Şubat annişleriiiiii selammm,
Kızlar dün fecii bel ve karın ağrım vardı, bugünde sabahtan beri lavabodayaım bulantıdan dolayı, kusuruma bakmayın yani, valla ben hergün giriyorum topiğimize,
Gizemli canımmm sakın küsme bize, arada bir uğra emi, sen kızınla olmaktan sevinç duyarız valla, senin böle ziyaretlerin benim çok hoşuma gidiyo:)
sizin topiğin şimdi hareketsiz olması normal aslında hepinizin en zor zamanları mide bulantıları vs.... 2. trimestera geldiğinde rahatlayacaksınız kızlar sıkın dişinizi
merhaba kızlar bu topik gerçekten çok güzel olmuş Allah nasip ederse ben de şubat annesi olucam .
Ya merve sorma dün o kadar çok belim ve karnım ağrıdı ki çokk korktum dr.u aradım önemli diildir yarında olursa gel dedi çok şükür bugün yok o ağrılarım, eee sen tecrübelisin tabi Allah hepimize kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
ya öle tuaf bişey ki ben hep derim içimizde resmen inşaat var yeni bir insan oluşuyo rabbimin mucizesi
düşünsene belimizin başımızın kasıklarımızın ağrıması çok normall..
allah sağlıklı hamilelikler versinde bu ağrılardan bulantılarda geçer bak benim bulantılarım geçti ama ben hala sevdiğim şeyleri yiyemiyorum
Niye yiyemiyosun ki tatlım?
p.s:bu arada göbüşünün fotolarını gördüm, ya benim göbişim ne zaman çıkıcak?
Arkadaşalar merhaba,
Hepinize hayırlı kandiller, benim yarın dr randevum var, Allahıma emanetler, yarın gelişmleri yazarım,
Sevgiler..
beni listeden silermisiniz bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım Allah hepinizin bebeklerini size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?