cnmmm hayırlısı en sağlıklısıı senle ve hepımısle olsun inşaalllahbu benim 2. tüp bebek denemem oluyor çarşamba günü yumurtalarım toplandı17 tane yumurta çıktı 9 tanesi döllendi herşeyin yolunda gittigini söylüyor dr lar cumartesi yada pazar transfer yapılacak dualarını bekliyorum kızlar allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhhh
:))) teşekkürler canım...inş..darısı burdaki herkesin başına...çooooooooook sevindm tebrikler cnm
benimde canım..hep böyle yazmayı hayal etmiştim..aşılamalarımda yazamadım...rabbim tüp bebek de nasib eyledi...inşallah Rabbim hepinize nasib eyler....cok tebrik ederim harika bri haber...burda bekleyen herkesin bu sekilde mesaj yazmasi en buyuk dilegim...
ewt canım:)inşallah canım eğer ikiz ise ikiside sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasib etsin yüce rabbim....ssuuuuperisiiiii ben sana demiştimmm co sevındımmm hayrlı olsunn.sağsalim saglıklı bebişlerin olsun darısı cumlemızın başınaa aminnnnnnn:89:
bu benim 2. tüp bebek denemem oluyor çarşamba günü yumurtalarım toplandı17 tane yumurta çıktı 9 tanesi döllendi herşeyin yolunda gittigini söylüyor dr lar cumartesi yada pazar transfer yapılacak dualarını bekliyorum kızlar allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhhh
arkadaşlarımm..rüyamda tüpbebek merkzine ggtiim ordan zaten bugün için çağırmışlardı..neyse 25 çıktı yaa,inanamadım .önce 1.10 sonra 25..hep beni tabrik ediyorlar ama ben şapşal gibiyim:))annem diyo zaten benim hala umudm var diyo rüyamdada diyo aynı cümleyi...uyandım keşke gerçek olsadedim...tüpbebek merkeznia rdım dedim dün yapmayındediniz ama kahve lekem vardı pembe lkee gelince korktum kanda baktırdım bugün gelyimi dedim,biz asiz arıycaz dediler..belim çok ağrıyor..yok ilaçlar adet geciktiriyo falan son aşılammda erken adet oldum tutmayınca altımda orkidle teste gittim(((bakalım yaa rüyam bana teselli oldu...dünkü test yalan olsa keşkeeee..makina bozuk falan olsaaa:)))rabbim verecekse hala vardır belkide neler duyuyoruz değilmi??kanamam artmadı,akşam bikaç asaat susmuştum birden yataa girnce coştum,annem babam kızıyo ..dedim ben isyan etmiyourm rabbime elimde değil onlarıda çok üzdüm napılm rabbim aileme bana eşime sağlık versinnnn..
superisi nasılsın inan senin adıa çok sevindim tabiki diğer a et rkadaşlar için üzülüyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz. hamilelik belirtilerin varmı ben adet olcam diye çok korkuyorum çünkü adet olacakmışım gibi ara ara sancım geliyor inşallah olmaz
kdrcim senin için üzüldüm inan ama hala ümidimi kaybetmedim ben belki yükselir canım ya üzmekendini olmasada üzmemeye çalış
superisi sana da çok sevindim allah tamamına erdirsin bende bu sabah yine idrar testi yaptım yine negatif çıktı heralde olmadı ya bugün kanda baktırsam kesin sonuç olur heralde demi 10.gün bugün küçük te olsa ümitleniyo insan
kdr bizimkisi olmazsa 2.deneme için 2ay beklemek zorundamıyz bana öle dedilerdi merkezden ben beklemek istemiyorum
kızlar bide dondurulmuşları alıp başka merkeze gidilir mi acaba ??????
çok ümitsiz gördüm kendimi :2:
canım inan ki hiç bi belirtim yok..sadece adet olcakmışım gibi halaa ara ara belim ağrıo...ne göğsümde acı ne şişlik hiç bi değişiklik yok...belirti için zaten adetin geçmesi gerekiomuşşşş....Allahımmmm nolurr hepimizeee bebişşş nasib etttt...kimsenin kucağını boşşş bırakmaaa...
..canım zaten belitiler fakedermiş herkeste farklı olurmuş,ben günlerce ağır gripte oldum ama perş.sonradan adet olacak gibi beliritler başladı benim göğüslerm hal ağrıyo adet önceside olurdu,ya hormonlar falan işte..bel ağrın olur hep yat sırtüstü ayaklarınıda yükseğe koy canım:))doğrudur beni arkdaşta silk çizgi gördü herlde ikizlerde görünüyo:))
Kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................
çok şükür yarabbimmmmmm....................
Sonucum 97.10 çıktı................ :)
doktorum ikiz olabilir dedi:)
kızlar rabbim hepinize nasib etsin kurban olduğum yarabiimmmmmm.....
superisi benim olmadı sonuç 0.1
ya varmıdır 10.gün kanda böyle çıkıp sonra artan..offff???sorular sorular..adet oldum zaten belkdiee,kuzualrım yok artıkkkkkkkk kuzularımmm
canım benım ya senın adına cok sevındım,gozunaydın tebrık ederım,ınşallah degerın kat kat artar hergecen gun.allah tamamına erdırsın hayırlı bırsekılde kucagına almayı nasıp etsın ınşallah,darısıda tum sonuc bekleyen ve anne olma ozlemı ceken butun arkadaşlarımızın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?