2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Canım transfer öyle rahat bir şeyki dua et gusül abdestli ol transferin gerçekleşirken 4 bardaktan fazla su içme bebişini seyret ve o anda inan ve tüm inancınla tüm kalbinle dua et ki bebişin o anda yapışsın yerine.

Canımın içi ben 11. gün test yaptığım halde koca bir tek çizgi çıktı 13. gün pozitif olduğu bilgisi verildi yapma artık testi hastanede bile diyorlar idrar testinde gözükmez kesinlikle diye ama içimden bir ses senin bebiş tuttu diyor inş. güzel haberlerini bekliyorum.sonuç ne zaman belli olacak bu arada.

offff derınımmm cok saolss bebeişimmm bndee dıom ama o <aletlerr grdumuuu ıyyyyyy oluomm..ama yınede bebişim ıcın razıyımmm..inşaallah hepımısın sonucu sen ve superısı kdr gusel olurr....evde yapılan testler de hay senı testtt üsdün bisi dedirtır

Canım aletlere bakma direk rahat ol bırak kendini inanki transferim çok rahat geçti ne kadar çok pozitif olursan çok rahat olursun

Canım aletlere bakma direk rahat ol bırak kendini inanki transferim çok rahat geçti ne kadar çok pozitif olursan çok rahat olursun
tennqq uuu derınımmmm allah bebişlerinle seni korusunn ve tüm anne aday adylarını anne adaylarını ve anneleriii ve onların kocacıklarınııııııı fe fe fe dee bebeklerimiziii ....du a et emii der,innn kolay gecsın ....anne>>>> baba>>>>>>>>> bebeklerimizzzzz>>>>>>>>>>>>:98:

perşembe günü test günüm...ağzından bal damlıyor...inşallahh

DERINNN bende geri sayanlardanim gunler gecmek bilmiyor dunden beri hafif hafif sancilarim oluyor bazende belime vuruyor sende de regli belirtileri olmusmuydu?yada sende hicbir belirtim yoktu regli belirtim bile yoktu diyenlerdenmisin bize yazarsan coookkk hora gecer....

HEYSEm selam benimde yarin 7.gunum sen yazinca bende paylasayim istedim gun icinde defalarca ay regli oluyorum galiba deyip duruyorum tuvalete kosuyorum birsey yok cok sinirim bozuldu yani ayni seyleri yasiyoruz...o yuzden derinnn'e yazdim oldumu bir belirtin diye?!kafayi yicem vallaha...

PHARMACY cnm sende artik uzulme tek cizgiye burdaki doktorlarim bana israrla soyledikleri idrar testinde keisnlikle cikmaz hatta bazenkanda cikarmis eve gidip idrar testi yapsam cikmazmis o kadar iddalilar bu sebeple kendini yipratma derim....

Canım kasıklarımda sürekli batma oldu ağrı oldu bazen bel ağrısı oldu bunlar normal benim göğüslerim dolgunlaşmıştı daha önce regl öncesinde yani ağrı ve acı oluyordu.

en stresli işi atlatmışsın...transfer çok basit zor olan sonrası test gününü beklemek....süper kalite embriyoların olur inşallahhhhhhhhh

rahim filmi,aşiılmalar,düşük,kist patlatma derken okadar ağrıyı çekmiş hatta iyidurdum diye tebrik almış ben transferim berbattı.belki çok su içtim sabha 5te wcye gititm diye benime hatam.yada öylesi nasipti ogüne çok güzel geçemli diye odaklnadım.olmadı..dün doktora sordum başarsızolmasına etkenmi..diyorki kendi yoktu ya dosyan ayzılırdı burda yazmıyo transfer başarsız geçti diye yani emryolar iyi konulmuş(((off tutmayınca ondanmı bundanmı deyip kafayı bozuyurum ama kötü geçmesi günlerce akımdan çıkmadı olabilrde okadar kasılam ya tutmadılar..sebep sebep..aslında TAKDİRİ İLAHİ sadece...)pharmece birazdaha sakin ol bak sakin olanlar kazanırmış benim olmadı herşey aksi gitti 4gün grip ağır geçirdim mahvettim kendimi...sakin olun....ya bide tutanalr başka neyapmışlar ben merak ediyorum..bizim yapmadığımız??adet belirtileri bende başaldı göğüsler ağrımıştı ve erkenden kanama başladı yani11.gün hemennnn.tutmayınca erken oluyo bende sizi bilemem(inş. iyi sonuçlar alırsınız arkadaşalrımmmmmmmmmmmm...

canım hayırlı olsun,özel çokda bişey yok aslında...sabır sabırrr dua ve bekle..3 yada 4gün mümknse çok dolanma ayakta.sonrada arda gezin,kabız olma sakın yani hiiçç ıknma zorlanma..tecrübe derken benimki tutmadı ama kabkçekirdeği ,ananas,kivi tükettim nebileyim..yAA RABBİM VERECEK.....MERYEM SURESİ OKU YADA OKUT..ya musavvir,yahalık,ya bari,ya şafi,ya muhyi çekkkk boll ..allah yardımcın olsun..

dericim dr kaç kez beta hcg baktırmanı istedi cnm? ben 2 kez baktırdım bide gerek yok dedi...ama hala içim rahat değil bida baksam mı ki?hep içimde bi kuşku var yaaa Rabbim hepimizin meleklerini korusun...

