suuperisiii napıyon başlarda belirtim yok diyodun şimdi nasılısn,bidaha test yapcanmı?
hıhıııı piqiii:26:eşrafımızıeğer hamileyse göreceksiniz kulak çınlaması gebelik belirtisi mi değil mi :))))))))))))))))
eğer hamileysem göreceksiniz kulak çınlaması gebelik belirtisi mi değil mi :))))))))))))))))
eşim büyük bir gizlilik içinde orduda yaptırdı tahlilini :) doktor old. için giriş bile açtırmadı duyulmasın diye :)
ben dosya yaptım ilk tedavim uygulanan ilaçlar emb.resimleri...resmi çektirdim aldım....ama seninkini resim çekmemişlerse veremezler ...alsan iyi olur bence...
canım benim napim...bugün bol bol görümcemin bebişini sevdim...11 aylık ama biblo gibi maşşallah...Rabbim hepimize naib etsin kızlar inşallah...
üff canım hiç bi belirtim yok..sadece göğüslerim kaşınıo benimde....bi kaşıntıdır gidio pharmacea arkadaşında kaşıntısı varmışş bendemi dr umu arasam mı acaba?ama ben sadece progestan kullanıorum..başka hiç bi ilaç kullanmıorum...aşılamada hiç kaşıntım olmamıştı yine bu ilacı kullanmıştım... canım benim hiç belirti yok ..bugün sölemesi ayıp annem tereyağ kullanmış mutfak kokmuş bi girdim öleee kötü oldumki...görümcem aha hamilesin dedi ama ben hiç umutlanmadım her tereyağ kokusu duyduğumda böleee olurum die:):):)
eğer hamileysem göreceksiniz kulak çınlaması gebelik belirtisi mi değil mi :))))))))))))))))
allahım inşallah tutunmasını nasip eder sana cnm......sana sorularım olacak cnm...
1. nerde yaptırdın?
2. kaç yumurtadan kaçı döllendi
3. benim bildiğim birden fazla yerleştirmiyorlar artık nasıl iki tane oluyor ???
cevapların için şimdiden tşk ler
kızlar uyanın.....bugün idrar testimde 2.çizgi ilk dakikalarda gölge gibiydi sonra belirginleşti:)5.dk sonunda silik de olsa gördüm:) hamilemiyim sizceeeeeeeee:) saat 7 de baktım uyuyamıorum kızlar yaaaaaaa:) annemi eşimi uyandırdım halisünasyonmu görüorum die ama uykulu oldukları halde onlarda farketti:) annem uyuyo ama eşimle bida uyuyamadık:)
inşallah hamilesindir ben günlerdir uykuyu kaybettim idrarı çok erken yapmıştım bende çıkmadı çarşamba kana baktırdım hamilelik var gibi ama 12 gününnzü bekleyin acele yapmışsınız dediler bakalım 4nisana kadar adet olmzsam zaman geçmek bilmiyo Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun ve sabır versin
kızlar uyanın.....bugün idrar testimde 2.çizgi ilk dakikalarda gölge gibiydi sonra belirginleşti:)5.dk sonunda silik de olsa gördüm:) hamilemiyim sizceeeeeeeee:) saat 7 de baktım uyuyamıorum kızlar yaaaaaaa:) annemi eşimi uyandırdım halisünasyonmu görüorum die ama uykulu oldukları halde onlarda farketti:) annem uyuyo ama eşimle bida uyuyamadık:)
canım tabiki hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn.hayırlı olsun şimdiden.darısı ısteyen herkese inşallah.
canım yaaa valla öleee heyecanladım ki anlatamam...çok umutsuz yaptıım ama 2.çizgiyi görünce ölee şaşırdım ki....çok heyecanlıyım kan baktırmayı düşünüorum..çarşamba kaç çıktı kan değerin cnm?
canım inşalllah yaaaa...atamadım testi halaaaa:) inanamıorum....ama inanki daha rahatlayamadım...kan baktırmak istoırum...eşim gününde baktıralım dio
sabah sabah bu ne güzel bir haber böyle,
kan için tam günün bekle bence hayal kırıklığı yaşamamak için
ee ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?