kdr cim doktorunla görüş kendine bi dosya yap embriyo resimlerini de al dosaya koy...2. tedavide çok yardımcı oluyor...belki farklı merkezi düşünürsün doktoruna rehber olur onlar hangi ilaç kullanılmış kaç yumurta elde edilmiş...vs vs...
embriyonla ilgili raporları mutlaka al...daha çok gençsin...hiç olmıcakmı zannediyorsun üstelik en kolay hastasın doktorlar için..en çok istediği hasta grubu...yapışıklık yok..yumurta var...tüplerde sorun yok..daha ne olacak benim kanım kaliteli embriyo konulunca %80 tutar yarın iyice öğren bu işleri...
zaten liste yaptım yarın konuşacakalrımı,doktorun yanına girmeden embriyoları isteemm lazım,inşaallah sinirlerim iyi olur,çünkü kanama sancı moral bozukluğu çok fena oldum,dosyam onlarda onuniçinde olabilrmi resimelriyle embriyo raporu..hocabilgi veriyodu ama bişeye bakarak,dondurlmuşların olduğun agörre transfer olanalrında vardır...yapışılık bilmiyorum tutumuyo belkide vardır bu sadece histereskopide anlaşılmazmı?..yarına güç toplamam lazım..yumurtalarla ilgilide kağıt bende 14 yumurta toplandı yazıyo..off ama şekilleriye yapısıyla ilgili derlermi dölenmden önce yani...inş..hamielsindir san dua edicemm....
canım senin bizim için yapabileceğin en güzel şey zaten dua şu an çok ihityacımız var buna hamilelerin duası kabul olurmuş :) inşallah sanada sağlıkl gebelik nasip etsin rabbim ikisinide sana bağşlasın bebeklerinin
ben ultrasonlla alttan bakarken hocaya sormuştum..yapışıklık olsa anlarmısınız şuan..tabiki anların dedi ...sen anatoliada mı yaptırdın kaç yumurtan döllendi...yumurta toplamaya girdiğinde en son gün kaç yumurtan 16 dan büyüktü
spermleri seçerken imsi kullandılar mı..
endometrium kalınlığın kaçtı transfer günü
valla 4.gün olmasına rağmen benimde aklımdan geçiyor ama biliyorum ki kesinlikle bir şey çıkmıyacak :) bu arada progestron içeren iğne oluyorum her akşam , çok fena yer ediyor resmen kalçamda ,ağrıyor, size de öyle bir etkisi varmı bu iğnelerin kızlar ?
doğru diyorsun çok biliyoruz da ne oluyor....çok kızıyorum krndime bu kadar araştırıyorum diye..ama tutamıyorum bu gün inanmıyacaksın tam 6 tane farklı marka test yaptım hepsi tek çizgi gene tutamadım kendime çok sinirliyim ve her an hasta olcak gibi hissediyorum kendimi....halbuki dün silik 2.çizgi çıkmıştı..benim pek umudum kalmadı yarın 10.gün ama test yapmıcam
ben ne dıyım kii bgun sızeee.....opum vardı bgunnnn....berbat bı duyguyduuu....bayılana kdr korkudan tırtırtıtredımmm ve agladımmmm...hemsıre ii uykular dedııı allahıma skrr uyandıgımda bı agrı yada bısey yoktuu...bnm ıkı gelısmıs bı tane de tamolmamıs yumurtam toplanmıs..hayrlısı olsunnn....inşaaallah.....ıgneler ve haplar ıstee...hepınısın gectgı yollar....inşaaallah hersey yolunda gıderr pharmmm.sendee test yapma artıkk nüfeeennnn..zmnuını beklee olur inşaallah..cnmsınızz
aslında herşeyi kendimiz yapıyoruz cnm . ne oldu da umudun kalmadı ki düşünmekten okumakdan öyle değil mi:2: senn yine 10 . gün ben daha 5 gündeyim nasıl geçecek bilmiyorum bir an evet oldu diyorum ,bir an yok canım olmamaıştır, hastalanacagım diyorum, sonucu bildir mutlaka bize cnm.
zaten benim kist çıktı onu falan boşalttılar tedavimde adetin 7.günü anca puregona başladım aksi şeyler oldu iğnelri sadece 7gün vuruldum yolunda gitti büyümeleri...ama biliyorum rabbim vercek zamnını biliyor inşaalhhh bidah doktorlara buraalra düşmeden ozamn gelirrr...
işallah işallah atık olsun da gülsün yüzün cnm ya, seninde hepimizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?