ben sadece 3 dınlendım ama bu 3 gunde put gıbı yatmadım.kalktım evın içinde kısa yürüyüşler yaptım yemek için kalktım.4.gün market alışverişine çıktım 5.gun yıne çıktım.sadece ağı kaldırmadım kendımı yoracak işler yapmadım.normal hayatıma erkenden döndüm.hiç belirti olmadı bır ara adet olcam zannettım ağrım vardı.diğer başarısız denememde de öyle olmuştu.sinirlerım bozuldu eyveh yıne olmadı dedım.ama çok şükür ALLAHIMA çok şükür bu defa yuzumu güldürdü.kısmetse kalp atışlarını duymaya gıdecem teyzelerı 1 hafta sonra.eeeeeee biraz korkuyorum tabi.herkese ALLAH yardım etsın dılerım.
ben bugün bidaha verdim kan ama koca bir negatiffffffff daha olmadı bukez de olmadım rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarızda benide unutmayın canyoldaşlarım
kıslar tel gelmıs esıme hastaneden döllenmey baslamıslar.3taneden brıı iiimiş şimdılıkk..demişlerkı yarın bi saatte ararsakk 1saatte gelırmısınız.ama ben ilde deıl ilçede calıısorumm ve gelemmmmemmaradım sonra gelemmemdedımm peki 4bucuk dedıler ama gelemmme ya banyo yapmam gerekıo ya....anca 5 gıbııı bakalım ozmn dedılerr...off allahım yardım etsın hepımıse muallakta kldımm hıc gtmesem ıse omass cunku arayıp cagıracakları %100 deılll.......hepimiss anne olalımmmmmm nüffeennnnnnnn:26:
arkadaşlar çok yazmışsınız 2-3 gün giremedim oku oku bitiremedim valla o yüzden hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allahım sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, bekleyenlerede sabır diliyorum ve tedavi sürecinde olanlarada inşallah bu süreç sonunda müjdeli haberlerini vermeleri için güzel Allahımdan diliyorum
cnm ilk tedavin mi?sakı sters falan yapma .moral çok önemli.olumlu düşün olumlu olsun.hayırlı olsun şimdiden.
ben sadece 3 dınlendım ama bu 3 gunde put gıbı yatmadım.kalktım evın içinde kısa yürüyüşler yaptım yemek için kalktım.4.gün market alışverişine çıktım 5.gun yıne çıktım.sadece ağı kaldırmadım kendımı yoracak işler yapmadım.normal hayatıma erkenden döndüm.hiç belirti olmadı bır ara adet olcam zannettım ağrım vardı.diğer başarısız denememde de öyle olmuştu.sinirlerım bozuldu eyveh yıne olmadı dedım.ama çok şükür ALLAHIMA çok şükür bu defa yuzumu güldürdü.kısmetse kalp atışlarını duymaya gıdecem teyzelerı 1 hafta sonra.eeeeeee biraz korkuyorum tabi.herkese ALLAH yardım etsın dılerım.
Canım kasıklarımda sürekli batma oldu ağrı oldu bazen bel ağrısı oldu bunlar normal benim göğüslerim dolgunlaşmıştı daha önce regl öncesinde yani ağrı ve acı oluyordu.
bitanem sen kaçıncı gün test yaptın?benım 2.denemeydi.bahçeci tüp bebek merkezine gıttım ılk ve 2.cısı orda oldu.ıyı dıleklerın için teşekkürederim.inşallah bu yolda emek harcayan herkesin kucagı bebişle dolar.
