Yaşasınnnnçok sevindim Allah güzel günlerini göstersin inşallah canım.tebriklerrrr
zzzccc cok uzuldum guzelim insan boyle zamanlarda nasil bri cumle secse bilemiyor ama herkesin dedigi gibi yilmak yok.....saglicakla kal...
arkadaşlar dün gebelik testim vardı veeeeeeeeee sonuç NEGATİF CIKTI cok üzgündüm dün ve size haber veremedim bugün biraz daha iyiyim topladım kendimi doktorumla yarın konuşmaya gidicem bakalım ne dicek bugünde regl oldum zaten affffffffffff affffffffff allahım
sen yine de kesin gözüyle bakma olur mu sonra , hayal kırıklığı yaşama çok . bugün benim de 6.günümdü aynen senin gibi ık sık bel ğrısı kasık ağrısı dün çok fazla bacak ağrısı baş ağrsı gerginlik hepsi var ama henüz olmadım . bende hem umutlanıyor hemde çok korkuyorum acaba 9.cu günü test yaptırsak mı ki ?
arkadaşlar dün gebelik testim vardı veeeeeeeeee sonuç NEGATİF CIKTI cok üzgündüm dün ve size haber veremedim bugün biraz daha iyiyim topladım kendimi doktorumla yarın konuşmaya gidicem bakalım ne dicek bugünde regl oldum zaten affffffffffff affffffffff allahım
ben iyi sayılırım cnmm yarın transfr oljak inşaallah allatan manı gelmesse 2 tane olmus .....sabah 8de inşaallah...tarnsfere 5-6 bardak su dedıler az mı cokmuu baska ne yapımmmm???ben varım arkadaşım nasılsın
benim negatif arkadaşlar....
benim negatif arkadaşlar....
11.gün 0.5 çıktı.....dondurulmuş 2 tane var onlala 3 ay sonra inşallah
ben iyi sayılırım cnmm yarın transfr oljak inşaallah allatan manı gelmesse 2 tane olmus .....sabah 8de inşaallah...tarnsfere 5-6 bardak su dedıler az mı cokmuu baska ne yapımmmm???
canım beş bardak iç yeter benim eltim iç dedi bende içtim durdum salak gibi sonra bana sıra gelince hemşire ultrasonada baktı 2 bardak boşalt dedi çok içmissin zorla içtim bide transferden sonra çok sıkıştım sancıdan patlıycak gibi oldum ve yarım saat olmadan kaldırmıyorlar bana surgü getirdi yap diye ama malesef bi türlü yapamadım ağlıyodum resmen hemşire sontayla boşalttı üyüzden bence hemşire ne derse okadar iç bol şanslar rabbim yar yardımcın olsun
cnm cnm cnm saolllll..ya korkuom benn ama ınann cok böle bi acayıpımmmmm.anlamını bılmedıgımmm.....inşaallah oluyr bıtanemmmmmmm..dua edınnnn plsben iyi sayılırım cnmm yarın transfr oljak inşaallah allatan manı gelmesse 2 tane olmus .....sabah 8de inşaallah...tarnsfere 5-6 bardak su dedıler az mı cokmuu baska ne yapımmmm???
canım beş bardak iç yeter benim eltim iç dedi bende içtim durdum salak gibi sonra bana sıra gelince hemşire ultrasonada baktı 2 bardak boşalt dedi çok içmissin zorla içtim bide transferden sonra çok sıkıştım sancıdan patlıycak gibi oldum ve yarım saat olmadan kaldırmıyorlar bana surgü getirdi yap diye ama malesef bi türlü yapamadım ağlıyodum resmen hemşire sontayla boşalttı üyüzden bence hemşire ne derse okadar iç bol şanslar rabbim yar yardımcın olsun
cnm cnm cnm saolllll..ya korkuom benn ama ınann cok böle bi acayıpımmmmm.anlamını bılmedıgımmm.....inşaallah oluyr bıtanemmmmmmm..dua edınnnn pls
hiç korkma bol bol dua et dr yumoşları koyarken ultrasyona bak tamammı o iletişimi kur bebişinle ben yapamadımonu nekadar istediğini ona hissettir çok dua edicem rabbim bebbeğini ordan alıp gitmeni nasip etsin sana 12 gün sorada güzel haberini alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?