çaşamba günü 7,65 çıktı aynı gün idrar yaptım negatifti sanırım transferimiz aynı gündü 23 mart değilmi ama bugün yarın adet günüm kokuyorumherşeyin hayırlıs
ewt cnm aynı gündü transferimiz...bende korkuorum kırmızıları görmekden...hayırlısı artık nasibse olur heralde...ama gerçekden beklemek ne zormuş....
tebrik ederim, kaçıncı günündesin bilmiyorum ama idrar testinde ikinci çizgi silik ise mutlaka ama mutlaka kan testin pozitif çıkar. Ama şöle bir durum var gününden önce yapılan kans testleri genelde istenen düzeyden düşük çıkıyor ve akıllara acaba kimyasal gebelik mi diye şüphe getiriyor. Şuan bende olan durum bu, idrar kan testini çok ta erken yapmamıştım 11. günümdeydim ama böle durumlarda bir gün bile çok kıymetliymiş. Eger test gününne daha 2-3 gün varsa her sabah idrarda bak ikinci çizgi daha koyulaşacaktır günden güne. Hadi gözünaydın
canım bende kimyasal gebelik,dış gebelik den çok korkuorum...Rabbim kimseye yaşatmasın....canım 23 martta transfer oldum..transfer gününü sayarsak 10 günümdeyim...yarında bakıcam idrar testine...sen ne aşamadasın cnm?kanın kaç çıktı ki?
slm tarsfer gününü sayarsak bugün 9.gün hcg değeri 7,65 çok düşük hastaneyi aradım daha belli olmaz çok erken dediler. 12. günü bekleyin dediler.
Merhaba sevgili arakadaşlarım.:79:
Bu gün 12. gün testim vardı ve sonuç 10. günle aynı 9.97 değerde bir yükselme olmamışmoralim çok bozuk . doktorla konuştum 48 saat sonra bir daha test istedi
Bende haberler böyle.
Şişlik ve kaşıntı şikayetlerinize bol bol, düzenli aralıklarla su içmenizin çok yardımcı olacağını unutmamanızı hatırlatmak isterim arkadaşlar. Bir de doktor bana kaşıntı için pomat verdi, sabah akşam sürersin dedi. Kaşıntının nedeni daha çok kullandığımız hormon ve diğer ilaçlardan kaynaklanıyormuş.
Ama sakın sakın bollll su içmeyi unutmayın.!!!!
Yok canım merak etme ben öyle istedim ve benim bünyem biraz hassas.Sen gönlünü ferah tut sıkıntı yok bu dönemde.Dün gece 40.1 derece ateşle hastaneye kaldırıldım ama hala moralli durmaya çalışıyorum
kızlar uyanın.....bugün idrar testimde 2.çizgi ilk dakikalarda gölge gibiydi sonra belirginleşti:)5.dk sonunda silik de olsa gördüm:) hamilemiyim sizceeeeeeeee:) saat 7 de baktım uyuyamıorum kızlar yaaaaaaa:) annemi eşimi uyandırdım halisünasyonmu görüorum die ama uykulu oldukları halde onlarda farketti:) annem uyuyo ama eşimle bida uyuyamadık:)
kızlar uyanın.....bugün idrar testimde 2.çizgi ilk dakikalarda gölge gibiydi sonra belirginleşti:)5.dk sonunda silik de olsa gördüm:) hamilemiyim sizceeeeeeeee:) saat 7 de baktım uyuyamıorum kızlar yaaaaaaa:) annemi eşimi uyandırdım halisünasyonmu görüorum die ama uykulu oldukları halde onlarda farketti:) annem uyuyo ama eşimle bida uyuyamadık:
canım günaydınnn..inşaalah hayatım doğrudr..bende hep bugüne odaklandım ya ama dün testi göürnce hmen yaptım bugün elimde test yok dünden moralim bozuldu nekadra takmamamya çalışsamda negatife alıştırdım kendimi,silki falanda değildi..ama olabilirmişte..bende biraz önce jelimi sıktım jelin kabınındışında çokazkahve leke görüm ve ödüm kopuyoo,progesteron adethemen getirrimi geçen ay gecikmeli 4ünde olmuştum offf keşke yerleşme kanamsı olsa allahım ....bende bugüngidip kanvereyim diyorum bu şüpheyle p.tesiyi getiremememm,zaten dünün sıkıntısıda var..ya sabırrr allahımmm..yada artık vajinamda tahriş olmuş olabilri diyorumm offf herşeyi bilsekkkk
benim ikinci testi bugün yaptırcam, 11. günde 22 çıkmıştı bakalm bugün katlayacak mı. idrar testlerini her sabah yaptım ve gittikçe koyulaşıo sanki ama yinede idrar testlerine hiç güvenmiyorum
kdr cim canım benim inşallah doğrudur...ya sıkma canını benimde ik test negatifdi silik falan değildi...ama bugün sabah ilk idrarımla yaptım silik çıktı...korkma ve üzülme belki hamişsin bebeişine yazıkbende kan baktırmak istiorum bugün fakat eşim ve annem yok diolar...yarın sabah da idrarda bakıcam:) Rabbim nolur hepimize hamile kalmayı nasib eyle.....kdr lütfen caNINI SIKMA....derini düşün hamiş ama idrarda 11 . gün negatif di...idrar testi güvenilir değilki...
