2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

canım bende kimyasal gebelik,dış gebelik den çok korkuorum...Rabbim kimseye yaşatmasın....canım 23 martta transfer oldum..transfer gününü sayarsak 10 günümdeyim...yarında bakıcam idrar testine...sen ne aşamadasın cnm?kanın kaç çıktı ki?

benim ikinci testi bugün yaptırcam, 11. günde 22 çıkmıştı bakalm bugün katlayacak mı. idrar testlerini her sabah yaptım ve gittikçe koyulaşıo sanki ama yinede idrar testlerine hiç güvenmiyorum

slm tarsfer gününü sayarsak bugün 9.gün hcg değeri 7,65 çok düşük hastaneyi aradım daha belli olmaz çok erken dediler. 12. günü bekleyin dediler.

canım hiç belli olmaz değerin yükselebilir de ki inşallah yükselir canım

canım inşallah değein katlanır Allahım meleğini sana nasip eder

çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin dikkat et kendine

ay canım benim ne kadar güzel bi haber bu böyle bence kanda baktır herkeste farklı etki gösterir kimininki küçük değer kiminin ki büyük değer çıkar bunu baktırmadan bilemezsin ki inşallah çok güzel bi değer çıkar da hamileyim diye bağırırsın

kdr cim canım benim inşallah doğrudur...ya sıkma canını benimde ik test negatifdi silik falan değildi...ama bugün sabah ilk idrarımla yaptım silik çıktı...korkma ve üzülme belki hamişsin bebeişine yazık bende kan baktırmak istiorum bugün fakat eşim ve annem yok diolar...yarın sabah da idrarda bakıcam:) Rabbim nolur hepimize hamile kalmayı nasib eyle.....kdr lütfen caNINI SIKMA....derini düşün hamiş ama idrarda 11 . gün negatif di...idrar testi güvenilir değilki...

halev cim canım arkadaşım inşallah doğru sonuçtur..çünkü ölee sevindimki...kaç yıldır hemen hemen her ay yaptığım test ilk defa silik de olsa 2.çizgiyi gördüm inanamıorum..eşim bile şok oldu...annem ve eşim kan baktırmayalım gününü bekleyelim diolar ama ben yarın baktıracam kana dayanamıorum...yine sabah idrarda bakıp 2.çizgiyi görürsem eğer kan baktırıcam...eşime rest çektim:)
canım benim inşalllah hepimize nasib olur HAMİLEYİMMM die haykırmak...canım benim...

benim ikinci testi bugün yaptırcam, 11. günde 22 çıkmıştı bakalm bugün katlayacak mı. idrar testlerini her sabah yaptım ve gittikçe koyulaşıo sanki ama yinede idrar testlerine hiç güvenmiyorum

canım inşallah ikiye katlar..ALLAH YARDIMCIN OLSUN....gebeliği öğrenince diğer zor aşamada bu...bekleyip değerin artışını beklemek,kimyasalmı?dış gebelik mi? Allahım bu zor günlerde dayanma gücü ver sabır ver veee en sonundaaa mutluluk ver yarabbim:)

canım günaydınnn..inşaalah hayatım doğrudr..bende hep bugüne odaklandım ya ama dün testi göürnce hmen yaptım bugün elimde test yok dünden moralim bozuldu nekadra takmamamya çalışsamda negatife alıştırdım kendimi,silki falanda değildi..ama olabilirmişte..bende biraz önce jelimi sıktım jelin kabınındışında çokazkahve leke görüm ve ödüm kopuyoo,progesteron adethemen getirrimi geçen ay gecikmeli 4ünde olmuştum offf keşke yerleşme kanamsı olsa allahım ....bende bugüngidip kanvereyim diyorum bu şüpheyle p.tesiyi getiremememm,zaten dünün sıkıntısıda var..ya sabırrr allahımmm..yada artık vajinamda tahriş olmuş olabilri diyorumm offf herşeyi bilsekkkk[/QU

bozma moralini canım ya iyi düşün iyi olsun allah hayırlısını versin hepimiz bebeğimizi alıcaz kucağımızı benimde yarın yumurtalarım toplanıyo çok heyecanlıyım 2 adet yumurtam var ama olucak ya inanıyorum...dualarınız benimle olsun..

canım bben lavabodyaken hemşireler armış,şimdi bende döndüm onlra oohh içim rahtlatı jel yaaprmış kahve lakaeyi,kırmız kan değilse sorun yok dediler:))bıktım jelin etkilerinden neyse kızmıycam jelde inş.bebişlerimi sağlam tutturuyodur:))))kaşıntım başladı dedim..temiz yıkayın,pamuklu ütülü çamaşır giyin dediler sadece...ayrıca bugün çokerken dediler kan burda baktırayımdedim,ben hala annemdeyim ankarada normalde pazar yazmışlardı pazarda kan bakıyolardı ama niyeyse yarın sabh gel dediler..eniyisi bugün baktırmaamak ...uzakdiye orası üşeniyodum ama olsun p.tesi kalmasın demi:????

