2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

nurme nasıl olur idrar pozitif çıkmıştı

su perisi 6.7.8.günler idrar testi yapmışmıydın

canım benim transferim geçen hafta çarşamba oldu...bu çarşamba test yaptım negatifdi ama öğelen yapmıştım il idrarım değildi....cuma yani bugün ilk idrarımla yaptım 2.çizgi silik çıktı...

nasıl olur idrar testi pozitif olup kan testi nasıl negatif çıkar offf yaa
ya benim de değerim düştüyse

nurme nasıl olur idrar pozitif çıkmıştı

su perisi 6.7.8.günler idrar testi yapmışmıydın

canım benim nasıl olur idrarda 2 çizgi çıkmamışmıydı? dr unu aradınmı canım yaa?

bilmiyorum canlarım dr faks çektim daha aramadılar nasıl oluyor idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor anlamadı hayırlısı allahtan

bilmiyorum canlarım dr faks çektim daha aramadılar nasıl oluyor idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor anlamadı hayırlısı allahtan

HAYIRLISI CANIM BENİM...RAbbim hakkında inş.hayırlsıını nasib eyler...inşallah hamilesidir...dualarımdasın canımmm...

ben geçen cumartesi transfer oldum bugün negatif......çok erken gerçi....banada senin gibi 2 embriyo kondu...sennki gibi olur inş......

çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebegini yada bebişlerini. Bende heyecanlandım senin güzel haberini aldık benimki ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlardan da inşallah sonuçları iyi çıkar.
Ben biraz erken davrandım 7. günde yaptırdım bakalım pazartesiye kaldı inşallah katlanır

ben geçen cumartesi transfer oldum bugün negatif......çok erken gerçi....banada senin gibi 2 embriyo kondu...sennki gibi olur inş......

canım inşallah inşallahhhhhhhhhhh...çok erken tabikiii.zaten aklıma şöllee bişey gelio...idrarda çıkma nedeni ikiz olabilirmi acaba? Rabbim hepinize isteyen dileyen herkese bu güsel duyguyu yaşatsın canım...

amin canım aminnnnnnnn....canım benim bana doktorum pazar günü aynı saat de yani 48.saat tekrar baktır dedi..hatta aynı labaratuvar da çalıştır kanı dedi...inşallah katlanır ikimizinde..tek ikimizin değil isteyen dileyen herkesle beraber ikimizin inşallahhhhh:)

canımm çok çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canımmmne güzell,senin adına sevinçliyim ama kendi adıma üzgünm,benim öğlen pembe janamam oldu,annemde yarın abekleme dedi gittim kanverdim ağrılarım arttı sonucu şimdi aldım geldim 1.10 negatif ya,2aydır geç adet olan ben bugündenmi oluyorum,yerleşmemi acba ya sanmıyorum p.tesiye kadar bekleyim bakalım ama değerim nekadar yükselecekkibenimde iki taneydi olmadı yada bi ümit rabbim senden ümidimi kesmiyorum bennnn yinede yatıcam bekliyecem çok üzgünüm tedavide olupta beklemk berbat bişey yaaa,başlarken diyosun elde var negatifte pozitifte ama olmuyor iştee yine dyanamıyorum....gözün aydın inş.tamamına eresin canımmm..keşke benimde 1.10 değilde 100olsaydı elimde gelsede o noktayı kaldırsaydım.neyse ço fenayım..rabbim senden negerlirse razıyım dedim gözyaşlarım isyan değil......

ya arkadaşlar 4 saat önce yaptığım idrar testine demin baktım...2.çizgi çok belirsiz gibi...yani çok dikkatli bakmak gerekiyor....benmi yanılıyorum anlamadım..daha çok erken değil mi 6.gün bugün

Son düzenleme:
kızlar 11.gün 22 olan değerim bugün 40 olmuş, pazartesi bidaha test yapılacak 100 e yakın bir değer çıkarsa normal gebelik.. düşük çıkarsa kimyasal..

ya varmıdır 10.gün kanda böyle çıkıp sonra artan..offff???sorular sorular..adet oldum zaten belkdiee,kuzualrım yok artıkkkkkkkk kuzularımmm

canım benim kıyamam sana inşallah pazartesiye kadar yükselir canım yaaaa..ben de şimdi çok üzüldüm canım çok dua et ve hep hayırlısını dileee.yüce rabbim herşeyin en iyisini bilir...inşallah daha çok aratmadan pozitif sonucu pazartesi alırsın canım....hayırlsı inşallahhhhhhhh

kdr şimdi okudum....ay canım benim ya.....çok üzüldüm....... ((((((((((((((((((((

doktoru ara bi sor canım belki sonra yükselebilirdir

kızlar 11.gün 22 olan değerim bugün 40 olmuş, pazartesi bidaha test yapılacak 100 e yakın bir değer çıkarsa normal gebelik.. düşük çıkarsa kimyasal..

canım benim tam 2 ye katlamış çok şükür...aklımıza kötü şeyler getirmeyelim nolurrr....Rabbim yardımcımız olsun....inşallah 100 ü aşar bileee.....

çooooooooook sevindm tebrikler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…