halev cim canım arkadaşım inşallah doğru sonuçtur..çünkü ölee sevindimki...kaç yıldır hemen hemen her ay yaptığım test ilk defa silik de olsa 2.çizgiyi gördüm inanamıorum..eşim bile şok oldu...annem ve eşim kan baktırmayalım gününü bekleyelim diolar ama ben yarın baktıracam kana dayanamıorum...yine sabah idrarda bakıp 2.çizgiyi görürsem eğer kan baktırıcam...eşime rest çektim:)
canım benim inşalllah hepimize nasib olur HAMİLEYİMMM die haykırmak...canım benim...
halev cim canım arkadaşım inşallah doğru sonuçtur..çünkü ölee sevindimki...kaç yıldır hemen hemen her ay yaptığım test ilk defa silik de olsa 2.çizgiyi gördüm inanamıorum..eşim bile şok oldu...annem ve eşim kan baktırmayalım gününü bekleyelim diolar ama ben yarın baktıracam kana dayanamıorum...yine sabah idrarda bakıp 2.çizgiyi görürsem eğer kan baktırıcam...eşime rest çektim:)
canım benim inşalllah hepimize nasib olur HAMİLEYİMMM die haykırmak...canım benim...
canım bben lavabodyaken hemşireler armış,şimdi bende döndüm onlra oohh içim rahtlatı jel yaaprmış kahve lakaeyi,kırmız kan değilse sorun yok dediler:))bıktım jelin etkilerinden neyse kızmıycam jelde inş.bebişlerimi sağlam tutturuyodur:))))kaşıntım başladı dedim..temiz yıkayın,pamuklu ütülü çamaşır giyin dediler sadece...ayrıca bugün çokerken dediler kan burda baktırayımdedim,ben hala annemdeyim ankarada normalde pazar yazmışlardı pazarda kan bakıyolardı ama niyeyse yarın sabh gel dediler..eniyisi bugün baktırmaamak ...uzakdiye orası üşeniyodum ama olsun p.tesi kalmasın demi:????
bak üzülme canım jeldenmiş...aradığın ii olmuş...canım benim yarın kanmı baktırcan yani:) hadi bakalım inşşşşş çokkk yüksek gelir...ikiz olurlar:)
cumartesi kanda baktırmak hiç aklımda yoktu pazar hcg bakmıyorlar sanırım ondan demekki 11.gün olur,evet yakşaltı test günüm artık öğreniyim nevar neyok?hayırlısı yaa..sende yarın baktırsana:)))
canım bende yarın sabah idrar da tekrar bakıcam eğer yine 2.çizgi belirirse kan vericem...eşim üzülürüm die ölee korkuo ki...idrar testine güvenmio..ben bu gün kan vercektim ama yok dedi...yarın baktırıcam bende:) tabi idrarda 2. çizgiyi görürsem:)
kızlar uyanın.....bugün idrar testimde 2.çizgi ilk dakikalarda gölge gibiydi sonra belirginleşti:)5.dk sonunda silik de olsa gördüm:) hamilemiyim sizceeeeeeeee:) saat 7 de baktım uyuyamıorum kızlar yaaaaaaa:) annemi eşimi uyandırdım halisünasyonmu görüorum die ama uykulu oldukları halde onlarda farketti:) annem uyuyo ama eşimle bida uyuyamadık:)
cok sevindim ya gercekten bizede moral kaynağı oldun gözün aydın canım inşallah doğrudur sonucun ben bi türlü cesaret edemiyorum test yapmaya kendimi pazartesiye ayırıyorum bugün birbirimize bol bol dua edelim kabul olur mübarek gün bugün allahım 2 çizgiyi hepimize görmeyi nasip etsin kan değerlerimizde yüksek cıksın inşallah amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?