superisi benim olmadı sonuç 0.1
nurme nasıl olur idrar pozitif çıkmıştı
su perisi 6.7.8.günler idrar testi yapmışmıydın
nasıl olur idrar testi pozitif olup kan testi nasıl negatif çıkarofff yaa
ya benim de değerim düştüyse
nurme nasıl olur idrar pozitif çıkmıştı
su perisi 6.7.8.günler idrar testi yapmışmıydın
canım benim nasıl olur idrarda 2 çizgi çıkmamışmıydı? dr unu aradınmı canım yaa?
idrar fark ediyor mu sabah yada öğlen
bilmiyorum canlarım dr faks çektim daha aramadılar nasıl oluyor idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor anlamadı hayırlısı allahtan
Kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................
çok şükür yarabbimmmmmm....................
Sonucum 97.10 çıktı................ :)
doktorum ikiz olabilir dedi:)
kızlar rabbim hepinize nasib etsin kurban olduğum yarabiimmmmmm.....
ben geçen cumartesi transfer oldum bugün negatif......çok erken gerçi....banada senin gibi 2 embriyo kondu...sennki gibi olur inş......
çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebegini yada bebişlerini. Bende heyecanlandım senin güzel haberini aldık benimki ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlardan da inşallah sonuçları iyi çıkar.
Ben biraz erken davrandım 7. günde yaptırdım bakalım pazartesiye kaldı inşallah katlanır
superisi benim olmadı sonuç 0.1
canımmmne güzell,senin adına sevinçliyim ama kendi adıma üzgünm,benim öğlen pembe janamam oldu,annemde yarın abekleme dedi gittim kanverdim ağrılarım arttı sonucu şimdi aldım geldim 1.10 negatif ya,2aydır geç adet olan ben bugündenmi oluyorum,yerleşmemi acba ya sanmıyorum p.tesiye kadar bekleyim bakalım ama değerim nekadar yükselecekkibenimde iki taneydi olmadı yada bi ümit rabbim senden ümidimi kesmiyorum bennnn yinede yatıcam bekliyecem çok üzgünüm tedavide olupta beklemk berbat bişey yaaa,başlarken diyosun elde var negatifte pozitifte ama olmuyor iştee yine dyanamıyorum....gözün aydın inş.tamamına eresin canımmm..keşke benimde 1.10 değilde 100olsaydı elimde gelsede o noktayı kaldırsaydım.neyse ço fenayım..rabbim senden negerlirse razıyım dedim gözyaşlarım isyan değil......
canımmmne güzell,senin adına sevinçliyim ama kendi adıma üzgünm,benim öğlen pembe janamam oldu,annemde yarın abekleme dedi gittim kanverdim ağrılarım arttı sonucu şimdi aldım geldim 1.10 negatif ya,2aydır geç adet olan ben bugündenmi oluyorum,yerleşmemi acba ya sanmıyorum p.tesiye kadar bekleyim bakalım ama değerim nekadar yükselecekkibenimde iki taneydi olmadı yada bi ümit rabbim senden ümidimi kesmiyorum bennnn yinede yatıcam bekliyecem çok üzgünüm tedavide olupta beklemk berbat bişey yaaa,başlarken diyosun elde var negatifte pozitifte ama olmuyor iştee yine dyanamıyorum....gözün aydın inş.tamamına eresin canımmm..keşke benimde 1.10 değilde 100olsaydı elimde gelsede o noktayı kaldırsaydım.neyse ço fenayım..rabbim senden negerlirse razıyım dedim gözyaşlarım isyan değil......
kızlar 11.gün 22 olan değerim bugün 40 olmuş, pazartesi bidaha test yapılacak 100 e yakın bir değer çıkarsa normal gebelik.. düşük çıkarsa kimyasal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?