merhaaba canım..işte tedvilerde malesef böyle şeyler yaşanıyor ama ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ bir bakarsın değerlerin birden artar inşaallah....bende ilk aşılamamda yaşadım düşün 84 çıktı ama çok artmadı sonradan,olsun canımzı sağolsun napalım..bende kaşıntı yok ama vajinam sankide şiş gibi içi(allah yardımcın olsun...
hayırlı akşamlar arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin emekleri boşa çıkmasın
ordulu arkdaşı nasılsın?omumuşsndur ben bugün test yaptım negatif,nekadra baktım gözlerim şaşı olcaktı ışığın altında yok silik falan:))öne takmadım akşam üzeri hem ağladım hem dua ettimama umudum var hala,rabbimden ümidimi kesmedim...offffffff
hayırlı akşamlar arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin emekleri boşa çıkmasın
CNMMMMMM kıyamam ama aglma ltfenn kndıne gelll umudunu ytrmeeee ltfennnnn bırbırımıse moral olalımmmmm böle olursak burdaaa hepımıs üzülürüzz.....sankiii herkes cokmu mutluu mutluyuz desekte hepimisin aklııı bıyerde o yerı de herkes bılıooo....hadi amaa sen o bu şu böle olunca bn dıomkıı üzülmkte hklıyımmm ama umutluuu şyler yazınca da hepimize iyi gelıo dmkki umut yitirmememis gerekiooo dıerekk mutluuu oluomm heyecanlanıommmm ....wlllaaa cok devrik cumleler oldu.....ammma özüüü teması amann işte anafıkrıııı bellii aşikarrrrr cnmmmordulu arkdaşı nasılsın?omumuşsndur ben bugün test yaptım negatif,nekadra baktım gözlerim şaşı olcaktı ışığın altında yok silik falan:))öne takmadım akşam üzeri hem ağladım hem dua ettimama umudum var hala,rabbimden ümidimi kesmedim...offffffff
bu arada sağ kulağım çınlıyo....gebelik belirtisi değil benim bildiğim :)))))
ayhhhh ama bnm daha yumoslarım toplanmadııı transferımmmm bilem omadııı
ayhhhh ama bnm daha yumoslarım toplanmadııı transferımmmm bilem omadııı
kdr ayrıca mesajlarına baktım 9.günün olduğunu idda ediyosun...transfer gününü saymak nerden çıktı canım benim :)))) transfer günü sıfır oluyor...8.gün idrar testi negatif çıktı diye o kadar üzdün kendini dimi...ikiz olmadığı sürece hatta üçüz çıkması imkansız ikiz üçüzde bile bazen 8 de çıkmıyorrr
transferden sonrası zor geçiyor zaten...nerde tedavi oluyorsun
kdr cidden ağladın mı allahım yarabbim kız biz aynı gün olmadık mı transfer...ben bugünde yaptım...gene negatif...bu sefer prodictor aldım anam ne pahalıymış kazıkcılar 25 tl...ama bugün 5.gün çıkmazı imkansıza yakın ama belki %1 çıkar dedim....ağlasakta çatlasakda patlasakta sonuç değişmicek o yüzden yapma böyle lütfen..benim gibi takmıcaksan yap idrar testi yoksa yasaklıyorum sana ...yarınki testide aldım :) bütün gün gezdim taksimde yeni girdim odaya....5 tl ye ne tişortlar aldım zaranın hemde sosyete pazarı diye bi yerden....moralim düzeldi azcık......sende yarın çık biraz alışveriş yap oldu mu?
bu arada embriyoloğu inatla transferden önce odaya çağırdım ben gelmeden inmem aşşağıya dedim....sorcaklarımı sordum resmini istedim ilk yaptığım merkez vermişti dedim...mecburen verdi...yarın dışarı çık oldu mu
akljsdhfdghdsjklşahuhohhhhyavrummm bnm de boğazım yanıooo acaba yoksa yoksa bennnn hamile miyimmm
ayhhhhh kdr agzından bal damlıo bebem inşaalllah...ama bgun drdan geldım ultrasyonla baktı olsa bılırdı dımı ama kan tahlılı olmadı bgunnn...pazartesı op dediiiiiama inşaallah senın dedıgın gıbıdıırr quzzzum
sen değilmiydin ilişki yasak değilmi falan diyen?:elkdie hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?