2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

erken derken bi arkdaşı 9.günü silikte olsa gördü 10.gün kandada çıktı ...bende 1o.gün yaprım diyodum bugün dayanamadım çok net tek çizgi sadece,negüzell silikte olsa gördün inş.kesinleşir...umudumu kaybetmiycem ..bende 11.günde yaparım ozaman:)))

canım birnaönce geçirde benim gibi transferin 4.günü fena yakalamasın ben günlerdir çekiyorum çok hapşurdum çok üzülüdm merkezi aradım,doktor olumsuz etkilemez dedi 38in üstünde ateşin çıkmasında dedi çıkarsa boğaz kültürü yaptır sonucu söyle dediler,portakal ,limon ibal içiyom ama çok ağır geçirdim ve morla olarak iyken beni çökertti hastalık,bugün birazdaha iyim..idrar testi silkte olsa çıksaydı tam iyiolacaktım neyse bekelyim bakalım...

hiç canını sıkma Derin arkadaşımızın ki gibi olabilir sizlerinki de rahat olmaya çalışın lütfen inşallah güzel mutlu haberini vermek nasip olur canım

slm tarsfer gününü sayarsak bugün 9.gün hcg değeri 7,65 çok düşük hastaneyi aradım daha belli olmaz çok erken dediler. 12. günü bekleyin dediler.

slm tarsfer gününü sayarsak bugün 9.gün hcg değeri 7,65 çok düşük hastaneyi aradım daha belli olmaz çok erken dediler. 12. günü bekleyin dediler.

canm benm 11. gün değerim 22 çıktı, bana da erken yapmışsın dediler bir gün bile çok kıymetliymişş. İnşallah değerlerimiz katlanır

seninki tam da korktuğum sey, şuan antibiyotik kullanmak istemiyordum ama
en iyisi kullanıp hastalıktan tamamen kurtulmak
moralini niye bozuyorsun ki, kısmeti varsa sıkı sıkı tutunmustur o anneciğine
aayyy pardon seninki o değil onlardı dimi

baya erken kan yaptırmışsın bekle bakalım,transfer gününü sayıyorum 9.gün idrarda negatif çıktı bu bile canımı sıktı yani,artık 12.günü bekleyiim((

inş. benim gibi olmaz kimse(sorma kaçgündür beni perişan etti,grip,sinüzit,bugün pozitfi alsaydım çok iyleşceketim..evet benim teyzesi kuzum değil kuzularım onlar2tane inş.rabbim hangisini bağışlarsa tekede razıyız,hayırlı sağlıklıolsunda..sonuçlarımız neolursolsun onlar bzim parçamız,canımız yaaa,alışıyoruz 12günlük sürede olsa,yokluklarını düşünmek çok acı veriyor,kuzum kodum adlarını ben,inş tutunmuşlarırda öylede seslen,rimmALLAH sevgileri içimize verdi...inş.kucakalrımızada alırız..almasakta birbaşka kuzulara nasip napalımallah evlatlaırnı kaybedenlere sabır versin nekadar zordur,hamileyken yada sonra kaybetmek..benim 2aylık düşüğüm var çok zordu ozaman bukadrda istemiyordum daha 2aylık evliydim(( ama rabbim bidaha yaşatmasın..

inşaalllah kuzum allah dualarımızı kabul etsinn.bnde bgunnn muayeneye gttımmm 1tane olusmus 1 tane daha büyüyomuşşşşş.cumartesi kontrollll pazartesi op(bu arada op ne demk ogrenmiş oldum cok sıkıntılııııı)haftaiçi de transferrrr:18:allahım sen buyuksun senden baska kimimiz var vereceksen sen verceksın ıstedıgın zmn herseyı yaparsın kurban oldugum alllhımmmmm bizleri sağlıklı hayırşlı bebeklerın annesiii yapppppp....Aminnnn

sabır sabır olacak olacak inananlım kıslarr olacakkk inşşşşşaallah

leblebitozu seni aşağıda görüyorum, lütfen değerim katlandı de ve bana umut oll.. bugün tüm gün seni bekledim :)

Merhaba sevgili arakadaşlarım.:79:
Bu gün 12. gün testim vardı ve sonuç 10. günle aynı 9.97 değerde bir yükselme olmamış moralim çok bozuk. doktorla konuştum 48 saat sonra bir daha test istedi
Bende haberler böyle.
Şişlik ve kaşıntı şikayetlerinize bol bol, düzenli aralıklarla su içmenizin çok yardımcı olacağını unutmamanızı hatırlatmak isterim arkadaşlar. Bir de doktor bana kaşıntı için pomat verdi, sabah akşam sürersin dedi. Kaşıntının nedeni daha çok kullandığımız hormon ve diğer ilaçlardan kaynaklanıyormuş.
Ama sakın sakın bollll su içmeyi unutmayın.!!!!

Son düzenleme:

inşallah 48 saat sonra artar değerin, hakkımızda hayırlısı..

ımhhhh bacımm onu ne zmn verıoo drrr huylndım şimciqqqqq:18:
Yok canım merak etme ben öyle istedim ve benim bünyem biraz hassas.Sen gönlünü ferah tut sıkıntı yok bu dönemde.Dün gece 40.1 derece ateşle hastaneye kaldırıldım ama hala moralli durmaya çalışıyorum

offfffff geçmi,ş olsunnn cnmmmm.....oralını yuksek tut ki bana ve herkese de ılham ver pilüs.....lebilebii tosuuuu cnmmm inşaallah degerlerın yukselırrr.....sırayı bosma cnmmm sıra sende.....ama herzmn hayrlsıı olsun deee sıkma canını...

canım benim dualarımız seninle inşallah yükselir...Rabbim yardımcın olsun canım benim....Rabbim dualarımızı kabul eyle...

canım benim dualarımız seninle inşallah yükselir...Rabbim yardımcın olsun canım benim....Rabbim dualarımızı kabul eyle...

hlycn, suuperisi çok teşekkür ederim. Allah sizlere inşallah hayırlısını nasib etsin canlar.
Bütün hayır dualarım forumdaki tüm can arkadaşlarımla.

merhaaba canım..işte tedvilerde malesef böyle şeyler yaşanıyor ama ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ bir bakarsın değerlerin birden artar inşaallah....bende ilk aşılamamda yaşadım düşün 84 çıktı ama çok artmadı sonradan,olsun canımzı sağolsun napalım..bende kaşıntı yok ama vajinam sankide şiş gibi içi(allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…