2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

allah aynı acıyı bı daha yasatmasın.ıns saglıkla kucagımıza alırız bebıslerımı.benım ılk hamılelıgım cok heycanlıyım asırı pımpırıklıyım bıde bısey olur dıye cok korkuyorum doktor kesenın zarının ınce oldugunu soyledı asırı dıkkat edıyorum o yuzden

selam
bende 3 hafta 6 günlük hamileyim.hemenn hemen senin gibi. benimde hic tecrübem yok ama sanirim mide bulantisi zaten herkeste olmuyor olsa bile daha olmaz sanirim.
hayirli olsun bu arada ikimizedeee

canım evet ikimiz içinde hayırlı olsun...burdan hazırlıksız olan arkadaşlara söylüyorum ilk duyduğunuz an şok oluyorsunuz ve ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.Ama annelik öyle bir duygu ki bir iki gün içinde kaptırıyorsunuz kendinizi..Tüm şubat hamilelerine hayırlı olsun.Umarım burdan birbirimizi takip edip sırasıyla dünya tatlısı sağlıklı bebişler dünyaya getiririrz.

pinkta sen kac haftalık hamilesin.kusura bakma gecmısı okumadımda

önemli değil cnım :)
ben hesaplarıma göre 4. hftam bitti 5e girdim, cuma günü beta hcgm 1200 çıkmıştı ona dayanarak söylyrm, sat a göre ise 6. haftanın içindeyim
işte herşey cuma günü kesinleşecek inş
çok heyecanlıyım dha doğrusu kaygılıyım, inş inş pıt pıtlarını duyarım pıtırcığımın :)

kızlar aranızda ıdrar tahlılı yaptıranlar var mı tahlıl sonucunda renk olan kısımda sarı mı renksız mı yazıyo lutfen bı yrdımcı olun

5.cı haftada kalp atıslarını duycagını sanmıyorum ılk ulturasonda keseyı gosterıyolar.ıns hersey gonlunce olur.ılk hamılelıgınmı?

Önceliklle cvp verdiğin için çok tşk ederim . Aklım çok karıştı saat 11 gibi yaptım. Yarın regl olmam gerekiyor ama en ufak bir belirti yok . Bende şüphelendim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Yarı tekrar yapsammı acaba ? Birde güvenilir bir test markası varmı önerebileceğiniz. Eşime bile söylemedim emin olmak istedim

perıcancan bnce kesın hamılesın.ben adetımı 5 gun kala yapmıstım ılk testı cok sılık cıkmıstı ıkı gun sonra tekrar yaptım daha koyu cıktı cızgı hemde 3 lıralık testlerle yaptım.marka cok onemlı degıl genelde dogru sonuc verıyolar.ama bu testlerın en ıyısı sanırım predıctor dıye bı marka var o.allah gonlune gore versın arkadasım

bende bunda tam 5 gün önce idrar testi yapmıştım silik çıktı.Ertesi gün br daha sabah uyanır uyanmaz yaptım ikinci çizgi yine silik çıktı ama ilk yaptığım teste oranla biraz daha koyuyudu.adetim henüz 2 gün gecikmişti.Ben soluğu doktorda aldım ve keseyi gördük.Yani hamile olabilirsin.Bence testi yeniden yap canım

canım sen hamilesin...çizgi silik bile çıksa hamilesindir.(tabiki test bozuk değilse)

canım sen hamilesin...çizgi silik bile çıksa hamilesindir.(tabiki test bozuk değilse)

amin canım güzel dileklerin için

Benim ilk hamileligim degil, haziran ayinda da hamile idi
fakat kalp atisi olmadigindan dolayi sonlandirilmisti 7. Haftamda
oyuzden bunda cok kaygiliyim stresliyim dusunmemeye calisiyorum iste
umarim Rabbim bu kez bana bu duyguyu saglikli bi sekilde sonuna kdr tattirir

cnm teşekkür ederim cevabın için. tek sıkıntım ve endişem kan testinde değerin 0,1 çıkmış olması...

hamile olduğumu 14 şubat'ta öğrendim...yani hem mevlüt kandili hem sevgililer günü,.. iki dünyama da hayır getirmen dileğiyle bebeğim,keseni görmek ve var olmaya çalıştığını bilmek güzel,Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip eder inşallah hepimize...

Tebrik ederim çok sevindim senin adına .Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah .

Yarın sabah ilk işim tekrardan yapmak bakalım inşallah Allahım hayırlısını nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…