2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ya canım sn bana bakma 10.güne kadar yaparım test o zamana kadar üzülmem çünkü ama 10 11 12 sakat....üzülebilirim o yüzden yapmam :)

suuperisiii napıyon başlarda belirtim yok diyodun şimdi nasılısn,bidaha test yapcanmı?

canım benim napim...bugün bol bol görümcemin bebişini sevdim...11 aylık ama biblo gibi maşşallah...Rabbim hepimize naib etsin kızlar inşallah...
üff canım hiç bi belirtim yok..sadece göğüslerim kaşınıo benimde....bi kaşıntıdır gidio pharmacea arkadaşında kaşıntısı varmışş bendemi dr umu arasam mı acaba?ama ben sadece progestan kullanıorum..başka hiç bi ilaç kullanmıorum...aşılamada hiç kaşıntım olmamıştı yine bu ilacı kullanmıştım... canım benim hiç belirti yok ..bugün sölemesi ayıp annem tereyağ kullanmış mutfak kokmuş bi girdim öleee kötü oldumki...görümcem aha hamilesin dedi ama ben hiç umutlanmadım her tereyağ kokusu duyduğumda böleee olurum die:):):)

Son düzenleme:
eğer hamileysem göreceksiniz kulak çınlaması gebelik belirtisi mi değil mi :))))))))))))))))

Son düzenleme:

ya dondurduklarımızınki verdiler,hrlade transferinkiler vardır:))bakalı alırız belki...

benim görümceminde bebeği var istanbulda 5günlükken gördüm,kokladım çektim içime dua ettim rabbim beni bu kokudan mahrum bırakma diye oan bu kokuya hep hasret kalma korkusu yaktı içimi((gelinmizde 3aylık hamile ailem,z geniişliyor,acele etmeliyim:))hala olucam inşaallah..göğüsleri ağrıyo kaşınmıyo...
banada dün bir akraba takılıyo,yokya benim zaten burnum çok hassas iyi kötü her kokuyu hemn alırım:))bazen başım dönüyo oda hem sinüzitten ağrıdan hemde tansiyonum düşüktür hep:))sadece ilk hamileliğimde hemen anlamıştım başdönmesi oluyodu..tabi ozamnlar bukadr hassa hormonlara sahip değildim sağlığım yerindeydi daha 2aylık evliydim...tazecikher adet öncesi başımdöner oldu hiçbiri belirtim farkılı d eğil yani anca testlerde görrüsem inancam malesefff((çok yoruldum yıllardır belirti aramaktannnn

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin...ben yurtdisinda amerikada tedavi goruyorum burda yas sinirlamasi yok yani boyle bir kanun yok istedigin kadar embriyo transferi yapiliyor, 3 yumurtam toplanmisti 3ude dollendi 2si transfer edildi bir tanesi donduruldu...hayirlisi umarim emeklerimiz bosa cikmaz....

kızlar uyanın.....bugün idrar testimde 2.çizgi ilk dakikalarda gölge gibiydi sonra belirginleşti:)5.dk sonunda silik de olsa gördüm:) hamilemiyim sizceeeeeeeee:) saat 7 de baktım uyuyamıorum kızlar yaaaaaaa:) annemi eşimi uyandırdım halisünasyonmu görüorum die ama uykulu oldukları halde onlarda farketti:) annem uyuyo ama eşimle bida uyuyamadık:)

Son düzenleme:

inşallah hamilesindir ben günlerdir uykuyu kaybettim idrarı çok erken yapmıştım bende çıkmadı çarşamba kana baktırdım hamilelik var gibi ama 12 gününnzü bekleyin acele yapmışsınız dediler bakalım 4nisana kadar adet olmzsam zaman geçmek bilmiyo Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun ve sabır versin

canım yaaa valla öleee heyecanladım ki anlatamam...çok umutsuz yaptıım ama 2.çizgiyi görünce ölee şaşırdım ki....çok heyecanlıyım kan baktırmayı düşünüorum..çarşamba kaç çıktı kan değerin cnm?

canım tabiki hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn.hayırlı olsun şimdiden.darısı ısteyen herkese inşallah.

sabah sabah bu ne güzel bir haber böyle ,
kan için tam günün bekle bence hayal kırıklığı yaşamamak için
ee ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim

çaşamba günü 7,65 çıktı aynı gün idrar yaptım negatifti sanırım transferimiz aynı gündü 23 mart değilmi ama bugün yarın adet günüm kokuyorumherşeyin hayırlısı

canım inşalllah yaaaa...atamadım testi halaaaa:) inanamıorum....ama inanki daha rahatlayamadım...kan baktırmak istoırum...eşim gününde baktıralım dio

tebrik ederim, kaçıncı günündesin bilmiyorum ama idrar testinde ikinci çizgi silik ise mutlaka ama mutlaka kan testin pozitif çıkar. Ama şöle bir durum var gününden önce yapılan kans testleri genelde istenen düzeyden düşük çıkıyor ve akıllara acaba kimyasal gebelik mi diye şüphe getiriyor. Şuan bende olan durum bu, idrar kan testini çok ta erken yapmamıştım 11. günümdeydim ama böle durumlarda bir gün bile çok kıymetliymiş. Eger test gününne daha 2-3 gün varsa her sabah idrarda bak ikinci çizgi daha koyulaşacaktır günden güne. Hadi gözünaydın

sabah sabah bu ne güzel bir haber böyle ,
kan için tam günün bekle bence hayal kırıklığı yaşamamak için
ee ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim

canım benim inşallah kanımda yüksek çıkar....yaaa ölee heyecanlıyım ki beklemek çıldırtıo beni Rabbim kurban olduğum Allahım sen hepimize buda hamileyimmmmmm die yazmayı nasib eyle....sağlıklı çocukları kucaklarımıza almayı nasib eyle nolursun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…