canım benım ya senı umutlandırmış gıbı olmayım ama,bırkacyerde okumustum gec tutunmadan dolayı 9-10.gunlerde boyle cok dusuk olup tam 12.gunde normal dgere gelende olmuş,yuce rabbımden dılerımkı sende de gec tutunmadan dolayı boyle bır sonuc olmuş olsun ve pazartesı bıze hayırlı ve guzel habrlerı veresın inşallah
arkadaşlar bugün benim canım cok sıkkın ama sebebsiz bi sıkkınlık var bana moral verin ne olur ne yapsam gecer acaba bu sıkıntım
yaaa kdr olayı kişiselleştrme bacımmmm..ltfenn bn senın ıcın de dıorummm ..umudunu ytrme hep beraber olalımmm dıorummm bennnn...kımsenın garantı deıll kiiii.....bnmde olmassa allahım korusunnn kımse yasamasınn ama sen bnm ıcınn bolemı dsunursunnn....yanlıs anlama sakınn acıda olsa tatlıda olsaa paylasalımmm ama kndımızıı uzmeyelımmm demek ıstemsıtım ben:2:haklısın arkdaşım..ben artık buara girmemeye çalışcam,sizide umutsuz etmek istemem,herkste aynı olacak değil ya,umudunzu yitirmeyin..inş..güzel sonuçlar alırsınız..arkdaşalrım..
yaaa kdr olayı kişiselleştrme bacımmmm..ltfenn bn senın ıcın de dıorummm ..umudunu ytrme hep beraber olalımmm dıorummm bennnn...kımsenın garantı deıll kiiii.....bnmde olmassa allahım korusunnn kımse yasamasınn ama sen bnm ıcınn bolemı dsunursunnn....yanlıs anlama sakınn acıda olsa tatlıda olsaa paylasalımmm ama kndımızıı uzmeyelımmm demek ıstemsıtım ben:2:haklısın arkdaşım..ben artık buara girmemeye çalışcam,sizide umutsuz etmek istemem,herkste aynı olacak değil ya,umudunzu yitirmeyin..inş..güzel sonuçlar alırsınız..arkdaşalrım..
ben ilk tüp bebek denememi yaparken hemşireye sordum şunu yesem bunu yesem faydası olur mu diye o da bana şöyle bi cevap verdi sen istediğin kadar ye,biz sana o kadar yüksek dozda ilaç veriyoruz ki sen yediklerinle ufak bi etki bile yapamazsın dedi,boşuna mideni doldurma ama sen bilirsin istiyorsanda ye demişti,banada mantıklı gelmişti..kıslarrr tedavı sürerken hayıt tohumuna dvm edılır mıı ya da ne zmn bırakmamız gerekk hayıt tohumunuuu..bılen farsaa yanii cvppplar mııı
olur canı okadar hormon aldık,bekledik,sen naptın test falan yapmadınmı?
kızlar bu bölümde çoğunuz transfer oldunuz gerçi bende oldum ama size bi sorum olcak
bana progesteron hapı vajinadan koy dedi dr
daha bugün 1.günüm sizce zarar verir mi
sizler ne ve nasıl kullanıyorsunuz merak ettim
slmmm kıslarr.ben bgun saat 9bucukta ovitrelle 250 çatlatma iğnesi vuruncam..sız bu ıgneden kac gun sonra yumurta toplama yapıldı??bnım yumurtalar pazartesiiii toplancak...nette bıyerde ıgneden ertesı gun toplama olmalıı dıoooo...acill noluyyyyyy
yok canım test filan yapmadım etkileneceğimden emin olduğum için beklemeyi tercih ettim 1 gün kaldı zaten bu kadar sabrettim bir gün daha beklerim sen üzülme bakarsın pazartesi hep birlikte seviniriz inşallah dua edebiliyorum sizin için başka yapıcak bişeyimiz yok allahım hayırlısını versin bide bende hiç bir belirti yok ya acaba negatifmi gerci belirtisi olmayan arkadaşlar var ama ben yinede tedirginim gün yaklaştıkca stres oluyorum
cnm cnm cnm tenqqq uuuu ilgineeee....:76:canım benim iğnemde cumartesi vuruldu pazartesi yumurta toplama işlemi yapıldı genelde bi sorun olmaz merak etme normali böyle oluyo diye biliyorum ben
yha kaderım sakin olmaya calıs...ltfenn sıkma canınıı.üzüülme ltfennninş. vardır bak benim tutmadı akşama doğru sancım kanamam arrtıbelimden aşağısı tutmuyor,dün ikindieden beri üzüntüdende ağrılarım arttı içim boşalıyor sanki..kanamn falan yok iişte negüzel inş.güzel sonuç alırsın.. ben iyice umudumu kestim dünki 1.10dan ve kanamlardan sonra..p.tesi doktorla değerlendricez bakalım...
inş. vardır bak benim tutmadı akşama doğru sancım kanamam arrtıbelimden aşağısı tutmuyor,dün ikindieden beri üzüntüdende ağrılarım arttı içim boşalıyor sanki..kanamn falan yok iişte negüzel inş.güzel sonuç alırsın.. ben iyice umudumu kestim dünki 1.10dan ve kanamlardan sonra..p.tesi doktorla değerlendricez bakalım...
yha kaderım sakin olmaya calıs...ltfenn sıkma canınıı.üzüülme ltfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?