negatiff 4.gün olduğu için rahatım....
vucudumda adet olcakmışım gibi bi his var ...göğüslerim acıyo midem biraz bulanıyorr....hafif kokulu akıntım var...göğüs uçlarım kararmış sanki
ordu da oturuyorum....istanbuldayım cumartesi 1 ay olcak aynı odada annemle beraber...soldan soldan geliyoooo
nerde yaptırdın????
iki tane yerleştirdiler yani????
Tam bir hafta once ayni uzuntuler bendede vardi once 2 olustu sonra 3 tane oldu ucude toplnadi ucude dollendi dunde 2 tane transfer edildi yani sakin umutsuzluga kapilma doktorum bana hep 1 tane bile yeter uzulme demisti simdi bende sana yani seyi soyleyebilirim moralini yuksek tut olan yumurtalarida stresinle etkileme arkadasim...bol sans...
kdr cim ben doğma büyüme samsunluyum..ama orduda evliyim...aslında ankara da kardeşimin kayınvaldemin evi var ama ilki ankarada olmuştu bu sefer istanbulu tercih ettim...ankarada ankalife da yaptırdım...şu an ki olduğum yerle kıyaslıyorum hem ben bilinçsizmişim hemde hiç araştırmadan seçmişim..memnun kalmadım ...o zaman yasa yoktu 3 embriyo transfer ettiler 8-6-4 hücreli ama şimdi belgelere baktım da fragmantasyon çokmuş...bu sefer umutluyum ama 2 embriyo transfer ettiler ama maşşallah 2 side çok iyi..2 tanede dondurdular...ama bunlar yüreğimize sadece su serpen kısmı...allah isterse olacak sonuçta...kisti halletmeleri iyi olmuş çünkü öle hamile kalsan çok ağrıların olurdu...e2 nin düşmesi de iyi ne kadar düşük olursa overyen yanıt fazla oluyor...
ben ist seçtim ama ankaradakinin belki2-3 katı para harcadım konaklama tedaviden pahalıya geldi ama napalım para kazanılır ..bunun için harcamıcazda ne için harciyacağız..benim eşimde opudan 1 gün önce geldi sonra döndü...adamlar rahat valla...analık bu yüzden kutsal işte...
dün düşündüm dünya oluşalı 5000 yıl mı oldu belki daha fazla şimdi 2011 deyiz teknoloji bu kadar ileri ama hala embriyoyu rahim dışında sadece 6 gün yaşatabiliyorlar...yüce rabbim senin mucizenden sual olunurmu...elime verilen 1 hücreden bu kadar büyük bir organizma oluşuyor...allah nasip edecek biliyorum..transferde durmadan ayetel kürsüyü okudum..elimi karnıma koyup sürekli supanallah çekiyorum....allah nasip ederse hayırlısıdır..etmezsede her şerde bi hayır vardır dicem....
ama umutluyum kendim içinde sizn içinde allah bize mucizesini yaşatıcak
günydın herkese günler bitmek bilmiyo hele geceler artık hiç uyuyamıyorum. Tüp bebeğin enkötü süreci de beklemek ne olacağını bilemiyosun bi ümitleniyorum bi karamsarlığa düşüyorum garip bir hal Yüce Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatifti üzülmedim desem yalan olur yine dayanamayıp dün kanda hcg ye baktırdım sonucunu bugün 3 te alcam ne olacaksa olsun haftasonunu muallakta geçirmek istemiyorum. Biliyorum erken ama negatif çıkabilir eniyi sonç pazartesi ama bakalım bu gün ne çıkacak.
günydın herkese günler bitmek bilmiyo hele geceler artık hiç uyuyamıyorum. Tüp bebeğin enkötü süreci de beklemek ne olacağını bilemiyosun bi ümitleniyorum bi karamsarlığa düşüyorum garip bir hal Yüce Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatifti üzülmedim desem yalan olur yine dayanamayıp dün kanda hcg ye baktırdım sonucunu bugün 3 te alcam ne olacaksa olsun haftasonunu muallakta geçirmek istemiyorum. Biliyorum erken ama negatif çıkabilir eniyi sonç pazartesi ama bakalım bu gün ne çıkacak.
