2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

o hemşerum bende samsunda oturayum(yazamadım çünkü kardenizli değilim)aslında ailem erzurumlu ben ankara doğumluyum bende annemlerde ankaradayım hemde 33 gün olcak..yaa ben önce rapor için tek gedlim,lucrin kullanırken 4günadetim gecikti,kist çıktı onu hallettiler 5günde e2 düşsün diye beklediler..benim heemen olsaydı şimid akıbetimi öğrenmiştim:)))buarada eşim opudan 1gün önce geldi transferin ertesi günü samsuna döndü,ailem burda burayı seçtim,inş.sonuçta iyi olur..eşimle dönemedim nasılsa evimdeyim ama bikaç güne ya valizimi alıp tek dönecemki inşaallh bu olmaz yada kansonuçlarıma göre annemle ve bebişlerimle dönecemmm...odada zor allah yardımcın olsun,allah emeklerinin karşılığını versin...dışarıdan gelenlere hep dua ettim....

kdr cim ben doğma büyüme samsunluyum..ama orduda evliyim...aslında ankara da kardeşimin kayınvaldemin evi var ama ilki ankarada olmuştu bu sefer istanbulu tercih ettim...ankarada ankalife da yaptırdım...şu an ki olduğum yerle kıyaslıyorum hem ben bilinçsizmişim hemde hiç araştırmadan seçmişim..memnun kalmadım ...o zaman yasa yoktu 3 embriyo transfer ettiler 8-6-4 hücreli ama şimdi belgelere baktım da fragmantasyon çokmuş...bu sefer umutluyum ama 2 embriyo transfer ettiler ama maşşallah 2 side çok iyi..2 tanede dondurdular...ama bunlar yüreğimize sadece su serpen kısmı...allah isterse olacak sonuçta...kisti halletmeleri iyi olmuş çünkü öle hamile kalsan çok ağrıların olurdu...e2 nin düşmesi de iyi ne kadar düşük olursa overyen yanıt fazla oluyor...

ben ist seçtim ama ankaradakinin belki2-3 katı para harcadım konaklama tedaviden pahalıya geldi ama napalım para kazanılır ..bunun için harcamıcazda ne için harciyacağız..benim eşimde opudan 1 gün önce geldi sonra döndü...adamlar rahat valla...analık bu yüzden kutsal işte...

dün düşündüm dünya oluşalı 5000 yıl mı oldu belki daha fazla şimdi 2011 deyiz teknoloji bu kadar ileri ama hala embriyoyu rahim dışında sadece 6 gün yaşatabiliyorlar...yüce rabbim senin mucizenden sual olunurmu...elime verilen 1 hücreden bu kadar büyük bir organizma oluşuyor...allah nasip edecek biliyorum..transferde durmadan ayetel kürsüyü okudum..elimi karnıma koyup sürekli supanallah çekiyorum....allah nasip ederse hayırlısıdır..etmezsede her şerde bi hayır vardır dicem....

ama umutluyum kendim içinde sizn içinde allah bize mucizesini yaşatıcak

tşkr ederim çok rahatlattın beni aynı durumda olman bak şimdi dahada inandım umarım benim sonuçumda güzel olucak inanıyorum...allah herkese yardım etsin dualarım hepimiz için ....

