ayy inşallah canım benim ilk bebeğim düşmüştü hemde bu haftalarda çok kötü günler geçirdim o yüzden çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde kan görmekten korkuyorum. inşallah güzel haberlerimizi paylaşrız.
selam
bende 3 hafta 6 günlük hamileyim.hemenn hemen senin gibi. benimde hic tecrübem yok ama sanirim mide bulantisi zaten herkeste olmuyor olsa bile daha olmaz sanirim.
hayirli olsun bu arada ikimizedeee
pinkta sen kac haftalık hamilesin.kusura bakma gecmısı okumadımda
önemli değil cnım :)
ben hesaplarıma göre 4. hftam bitti 5e girdim, cuma günü beta hcgm 1200 çıkmıştı ona dayanarak söylyrm, sat a göre ise 6. haftanın içindeyim
işte herşey cuma günü kesinleşecek inş
çok heyecanlıyım dha doğrusu kaygılıyım, inş inş pıt pıtlarını duyarım pıtırcığımın :)
merhaba ikinci cizginin silik cikmasi o iste adini hatirlamiyorum kana direk gecen madde hg gibi bisi idrara daha sonra gectigi icin eger sivi azsa silik cikabiliyor. uzmandan dinlemistim. sen buyuk ihtimal hamilesin.
sen testini ne zaman yaptin sabahmi yaptin?
Önceliklle cvp verdiğin için çok tşk ederim . Aklım çok karıştı saat 11 gibi yaptım. Yarın regl olmam gerekiyor ama en ufak bir belirti yok . Bende şüphelendim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Yarı tekrar yapsammı acaba ? Birde güvenilir bir test markası varmı önerebileceğiniz. Eşime bile söylemedim emin olmak istedim
Önceliklle cvp verdiğin için çok tşk ederim . Aklım çok karıştı saat 11 gibi yaptım. Yarın regl olmam gerekiyor ama en ufak bir belirti yok . Bende şüphelendim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Yarı tekrar yapsammı acaba ? Birde güvenilir bir test markası varmı önerebileceğiniz. Eşime bile söylemedim emin olmak istedim
canım evet ikimiz içinde hayırlı olsun...burdan hazırlıksız olan arkadaşlara söylüyorum ilk duyduğunuz an şok oluyorsunuz ve ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.Ama annelik öyle bir duygu ki bir iki gün içinde kaptırıyorsunuz kendinizi..Tüm şubat hamilelerine hayırlı olsun.Umarım burdan birbirimizi takip edip sırasıyla dünya tatlısı sağlıklı bebişler dünyaya getiririrz.
canım
idrar testlerine çok güvenilmez ama kan kesindir denir
lakin, benim ablam da aynı şekilde bişi yaşamıştı, meğersem geç döllenme olmuş, 10 gün sonra öğrenmişti hamile olduğunu, şimdi çok şükür sapasağlam 5 aylık oğlu var
her şeye hazırlıklı ol, oladabilir olmayadabilir , günün gecikince 3-4 gün snra tekrar idrar testi yap istersen
hayırlısı olsun hakkımızda
canım sen hamilesin...çizgi silik bile çıksa hamilesindir.(tabiki test bozuk değilse)
hamile olduğumu 14 şubat'ta öğrendim...yani hem mevlüt kandili hem sevgililer günü,.. iki dünyama da hayır getirmen dileğiyle bebeğim,keseni görmek ve var olmaya çalıştığını bilmek güzel,Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip eder inşallah hepimize...
bende bunda tam 5 gün önce idrar testi yapmıştım silik çıktı.Ertesi gün br daha sabah uyanır uyanmaz yaptım ikinci çizgi yine silik çıktı ama ilk yaptığım teste oranla biraz daha koyuyudu.adetim henüz 2 gün gecikmişti.Ben soluğu doktorda aldım ve keseyi gördük.Yani hamile olabilirsin.Bence testi yeniden yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?