2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Yaşasınnnn çok sevindim Allah güzel günlerini göstersin inşallah canım.tebriklerrrr

heyyyy kıslarrr kiminn posıtıfffffffffffffff...kacırmısımmm bennnn qim qim oleyh ahey aheyyyy cülülüüüüüüü olacak olacak inşaalah hepımısın olacakkkkkkkkkkk

zzzccc cok uzuldum guzelim insan boyle zamanlarda nasil bri cumle secse bilemiyor ama herkesin dedigi gibi yilmak yok.....saglicakla kal...

sen yine de kesin gözüyle bakma olur mu sonra , hayal kırıklığı yaşama çok . bugün benim de 6.günümdü aynen senin gibi ık sık bel ğrısı kasık ağrısı dün çok fazla bacak ağrısı baş ağrsı gerginlik hepsi var ama henüz olmadım . bende hem umutlanıyor hemde çok korkuyorum acaba 9.cu günü test yaptırsak mı ki ?

senin kadar olamaz belki ama inan çok üzüldüm, ama kendini toparlamana sevindim
azmin, beni de azimlendirdi, yılmak yok ta kii anne olana kadar:92:

Yok yok hicbirseyin garantisi yok sadeced cok umutsuluga kapilmistim ama verda ayni belirtiler bendede olmustu deyince acayip hosuma gitti o kadar..ben test yapmamaya kararliyim cunku tek cizgi beni cok uzer cift cizgide bazen bosa umutlanmaya sebep oluyor dayanalim dayanalim :44:

hayırlısı olsun canım kendini de hemen toparlamışsın maşallah Allahım bu azminin sonunda seni meleklerinle ödüllendirir inşallah

ben varım arkadaşım nasılsın
ben iyi sayılırım cnmm yarın transfr oljak inşaallah allatan manı gelmesse 2 tane olmus .....sabah 8de inşaallah...tarnsfere 5-6 bardak su dedıler az mı cokmuu baska ne yapımmmm???

benim negatif arkadaşlar....

pharmmmmmmmmmm pharmmmmmmmmmm cnmm hayrlsıı olsunnn kendını sıkma sakınnn ....Allah hepımıse enn iiisnni verme vaktını beklıooooo......unutmaa

11.gün 0.5 çıktı.....dondurulmuş 2 tane var onlala 3 ay sonra inşallah

Canım üzülme inş. yavrun 2-3 ay sonra seninle olacak bol bol dua et umudunu yitirme olacağına inan Rabbimin izniyle olacak inş. özelden ismini yzarmısın dualarımı ederken senin içinde dua edeyim. Rabbim inş. tüm herkese bu güzel duyguyu tatdırsın hiç umudunu yitirme. 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece gül ağacının altına bebek çiz kız istiyorsan kız erkek istiyorsan erkek çiz Rabbim inş. en kısa zamanda mucizeni göndersin.

cnmmm inşaallacakk...ben bı konuda fkır almk ıstıom sızden...bnm ıkı tane olmuş allaha şkrrr bıs ıkısnıde transfer yaptıralım dedıkkk sizce napalım1 tanesını donduralımmıı..yanı 1i tutmassa ıkısdemı tutmass npımmm..derınn kac brdak su ıcıtınnn sennn transferde

Pharmacea cok uzuldum seninle hemen hemen ayni donemlerde baslamistik ama dondurulmus 2 tane olmasi super haber cunku bende negatif olsa dondurulmusum bile yok...
hayirlisi olsun umarim kendini cok yipratmiyorsundur...
ya pharmacea bisey sorcam sana seninde reglisancilarin vardi sanki diymi oyle hatirliyorum?dogrumu varmiydi?yada herhangi bir sey!

arkadaşlar..hepinize desteğiniz için teşekkür ederim....gayet iyiyim ben...allahın bir bildiği vardır diyorum....hycn 2 sinide transfer ettir canım...çünkü dondurulmuş çözülürken ölebiliyor..

evet adet benzeri sancılarım hep vardı...2 gün önce crinone jelin çubuğuna kahverengi kan bulaşmıştı...ilk günler idrar testinde bir süre bekletince gölge gibi 2.çizgi çıkıyordu ama 2 gündür sadece tek çizgi vardı...hala adet olmadım...

hiç geri dönüp bakmıyorum...öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye...kaderimizde evlat varsa allah elbet bir gün verecek...kliniği aradım neden böyle oldu dedim hiç bir problem yoktu sizin gibi 2 kişi daha bu gün negatif aldı dedi.....dedim ya herşey mükemmeldi kitap embriyosu gibi embriyo kondu 1.kalite 8 hücreliydi..aama olmayınca olmuyor..olacaksada 4 hücreli bile oluyor

derin cim adımı yollucam çok teşekkürler....
heyecanlı bekleyişlerinde olan arkadaşlar allah size pozitifi gösterir inşallah dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…