kızlar bana bugün 10 günü arkadaşım çok ısrar etti ve idrar tahlili yaptı 2 çizgide çok net çıktı rabbimme çok şükürler olsun hemen kan tahlilide verdim 3 de çıkacak inşallah bana acil yorum
kızlar bana bugün 10 günü arkadaşım çok ısrar etti ve idrar tahlili yaptı 2 çizgide çok net çıktı rabbimme çok şükürler olsun hemen kan tahlilide verdim 3 de çıkacak inşallah bana acil yorum
kızlarrrr kan verdim saat 14.45 de çıkacak...inanamıorum...annemi ikna ettim.eşimde işe gitti :) nolur dua edin nolur....inşallah yüksek gelir...çok heyecanlandım.....sonucumu telefonla öğrenicem:)hemen yazarım...inşallah hamileyyim yazmak nasib olur........................
kızlarrrr kan verdim saat 14.45 de çıkacak...inanamıorum...annemi ikna ettim.eşimde işe gitti :) nolur dua edin nolur....inşallah yüksek gelir...çok heyecanlandım.....sonucumu telefonla öğrenicem:)hemen yazarım...inşallah hamileyyim yazmak nasib olur........................
canım benim ikimizde aynı anda öğreniriz inşallah hamiş olduğumuzu bende gittim kan verdim dayanamadım artık...beniimde 2. çizgi silik çıktı...inşallah hamileyizdir....
Kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................
çok şükür yarabbimmmmmm....................
Sonucum 97.10 çıktı................ :)
doktorum ikiz olabilir dedi:)
kızlar rabbim hepinize nasib etsin kurban olduğum yarabiimmmmmm.....
canım gözün aydın rabbim kucağınada almayı nasip etsin benim sonuç çıkmadı daha senin hiç belirtin varmı suuperisi bende hiç yok
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr, işte bu yaaa..maşallah değerinde çok çok yüksek.. bu gün burda bayram havası esioo oleyyy
canım benim burdaki herkesden Allah razı olsun.... dert ortaklarım benim:) cAnlarım bu güsel duyguyu Rabbim hepinize nasib etsin....çok şükür Allahıma çok çok çok mutluyummmm:):):)
superisi benim olmadı sonuç 0.1
superisi benim olmadı sonuç 0.1
nurmecim cok üzüldüm yaAma teste pozitif cıkmıştı erken kan testi yaptırdın ondan olabilirmi dr görüştün mü canım
hakkında hayırlısı neyse o olsun nurmecim cok iyi bi arkadaşsın üzme kendini diycem ama ne mümkün
Dondurulmuşun varmıydı nurme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?