2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

peşini bırakcam yazmışım hayırrrr onları yakalyana kadar bırakmıycam..kuzularım dedim benim kuzularım beni bekliyor inş...

ya cnm aksıne ben bu ay yenı paketler aldım hıc bılmıodum ya ne ne zmn nasıl olcak...süresi sırası ve tedvai hakkında bilinçsizdım...hatt hayıt tohumumu bıle yenıden aldımm..hayrlsıı olsun cnmmm kımın basın aglese herkes üzzüülürr..baskasına demesııı kolaydır..ateş dştüğü yeri yakarr...ama LIFE GOES ON....bn 1bucuk yıllık evlıyım ve gecen temmmuzdan berşi korunmuyoruzz....bende pko rahatsızlıgı varrr bunu aralıkta ögrendımmm...2 aydrı muayene oluorummm...10-15 gundur de tup bebek tedavısıı işte.Allahım hepımızee hayrlısını versinn kımse ıstemes mutsuz olmayııı kımse ıstemes sevdıgının mutsuz olmasınııı yuce rabbıme sevgımız emınım karsılıklıdır biz onu ne kdr sevıosak o da bısı o kdr sevıodurrr....Allahımda bizim daha cok mutsuz olmammızıı ıstemıooo.hayrlı zmnda hayrlsıını ve en iiisini vermek ıcın bekletıo biziiii..........

merhaba kdrciğim ben de 5,5 yıllık evliyim.beş kez dnedik fakat olmadı.dün sonuçtan sonra uzun uzun neler yaşadığını yazmışsın.benim hislerime tercüman oldun.demekki aynı şeyleri yaşıyoruz.ben de bu topikteydim.benim 5. denemem de baaşrısız oldu.ama biz hep hayrlısını istedik.demekki hayırlısı buymuş.üzüldüm,ağladım ama elden bir şey gelmiyor.inşallah bir dahaki sefere.mutluluğumuzu sadece çocuğa bağlamayalım.hayırlısını dileyelim.

günaydın kzlar dün moralim çok kötüydü giremedim nete hiç. dün kan verdim dayanamadm sonucum 0.26 çıktı 1 bile değil olmadı yani bebeğim tutunmadı bana

günaydın kzlar dün moralim çok kötüydü giremedim nete hiç. dün kan verdim dayanamadm sonucum 0.26 çıktı 1 bile değil olmadı yani bebeğim tutunmadı bana

canım zaten dün hep baktım içime doğru sanki ayybenn naptı yoksa olmadımı dedim..canın sağolsun seninde eşininde sağlık olsun.napalım..bende dün sancıla riçinde kıvrandım adetlerim sancılı olur zaten ama dünakşam öldüm sandım tüp tutmayınca böylemi oluyomuş..inş.bidaha yaşamayız((

cnmmm hayırlısu olsun....cok üzüldüm gecmıs olsun cnmmmm..inşaallah zamanı gelınce olacvakkk

ayybennn napacaksın doktorla negatif sonrsı görüşcenmi?ben yarın düşünüyorum sonrada samsuna evime dönüceM((çook konuşcaklarım var negatifden sonra tetkik falan varmı 2.tüpbebğe başlamadan.v.stransfer zorluğumda bi sebepmiydi başarısız olamsında.doktorun yazısında vardı..yarın olsun bakalım..ilktüpbeebek denemeleri zaten sorunund abuluyolardır nebilyim yumurtaların şekli falan..bakalım yarın olsun...

kdr tetkik yok bildiğim kadarı ile, sadece biraz ara vermen gerekiyor 2. denemen için ki vucudun kendine gelsin.deli gibi ilça kullanıyoruz zaten . sen transferin kaçıncı gününde adet oldun cnm ? benımde bir sürü belirtim var dünden beri adet olucakmışım gibi geliyor sürekli, ve adetin 4. günü bugün.

yani transferin 4. günü demek istedim aslında yanlış yazdım

heysem mrb ben 38 yaşında yumurtlama takibi yaptırdım ama olmadı acaba tüp bebek çokmu sıkıntılı geçiyor can yanıyormu acaba tedavi sırasında ?

heysem mrb ben 38 yaşında yumurtlama takibi yaptırdım ama olmadı acaba tüp bebek çokmu sıkıntılı geçiyor can yanıyormu acaba tedavi sırasında ?