Son düzenleme:

canlarım benim kdr söylediği gibi herşey takdiri ilahi...canlarım ben 4 -5 gün sadece wc ye kalktım....yemeğimi bile yatakda yedim...taze sıkılmış portakal suyu içtim..günde 2-3 dilim ananas yedim...kabak çekirdeği çitledim ama çok değil..5.günden sonra çok yatmadım..evin içinde gezindim...kabız olmamamk için bol bol kuru incir,kuru kayısı ,aktivya yoğurt,veee bol bol komposto içtim...bide moralll bence çok önemliii...Allahım hepimizin yardımcısı olsunnn öleee zorkii...
kayın valideme ve görümceme (sürekli namaz kılıp,kuran okuolar,)3 cuma üst üste sabah namazında kimseyle konuşmadan meryem ve yusuf surelerini okuttum..Allah razı olsun onlardan..bide teyzeme 7200 fatiha okutturdum....yasin de okundu tabii...ben sürekli ya samed çektim...Allahımmm dualarımızı kabul etti çok şükür..bide kimi görsem tanıdık hepsinden dua istedim....Allahıma şükürler olsun kabul etti....Rabbim yar ve yardımcınız olsun....

bide ben canımı çok sıktım hiç belirti yok die..hatta doktoruma bilee demiştim..dr çok erken dedi bende hatta kötümü olur biraz midem bulansa başım dönse demiştim gülüşmüştük:)
lütfen belirti aramayın ben deli gibi hergün göğüslerime baktım..üstüne yattım acaba ağrıcakmı diee..inanın hiç bi belirti olmadı...boşa üzmüşüm kendimi...halada bi belirti yok...moralinizi çookkk yüksek tutun..biliorum bu çok zor düşünmemek elde değil...Allahım 12 gün beklemede herkese sabrın en büyüğünü nasib etsin...gerçekteen sizler çok seviorum..hepinize dua ediorum....

ben sadece 3 dınlendım ama bu 3 gunde put gıbı yatmadım.kalktım evın içinde kısa yürüyüşler yaptım yemek için kalktım.4.gün market alışverişine çıktım 5.gun yıne çıktım.sadece ağı kaldırmadım kendımı yoracak işler yapmadım.normal hayatıma erkenden döndüm.hiç belirti olmadı bır ara adet olcam zannettım ağrım vardı.diğer başarısız denememde de öyle olmuştu.sinirlerım bozuldu eyveh yıne olmadı dedım.ama çok şükür ALLAHIMA çok şükür bu defa yuzumu güldürdü.kısmetse kalp atışlarını duymaya gıdecem teyzelerı 1 hafta sonra.eeeeeee biraz korkuyorum tabi.herkese ALLAH yardım etsın dılerım.

ben bugün bidaha verdim kan ama koca bir negatiffffffff daha olmadı bu kez de olmadım rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarızda benide unutmayın canyoldaşlarım

canım gözün aydın senin adına çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah kaçıncı denemen de oldu bide hangi hastaneye gidiyon

kıslar tel gelmıs esıme hastaneden döllenmey baslamıslar.3taneden brıı iiimiş şimdılıkk..demişlerkı yarın bi saatte ararsakk 1saatte gelırmısınız.ama ben ilde deıl ilçede calıısorumm ve gelemmmmemmaradım sonra gelemmemdedımm peki 4bucuk dedıler ama gelemmme ya banyo yapmam gerekıo ya....anca 5 gıbııı bakalım ozmn dedılerr...off allahım yardım etsın hepımıse muallakta kldımm hıc gtmesem ıse omass cunku arayıp cagıracakları %100 deılll.......hepimiss anne olalımmmmmm nüffeennnnnnnn:26:

nurmecımmm inşaallah hersey ıstedıgımıs gıbı olsunnn....tedavıyle deıl belkıı tedavıden sonra hmn kendılıgımızden anne olcazzz inşaallahh

arkadaşlar çok yazmışsınız 2-3 gün giremedim oku oku bitiremedim valla o yüzden hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allahım sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, bekleyenlerede sabır diliyorum ve tedavi sürecinde olanlarada inşallah bu süreç sonunda müjdeli haberlerini vermeleri için güzel Allahımdan diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…