transferin kaçıncı günü yaptırdın testi? Ben dün 11.günümde kan testi yaptırdım 22 çıktı herkes erken yaptırmışsın bir gün bile çok değiştirir dediler. Ltüfen değer az çıksa bile morelini bozma ve sana söylenen günde tekrar yaptır.
transferin kaçıncı günü yaptırdın testi? Ben dün 11.günümde kan testi yaptırdım 22 çıktı herkes erken yaptırmışsın bir gün bile çok değiştirir dediler. Ltüfen değer az çıksa bile morelini bozma ve sana söylenen günde tekrar yaptır.
bende öyle biliyorum hatta yasa var,benim gitiğim merkezde benden 1yaş küçük arkdaşa 2embryo konuldu,neyse sıra ban geldi buarada 3o yaşındayım(hemde çok yeni dün tamgirdim)hiç sormadılar bile ama bizde sormadık napalım daha iyi dedim buna hazırladım kendimi,ya ikis tutar,ya birisi artık nasippp:))
Ya arkadaşlar benim kafam şuan okuduğum iki mesajdan dolayı acayip karıştı....
ben geçen hafta doktorumdan birden fazla transfer olayı yasaklandı diye duymuştum ama burda iki arkadaşımız iki transfer birden edilmiş ?????? Acıl cevap bekliyorum....gerçi pzt randavum var ama o güne kadar dayanamıcam....:)
nerde yaptırdın????
iki tane yerleştirdiler yani????
günydın herkese günler bitmek bilmiyo hele geceler artık hiç uyuyamıyorum. Tüp bebeğin enkötü süreci de beklemek ne olacağını bilemiyosun bi ümitleniyorum bi karamsarlığa düşüyorum garip bir hal Yüce Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatifti üzülmedim desem yalan olur yine dayanamayıp dün kanda hcg ye baktırdım sonucunu bugün 3 te alcam ne olacaksa olsun haftasonunu muallakta geçirmek istemiyorum. Biliyorum erken ama negatif çıkabilir eniyi sonç pazartesi ama bakalım bu gün ne çıkacak.[/Q
gökçe bugün 9.günümüz bende dayanamıyorum hep 10.gün yapcm dedim ama annem dışarda aradım 2tane istedim hem bugün hemde yarınsabah yaprım diye,inş.pozitif silkte olsa çıksında yarında yaaprım,blkide kanda verriirim yarın,off bilmiyorumm bende okadra bekeldim haftasonu gözümde büyüyttüm :26.tesi nasıl bekliycem,test günüme 3nisan demişler ama merkze gitmiycem uzak kalıyor pazar gününe...
kızlar anneme test al dedim 2tane ,bitane almış dedim yarında yaprım ama testi görünce kendimi tutamadım,4yada 5 saatlik idrarla yaptımmmmmmmm ama negatif yaaa,olmadımı yine beşyıl önce gördüm hala göremiycemmi o çift çizgiyi offf...diyodum bozmıycam moralimi ama olmuyorrr ışığın altın tutum haffite ols göreyim diye yokkkk yokkk...neyse bekleyelim bakalım nasip...olsa çıkanlar oluyo 9.gün ama herbünye farklıdır değilmi???
kızlar anneme test al dedim 2tane ,bitane almış dedim yarında yaprım ama testi görünce kendimi tutamadım,4yada 5 saatlik idrarla yaptımmmmmmmm ama negatif yaaa,olmadımı yine beşyıl önce gördüm hala göremiycemmi o çift çizgiyi offf...diyodum bozmıycam moralimi ama olmuyorrr ışığın altın tutum haffite ols göreyim diye yokkkk yokkk...neyse bekleyelim bakalım nasip...olsa çıkanlar oluyo 9.gün ama herbünye farklıdır değilmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?