2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

bu benim 2. tüp bebek denemem oluyor çarşamba günü yumurtalarım toplandı17 tane yumurta çıktı 9 tanesi döllendi herşeyin yolunda gittigini söylüyor dr lar cumartesi yada pazar transfer yapılacak dualarını bekliyorum kızlar allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhhh

cnmmm hayırlısı en sağlıklısıı senle ve hepımısle olsun inşaalllah

merhaba hepinize,
ben aranıza yeni katıldım.belki daha önce ama ben yeni öğrendim en azından sorunlu bir döneme girdiğimi. ben 5 aylık evli 32 yaşındayım .adet düzensizliiden dolayı doktora gittim ve şok içinde erken menopoz teşhisi aldım .doğal olarakda rezervim çok çok az imiş hatta bir daha da olmayabilir imiş. çok moral bozucu tabiiki.hemen ilk fırsatı değerlendirdik ve tüp bebek çalışmasına başladık.tek bir yumurta büyüdü ama e2 değeri 88 çıktı.olması gerekenden düşük yani yumurta kalitesi düşük imiş.doktor tedaviyi iptal edelim dedi.bende başka bir merkeze giderek herşeye rağmen şansımı denemek istedim . bugun transferin 2. günü idi ve aynı zamanda adet olma zamanımda çok yaklaştı.tüm belirtiler mevcut, korkuyorum şimdi adet olacağım diye belkide son şanstı bu deneme bilemiyorum , şimdi ise bir muciznin peşindeyiz biz çünkü doktor % 5 şans verdi bize...işte böyle benimde hikayem.
şimdi okuyorum da yazılanları hissedilenler ,yazılanar hep aynı hep bir dünya ilaç alıyorum , son 10 günde 3 kilo aldım sanırım .ve transfer sonrası iğneleri çok canımı yakıyor, herşeye razıyım ,keşke hamilelik gerçek olsa her şeye değer. tek ve kalitesiz embirio ile hamile kalan oldumu hiç arkadaşlar aranızdan ya da duydugunuz bildiğiniz birileri varmı. eşimin ailesi durumu bliyor ve herkez şimdi çocuk olacak gözüyle bekliyor off, kötü bir durum bu yaaa.

arkadaşlarımm..rüyamda tüpbebek merkzine ggtiim ordan zaten bugün için çağırmışlardı..neyse 25 çıktı yaa,inanamadım .önce 1.10 sonra 25..hep beni tabrik ediyorlar ama ben şapşal gibiyim:))annem diyo zaten benim hala umudm var diyo rüyamdada diyo aynı cümleyi...uyandım keşke gerçek olsadedim...tüpbebek merkeznia rdım dedim dün yapmayındediniz ama kahve lekem vardı pembe lkee gelince korktum kanda baktırdım bugün gelyimi dedim,biz asiz arıycaz dediler..belim çok ağrıyor..yok ilaçlar adet geciktiriyo falan son aşılammda erken adet oldum tutmayınca altımda orkidle teste gittim(((bakalım yaa rüyam bana teselli oldu...dünkü test yalan olsa keşkeeee..makina bozuk falan olsaaa:)))rabbim verecekse hala vardır belkide neler duyuyoruz değilmi??kanamam artmadı,akşam bikaç asaat susmuştum birden yataa girnce coştum,annem babam kızıyo ..dedim ben isyan etmiyourm rabbime elimde değilonlarıda çok üzdüm napılm rabbim aileme bana eşime sağlık versinnnn..

çooooooooook sevindm tebrikler cnm
:))) teşekkürler canım...inş..darısı burdaki herkesin başına...
cok tebrik ederim harika bri haber...burda bekleyen herkesin bu sekilde mesaj yazmasi en buyuk dilegim...
benimde canım..hep böyle yazmayı hayal etmiştim..aşılamalarımda yazamadım...rabbim tüp bebek de nasib eyledi...inşallah Rabbim hepinize nasib eyler....
ssuuuuperisiiiii ben sana demiştimmm co sevındımmm hayrlı olsunn.sağsalim saglıklı bebişlerin olsun darısı cumlemızın başınaa aminnnnnnn:89:
ewt canım:)inşallah canım eğer ikiz ise ikiside sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasib etsin yüce rabbim....

kdr cim canım benim...Rabbim hakkında hayırlısını ve gönlündekini nasib etsin..inşallah pazartesi kan değerin yükselmiş olur...inan çok dua ediorumm.....inşallah inşallah inşallah.....

canımmm inşallah kaliteli yumoşların olur veeee annelerine tutunurlar:)))))

kdr üzülme isyan etme demekle olmuyo tabiki üzüleceksin ağlayacaksın içindekileri bişekilde atman lazım ama etrfındaki insanları da düşün sen üzüldükce onlr daha çok üzülürler hayat devam ediyor Yüce Rabbim hakkında hayırlısını versin bende üzüldügüm zamanlarda eşim sakat olsa hayırsız evlat olsa daha kötü değilmi diye beni hep teselli etmeye çalışır. inşallah pazartesi değerin yükselir boşuna kendini üzmüş olursun

