ya ben döncem evime eşim yalnız 35gün oldu ankaaradayım sadece 5gün geldi gitti.ben sonucumu bekledimki görüşürüm pozitifde olursa hani hemen yola çıkmayım nasip olmadı,ben yarın görüşcem oyüzden bakalım neler konuşcaz..tutunamma sebepleri,histereskopi v.s..benimde dondurlmuşlarım var..inş..bebeklerim ozamn tutunur rabbimmmmm
anlat yarn olanları merak ettim ne diyecekler bakalım
evime dün akşam döndüm kızlar...bu arada biraz önce gebelik testi yaptım 8.gün negatif
bakalım canım bana dua et soracaklrımı yazdım kağıda inş.odaya girince nutkum tutulmaz zaten kolum kanadım kırık sanki.tüp bebeğin tutmamasıda daha zormuşş(bugün ağlama krizlerim azaldı ama bi soran oldumu tutamıyom kendimi,teyzem geldi görünce duramadım,benim musluklar bozuldu ama yakında geçer:))
arkadalar 4.gunum transfer sonrası hem det sancılarına benzer ağrılar var hemde şeffaf su gibi bir akıntım var, kötü bir şey mi acaba ?
canım ınş değildir
bende progestanı vajinadan aldığım için pütür pütür şeyler geliyor
arkadalar 4.gunum transfer sonrası hem det sancılarına benzer ağrılar var hemde şeffaf su gibi bir akıntım var, kötü bir şey mi acaba ?
DERİN hayırlı uğurlu olsun canım inş hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim çok sevindim böyle güzel haberler görünce bizimde moralimiz daha da yükseliyor buradaki bütün isteyenlere herkese Allah nasip etsin bebişini ve seni nazarlardan korusun
Bayanlar herkese selam bugun (sali) transferim yapildi iyi kalitede 2 embriyo transferi edildi..tedavinin en keyifli asamasiydi gozyaslarim suzuldu icime koyarlarken...eminim hepiniz ayni keyfi aldiniz...12 gun nasil gecer bilmiyorum simdi bekleyen tum arkadasalri cok daha iyi anliyorum....
Allah hepimizin gonlune gore versin...
Canlarım dün kan testimi yaptırdım. Saat 1:30 da 15:30 da gelip alın dediler. Kalbim durucaktı heyecandan beklerken 10 gün büyük bir sabırla bekledim iki saat bitmedi arkadaşlar.
Ve sonuç Pozitif
10,67 değer doktorla konuştuk tutmuş dedi, 48 saat sonra tekrar kan testi istedi, tamam mı şimdi hamilemiyim iki gün sonra ne olacak ki arkadaşlar?:26:
Darısı tüm siz canlarımın başına inşallah
hehe yaptım bile:) yok takmıorum aklıma derinciğimi getiriorum..o da 11.gün idrarda yaptı çıkmadı..ama 13 gün kan baktırdı hamişdi:)
RABBİM BİZİDE BU AY HAMİLELİĞİ NASİB EYLE KURBAN OLDUĞUM NOLUR.....
4.gün test yapan benden delisi yoktur bu forumda heralde...
benim görümceminde bebeği var istanbulda 5günlükken gördüm,kokladım çektim içime dua ettim rabbim beni bu kokudan mahrum bırakma diye oan bu kokuya hep hasret kalma korkusu yaktı içimi((gelinmizde 3aylık hamile ailem,z geniişliyor,acele etmeliyim:))hala olucam inşaallah..göğüsleri ağrıyo kaşınmıyo...
banada dün bir akraba takılıyo,yokya benim zaten burnum çok hassas iyi kötü her kokuyu hemn alırım:))bazen başım dönüyo oda hem sinüzitten ağrıdan hemde tansiyonum düşüktür hep:))sadece ilk hamileliğimde hemen anlamıştım başdönmesi oluyodu..tabi ozamnlar bukadr hassa hormonlara sahip değildim sağlığım yerindeydi daha 2aylık evliydim...tazecikher adet öncesi başımdöner oldu hiçbiri belirtim farkılı d eğil yani anca testlerde görrüsem inancam malesefff ((çok yoruldum yıllardır belirti aramaktannnn
derincim nerelerdesin?değerin inşallah yükselmiştirrr....artık bi ses ver:)
kızlar test müptelası oldum sabah yaptım çıkmadı...akşam yaptım ..çok hafif 2.çizgi çıktı...kafayı yicem eşime git bi test daha al dedim kızıyo allmıyo....
kdr cim doktorunla görüş kendine bi dosya yap embriyo resimlerini de al dosaya koy...2. tedavide çok yardımcı oluyor...belki farklı merkezi düşünürsün doktoruna rehber olur onlar hangi ilaç kullanılmış kaç yumurta elde edilmiş...vs vs...
embriyonla ilgili raporları mutlaka al...daha çok gençsin...hiç olmıcakmı zannediyorsun üstelik en kolay hastasın doktorlar için..en çok istediği hasta grubu...yapışıklık yok..yumurta var...tüplerde sorun yok..daha ne olacak benim kanım kaliteli embriyo konulunca %80 tutar yarın iyice öğren bu işleri...
kızlar test müptelası oldum sabah yaptım çıkmadı...akşam yaptım ..çok hafif 2.çizgi çıktı...kafayı yicem eşime git bi test daha al dedim kızıyo allmıyo....
heysem progesteron hormonu aliyorsan onun yan etkileri bu soylediklerin bende 5.gunum ayni seyler bendede var bu kadar erken bir belirti ysamamamiz cok zor bosuna dusunup kendini yorma derim arkadasim....
valla 4.gün olmasına rağmen benimde aklımdan geçiyor ama biliyorum ki kesinlikle bir şey çıkmıyacak :) bu arada progestron içeren iğne oluyorum her akşam , çok fena yer ediyor resmen kalçamda ,ağrıyor, size de öyle bir etkisi varmı bu iğnelerin kızlar ?
aybencim,kdr cim canlarım benim...yol arkadaşlarım.... çok üzülüyorum....Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün canlarım...hep dua edicem....Allahımm inşallah bekleme aranızda mucizenizi doğalll yoldan gönderir...yüce rabbim çokkkk büyük...inşallahhhh inşallahhh....
aman ya ne heyecanlı bir bekleyişmiş canım buda , insan kurdukça kuruyor işte. benim normal de aslında dün adet olmam gerekn gündü , ondan korkuyoru aslında. dew77 senle aynı zamanda öğreneceğiz durumu işallah pozitif olur :) bizim de isteyen her arkadaşında sonuçları poziif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?