2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

canım sende yarın yap:) transferdaşlar olarak aynı şeyleri yapalım:) ama üzülmeyeceksen yap...ben gerçekten üzülmedim...sonuçta belki doğrudur hamile değilimdir ama olsun bi umut var içimde...daha idrarda görünmesi için çok ama çok erkendi...eğer mutlu olacaksan yap...üzüleceksen yapma sakın ok???
tenkkk uuu tenk uuuuu superimmmmmm cnmsınnn ...iiileblebilebiii tosuuuu cnmm sen de bisi aaydınlatmıısn sagolasınnnn...olacak olacak kadere inannırım olacak olcak
sende benim canımsın:)inşallah olacak inşallah.......

Ben dayanamadım dr u arayıp iğneye çevirttirdim bugün ama şikayetim hala geçmedi.vajinamdan koca koca tortular çıkıyor :18: hala çok acım var.Çok zor bi süreç vallahi Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.

ımhhhh bacımm onu ne zmn verıoo drrr huylndım şimciqqqqq:18:

allahım inşallah tutunmasını nasip eder sana cnm......sana sorularım olacak cnm...
1. nerde yaptırdın?
2. kaç yumurtadan kaçı döllendi
3. benim bildiğim birden fazla yerleştirmiyorlar artık nasıl iki tane oluyor ???
cevapların için şimdiden tşk ler

Ya arkadaşlar benim kafam şuan okuduğum iki mesajdan dolayı acayip karıştı....
ben geçen hafta doktorumdan birden fazla transfer olayı yasaklandı diye duymuştum ama burda iki arkadaşımız iki transfer birden edilmiş ?????? Acıl cevap bekliyorum....gerçi pzt randavum var ama o güne kadar dayanamıcam....:)

bende öyle biliyorum hatta yasa var,benim gitiğim merkezde benden 1yaş küçük arkdaşa 2embryo konuldu,neyse sıra ban geldi buarada 3o yaşındayım(hemde çok yeni dün tamgirdim)hiç sormadılar bile ama bizde sormadık napalım daha iyi dedim buna hazırladım kendimi,ya ikis tutar,ya birisi artık nasippp:))

yaa hala evime gidemedim ki istanbulda oteldeyim cumartesi döncez....cumartesi döneceğiz....hele bi gidim hergün yaparım hehehe...bugün gittim bi eczaneden aldım kazıkçılar ben 4 e satıyorum 5 e sattılar bana :)

kdr aynanın karşısına geçtim göğüslerimi inceledim valla bu yaşıma kadar bu kadar ayrıntılı hiç bakmamışım meğer :) uçlarda kararma var mı yokmu filan filan.....psikopat oldummm valla

yaa hala evime gidemedim ki istanbulda oteldeyim cumartesi döncez....cumartesi döneceğiz....hele bi gidim hergün yaparım hehehe...bugün gittim bi eczaneden aldım kazıkçılar ben 4 e satıyorum 5 e sattılar bana :)

ya benim oturduğm yerde 3 falandı heralde,arada adetim geçer almam,tedaviye başlamadn ocakta gecikti dedim inş. gerek kalmaz almıştım...sen nerde oturuyorsun canım?buarada sonuç neyyyy

kdr aynanın karşısına geçtim göğüslerimi inceledim valla bu yaşıma kadar bu kadar ayrıntılı hiç bakmamışım meğer :) uçlarda kararma var mı yokmu filan filan.....psikopat oldummm valla

ben ilk hamileliğimde bukadar beklemdiğimden hiç incelememiştim bile:)))ben aşılamalrdada bakrdım nebilim zaten kara ama ilerleyen günlerde karalık genişliyomuş,heralde oda hamile kalırsak..off bilmiyoommm

negatiff 4.gün olduğu için rahatım....

vucudumda adet olcakmışım gibi bi his var ...göğüslerim acıyo midem biraz bulanıyorr....hafif kokulu akıntım var...göğüs uçlarım kararmış sanki

ordu da oturuyorum....istanbuldayım cumartesi 1 ay olcak aynı odada annemle beraber...soldan soldan geliyoooo

nerde yaptırdın????
iki tane yerleştirdiler yani????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…