2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Heysem Derin'e kesinlikle katiliyorum sakin yapma idrar testi o kadar cok yapan varki aramizda hic dogru degil moralini bozmaktan baska bir ise yaramaz ..

zaten liste yaptım yarın konuşacakalrımı,doktorun yanına girmeden embriyoları isteemm lazım,inşaallah sinirlerim iyi olur,çünkü kanama sancı moral bozukluğu çok fena oldum,dosyam onlarda onuniçinde olabilrmi resimelriyle embriyo raporu..hocabilgi veriyodu ama bişeye bakarak,dondurlmuşların olduğun agörre transfer olanalrında vardır...yapışılık bilmiyorum tutumuyo belkide vardır bu sadece histereskopide anlaşılmazmı?..yarına güç toplamam lazım..yumurtalarla ilgilide kağıt bende 14 yumurta toplandı yazıyo..off ama şekilleriye yapısıyla ilgili derlermi dölenmden önce yani...inş..hamielsindir san dua edicemm....

ben ultrasonlla alttan bakarken hocaya sormuştum..yapışıklık olsa anlarmısınız şuan..tabiki anların dedi ...sen anatoliada mı yaptırdın kaç yumurtan döllendi...yumurta toplamaya girdiğinde en son gün kaç yumurtan 16 dan büyüktü
spermleri seçerken imsi kullandılar mı..
endometrium kalınlığın kaçtı transfer günü

Arkadaşlar günaydın ,
Bir konu hakkında bilgi ve fikrinizi sormak istiyorum .
Bizim bu kullandığımız ilaçlar adetin geçikmesine sebep olur mu acaba ?
Çünkü normalde benim 3 gün önce benim adet olmam gerekiyordu , birkaç gündür sürekli belirtiler oldu ,karnım ağrıdı , başım ağrıdı, sinirlendim vs vs ama olmadım bir türlü. Böyle olunca da umutlanmaya başladım haliyle yaşasın tuttu diye :S ama sonradan da büyük bir hayale kırıklığı yaşamak istemiyorum tahmin edersiniz ki. Bugün 5. Günü transferin.Ben her sabah elevetit, coraspirin ,estrafam ( estrafam günde 3 tane)kullanıyorum . sabahları vajınal progestron akşamlarıda iğnesini oluyorum . bu ilaçlar düzenin şaşmasına sebep olabilir mi acaba sizce ? ve bu arada ben sanırım 12. Günü bekleyemiycem 9. Günü yani Cuma test yaptırsam çıkarmı değerler kanda ?

canım benimmmm dualarım her zaman sizlerle...inşallah bebeklerim sürekli benle olurlar canım..bugün doktora gittim 15 nisana keseleri görürüz inşallah dedi...Allahım tüm isteyenlere bu duyguları yaşatsın canım arkadaşlarım....

bende yeni katıldım arkadaşlar bizim ilk denememiz inşalllah hepimizde hayırlı cevaplar alırız bizde bu ay tedaviya başladık adet olmayı bekliyorum inneler için allah hakkımızda hayırlısını versin

Son düzenleme:
merhaba kızlaaarr ,
ben Lucrin iğneye başladım koldan yapıyoruz bugün 3.iğnem,
doğum kontrol hapımda 3 tane kaldı, binitce regl olcam ve doktorumu arıycam
bu defada yumurta büyütme iğnesine başlıycaz göbekten
insan sabırsızlanıyor ,biran önce transferim olsa da ayaklarımı uzatıp beklesem

mrb arkadaşlar benim transferim olalı iki gün oldu evdeyim biraz sıkıldım bizimkiler beni hiç kımıldatmıyolar desem inanın tecrübeli arkadaşlar neler yapıp nelere dikkat etmem lazım yazarsanız çok sevinirim tüm bekleyen arkadaşlara sabır ve hayırlı haberler inş.....

benim doktorum ilk muayene bakarken oo ankaraklıymışsın samsunadan gelmişsin falan dedi..konuşmadık uzun sürmedi içeri gidrdik eşimde geldi çok kısa bir görüşme olmuştu..eşime rahim yumurtalılklar temiz dedi okadar,hemen başla lucrine haydi((diğer ultrasonları bayan doktor var o yapıyor onada soramadım hiç,çünkü ço hızlı ve kalabalık..hiçbi tahlil önden hiç bi tetkik yok geçmişimi anlattık kısaca hocaya sölediler okadar..transferimde iki hoc avar benimki yurtdışına çıktı diğer hoca girdi,ekip işiymiş(offf çok kalabalık biryer anatolia...sen kendini bilceksin,savuncaksın yoksa yandın..
ben tutacak diye okadar umutluydumki kim olsa benim gibi olmazmı?sebep bulamuyolar olur olur..6yılım gitti,düşükler,kimyasal gebelik v.sdedim doktorla görüşmey i bekledim görüştüm,okadra yoğunlarki ben ordayken opuya şnecekti telf. geldi,elimde liste sordum soracağımı,bana transfer edilenlerde,dondurlmuşlarında kaliteli dedi,dedim tüpbebek tedavisnde sorun görünürmüş hani yumurtalarla ilgili v.shayır dosyanda herşey yolunda dedi 2.ye cesaretim yook dedim zaten ben girdim olmadımı deyince ordada dolmuşum zaten ağladım hemen üzülme dondurulumuşlar var deyince ben korkuyorum yine tutmazsa dedim,senden tahliller istiycem dedi.bende razıyım dedim böyleyıklılmayım nevarsa çıksın dedim,rahimde yapışıklık olursa tutmazmı?ben seni muayene ettiğimde rahmini iyi gördüm dedi ama histereskopi yapalım sana dedi.eski geentik tahlillerimi gösterdim eksik olan varsa yaptırayım dedim varmış,yazdırdı histereskopiyide nezaman istersen dedi.dondululanalr iyi bir iki denemlik bile olur dedi(vedalaştık aklımda hala sorular............bi diyemedim hocam bunları tüpden önce olmazmıydı diyemedim..demekki olmuyomuş deniyecekler....rahattım ama orda kafamda buanıyo kalıyo srulaırm yeter bukadarı napayım..hiçbilmeyenler var.pharmeca çok biliyorumda noluyo yine arada kaynayan kaynıyo..toplamaya girerken ölçülerini bilmiyorum bakmadılar,ama enson çatlatmadan önce 18,17..bikaçtane büyük saydılar işte 14 toplandı sona 7kaliteli kaldı,rahim kalınlığıda iydi herlade ilk günler bakıyodum hemen doktor gelmeden dosyaya sonra bakamadım,güvendim onlara inş.rahimde kalınlığı birara 5ti onunda sonunu bilmiyorum canım..transfer günü halim yoktu aklım gelmedi eşim falanda sormadı söyleynde olmaz zaten(mümkün de değil herzman..sen nasıl biliyosun...çok uuzn oldu şişrdim kafanı:))