bende doğma büyüme ankaralıyım,5.5 yıl oldu samsunda yaşıyorum,eşim oralı..bildiğim yer diye burayı seçtim merkezimde hocalrı doktorlar olsun hasta yakınalrı ankara deynce burayı dediler ama bnde çok araştırdım çok kalablık ve yoğun dediler,göze aldım geldim,ya banada 2tane kodular hoca hücreleri söyledi ama oanda ne ben eşim istemedik belge sonradan canım çok sıklıdı sadece onlara güvendik,koyduklarının biri 7 hücreli falandı,diğeride iydi heralde,ama dondurulcak kaitde kaldı dediler,eğim pek istemiyodru hocada sizn yerinizde olsam dondururum faaln dedi bende zaten düşünüyodum hamne kapıldım,5tane dondurduk,benim günüm çok stresli geçti okumuşsundur,biryandannda eşimde hocayla tartışma yaşadı buda cabası oldu(((gereksiz yanlış anlaşılmalardı ama hoca neolursa olsun hastalarına öyle davranamaz(neyse dondurulmuşların resmini verdiler..bende anlamadım sadece 1tanesinin bölünmesi güzel duruyor..offf beynim duruyo bazen çok pimpirikliyim zaten eşimde hiç araştırmaz benden ço doktorlara güvenirdiki son olayda olacağı varmış ama keşke embriyolarımızın belgesini istedseydi başka şeyler tartışacağına 3aşılam yaptırdık ama hala acemi gibiyiz,inş.ihmal yoktur ilkdenememiz tüpbebeği ama ben çok yoruldum,rabbim yardm ediyor ama eşlerde çok önemli bukonularda zaten biz oan acıyla sancıyla uğraşıyoruz,ALLAh razı olsun onlarda uğraşıyor maddi manevi ama biz çook bilince çok karışınca gıcık oluyolar ama yine haklı çıkanda biziz:))inş. .kötü haklılıkllar olmazda:))sonucu neolursa olsun isteycem gidince inş. verirler transfer edilenlerin resmini..bize sprem tahlili aldılar ya onun mutlakasonucu vardır opu günü onuda vermediler...allahım inş.hamile klaırızda bidaha gitmeyiz oralara..benim gbii olnalra çookk dua ediyorummm..benilk evlendim 2aysonra hamile kaldım kendiliğinden negüzelmiş valla,tabi düşük yaptım 7haftalık maslesef(((((((sonradna olanoldu,1 yada 2kere sesesiz yani erken düşük gibi şeyler..sonra aşılmaalr..1.aşılamam kimyasal gebelik..fakültede doktorum isteemdi ben ısrarla yaptırdım gentik tahliil hani niye tutmuyo diye temiz çıktı...2 ve 3.aşılamamda negatif..şimdide ya nasip....YA MUSAVVİR,YA HALIK,YA BARİ,YA ŞAFİ,YA KADİR,YA MUHYİ...çek bol bol..rabbihebli minessalihin... çek.....

günydın herkese günler bitmek bilmiyo hele geceler artık hiç uyuyamıyorum. Tüp bebeğin enkötü süreci de beklemek ne olacağını bilemiyosun bi ümitleniyorum bi karamsarlığa düşüyorum garip bir hal Yüce Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatifti üzülmedim desem yalan olur yine dayanamayıp dün kanda hcg ye baktırdım sonucunu bugün 3 te alcam ne olacaksa olsun haftasonunu muallakta geçirmek istemiyorum. Biliyorum erken ama negatif çıkabilir eniyi sonç pazartesi ama bakalım bu gün ne çıkacak.

transferin kaçıncı günü yaptırdın testi? Ben dün 11.günümde kan testi yaptırdım 22 çıktı herkes erken yaptırmışsın bir gün bile çok değiştirir dediler. Ltüfen değer az çıksa bile morelini bozma ve sana söylenen günde tekrar yaptır.

canım kaçıncı günündesin ki kanda baktırdın inşallah hayırlısı ile değerin iyi çıkar

canım hayırlı olsun seninde gayet iyi çıkmış değerin hamilesin buna sevin değerin kaç çıktığına takılma bence 2 gün sonrada tekrarla bakalım inşallah kat be kat artar değerin

Son düzenleme:

hcg günüm 4 nisan dün 8. günümdü dayanamayıp yaptırdım bakalım hayırlısı senin değerin güzel inşallah dahada katlanır sonucun

