2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

Selam şubat annişleri,

Nasılsınız nerelerdesiniz??? Topiğimizi canlandırsak daha iyi olur diye düşünüyorum ama kimse müsait olmuyor sanıırm..

walla bende bir daha burdaki kimseye merhaba yazmayacağım hiç cvp vermiyorlar

küstük işte kızımla bizz:sinifsinif:mafoldumben

Şubat annişleriiiiii selammm,

Kızlar dün fecii bel ve karın ağrım vardı, bugünde sabahtan beri lavabodayaım bulantıdan dolayı, kusuruma bakmayın yani, valla ben hergün giriyorum topiğimize,

Gizemli canımmm sakın küsme bize, arada bir uğra emi, sen kızınla olmaktan sevinç duyarız valla, senin böle ziyaretlerin benim çok hoşuma gidiyo:)

sizin topiğin şimdi hareketsiz olması normal aslında hepinizin en zor zamanları mide bulantıları vs.... 2. trimestera geldiğinde rahatlayacaksınız kızlar sıkın dişinizi

sizin topiğin şimdi hareketsiz olması normal aslında hepinizin en zor zamanları mide bulantıları vs.... 2. trimestera geldiğinde rahatlayacaksınız kızlar sıkın dişinizi

Ya merve sorma dün o kadar çok belim ve karnım ağrıdı ki çokk korktum dr.u aradım önemli diildir yarında olursa gel dedi çok şükür bugün yok o ağrılarım, eee sen tecrübelisin tabi Allah hepimize kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah

merhaba kızlar bu topik gerçekten çok güzel olmuş Allah nasip ederse ben de şubat annesi olucam .

Canımcım topiğimize hoşgeldin, sefalar getirdin, nasılsın iyi misin bakalım, hangi hastanede tedavi gördün, aaa dur bak bunları soracağıma biraz bir listemiz var onu göndereyim sende ordaki bilgilerini gönder seni de listeye ekleyeyim tatlım...

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|

1|nazim83|16.Mayıs.10|20.Şubat.10|27|60|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Konya Selçuklu| |

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi gördük|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi| |

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Memorial|
|

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|

6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Konya Eurofertil|
|

7|minikmucizem|||||Bir daha ki sefere inşallah|||

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|
|

[/table]

ya öle tuaf bişey ki ben hep derim içimizde resmen inşaat var yeni bir insan oluşuyo rabbimin mucizesi

düşünsene belimizin başımızın kasıklarımızın ağrıması çok normall..

allah sağlıklı hamilelikler versinde bu ağrılardan bulantılarda geçer bak benim bulantılarım geçti ama ben hala sevdiğim şeyleri yiyemiyorum

Niye yiyemiyosun ki tatlım?

p.s:bu arada göbüşünün fotolarını gördüm, ya benim göbişim ne zaman çıkıcak?

Niye yiyemiyosun ki tatlım?

p.s:bu arada göbüşünün fotolarını gördüm, ya benim göbişim ne zaman çıkıcak?

azkaldı tatlım merak etme yavaş yavaş çıkıcak ya

balık ve kırmızı et canım çeksede yiyemiyorum cnm

bazende yumurta sütüde zorla içiyorum

arkadaşlar merhaba, benim doğum tarihim martta ama yakın sayılırız. 6+5 im bu haftalarda sizin de pembe lekelenmeniz oldu mu? Çok tedirgin bir süreç yaşıyorum valla hiç sevinemedim daha.

Kızlar, nerelerdesiniz nasılsınız allah aşına topiğimize uğrayıp iki satır bahsedin kendinizden... Deniz aramıza hoş geldin bebeğin hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

Hepiniizn de Beraat Kandili mübarek duları kabul olsun.. Kendinize ve minikleirnize iyi bakın..

Arkadaşalar merhaba,

Hepinize hayırlı kandiller, benim yarın dr randevum var, Allahıma emanetler, yarın gelişmleri yazarım,

Sevgiler..

merhaba kızlar kandılınız mübarek olsun berat kandilinin yüzü suyu hürmetine ins sag saglım zamanında bebeklerımızı kucagımıza alırız ıns olmayanlarada en kısa zamanda allahım verır

Arkadaşalar merhaba,

Hepinize hayırlı kandiller, benim yarın dr randevum var, Allahıma emanetler, yarın gelişmleri yazarım,

Sevgiler..

sanada hayırlı kandiller canım ıns bebıslerın ıyıdır annesı gorursun onları ben cuma gordum cok ıyıdı kuzum gelısımıde ıyı dedı doktorum kalp atısınıda duydum cok guzel bır duygu allahım olmayanlarada yasatsın ıns bızde kucagımıza alalım hayırlısıyla saglıklı bır sekılde

beni listeden silermisiniz bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım Allah hepinizin bebeklerini size bağışlasın

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah sabırlık versin inşallah bidaha ki sefere sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim. Doktorun sebebiyle ilgili bir açıklama yaptımı kaç haftalıktı bebeğin inan her birimiz diken üstünde duruyoruz çok zor bir durum allah yardımcımız olsun.

bluegren merhaba canım, teşekkür ederim. Bir rahat nefes alamadık ki:)) İnşallah hep beraber seviniriz ne diyeyim. Duaların için sağol zaten bizim bebekler dualarla geliyorlar

Kızlar merhaba nasılsınız.bayadır giremiyodum topiğe.
Cuma günü dr a gittim yalnız gittiğim drtüp bebeği yaptırdığım yer diil.çünkü orda doğum falan yok.mecburen normal hastaneye gitmem gerekti.neyse...şimdi biz hamileliğimizi sta göre sayıyoruz ya.bu dr daha doğrusu ultrasyonu gebelik haftasını çıkarıyor ve 5 gün gerideyim.yani transfer yada döllendiği günden itibaren sayıyor.sizlerde durum nasıl...
Bide sizlere kan demir hapı gibi ilaçlar verildi mi bana daha vermedi.ve ne gibi kan yada idrar tahlilleri istediler. Cevaplar için teşekkürler sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…