2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

bugece rabbime dua ettim çok ağladım elimde dğildi siz anlrsınız beni,annem yattı yanımda zor susutum ama rüyamdada merkeze gtitim 25 çıktı inamıyourm hemşire hamileisniz diyo,dünkü makina bozuk falan gibi şeyler..okadar güzeldiki hiç uyanmasaydım keşke((kanamam akşam azoldu,kahve lekerlde azalrı zaten çoğu jeldendi bilmiyorum..öyle yatıyorum.umudum çokta kalamdı ama rabbimin işindende sual olunmaz..inş..allah razı olsun canlarım keşke dedğiniz gibi yükselse..rabbim kimseye yaşatmazın negatifi((

arkadaşlar bugün benim canım cok sıkkın ama sebebsiz bi sıkkınlık var bana moral verin ne olur ne yapsam gecer acaba bu sıkıntım

nolmus bu topice bugun hep umutsuzz hep moral bozucu konusmalar
bi silkelenin kenidinize gelin
moraller yüksek olmalı hadii amaaa

offf noluozz yaaa herkes bole olursa bız kmden moarl alcazzzzz...bn foruma grdıgımde aglamak ıstemıom artıkk nüfffennnnumutluuu bakalımm olacak olacakkk kadere ınannalım olacakkk inşaallah

haklısın arkdaşım..ben artık buara girmemeye çalışcam,sizide umutsuz etmek istemem,herkste aynı olacak değil ya,umudunzu yitirmeyin..inş..güzel sonuçlar alırsınız..arkdaşalrım..

kızlar bu bölümde çoğunuz transfer oldunuz gerçi bende oldum ama size bi sorum olcak
bana progesteron hapı vajinadan koy dedi dr
daha bugün 1.günüm sizce zarar verir mi
sizler ne ve nasıl kullanıyorsunuz merak ettim

haklısın arkdaşım..ben artık buara girmemeye çalışcam,sizide umutsuz etmek istemem,herkste aynı olacak değil ya,umudunzu yitirmeyin..inş..güzel sonuçlar alırsınız..arkdaşalrım..
yaaa kdr olayı kişiselleştrme bacımmmm..ltfenn bn senın ıcın de dıorummm ..umudunu ytrme hep beraber olalımmm dıorummm bennnn...kımsenın garantı deıll kiiii.....bnmde olmassa allahım korusunnn kımse yasamasınn ama sen bnm ıcınn bolemı dsunursunnn....yanlıs anlama sakınn acıda olsa tatlıda olsaa paylasalımmm ama kndımızıı uzmeyelımmm demek ıstemsıtım ben:2:

yaaa kdr olayı kişiselleştrme bacımmmm..ltfenn bn senın ıcın de dıorummm ..umudunu ytrme hep beraber olalımmm dıorummm bennnn...kımsenın garantı deıll kiiii.....bnmde olmassa allahım korusunnn kımse yasamasınn ama sen bnm ıcınn bolemı dsunursunnn....yanlıs anlama sakınn acıda olsa tatlıda olsaa paylasalımmm ama kndımızıı uzmeyelımmm demek ıstemsıtım ben:2:

kıslarrr tedavı sürerken hayıt tohumuna dvm edılır mıı ya da ne zmn bırakmamız gerekk hayıt tohumunuuu..bılen farsaa yanii cvppplar mııı

kıslarrr tedavı sürerken hayıt tohumuna dvm edılır mıı ya da ne zmn bırakmamız gerekk hayıt tohumunuuu..bılen farsaa yanii cvppplar mııı
ben ilk tüp bebek denememi yaparken hemşireye sordum şunu yesem bunu yesem faydası olur mu diye o da bana şöyle bi cevap verdi sen istediğin kadar ye,biz sana o kadar yüksek dozda ilaç veriyoruz ki sen yediklerinle ufak bi etki bile yapamazsın dedi,boşuna mideni doldurma ama sen bilirsin istiyorsanda ye demişti,banada mantıklı gelmişti..

olur canı okadar hormon aldık,bekledik,sen naptın test falan yapmadınmı?

yok canım test filan yapmadım etkileneceğimden emin olduğum için beklemeyi tercih ettim 1 gün kaldı zaten bu kadar sabrettim bir gün daha beklerim sen üzülme bakarsın pazartesi hep birlikte seviniriz inşallah dua edebiliyorum sizin için başka yapıcak bişeyimiz yok allahım hayırlısını versin bide bende hiç bir belirti yok ya acaba negatifmi gerci belirtisi olmayan arkadaşlar var ama ben yinede tedirginim gün yaklaştıkca stres oluyorum

Ankara06 bende progesteron jel kullaniyorum transferden bir gun once kullanmaya basladim uzun surede devam edecekmisiz yani bir zarari olsa vermezler ancak benimki jel ve vajinadan uygulaniyor hap seklinde olani ile ilgili bir bilgim yok!

slmmm kıslarr.ben bgun saat 9bucukta ovitrelle 250 çatlatma iğnesi vuruncam..sız bu ıgneden kac gun sonra yumurta toplama yapıldı??bnım yumurtalar pazartesiiii toplancak...nette bıyerde ıgneden ertesı gun toplama olmalıı dıoooo...acill noluyyyyyy

canım benim iğnemde cumartesi vuruldu pazartesi yumurta toplama işlemi yapıldı genelde bi sorun olmaz merak etme normali böyle oluyo diye biliyorum ben

inş. vardır bak benim tutmadı akşama doğru sancım kanamam arrtı belimden aşağısı tutmuyor,dün ikindieden beri üzüntüdende ağrılarım arttı içim boşalıyor sanki..kanamn falan yok iişte negüzel inş.güzel sonuç alırsın..ben iyice umudumu kestim dünki 1.10dan ve kanamlardan sonra..p.tesi doktorla değerlendricez bakalım...

yha kaderım sakin olmaya calıs...ltfenn sıkma canınıı.üzüülme ltfennn

üzülme diyoruz ama ne kadar zor olduğunu anlıyoruz canım aynı üzüntüleri başka arkadaşlar yaşamasın inşallah bidahaki sefere gelicek seninde bebeğin demekki hayırlı zamn değilmiş senin içinde bebeğin içinde böyle düşün ve dualarını kendindende bizdende eksik etme olurmu senin meleğinde gelicek ben inanıyorum allahım boş bırakmıcak kucaklarımızı inşallah

yha kaderım sakin olmaya calıs...ltfenn sıkma canınıı.üzüülme ltfennn

sakiinim hayatım geçer hep böyl eolacak değilim ya(elde olmuyor üzülmemek ben hiç memnun değilim,hassaslaştık iyice ama bu demek değilki peşini bırakcam bebebeklerimin,birgün olacak ,,, 5.5 sene oldu ve rabbim bilir.belkide daha zamnın vardır.orkidi elime aldığımda bile üzüldüm çok geçenay çok almadım dedimki inş.9ay kullanmam:))anla yani okadar..rabbim sizlere yaşatmasın,sen kaçsenelik evlisin neler geçti başından bilmiyorum ama yoruldumartıkkk,şuan hamile olsaydımda öyle yatsaydım sancıdan değil(olsun bigün oda olacak inşallah..inş.siz kalında orkidlerde çürüsün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…