Kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................
çok şükür yarabbimmmmmm....................
Sonucum 97.10 çıktı................ :)
doktorum ikiz olabilir dedi:)
kızlar rabbim hepinize nasib etsin kurban olduğum yarabiimmmmmm.....
ya arkadaşlar transferimin 6.günü 5 saat önce gebelik testi yapmıştım...atmadım testi demin baktım 2.çizgi çok çok belirsiz şekilde var sizce bu ne demek oluyor...böyle birşey yaşıyan var mı aranızda
superisi benim olmadı sonuç 0.1
heyyyyy pharmmm noldu kdree:18:kdr hala yok..çok üzülüyorum onun için....inşallah iyidir
nurmeeeeeeeeeeee cnmsınnnn yha hayırlısıı olsunnn üzme kndini nolurrrrrrrrrr....iğrenç bi duygu eminim allah kımseye yasatmasın ama herzmnn Allahıı getır aklına o istemediiiiiii unutma bunu beterinden korusun allah seniş ve hepımısııııı nolur üzme kndınııı
cnm cnmmm Allahtan herseyyy sıkma canınıııı..ama Allahım kımmseye yasatmasınnn...aminncanım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim dr dediki ilaçlara devam et pazartesi bidaha yaptır güç küvvet sahibi rabbim dilerse verir hayırlısı neyse onu nasip etsin
kdr cim üzülme ne olur zaten tutmıcaksa bebeklerimiz büyük bir ihtimalle özürlüdür...çünkü özürlü çocuk tutmuyor yada düşüyor....allah hayırlısını versin hepimiz için...
amin cnm aminnn yaaa bn artık forumdayken hep aglıom sınırlerım cokk gerıldı galıbaaaa bnmde bkleme vaktım yaklasıo ondn galıbaaa canlrımmm nolurrrrrrr üzülmeyelımmmm...hayrlısı olsnnnnkdr cim üzülme ne olur zaten tutmıcaksa bebeklerimiz büyük bir ihtimalle özürlüdür...çünkü özürlü çocuk tutmuyor yada düşüyor....allah hayırlısını versin hepimiz için...
kdr didio musunnn bisi bırakıonmuuuuşimdi kendi doktorumun biryazısını okuyorumda tedavide karşılaşılan sorunlar diye..birmaddesi aynen şöyle trasnfer zorluğu"bazı durumlarda kadının genital organlarının anatomik yapısı nedeniyle transfer çok zor olabilir.bu gibi durumlarda gebelik şansı düşebilir"..benimde sıkışıklıtan dolayı çok ağrım olmuştu kasılmıştım ya tabi kendi doktorum yurtdışın agittimişti öbür hoca yaptı ama p.tesi gidersem sorucam bunuda...canım çok yanmıştı...kızlar dikkatli olun fazla su içmeyin nebileyim..ben ultrasonalrolsun başak müdaheelrlde sorun yaşamamıştım..rabbim vermedi biliyorum ama buda bir etkimi bilmiyorum.zaten aklımdan çıkmıyordu..(((
kaliteli embriyo dediler canım artık beynim durdu valla,zaten tam düşük,erken düşüker,aşışamda kimyasal gebelik derken son 2aşılamam ve tüpde onlarıda yakalıyamıyorum artık..sebep yok bizde ama nevar ya?ben tüpe başlamadan bi araştırılsın istedim ama hemen başlattılar nasıl 2.defa aynımerkze gitcem dondurlmuşlarımda var yine tutmazsa...
aşılamlar tutmayınca bidah doktora gitmiycem diye ağlardım zor oluyor tedavi sonucu beklemek bekle evinde olur sa olur derdim..bugün anneme yine dedim tedavi olmuycam ama bir bakıyorum hala hamile kalmıyorum haydi yeniden güç topla ve düş umuduna düş yollara....
beraber transfer olduğumuz arkdaşlar içinde ençok günleri hesap eden ben hatta transfergününü mutlaka saynda ,,sabırıszlığımm sonucuna bakkkkyatıyorum saaterdir,arada elim karnıma gidyor rabbim bi mucize n varmı diyorum..ruh giibyim.1.5saat kan beklerken çok dua ettm biara herşey durdu sanki,ama içime doğdu ya olmadı dedim hemşire bakrken yüzüme biliyorum,oda dediki erken olablir yinede yaptır...p.tesi bakalım..kanamam çok olmadı azpembeleke..şimdide kahve tırtulu jel kalıntıları..suiçmek istemiyorum wcyede girmek istemiyorumm..eşimein hala haberi yok arayamıyorum bugün baktırmıycam yarın merkeze gidip baktırcam biliyo..konuşaammam ağzımı açaram gözyaşalrım başlar susmammmmmm lazımm ş,mdi...
superisi çok dua etde bebeklerin sımsıkı tutunsun...benim rkdaşda 10.gün 100 aldı hala değrle çok yüksekti..bikaç haftay ikizler anca görünür..hayırlısı olsunnnn..
pharmeca sıkma canın sende benden acelecisin bekle..sakin ol stres yaptıkta noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?