2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

anlat yarn olanları merak ettim ne diyecekler bakalım

anlat yarn olanları merak ettim ne diyecekler bakalım

bakalım canım bana dua et soracaklrımı yazdım kağıda inş.odaya girince nutkum tutulmaz zaten kolum kanadım kırık sanki.tüp bebeğin tutmamasıda daha zormuşş(bugün ağlama krizlerim azaldı ama bi soran oldumu tutamıyom kendimi,teyzem geldi görünce duramadım,benim musluklar bozuldu ama yakında geçer:))

evime dün akşam döndüm kızlar...bu arada biraz önce gebelik testi yaptım 8.gün negatif

negüzel canım bende yakınd adönücem sancıalrım azalsın yarında doktora gideyim enson yumurta toplamdan önce görüştüm yurtdışın açıkmıştı(negatif değerlendirmesi bakalım..ya dah 8.gün yapama dur bakalım..

arkadalar 4.gunum transfer sonrası hem det sancılarına benzer ağrılar var hemde şeffaf su gibi bir akıntım var, kötü bir şey mi acaba ?

evet ya o konuda bende kendime gıck oluyorum aklımdaki soruları hep unutuyorum orda. dua ediyorum canım herzaman ben daha adet olamadım da inşallah gecikmez bi de adetimin düzeni bozulmasın şimdi bir dünya ilaçtan sonra.canım benim ağlama artık allaha çok şükür kendmizde maddi manevi güç bulup tedavimize bakabiliyoruz yine ümidimiz oluyo içimizde bide maddi yetersizlik yüzünden tedavisini olmaayanlar var allah onlarada yardım etsin bizde önümüze bakalım inşallah sabrın sonu selamettir

aybencim,kdr cim canlarım benim...yol arkadaşlarım.... çok üzülüyorum....Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün canlarım...hep dua edicem....Allahımm inşallah bekleme aranızda mucizenizi doğalll yoldan gönderir...yüce rabbim çokkkk büyük...inşallahhhh inşallahhh....

arkadalar 4.gunum transfer sonrası hem det sancılarına benzer ağrılar var hemde şeffaf su gibi bir akıntım var, kötü bir şey mi acaba ?

heysem progesteron hormonu aliyorsan onun yan etkileri bu soylediklerin bende 5.gunum ayni seyler bendede var bu kadar erken bir belirti ysamamamiz cok zor bosuna dusunup kendini yorma derim arkadasim....

ayyben ve kdr cok uzgunum insan boyle zamanlarda diyecek birsey bulamiyor..hayirlisi demekten baska....

Sağol bitanem darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duygugu

Ahhh güzelimmm aynennnn benimde öyle oldu bir taraftan dua ediyorum birtaraftan duygu yüklü gözlerimle yavruma bakıyorum.

Canımmmmm hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinn...

Aynen ben 11 günümde idrar testi yaptım koca bir tek çizgi idi kanda meleğim süpriz yaptı....

4.gün test yapan benden delisi yoktur bu forumda heralde...

Valla görünce çok güldüm 4 gün iyi dayanmışsın kız hayatta çıkmaz olsada.

canım bebek severken koklarken bende çok dua ettim Rabbim bu güzel kokuyu banada tattırsın diyerek.

derincim nerelerdesin?değerin inşallah yükselmiştirrr....artık bi ses ver:)

Bebeğim buradayım tam yazacaktım sana sen çıktın yarın konuşuruz bu arada melekler göbeğine konmuş yerleri hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar test müptelası oldum sabah yaptım çıkmadı...akşam yaptım ..çok hafif 2.çizgi çıktı...kafayı yicem eşime git bi test daha al dedim kızıyo allmıyo....

kdr cim doktorunla görüş kendine bi dosya yap embriyo resimlerini de al dosaya koy...2. tedavide çok yardımcı oluyor...belki farklı merkezi düşünürsün doktoruna rehber olur onlar hangi ilaç kullanılmış kaç yumurta elde edilmiş...vs vs...

embriyonla ilgili raporları mutlaka al...daha çok gençsin...hiç olmıcakmı zannediyorsun üstelik en kolay hastasın doktorlar için..en çok istediği hasta grubu...yapışıklık yok..yumurta var...tüplerde sorun yok..daha ne olacak benim kanım kaliteli embriyo konulunca %80 tutar yarın iyice öğren bu işleri...

kızlar test müptelası oldum sabah yaptım çıkmadı...akşam yaptım ..çok hafif 2.çizgi çıktı...kafayı yicem eşime git bi test daha al dedim kızıyo allmıyo....

Canım benim yapma artık testik unut kafandan çıkar sanki hiç edavi olmamışsın gibi davran kafanı dağıt keşke hiç tet yapmasaydın. Canımın içi bana tüp bebek teavisi ne kadar tuut diye soru yöneltiliyor bende söylüyorum sanada soran olunca testleri hesaplarsın birde

Bunlar çok doğru bize resmi verdiler 2 embriyo transfer edildi ikisinide verdiler. Bayanda problem olmayınca şansı yüksek görüyorlar.

valla 4.gün olmasına rağmen benimde aklımdan geçiyor ama biliyorum ki kesinlikle bir şey çıkmıyacak :) bu arada progestron içeren iğne oluyorum her akşam , çok fena yer ediyor resmen kalçamda ,ağrıyor, size de öyle bir etkisi varmı bu iğnelerin kızlar ?

heysem progesteron hormonu aliyorsan onun yan etkileri bu soylediklerin bende 5.gunum ayni seyler bendede var bu kadar erken bir belirti ysamamamiz cok zor bosuna dusunup kendini yorma derim arkadasim....

aman ya ne heyecanlı bir bekleyişmiş canım buda , insan kurdukça kuruyor işte. benim normal de aslında dün adet olmam gerekn gündü , ondan korkuyoru aslında. dew77 senle aynı zamanda öğreneceğiz durumu işallah pozitif olur :) bizim de isteyen her arkadaşında sonuçları poziif olur

Canım idrar testi yapma çıkma ihtimali çok düşük ben 11. gün negatif çıktı 13. gün kanda pozitif olduğu çıktı .
ben progesteronu jel halinde kullandım. iğne hakkında bilgim yok canım bebişlerimiz için katlanıyoruz neticede sabret canım benim

canım senin bizim için yapabileceğin en güzel şey zaten dua şu an çok ihityacımız var buna hamilelerin duası kabul olurmuş :) inşallah sanada sağlıkl gebelik nasip etsin rabbim ikisinide sana bağşlasın bebeklerinin

evet biliyorum o duyguyu heran bir belirti ariyor insan kendinde ama inan ilacin etkileri buyuk bende farkli degilim kendimi surekli frenlemeye calisiyorum...benim test gunim 11 nisan nasil gececek bu bir hafta bilmem :) hepimize hayirli haberler insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…