zaten benim kist çıktı onu falan boşalttılar tedavimde adetin 7.günü anca puregona başladım aksi şeyler oldu iğnelri sadece 7gün vuruldum yolunda gitti büyümeleri...ama biliyorum rabbim vercek zamnını biliyor inşaalhhh bidah doktorlara buraalra düşmeden ozamn gelirrr...

doğru diyorsun çok biliyoruz da ne oluyor....çok kızıyorum krndime bu kadar araştırıyorum diye..ama tutamıyorum bu gün inanmıyacaksın tam 6 tane farklı marka test yaptım hepsi tek çizgi gene tutamadım kendime çok sinirliyim ve her an hasta olcak gibi hissediyorum kendimi....halbuki dün silik 2.çizgi çıkmıştı..benim pek umudum kalmadı yarın 10.gün ama test yapmıcam

doğru diyorsun çok biliyoruz da ne oluyor....çok kızıyorum krndime bu kadar araştırıyorum diye..ama tutamıyorum bu gün inanmıyacaksın tam 6 tane farklı marka test yaptım hepsi tek çizgi gene tutamadım kendime çok sinirliyim ve her an hasta olcak gibi hissediyorum kendimi....halbuki dün silik 2.çizgi çıkmıştı..benim pek umudum kalmadı yarın 10.gün ama test yapmıcam

cnm bnde bgun ılk vurundum progestron ıgne....ama sımdıye kdr hıc hıssetmedgım tek iiöne dıebılırımm....ama bellı omas ılkı oldgundandırr belkııı

ben ne dıyım kii bgun sızeee.....opum vardı bgunnnn....berbat bı duyguyduuu....bayılana kdr korkudan tırtırtıtredımmm ve agladımmmm...hemsıre ii uykular dedııı allahıma skrr uyandıgımda bı agrı yada bısey yoktuu...bnm ıkı gelısmıs bı tane de tamolmamıs yumurtam toplanmıs..hayrlısı olsunnn....inşaaallah.....ıgneler ve haplar ıstee...hepınısın gectgı yollar....inşaaallah hersey yolunda gıderr pharmmm.sendee test yapma artıkk nüfeeennnn..zmnuını beklee olur inşaallah..cnmsınızz

aslında herşeyi kendimiz yapıyoruz cnm . ne oldu da umudun kalmadı ki düşünmekten okumakdan öyle değil mi:2: senn yine 10 . gün ben daha 5 gündeyim nasıl geçecek bilmiyorum bir an evet oldu diyorum ,bir an yok canım olmamaıştır, hastalanacagım diyorum, sonucu bildir mutlaka bize cnm.

en stresli işi atlatmışsın...transfer çok basit zor olan sonrası test gününü beklemek....süper kalite embriyoların olur inşallahhhhhhhhh

sinir olduğum 1 gün teste silik 2. çizgi diğer gün yok....sevinim mi üzülim mi gerildim iyice...allah hepimize sabır versin

işallah işallah atık olsun da gülsün yüzün cnm ya, seninde hepimizide

pharmmmmmmm ya cnmmm inşaallah kalitelii olur az ama öz olur inşaallahama korkuoommmm cnmmm:2:nerde bı bosluk yalnız kalim hemnnn böğğğğğ aglıomm...pharmm bacımmm suuu ayırmak ıcın souolar ya katedral mii ne en buyuk kabuusssssssssss bnm ıcınn..allahımmm teknolojı ılerlesınn ve yerlestrmesınler artıkkk....napcamm ya cok korkuom ondannn...hadı olursa inşaallah embrıolar onu yerlestrırıkenn ben kasılır ve uslu durmassammm noljaakkk..de bana hmnn bişi omass o nekııı alett bısı yapmas deeeee korkuommm hebbb ondannn:18::18:

işallah işallah atık olsun da gülsün yüzün cnm ya, seninde hepimizide

amin amin cnmm sabır da versın allah hepımıze bebekler de versınnnnnn...hepınızıın tum dua ve dıleklerıne katılıyorumm.Allahım kabul etsın inşaallahve inşaallah 2012 nneler gunu bısım gunumus olsunnnn >>>>>>>>>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…