Son düzenleme:

banada şu şekilde anlatıldı arkadaşlar
evet dediğiniz gibi 1den fazla transfer yasaklanmış şöyle eğer yaş 35 ve yukarıysa 2 transfer, 35 altındaysa 1 transfer, ancak 35 yaş altı 2 denemede de tutmayıp 3. yapılıyorsa yine 2-3 transfer yapılabiliyormuş

nerde yaptırdın????
iki tane yerleştirdiler yani????

ben Ankara Medicana hastanesinde yaptırdım benim de yaşım 2 embriyo için küçük ama benim drum tek embriyonun şansının %30 olduğunu bu yüzden 2 embriyo transfer ettiğini söyledi 2 denememde de negatifi gördüm inşallah 3. denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğim hayırlısı olsun hepimiz için

Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....

arkadaşlar ne zamandır yazamadım topiğe ne kadar ilerlemişsiniz oku oku bitmedi neyse hamile olan LEBLEBİTOZU hayırlı olsun inşallah pazartesi test yaptıracak olan arkadaşlarım ve bana darısı hepimizin allah yardımcısı olsun pazartesiyi dört gözle bekliyorum ama kötü haber almaktanda korkuyorum benim 3 4 gündür hiç ağrım olmuyo sizin beliniz filan ağrıyomuş benim gün içerisinde sadece ara sıra göğüslerim sancıyo hepimiz için bol bol dua ediyorum pazartesi güzel haberler alabilmek için allah gönlümüzden istediğimiz evlatları hakkımızda hayırlı etsin:80::80::80::80::80::18::18::18:

kızlar anneme test al dedim 2tane ,bitane almış dedim yarında yaprım ama testi görünce kendimi tutamadım,4yada 5 saatlik idrarla yaptımmmmmmmm ama negatif yaaa,olmadımı yine beşyıl önce gördüm hala göremiycemmi o çift çizgiyi offf...diyodum bozmıycam moralimi ama olmuyorrr ışığın altın tutum haffite ols göreyim diye yokkkk yokkk...neyse bekleyelim bakalım nasip...olsa çıkanlar oluyo 9.gün ama herbünye farklıdır değilmi???

kdr hepimiz yapmış olduk test:) sıkmayın canınızı %100 hamiş bile olsak çıkmayabilir...canım benim derinin 11.gün çıkmamıştı...sıkma canını...ben pazar kan baktırcam sanırım...pazartesiyi bekleyemicem:)

arkadaşlar sormak istediğim birşey varrr

benim 19 martta yumurtalarım toplandı ve bekleme başladı daha sonra 23 martta dr. kont. vardı rahim kontrolü için rahim kalınlaşmadığı için transfer yapılmadı ve 23 martta ilaçları bıraktım adet olup rahim kalınlaştırma tedavisine başlamak için dr.um bikaç gün içinde hastalanırsın dedi ancak 31 mart ve ben hala adet olmadım ne zaman olurum??? geçiktimi???? dr.umu arasam???? bilemedim kızlaaarrrr

moralini bozma canım pazartesi güzel haberi alıcaz inşallah hepimizde ben test almayı filan hiç düşünmedim cünkü suan pozitif olan ruh halimi tamamen negatife döndürecek bende yapsam moralim bozulurdu am cıkmayan arkadaşlarda var sonra güzel haberlerini alıyoruz moral bozmak yok güzel anneler

kızlar idrar testini erken yapmayın ben 11. günü yaptım çook silik çizgi çıktı, bugün 12. günüm rengi birazcık daha belirgin ama yine silik. Leblebitozu ikinci kan testini bugün yapacaktı, çok merak ediyorum değeri kaça çıkacak.. bana umut olur inşallah

çok fena grip oldum
yarın iğnelere baslıyorum aynı zamanda antibiyotik veya grip ilacı falan alsam bisey olur mu acaba
?
ilaç almak istemiyorum aslında ama, ilaçsız gecince tekrarlıyor 15 gün önce yine griptim
ya 15 gün sonra yine olursa? yumurta toplamaya transfere falan denk gelirse allah korusun?
napsamm yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…