2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

cok sevımdım senın adına cnm bende martın 3 unde gıdecegı ve o zamana kadar nasıl beklıyecegımı bılmıyorum bundan oncede ıkı tane dusuk yaptım daha dogrusu kalp atısları yoktu ınsallah bunda duyarım

teşekkür ederim cnm bilgi verdiğin için ...inşallah bu sefer duyarsın cnm içini gönlünü rahat tut kafanı başka şeylerle oyala duyacakmıyım duymuyacakmıyım diye çok düşünme inanıyorumki bu sefer duyacaksın bebişinin pıt pıt atan kalbini rabbim herkesin yardımcısı olsun

sağol cnm darısı senin başına inş. evet insan çok merak ediyo ve ister istemez sitres yapıyo bol bol dua et rabbim sevdiği kulları zor durumda bırakmaz hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun rabbim kimseyi çekemiyeceği sıkıntılarla sınamasın inş.

Bende ayni durumdayim. Bende ilkini kalp atisi yok diye kaybettim
cuma gunu ins ultrasona giricem, Allah saglikla kucagimiza almayi
nasip etsin ins:)

slm ben de iki gün önce çift çizgiyi 2. kez gördüm. 2,5 yaşında bir oğlum var. ilkinde hamilelikten çok keyif almıştım inş bu da keyifli geçer.Hepiniz için aynı olur inş.

Bende pek bilgili degilim ama bunyeden bunyeye degisir,
burdan okdgm kadari ile de 6-8 haftalarda yogun sekilde gorulurmus

Benimki de 6 hafta sayilir tam emin degilim. Bugun hafif bir bulanti hissettim ama o kadar. Daha cok bas agrisi ve yorgunluk var bende

merhaba ben de şubat ayında hamile olduğumu öğrendim. 9.haftayı doldurduk bile.ilk hamileliğim. çok heyecanlıyım..

Allah kucagina almayi nasip etsin canim, hayirli olsun!

slm ben de iki gün önce çift çizgiyi 2. kez gördüm. 2,5 yaşında bir oğlum var. ilkinde hamilelikten çok keyif almıştım inş bu da keyifli geçer.Hepiniz için aynı olur inş.

Hayirli olsun, insallah keyifli gecer. Ben ilk cocugum olacak insallah

öylesine gidip yaptırılan bir gebelik testi sonucunda görülen bir gebelik şok şok 1 ay önce yumutlama olmadığını söylemişti doktor şimdi 6 haftalık hamileyim...

benim mide bulantılarım iyidden iyiye başladı, ne güzel hiç bulanmıyor diyordum ama tam 6 haftalıkken başladı, neyse geçecek ne de olsa, midenin bulanması bile hoşuna gidiyor insanın

benim mide bulantılarım iyidden iyiye başladı, ne güzel hiç bulanmıyor diyordum ama tam 6 haftalıkken başladı, neyse geçecek ne de olsa, midenin bulanması bile hoşuna gidiyor insanın

Daha hic bi yere gorunmedim ama galiba bende 6 haftalik oldum. Bu sabah biraz bulantim vardi ama oyle abarti bisey degil. Benim hosuma gitmedi valla. Hep erkeklerin icinde calisiyorum halimden anlayanda olmaz

Kızlar adetim yarın normalde . Artan müthiş iştahımdan sonra ben test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı hamilemiyimdir acaba. Çok istiyorummm bir bebeğim olsun. Cevaplandırırsanız çok sevinirim . :84:

Silikte olsa test pozitif demektir canim. Tabii umutlanmani istemem hemen, bence bi hafta sabret ve daha adet olmadiysan bi daha test yap. Daha netlesir o zaman hersey.. Insallah gonlunce olur canim

Silikte olsa test pozitif demektir canim. Tabii umutlanmani istemem hemen, bence bi hafta sabret ve daha adet olmadiysan bi daha test yap. Daha netlesir o zaman hersey.. Insallah gonlunce olur canim

İnşallah canım inşallah umarım test doğru çıkmıştır. o kadar heyecanlandım ki çok ta şaşkınım inşallah isteyen herkese Allah nasip eder

İnşallah canım inşallah umarım test doğru çıkmıştır. o kadar heyecanlandım ki çok ta şaşkınım inşallah isteyen herkese Allah nasip eder

Amin canim ben hala sok icindeyim alisamadim. Bu sabahta bulantim oldu biraz kimbilir daha neler olacak :18:

Senin kaç haftalık ? Belirtilerin nelerdi ? Bide eğer hemileysek doğum ne zaman olur ?

Benim adetim 5 gun felan gecikti. Goguslerim cok sis ve acayip aciyor.. Bas donmesi ve yorgunluk vardi ama onu yogun calismaktan zannediyordum. Cuma gunu test yaptim, hemde iki tane hassas erken testlerden ikiside pozitif cikti. Eger hamileysem 6 haftalik olacagim bu hafta ve dogum galiba ekim sonu felan oluyor

merhaba bu sabah test yaptim.adetim 3 gün gecmisti ve sonuc pozitif..ama engel var önümde sevinemiyorum esimmm malesef kendisi pek hazir degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…