aminn cnmmm hepımısın duasıı inşaallahhh sağlıklıı hamişşlikler ve saglıklı bebişlerr:26:
cnmmm ben du a ettıgımde hepımısı katıom burdakıler ve tummm coocuk ısteyıp olmayanlara...dedım yha tutmayıp tedavıden sonra kendılıgınden olcaktır bebeişlerimiss umudumuz bıtmesınnn hayrlsııı o olcaktırr...allah OL derse olurrrrrrr.....unutmayalımmm.meryemi zekeryayı hatrlayalımmmm.....Allahım dualarımızı kabul et ve bisi anne yappppp en hayrlı saglıklı bebeklere aminnnn....canım ben ben cuma günü idrar testi yaptım 2 çizgi hemen çıktı hemde çok belirgin kesin var demdim 9 günümdü dit<tim hemen kan verdim onda çıkmadı dr aradım pazartesi bidaha yap dedi dün hastaydım diye gitmdim bugün gine verdim yok yani 0000000 bende umut tüpte yaptırdım dualarını bekliyom
inşaallah cnm inşalllahhh cümlemis inşaallahhh.....senın kac yumurtan omuşttuuuu....?bnm sadece 3taneee az ama öz olması dilegımleeeeecanıminşallah hayırlısı olur rabbim kısa zamanda meleklerini sana bağışlar
cnmmm ben du a ettıgımde hepımısı katıom burdakıler ve tummm coocuk ısteyıp olmayanlara...dedım yha tutmayıp tedavıden sonra kendılıgınden olcaktır bebeişlerimiss umudumuz bıtmesınnn hayrlsııı o olcaktırr...allah OL derse olurrrrrrr.....unutmayalımmm.meryemi zekeryayı hatrlayalımmmm.....Allahım dualarımızı kabul et ve bisi anne yappppp en hayrlı saglıklı bebeklere aminnnn....
inşaallah cnm inşalllahhh cümlemis inşaallahhh.....senın kac yumurtan omuşttuuuu....?bnm sadece 3taneee az ama öz olması dilegımleeeee
VERDA VERA hayirlisi olsun insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin...bilgiler icin tesekkurler....bende bugun transferimin 7.gunundeyim ve dunden beri bay bay aregli belirtilerim basladi kasiklarimin agrisi belime vuruyor bas agrisi filan verda hatirliyormusun sen ne zaman yasadin bunu bende daha onceki asilamalrimdan biliyorum boyle oldumu anliyordum ki tutmadi...ama simdi sen oyle yazinca acaba dedim?daha ayrintili yazma sansin varmi?
canım ben ben cuma günü idrar testi yaptım 2 çizgi hemen çıktı hemde çok belirgin kesin var demdim 9 günümdü dit<tim hemen kan verdim onda çıkmadı dr aradım pazartesi bidaha yap dedi dün hastaydım diye gitmdim bugün gine verdim yok yani 0000000 bende umut tüpte yaptırdım dualarını bekliyom
arkadaşlar dün gebelik testim vardı veeeeeeeeee sonuç NEGATİF CIKTI cok üzgündüm dün ve size haber veremedim bugün biraz daha iyiyim topladım kendimi doktorumla yarın konuşmaya gidicem bakalım ne dicek bugünde regl oldum zaten affffffffffff affffffffff allahım
canım cok üzüldüm.ne desem bılmıyorum kı bılıyorum kı cok uzgunsun.ama vazgeçmek yok yola devam
canım sanırım 4.gün başladı regl ağrısı gibi,ara yokluyodu benı sonra geçiyordu.ben de cok sıkılmıştım eyvah yıne olmadı dedım ama cok şükür oldu.hatta hala regl sancısı oluyor arada.merak etme senın de guzel haberını alacaz inşallah.
sağol canım dün kötüydüm hemşirenin negatif dediği o an gözümün önüne geldi sürekli kulağımda cınladı ama şimdi daha iyiyim kendimi toplayım yarın doktorumla konuşucam yola devam edicez allahım sağlık ve bol bolda para verirse meleğimi kucağıma alana kadar devam sizinde moralinizi bozdum ama beni en iyi siz anlıyorsunuz
cnmmm cok üzüldüm artık burda hepımıs aynı seye uzuluoz aynı seye seviniozzz.Allahıma dua et ümidini kesme ve hep hayrlısı bölemişş Allahım en iiisni bilir de ve kndını rahatlat.üzülme noluyyyyyyyyy kıyamammmmm nüffeeennnnnn zzcccccccarkadaşlar dün gebelik testim vardı veeeeeeeeee sonuç NEGATİF CIKTI cok üzgündüm dün ve size haber veremedim bugün biraz daha iyiyim topladım kendimi doktorumla yarın konuşmaya gidicem bakalım ne dicek bugünde regl oldum zaten affffffffffff affffffffff allahım
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr, işte bu yaaa..maşallah değerinde çok çok yüksek.. bu gün burda bayram havası esioo oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?