2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

bence sen hamilesin çünkü benim adetim altı gün geçtikten sonra yapmıştım benimde silik çıkmıştı tereddütte kalmıştım ki senin bide yarın normalde adetin inş. hamişsindir yanılmayız cnm

ben hastalandım kızlaaar.. bu ayda olmadı ayrıca grip olmama nedeniyle gittiğim doktorda idrar yollarımda enfeksiyon olduğunu öğrendim ilaç kullanıyorum şimdi ve 2 lt su içmem gerekiyormuş.. Bu enfeksiyon çocuk olmasına engelmidir acaba... 5 günlük tedaviden sonra hamile kalman daha kolay diyolar..Yoksa annelerimizin ayağını sıcak tut yoksa çocuğun olmaz lafı doğrumu :)

Bu konuyu ben açmıştım. Şubatın sabırsızlıkla gelmesini bekleyerek şubat geldi ve açtım. Çünkü ben Ocak'ta hamile olduğunu öğrenenlerdendim. Zaman hiç geçmiyordu sanki en son ben doğurucakmışım gibi geliyordu Özellikle açtım ki benden sonra hamile kalanları görebileyim
Uzun süre siteye girme şansım olmadı şimdi girince görünce benden sonra hamiş çoooook sevindim
Allah, hamiş olanlarımıza bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ,henüz hamiş olmayan ama isteyenlere hayırlıysa en kısa zamanda o büyük müjdeyi almayı nasip etsin inşallah (amin)
Birde umarım hepiniz benim kadar şanslı olursunuz 9 haftam bitti ama ne bir baş dönmesi, ne bir mide bulantısı nede halsizlik hiç bir kötü şikayetim yok birazcık göğüslerim ve belim ağrıyor okadar

merhaba bu sabah test yaptim.adetim 3 gün gecmisti ve sonuc pozitif..ama engel var önümde sevinemiyorum esimmm malesef kendisi pek hazir degil..

Canim onu engel olarak gorme, hazir olabilmesi icin daha cok zamani var.. hem hangimiz hazir ki? Insan kendini hazir hissetse bile bi suru seyle karsilasacak, yuzde yuz hazir olmak imkansiz zaten..
Yavas yavas alisir merak etme.. moral depolamaya bak..
Hersey gonlunce olur insallah!!

Birde umarım hepiniz benim kadar şanslı olursunuz 9 haftam bitti ama ne bir baş dönmesi, ne bir mide bulantısı nede halsizlik hiç bir kötü şikayetim yok birazcık göğüslerim ve belim ağrıyor okadar

Ilk hamileligimde hic bir bulanti yasamadim, sadece mide yanmasi vardi.. dusuk yasadim. Simdi yavas yavas biraz bulanti hissediyorum. Bas donmesi de pek yok sadece yorgunum ve belim/gogsum agriyor.. Bende bulanti istemiyorum insallah 3 ayi rahat cikaririm, hepimiz insallah

İnşallah o kadar sabırsızım ki :18: Umarım hamileyimdir . Yarın tekrar test yapsam mı acaba. Eşimle dahi paylaşmadım daha tepkisi ne olur bilemiyorummm

canım olmadığı iyi olmuş diycem kızma nolur ben ilk gebeliğimde çok fena griptim hamiş olduğumu da bilmiyordum çok ağır antibiyotik kullandım grip geçti hamile olduğumu öğrendim tahlillerde idrar yollarında da bol lökasit bol epidel çıktı ben doktoruma gerek yok ilaca bana bi sıkıntısı yok dedim oysaki idrar yollarında ki herşey bebişe çok zararlıymış düşük olabilir dedi ki nitekim düşükle snuçlandı önce tedavini ol canım sonra bebişin sağlıkla gelsin kucağına. sakın ihmal etme. ve bebek düşündüğün andan itibaren doktora sormadan sakın ilaç alma hamiş gibi davran tatlım. dualarım sizlerle...

7+2 oldum bu gün deli gibi miğde bulantım var bi yemek yapıyım dedim aman yarabbi... bi de yumurta ve sütten çok fena midem bulanıyor hadi süt yerine yoğurt peynir tüketiyorum yumurta yerine de et yeterli mi sizce??

7+2 oldum bu gün deli gibi miğde bulantım var bi yemek yapıyım dedim aman yarabbi... bi de yumurta ve sütten çok fena midem bulanıyor hadi süt yerine yoğurt peynir tüketiyorum yumurta yerine de et yeterli mi sizce??

oo 7+2 maşallah, en son betan kaçtı?
ben henüz ultrasona girmedim ama tahminimce 4. haftam yeni bitti heralde
yiyecek konusunda da yerine yiyebileceklerin hepsi aynı türden, bence bi sıkıntı olmaz ama bir bilene sormak lazım

selam arkadaslar bende hamılelıgımı subat ayında ogrenenlerdenım.7+2gunluk hamıleyım.allah ısteyen herkese nasıp etsın

hanımlar merhaba. ben de bugün kendimden emin bir şekilde hamile olduğumu burada paylaşabilirdim ancak öyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam.
2 gün önce gebelik testi yaptım. ikinci çizgi silikti. dün akşam emin olmak için bir test daha yaptım. onda da ikinci çizgi çok silikti. tamamen emin olmak için bugün kan testi yaptırdım. kocaman bir negatif. şok oldum. nasıl olur da iki testte silik de olsa pozitif çıkar da kanda negatif çıkar diye düşündüm. sonuçta gebelik testlerine güven olmayacağı sonucuna vardım. büyük hüsran yaşadım.
bu durumda bu ay gebe kalma şansım % 0 değil mi?

canım
idrar testlerine çok güvenilmez ama kan kesindir denir
lakin, benim ablam da aynı şekilde bişi yaşamıştı, meğersem geç döllenme olmuş, 10 gün sonra öğrenmişti hamile olduğunu, şimdi çok şükür sapasağlam 5 aylık oğlu var
her şeye hazırlıklı ol, oladabilir olmayadabilir , günün gecikince 3-4 gün snra tekrar idrar testi yap istersen
hayırlısı olsun hakkımızda

merhaba ikinci cizginin silik cikmasi o iste adini hatirlamiyorum kana direk gecen madde hg gibi bisi idrara daha sonra gectigi icin eger sivi azsa silik cikabiliyor. uzmandan dinlemistim. sen buyuk ihtimal hamilesin.
sen testini ne zaman yaptin sabahmi yaptin?

canım beta yı bilmiyorum ben adetim gecikince direk doktra gittim dayanamadım :) keseyi gördük hem adetime göre hemde ultrason ölçümüne göre 5+4 tüm herşey normal 2 hafta sonra gel kalp atışı var mı bakalım dedi kan tahlili yaptırmadım yani. kısmetse cuma günü duymaya gitçez pıt pıtları :)

Merhabalar.Bende 4 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendim.Doktor üç hafta sonra gel ve kalp atışlarını dinleyelim dedi.Ben çok yeni evliyim ve korunmamıza rağmen bu bebek oldu.Doktor bile mucize olduğunu söyledi.Şimdi kendimi alıştırmaya çalışıyorum.bende mide bulantısı falan yok,daha erken mi?

evet bende cok sevındım aynı olduguna.bende persembe gıdıcem doktora.ınss guzel haberlerımızı paylasırız

ayy inşallah canım benim ilk bebeğim düşmüştü hemde bu haftalarda çok kötü günler geçirdim o yüzden çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde kan görmekten korkuyorum. inşallah güzel haberlerimizi paylaşrız.

selam
bende 3 hafta 6 günlük hamileyim.hemenn hemen senin gibi. benimde hic tecrübem yok ama sanirim mide bulantisi zaten herkeste olmuyor olsa bile daha olmaz sanirim.
hayirli olsun bu arada ikimizedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…