saol canım yatıtyorum zaten evde dolanıyorum sadece selçukluda nile başladım ama aynı zamanda tedaviyi yapan dr. da devam etcem çolakoğluna sıkıntı olduğumda ona her saatde ulaşabiliyorum gece 3-4 farketmiyor özel hstanelerin dr. özel tlf vermiyorlamış sen nere gidiyorsun
bende eurofertıel da muayene ücrete tabi oldu o yüzden kalp atışlarını duyduk ve başka bi drla devam edecem büyük ihtimalle farabi hastanesinde bi dr gidecemmm cnmmm daha gitmedimm inşallah orucun 2.haftası alacam randevuyu
ay bende istiyom koca göbüşlü olmayııııı bayramda göbüşlü göbüşlü dolaşayımmm görümcem nisbet yapar gibi açıyor karnını bana gösteriyooooo oda evlendi 6aylık hamile şuandaa allahın işi ben onun hamile olduğunu bilmeden tüp bebek yaptırdım rabbim beni üzmedi hiç hemen verdi evlatlarımııı
Değerli annelerim,yukardaki linkten devam etmenizi rica ediyorum.Her tüp bebek annesi kendi ayı için paylaşım konusu açarsa önüne geçemeyiz.
Konunuzu açtığınız tarihte yetkili editör olmadığından şimdi müdahale etmek durumundayım.Anlayışla karşılayacağınızı umuyor,bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza Almanızı diliyorum Rabbimden,darısı anne olmak isteyen herkese inşallah:Saruboceq: