Kızlar merhaba nasılsınız.bayadır giremiyodum topiğe.
Cuma günü dr a gittim yalnız gittiğim drtüp bebeği yaptırdığım yer diil.çünkü orda doğum falan yok.mecburen normal hastaneye gitmem gerekti.neyse...şimdi biz hamileliğimizi sta göre sayıyoruz ya.bu dr daha doğrusu ultrasyonu gebelik haftasını çıkarıyor ve 5 gün gerideyim.yani transfer yada döllendiği günden itibaren sayıyor.sizlerde durum nasıl...
Bide sizlere kan demir hapı gibi ilaçlar verildi mi bana daha vermedi.ve ne gibi kan yada idrar tahlilleri istediler. Cevaplar için teşekkürler sevgiler....
slm kızlar bizde net yoktu uzun süredir o yüzden gelemedim söylemiştim ama karışmış sf. lar bulamadım şimdiii net gelir gelmez burdayımmmm
buarada kızlar baya sıkıntılı günler geçirdim bir gece felaket bir kanamayla uyandım düşük tehlikesi geçirdim allaha şükür şimdi ikimizde iyiyi az ama çok korkunç günlerdiiii allah kimseye yaşatmasın
sizler nasılsınız nöbetçi melek bebeği kaybetmişsin allah sabırlar versin canım çigdo sennde bebişler iyiymiş çok sevindim canım allah hiçbirimizin sevincini yarım bırakmaz sağlıkla gelirler bebeklerimiz
Şubat annişleri selam,
Geçen hafta dr.a gittik, maşşallah bebişler iyiler, sizler nasılsınız, herkese sevgiler..
slm kızlar bizde net yoktu uzun süredir o yüzden gelemedim söylemiştim ama karışmış sf. lar bulamadım şimdiii net gelir gelmez burdayımmmm
buarada kızlar baya sıkıntılı günler geçirdim bir gece felaket bir kanamayla uyandım düşük tehlikesi geçirdim allaha şükür şimdi ikimizde iyiyi az ama çok korkunç günlerdiiii allah kimseye yaşatmasın
sizler nasılsınız nöbetçi melek bebeği kaybetmişsin allah sabırlar versin canım çigdo sennde bebişler iyiymiş çok sevindim canım allah hiçbirimizin sevincini yarım bırakmaz sağlıkla gelirler bebeklerimiz
Canım çok ama çok geçmiş olsun, şükür bebiş de sen de iyiymişsiniz tatlım, kanamanın nedeni neymiş peki?dr ne dedi, bizi de aydınlat ki dikkat edelim tatlım..
Kendine iyi bak, sıcaklara dikkat et, hepimiz edelim arkadaşlar, sevgiler herkese...
slm büyük bi aksilik olmazsa tam 9 aylık dönemim mart ama ben ikiz annesi olduğum için şubat sonu doğum yapabilirm erken olabilir şuanda 2 aylık kuzularımmm allahım herkesin evladını sağ salim kucağına aldırsınnn
iyiyim cnm sen nasılsınnnn nasıl gidiyo hamilelik valla allah şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım allah yaşatmasnda
çok şükür cvanım şimdi iyiyim ama kanamam olldu9. haftada düşük tehlikesi geçirdim ama toparladık allaha şükür
var desem yalan olurr çok hafif mide bulantılarım var bazen hamile değil miyim ki die düşünüyorum ultrosonla görünce rahatlıyorumm
çok geçmiş olsun aman bol bol dinlen ne olurrr hangi dr gidiyorsunnn şuand a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?