canım sende yarın yap:) transferdaşlar olarak aynı şeyleri yapalım:) ama üzülmeyeceksen yap...ben gerçekten üzülmedim...sonuçta belki doğrudur hamile değilimdir ama olsun bi umut var içimde...daha idrarda görünmesi için çok ama çok erkendi...eğer mutlu olacaksan yap...üzüleceksen yapma sakın ok???
YA BENİMDE BELİM ARADA ÇOK AĞRIYO YAPMAYINNN.....YAA TUTMUŞLARDIR İNŞAALLAH..topiğimizde nüfus patlıycak....:))))))))))))))))derini düşünüp mutl umutlu olalım,oda bugünde uğramdı naptıysa??aa bi ben idrartesti yapmadım aaa......:26:
sende benim canımsın:)inşallah olacak inşallah.......tenkkk uuu tenk uuuuu superimmmmmm cnmsınnn ...iiileblebilebiii tosuuuu cnmm sen de bisi aaydınlatmıısn sagolasınnnn...olacak olacak kadere inannırım olacak olcak
kızlarrr bugünde bitio yuppiii...:):):)
bende bu u konuyu açmayı düşünüyodum,hiçsevmedim bu crioneyikaşıntı yok ama huylandım hep tortu geliyor azaz,dün büyük geldi ödüm koptu başka bişey sandım:))bitane dah yaptım eğer hamileysem başka yazdırcam ya hap olabilri yada iğnede zor ama,benimde vajinam çok sertleşti ufff ((
ımhhhh bacımm onu ne zmn verıoo drrr huylndım şimciqqqqq:18:Ben dayanamadım dr u arayıp iğneye çevirttirdim bugün ama şikayetim hala geçmedi.vajinamdan koca kocımhhhhhha tortular çıkıyor :18: hala çok acım var.Çok zor bi süreç vallahi Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
Bayanlar herkese selam bugun (sali) transferim yapildi iyi kalitede 2 embriyo transferi edildi..tedavinin en keyifli asamasiydi gozyaslarim suzuldu icime koyarlarken...eminim hepiniz ayni keyfi aldiniz...12 gun nasil gecer bilmiyorum simdi bekleyen tum arkadasalri cok daha iyi anliyorum....
Allah hepimizin gonlune gore versin...
Ya arkadaşlar benim kafam şuan okuduğum iki mesajdan dolayı acayip karıştı....
ben geçen hafta doktorumdan birden fazla transfer olayı yasaklandı diye duymuştum ama burda iki arkadaşımız iki transfer birden edilmiş ?????? Acıl cevap bekliyorum....gerçi pzt randavum var ama o güne kadar dayanamıcam....:)
4.gün test yapan benden delisi yoktur bu forumda heralde...
4.gün test yapan benden delisi yoktur bu forumda heralde...
yaa hala evime gidemedim ki istanbulda oteldeyim cumartesi döncez....cumartesi döneceğiz....hele bi gidim hergün yaparım hehehe...bugün gittim bi eczaneden aldım kazıkçılar ben 4 e satıyorum 5 e sattılar bana :)
kdr aynanın karşısına geçtim göğüslerimi inceledim valla bu yaşıma kadar bu kadar ayrıntılı hiç bakmamışım meğer :) uçlarda kararma var mı yokmu filan filan.....psikopat oldummm valla
bende öyle biliyorum hatta yasa var,benim gitiğim merkezde benden 1yaş küçük arkdaşa 2embryo konuldu,neyse sıra ban geldi buarada 3o yaşındayım(hemde çok yeni dün tamgirdim)hiç sormadılar bile ama bizde sormadık napalım daha iyi dedim buna hazırladım kendimi,ya ikis tutar,ya birisi artık nasippp:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?