slm otalam 1 aylık bir dönemi kapsıyor , önce yumurta sayını artırmak için ilaç veriyor doktor sonra gelişen yumurtaların gelişmesi çin iğneler veriyor.tabi kişiye ve yumurta sayısına göre değişiyor iğne adı ve sayısı . iğneler genellikle göbekten oluyor ama çok acımıyor merak etme. son evrede yumurtalar yeterince gelişmiş şe çatlama iğnesi oluyorsun.tabi bu zaman zarfınca doktorun seni iki günde bir kontrol ediyor. çatlama iğnesinin akabinde ki 36 saat sonra yumurtalarını alıyorlar. anastesi ile alınıyor ve hiç bir duymuyorsun merak etem.sonrasında da canın yanmıyor. alınan yumurta il eşinin spermleri döllenyor ve kısa bi işlem ile sana bildirilen gün rahmine döllenen embirio transfer ediliyor. kısa bir işlem biraz geriliyorsun ama can acıtmıyor. sonra beklemey başlıyor işte 12 sonradakan testi ile sonucu öğreniyorsun . bak bugun benım 4. günün transfer sonrası. ama adet ağrısı gibi arılarım var :2:

bende negatif sonucu aldığımdan beri girmiyorum...ama yazılanları takip ediyorum,orkid pakedine bakıp bu yıl sonuna kadar başka paket almam inşallah diye bende düşünmüştüm...işte bu yüzden burayı seviyorum,hepimizin içinde aynı korkular aynı heyecanlar...

zzzzccc cnmm seninn kac yumurtan varddııı....sımdıden hyrlı olsun sana cnmmm

hlycn benim 25 yumurtam toplandı ertesi güne hepsi döllendi ama en kaliteli olarak transfer gününe kadar 1 tane kaldı diğerlerinin birazı öldü birazıda dondurulacak kadar kaliteli olmadı malesef ama moralimi bozmadım bana bir tane lazım dedim hep cok olması önemli değil anlıcan kaliteli olması cok daha önemli

ama tüpbebek negetifleirnden sonra değerlendirme olmalı ya,,benim 2aylık düşüüm var,bikaç kerede erken düşük gibi şeyler,kimyasal gebelikte aşlaımada olmuştu.rahime kamerayla girip bakıyolarmış yani histereskopi falan..sorunumuz yok sebepsiz infertiliteyiz ama olmuyorda(rahimde yapışılık falan da tutmasına sebep olurmuş bilmiyorum..araştırlmadan 2.tüpe cesaretim yok tamam 1.leri deniyolar heralde ama sorun da bulunmalı,ben razıyım histereskoip,laporoskopi..tahlil neisterlerse rabbim nasip etmiyor tamam ama daha fazal yıllarımı boşa geçirmişimde demeyim.inş.bişe çıkmaz tabiki ama varsada çıksın artıkk(benim kahve leke gedli 10.gün jelden denildi sonra azpembe leke gecede koyukan,11.gün akşamı maslesef arttı kaanamm sancım adet oldum.yinede yarın hcg veririm belki hem sonuç için doktorla görüşcem((

zzzccc naptın yabizden kaldın bizden sonuç aldınmı?artık başka negatifler topiğine gitmeliyim ama burasıda alışkanlık yaptı:))inşaallah pozitfi alanalr topiğinde buluşacağız:)))

canm sağolasın çok üzüldüm ama allahn takdiri napalm. dün doktorumla telefonda görüştüm nisanın sonuna doğru gel dedi bakalım o zaman yapılacak test filan varsa onları sorucam genetik falan filan deyip duruyolar ya ne varsa baksın işte. mayısa tekrar deneyelim dedi dondurulmaşları transfer edelim dedi hayrlısı hakkımkzda olacak bir gün inşallah

ya ben döncem evime eşim yalnız 35gün oldu ankaaradayım sadece 5gün geldi gitti.ben sonucumu bekledimki görüşürüm pozitifde olursa hani hemen yola çıkmayım nasip olmadı,ben yarın görüşcem oyüzden bakalım neler konuşcaz..tutunamma sebepleri,histereskopi v.s..benimde dondurlmuşlarım var..inş..bebeklerim ozamn tutunur rabbimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…