Son düzenleme:
superisi nasılsın inan senin adıa çok sevindim tabiki diğer arkadaşlar için üzülüyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz. hamilelik belirtilerin varmı ben adet olcam diye çok korkuyorum çünkü adet olacakmışım gibi ara ara sancım geliyor inşallah olmaz

kdrcim senin için üzüldüm inan ama hala ümidimi kaybetmedim ben belki yükselir canım ya üzmekendini olmasada üzmemeye çalış

superisi sana da çok sevindim allah tamamına erdirsin bende bu sabah yine idrar testi yaptım yine negatif çıktı heralde olmadı ya bugün kanda baktırsam kesin sonuç olur heralde demi 10.gün bugün küçük te olsa ümitleniyo insan

kdr bizimkisi olmazsa 2.deneme için 2ay beklemek zorundamıyz bana öle dedilerdi merkezden ben beklemek istemiyorum

kızlar bide dondurulmuşları alıp başka merkeze gidilir mi acaba ??????
çok ümitsiz gördüm kendimi :2:

canım inan ki hiç bi belirtim yok..sadece adet olcakmışım gibi halaa ara ara belim ağrıo...ne göğsümde acı ne şişlik hiç bi değişiklik yok...belirti için zaten adetin geçmesi gerekiomuşşşş....Allahımmmm nolurr hepimizeee bebişşş nasib etttt...kimsenin kucağını boşşş bırakmaaa...

aybenn cim idrar da çıkmış olmasını doktorum ikize bağladı...çünkü imkamsız dio idrar da çıkması. inşallah senin kuzun içindedir ve belki tek olduğu için idrarda gözükmüodur annesi:) hepiniz için inan hep dua ediorum....Rabbim hepimizin kucağını doldursun can yoldaşlarım....

canım idrartesti negetifti perşembe ama sordan ona çokda umut bağlamadım,taki dünkü pembe kanın peçteye çamaşırıma gelmesine kadar normalde bugün kana gitcektim ama dün öyleolunca kahvelikler jeldendir dedi hemşire kandan sonra negatifliğe inandım yinede bi umut rabbimin işi olurmu olur bakalım belki yarın yada öbürgün merkeze gdip vercem kan hiç belli olmaz belkide,hem son bi doktorumla görüşüp artık evime dönerim((benimde donduluşlarım var ama ondan önce neden negatif oldu nedenini araştırısn istiyorum,başımdan az şey geçmedi yazmıştım ya(tutunmaama problemim var sanki bakalım..ben tüpbebeğe gelmeden hemen lap diye başlamak istemiyodum ama doktor gerek görmedi istiyosanız hemn başlayalım dedi eşimde evet dedi..eski tahliler bile bakılmadı ...sonuçta bu..taammam rabbim vermedi ama bizide tamaraştırmadılar.tüpbebek merkezşerin sorunu bu zaten deneyerek görecekler maelsef:)))
sende sıkma canını yaptır kanını bak..buarda kahve leek var kanamam falan artmadı...artmasında biraz daha ümitleneyim yaaa

canım zaten belitiler fakedermiş herkeste farklı olurmuş,ben günlerce ağır gripte oldum ama perş.sonradan adet olacak gibi beliritler başladı benim göğüslerm hal ağrıyo adet önceside olurdu,ya hormonlar falan işte..bel ağrın olur hep yat sırtüstü ayaklarınıda yükseğe koy canım:))doğrudur beni arkdaşta silk çizgi gördü herlde ikizlerde görünüyo:))

..
canım inşallah sağlıklılardır ve değerim yükselir...ewt cnm çoğunlukla ikiz ise çıkıo..mesela derinin çıkmamıtı..hemde 11.gününde ama maşallah hamiş...ama ses seda yok arttımıki değeriii..hiç denk gelmedim yazısına falan...nolur üzmeyin kendinizi çok zor bunu çok ii bilirim...bizi en ii birbirimiz anlar ama yüce rabbim ne verirse güselini verir bunu hiç unutmayalım...benim hala umudum var ...pazartesi ye kadar bekleyelim inşallah yükselecek değerin inşallahh....canım artık yatamıorum..yatmakdan bıktım artıkkk

Son düzenleme:
cnlarımmm slmmm bgun kan aldırdı2im 700 küsür cıktı.2 tane büyümüş iiimişş(yumurta yanii)pazartesı alıncaklar sonra transferr inşaallah hersey gönlumuzce olurrrrr....cok helejanjanlandımmm...inşaallah hep umutlku mutlu oluruzzzzzz

canım benım ya senın adına cok sevındım ,gozunaydın tebrık ederım,ınşallah degerın kat kat artar hergecen gun.allah tamamına erdırsın hayırlı bırsekılde kucagına almayı nasıp etsın ınşallah,darısıda tum sonuc bekleyen ve anne olma ozlemı ceken butun arkadaşlarımızın başına

ya varmıdır 10.gün kanda böyle çıkıp sonra artan..offff???sorular sorular..adet oldum zaten belkdiee,kuzualrım yok artıkkkkkkkk kuzularımmm

canım benım ya senı umutlandırmış gıbı olmayım ama,bırkacyerde okumustum gec tutunmadan dolayı 9-10.gunlerde boyle cok dusuk olup tam 12.gunde normal dgere gelende olmuş,yuce rabbımden dılerımkı sende de gec tutunmadan dolayı boyle bır sonuc olmuş olsun ve pazartesı bıze hayırlı ve guzel habrlerı veresın inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn...yarın tekrar kan vercem inşallah 2 ye katlamıştır....inşallah canım darısı isteyen dileyen herksese inşallahhhhhhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…