2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Öyle sevindim kiii, insan her pozitif haberde kendininmiş gibi mutlu oluyor
her sefer umudun artıyor çünkü

ben bugün bidaha verdim kan ama koca bir negatiffffffff daha olmadı bu kez de olmadım rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarızda benide unutmayın canyoldaşlarım

bitanem sen kaçıncı gün test yaptın?benım 2.denemeydi.bahçeci tüp bebek merkezine gıttım ılk ve 2.cısı orda oldu.ıyı dıleklerın için teşekkürederim.inşallah bu yolda emek harcayan herkesin kucagı bebişle dolar.

cnm ilk tedavin mi?sakı sters falan yapma .moral çok önemli.olumlu düşün olumlu olsun.hayırlı olsun şimdiden.

aminn cnmmm hepımısın duasıı inşaallahhh sağlıklıı hamişşlikler ve saglıklı bebişlerr:26:

cnm ilk tedavin mi?sakı sters falan yapma .moral çok önemli.olumlu düşün olumlu olsun.hayırlı olsun şimdiden.

verdaaaa hıhıı:18:ilk tedavımm inşaallah tutar ve son olurr...ama cokk korkuomm gıbı korkmuom gıbıı off cok karmakarısıkımm anlayacgınnnn...güselll temennilerin ıcın cokks saolsss cnmmm

VERDA VERA hayirlisi olsun insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin...bilgiler icin tesekkurler....bende bugun transferimin 7.gunundeyim ve dunden beri bay bay aregli belirtilerim basladi kasiklarimin agrisi belime vuruyor bas agrisi filan verda hatirliyormusun sen ne zaman yasadin bunu bende daha onceki asilamalrimdan biliyorum boyle oldumu anliyordum ki tutmadi...ama simdi sen oyle yazinca acaba dedim?daha ayrintili yazma sansin varmi?

Canım kasıklarımda sürekli batma oldu ağrı oldu bazen bel ağrısı oldu bunlar normal benim göğüslerim dolgunlaşmıştı daha önce regl öncesinde yani ağrı ve acı oluyordu.

DERINNN bilgiler icin tesekkurler..batma agir bel agrisi bunlar bende epey belirgin bugun peki hatirliyormusun bu batmalarin transferden sonra ne zaman tahmini basladi?goguslerim zatan dolgun progesterondan onu baz almam mumkun degil ama regli agrisi beni korkutuyor..!

canım ben ben cuma günü idrar testi yaptım 2 çizgi hemen çıktı hemde çok belirgin kesin var demdim 9 günümdü dit<tim hemen kan verdim onda çıkmadı dr aradım pazartesi bidaha yap dedi dün hastaydım diye gitmdim bugün gine verdim yok yani 0000000 bende umut tüpte yaptırdım dualarını bekliyom

cnmmm ben du a ettıgımde hepımısı katıom burdakıler ve tummm coocuk ısteyıp olmayanlara...dedım yha tutmayıp tedavıden sonra kendılıgınden olcaktır bebeişlerimiss umudumuz bıtmesınnn hayrlsııı o olcaktırr...allah OL derse olurrrrrrr.....unutmayalımmm.meryemi zekeryayı hatrlayalımmmm.....Allahım dualarımızı kabul et ve bisi anne yappppp en hayrlı saglıklı bebeklere aminnnn....
canıminşallah hayırlısı olur rabbim kısa zamanda meleklerini sana bağışlar
inşaallah cnm inşalllahhh cümlemis inşaallahhh.....senın kac yumurtan omuşttuuuu....?bnm sadece 3taneee az ama öz olması dilegımleeeee

canım çok olması önemli deyil zaten az olsun öz olsun benim 24 tane toplandı sdece bitane kaldı oda olmadı dondurulmuşum bile yok eşimin morfolojisi o bence ondan tutmadı

canım sanırım 4.gün başladı regl ağrısı gibi,ara yokluyodu benı sonra geçiyordu.ben de cok sıkılmıştım eyvah yıne olmadı dedım ama cok şükür oldu.hatta hala regl sancısı oluyor arada.merak etme senın de guzel haberını alacaz inşallah.

canımsın ya dua etmezmıyım sen desen de demesende edıyorum zaten.bak mutlaka normal test gunun de testını yap tamam mı.inşallah rabbım sana ve tum bekleyenlere guzel haberler duymayı nasıp etsın.

arkadaşlar dün gebelik testim vardı veeeeeeeeee sonuç NEGATİF CIKTI cok üzgündüm dün ve size haber veremedim bugün biraz daha iyiyim topladım kendimi doktorumla yarın konuşmaya gidicem bakalım ne dicek bugünde regl oldum zaten affffffffffff affffffffff allahım

canım cok üzüldüm.ne desem bılmıyorum kı bılıyorum kı cok uzgunsun.ama vazgeçmek yok yola devam

canım cok üzüldüm.ne desem bılmıyorum kı bılıyorum kı cok uzgunsun.ama vazgeçmek yok yola devam

sağol canım dün kötüydüm hemşirenin negatif dediği o an gözümün önüne geldi sürekli kulağımda cınladı ama şimdi daha iyiyim kendimi toplayım yarın doktorumla konuşucam yola devam edicez allahım sağlık ve bol bolda para verirse meleğimi kucağıma alana kadar devam sizinde moralinizi bozdum ama beni en iyi siz anlıyorsunuz

Ay bana super haber verdin yemin ederim ucucagim simdi aynen cunku 5.gun oldu once progesteron sandim ama dunden beri belimde baslayinca cok korkmustum icime su serptin allah razi olsun vallaha...

zzzccc cok uzuldum guzelim insan boyle zamanlarda nasil bri cumle secse bilemiyor ama herkesin dedigi gibi yilmak yok.....saglicakla kal...

cnmmm cok üzüldüm artık burda hepımıs aynı seye uzuluoz aynı seye seviniozzz.Allahıma dua et ümidini kesme ve hep hayrlısı bölemişş Allahım en iiisni bilir de ve kndını rahatlat.üzülme noluyyyyyyyyy kıyamammmmm nüffeeennnnnn zzccccccc hayrlsıını dıle bıtanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…