inşaalalh haytım benim busabah umudum oldunnnnnnnnnnn..inş.devamı gelrir..biliyoruz hepimiz yaşıyoruz o halleri dün o silkte olsa görmke için dünyaları verirdim oan..benim kendiliğinden hamileliğim olduğunda rabbim yaşattı ama 2aysonra düştü,erken düşüklerimde oldu,aşılamd akimyasalda oldu düşün 84 çıktı ama iyiartmadı..oyüzden gerçektenn pozitifi görmek değil önemli olna devamı ve kucağına almak inşaallah canım.....

doğrudur canım o zaman yarın sabah idrar testini tekrarlarsın yine aynı ise kanda baktırırsın ve inşallah güzel bir değerle gelirsin canım

kdr cim belirtilere çok takılıyorsun yapma bunu jel kahverengi akıntıyı yapar hatta kanamada yapar diye prospektüsünde yazıyor yapma böyle biraz olsun rahat olmaya çalışsan çok iyi olacak canım belki bebişlerin seninle(Allahımın izniyle seninledirler inşalah) ve onlarıda etkiliyorsun böle yaparak moral gerçektende çoooooooooookkk önemli

bak üzülme canım jeldenmiş...aradığın ii olmuş...canım benim yarın kanmı baktırcan yani:) hadi bakalım inşşşşş çokkk yüksek gelir...ikiz olurlar:)

bak üzülme canım jeldenmiş...aradığın ii olmuş...canım benim yarın kanmı baktırcan yani:) hadi bakalım inşşşşş çokkk yüksek gelir...ikiz olurlar:)

cumartesi kanda baktırmak hiç aklımda yoktu pazar hcg bakmıyorlar sanırım ondan demekki 11.gün olur,evet yakşaltı test günüm artık öğreniyim nevar neyok?hayırlısı yaa..sende yarın baktırsana:)))

canım bende yarın sabah idrar da tekrar bakıcam eğer yine 2.çizgi belirirse kan vericem...eşim üzülürüm die ölee korkuo ki...idrar testine güvenmio..ben bu gün kan vercektim ama yok dedi...yarın baktırıcam bende:) tabi idrarda 2. çizgiyi görürsem:)

arkadaşlar bişey sorucam doktorum bana dediki 35 yaş altı olduğum için 1 yumurta transfer edilicek ama tüp bebek merkezimde 2 yumurta transfer ederiz demişlerdi kafam karıştı 35 yaş altı olup 2 yumurta transfer edilen varmı? birde doktorum dün biraz moral bozim dedi ilk tüp bebek tedavisin sonuç olumlu olmuyabiliyo tabiki olmıcak demiyorum ama hazırlıklı ol 2 .denemede şansın daha yüksek falan filan dedi şu sırada ihtiyacım olan en son şey moral bozukluğudu sağolsun... ilk denemede tutma olasılığı nedir? eğer hamile kalan arkadaşlar var ise paylaşırlarsam sevinirim..

korkunu ecele faydası yok derler..napalım üzülsekte,mahvolsakta yadaa sevinsekete biran önce öğrenmek eniyisi canım.yarın öğrencek olmam beni sevindirdi..p.tesi kalmaması:))sabır sabır...alalhım sabrını verir...eşim dün bana inamıyo sen naegatif böyle raht söylemzsin ağlardın diyo,dedim hala umudum var demekki..belkide vardır bihayır negatif fikrine alıştırıd rabbim yada sabretmeye...

cok sevindim ya gercekten bizede moral kaynağı oldun gözün aydın canım inşallah doğrudur sonucun ben bi türlü cesaret edemiyorum test yapmaya kendimi pazartesiye ayırıyorum bugün birbirimize bol bol dua edelim kabul olur mübarek gün bugün allahım 2 çizgiyi hepimize görmeyi nasip etsin kan değerlerimizde yüksek cıksın inşallah amin amin

evet son cumamız bakalım bidahaki cuma nelerle uğraşacağız:))inş.kan deeğrlerimiz içn gidip geliriz..kat kat artarboşver yapam ben dün yaptım negatfi diy üzülmüycem dedim ama beynimin bi kçşesi sonuc hazırladı beni..ama yarın kanda herşey kesinleşcek..rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sonrad adoğumlar yaşatsın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…