ya cnm aksıne ben bu ay yenı paketler aldım hıc bılmıodum ya ne ne zmn nasıl olcak...süresi sırası ve tedvai hakkında bilinçsizdım...hatt hayıt tohumumu bıle yenıden aldımm..hayrlsıı olsun cnmmm kımın basın aglese herkes üzzüülürr..baskasına demesııı kolaydır..ateş dştüğü yeri yakarr...ama LIFE GOES ON....bn 1bucuk yıllık evlıyım ve gecen temmmuzdan berşi korunmuyoruzz....bende pko rahatsızlıgı varrr bunu aralıkta ögrendımmm...2 aydrı muayene oluorummm...10-15 gundur de tup bebek tedavısıı işte.Allahım hepımızee hayrlısını versinn kımse ıstemes mutsuz olmayııı kımse ıstemes sevdıgının mutsuz olmasınııı yuce rabbıme sevgımız emınım karsılıklıdır biz onu ne kdr sevıosak o da bısı o kdr sevıodurrr....Allahımda bizim daha cok mutsuz olmammızıı ıstemıooo.hayrlı zmnda hayrlsıını ve en iiisini vermek ıcın bekletıo biziiii..........sakiinim hayatım geçer hep böyl eolacak değilim ya(elde olmuyor üzülmemek ben hiç memnun değilim,hassaslaştık iyice ama bu demek değilki peşini bırakcam bebebeklerimin,birgün olacak ,,, 5.5 sene oldu ve rabbim bilir.belkide daha zamnın vardır.orkidi elime aldığımda bile üzüldüm çok geçenay çok almadım dedimki inş.9ay kullanmam:))anla yani okadar..rabbim sizlere yaşatmasın,sen kaçsenelik evlisin neler geçti başından bilmiyorum ama yoruldumartıkkk,şuan hamile olsaydımda öyle yatsaydım sancıdan değil (olsun bigün oda olacak inşallah..inş.siz kalında orkidlerde çürüsün:)))
sakiinim hayatım geçer hep böyl eolacak değilim ya(elde olmuyor üzülmemek ben hiç memnun değilim,hassaslaştık iyice ama bu demek değilki peşini bırakcam bebebeklerimin,birgün olacak ,,, 5.5 sene oldu ve rabbim bilir.belkide daha zamnın vardır.orkidi elime aldığımda bile üzüldüm çok geçenay çok almadım dedimki inş.9ay kullanmam:))anla yani okadar..rabbim sizlere yaşatmasın,sen kaçsenelik evlisin neler geçti başından bilmiyorum ama yoruldumartıkkk,şuan hamile olsaydımda öyle yatsaydım sancıdan değil (olsun bigün oda olacak inşallah..inş.siz kalında orkidlerde çürüsün:)))
günaydın kzlar dün moralim çok kötüydü giremedim nete hiç. dün kan verdim dayanamadm sonucum 0.26 çıktı 1 bile değil olmadı yani bebeğim tutunmadı bana
cnmmm hayırlısu olsun....cok üzüldüm gecmıs olsun cnmmmm..inşaallah zamanı gelınce olacvakkkgünaydın kzlar dün moralim çok kötüydü giremedim nete hiç. dün kan verdim dayanamadm sonucum 0.26 çıktı 1 bile değil olmadı yani bebeğim tutunmadı bana
ayybennn napacaksın doktorla negatif sonrsı görüşcenmi?ben yarın düşünüyorum sonrada samsuna evime dönüceM((çook konuşcaklarım var negatifden sonra tetkik falan varmı 2.tüpbebğe başlamadan.v.stransfer zorluğumda bi sebepmiydi başarısız olamsında.doktorun yazısında vardı..yarın olsun bakalım..ilktüpbeebek denemeleri zaten sorunund abuluyolardır nebilyim yumurtaların şekli falan..bakalım yarın olsun...
kdr tetkik yok bildiğim kadarı ile, sadece biraz ara vermen gerekiyor 2. denemen için ki vucudun kendine gelsin.deli gibi ilça kullanıyoruz zaten . sen transferin kaçıncı gününde adet oldun cnm ? benımde bir sürü belirtim var dünden beri adet olucakmışım gibi geliyor sürekli, ve adetin 4. günü bugün.
heysem mrb ben 38 yaşında yumurtlama takibi yaptırdım ama olmadı acaba tüp bebek çokmu sıkıntılı geçiyor can yanıyormu acaba tedavi sırasında ?
merhaba kdrciğim ben de 5,5 yıllık evliyim.beş kez dnedik fakat olmadı.dün sonuçtan sonra uzun uzun neler yaşadığını yazmışsın.benim hislerime tercüman oldun.demekki aynı şeyleri yaşıyoruz.ben de bu topikteydim.benim 5. denemem de baaşrısız oldu.ama biz hep hayrlısını istedik.demekki hayırlısı buymuş.üzüldüm,ağladım ama elden bir şey gelmiyor.inşallah bir dahaki sefere.mutluluğumuzu sadece çocuğa bağlamayalım.hayırlısını dileyelim.
zzzzccc cnmm seninn kac yumurtan varddııı....sımdıden hyrlı olsun sana cnmmm
kdr tetkik yok bildiğim kadarı ile, sadece biraz ara vermen gerekiyor 2. denemen için ki vucudun kendine gelsin.deli gibi ilça kullanıyoruz zaten . sen transferin kaçıncı gününde adet oldun cnm ? benımde bir sürü belirtim var dünden beri adet olucakmışım gibi geliyor sürekli, ve adetin 4. günü bugün.
hlycn benim 25 yumurtam toplandı ertesi güne hepsi döllendi ama en kaliteli olarak transfer gününe kadar 1 tane kaldı diğerlerinin birazı öldü birazıda dondurulacak kadar kaliteli olmadı malesef ama moralimi bozmadım bana bir tane lazım dedim hep cok olması önemli değil anlıcan kaliteli olması cok daha önemli
ayybennn napacaksın doktorla negatif sonrsı görüşcenmi?ben yarın düşünüyorum sonrada samsuna evime dönüceM((çook konuşcaklarım var negatifden sonra tetkik falan varmı 2.tüpbebğe başlamadan.v.stransfer zorluğumda bi sebepmiydi başarısız olamsında.doktorun yazısında vardı..yarın olsun bakalım..ilktüpbeebek denemeleri zaten sorunund abuluyolardır nebilyim yumurtaların şekli falan..bakalım yarın olsun...
cnmmm hayırlısu olsun....cok üzüldüm gecmıs olsun cnmmmm..inşaallah zamanı gelınce olacvakkk
canm sağolasın çok üzüldüm ama allahn takdiri napalm. dün doktorumla telefonda görüştüm nisanın sonuna doğru gel dedi bakalım o zaman yapılacak test filan varsa onları sorucam genetik falan filan deyip duruyolar ya ne varsa baksın işte. mayısa tekrar deneyelim dedi dondurulmaşları transfer edelim dedi hayrlısı hakkımkzda olacak bir gün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?