyük bir sabırla bekledim iki saat bitmedi arkadaşlar.
Ve sonuç Pozitif
10,67 değer doktorla konuştuk tutmuş dedi, 48 saat sonra tekrar kan testi istedi, tamam mı şimdi hamilemiyim iki gün sonra ne olacak ki arkadaşlar?:26:
Darısı tüm siz canlarımın başına inşallah
hımmmmhhh ayhhh hiç ay dont noaw sekerım bılmıom uzun mu kısa mı op ne surgu ne offffffffff...amanınnnnn dualarımıs kabul olsunn kıslar olacak olacakayy canım ne güzel dua etmişsin allahım kabul etsin inşallah seninle beraber ben lucrin yapmamıştım kısa protokoldü senin heralde uzun protokol
amin amin aminnnn cnmmm cümlemiseeeesana da ben dua edeyim :)
inşallahh ikizlerin olur, ikiz olmazsa tekiz olur :)
hatta bi kız bi erkek olur,
eğer tek olacaksa kız olsun , evladın hayırlısı kız olur :),
"hamileyimmmm" diye bağırdığını duymak istiyorum bu sayfalarda
Allah göbişlerimizi boş bırakmasın
amin amin amin amin amin amin amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?