allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın darısı basıma ınsallah hamılerın duası kabul olurmus dua et olurmu??
Kızlar adetim yarın normalde . Artan müthiş iştahımdan sonra ben test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı hamilemiyimdir acaba. Çok istiyorummm bir bebeğim olsun. Cevaplandırırsanız çok sevinirim . :84:
merhaba bu sabah test yaptim.adetim 3 gün gecmisti ve sonuc pozitif..ama engel var önümde sevinemiyorum esimmm malesef kendisi pek hazir degil..
Birde umarım hepiniz benim kadar şanslı olursunuz 9 haftam bitti ama ne bir baş dönmesi, ne bir mide bulantısı nede halsizlik hiç bir kötü şikayetim yok birazcık göğüslerim ve belim ağrıyor okadar
bence sen hamilesin çünkü benim adetim altı gün geçtikten sonra yapmıştım benimde silik çıkmıştı tereddütte kalmıştım ki senin bide yarın normalde adetin inş. hamişsindir yanılmayız cnm
ben hastalandım kızlaaar.. bu ayda olmadıayrıca grip olmama nedeniyle gittiğim doktorda idrar yollarımda enfeksiyon olduğunu öğrendim ilaç kullanıyorum şimdi ve 2 lt su içmem gerekiyormuş.. Bu enfeksiyon çocuk olmasına engelmidir acaba... 5 günlük tedaviden sonra hamile kalman daha kolay diyolar..Yoksa annelerimizin ayağını sıcak tut yoksa çocuğun olmaz lafı doğrumu :)
7+2 oldum bu gün deli gibi miğde bulantım varbi yemek yapıyım dedim aman yarabbi... bi de yumurta ve sütten çok fena midem bulanıyor hadi süt yerine yoğurt peynir tüketiyorum yumurta yerine de et yeterli mi sizce??
Canim onu engel olarak gorme, hazir olabilmesi icin daha cok zamani var.. hem hangimiz hazir ki? Insan kendini hazir hissetse bile bi suru seyle karsilasacak, yuzde yuz hazir olmak imkansiz zaten..
Yavas yavas alisir merak etme.. moral depolamaya bak..
Hersey gonlunce olur insallah!!
insallah cok tesekkür ederim. soyledigimden beri kendisi sanki baska alemde .bilmiyorum nasilolacak. diger kadinlarin kocalari kadinlardan merakli ilgili.cok kiskaniyorum walla.simdi esimi kendi haline biraktim.keyfimi bozmasina izin vermeyecegim. aslinda o kadar mutluyumki.icimde bir bebecik buyumeye basliyor.rüya gibi.
umarim hepimizin hersey gönlümüzce olur...cok iyisiniz...tesekkürler tekrar....
Kızlar adetim yarın normalde . Artan müthiş iştahımdan sonra ben test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı hamilemiyimdir acaba. Çok istiyorummm bir bebeğim olsun. Cevaplandırırsanız çok sevinirim . :84:
oo 7+2 maşallah, en son betan kaçtı?
ben henüz ultrasona girmedim ama tahminimce 4. haftam yeni bitti heralde
yiyecek konusunda da yerine yiyebileceklerin hepsi aynı türden, bence bi sıkıntı olmaz ama bir bilene sormak lazım
selam arkadaslar bende hamılelıgımı subat ayında ogrenenlerdenım.7+2gunluk hamıleyım.allah ısteyen herkese nasıp etsın
günlerimiz aynı pek mutlu oldum okuduğumda kalp atışlarını duydun mu bu hafta için gel demişti doktrum kısmetse cuma gitçem. sen ne yaptın gittin mi?
evet bende cok sevındım aynı olduguna.bende persembe gıdıcem doktora.ınss guzel haberlerımızı paylasırız
Merhabalar.Bende 4 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendim.Doktor üç hafta sonra gel ve kalp atışlarını dinleyelim dedi.Ben çok yeni evliyim ve korunmamıza rağmen bu bebek oldu.Doktor bile mucize olduğunu söyledi.Şimdi kendimi alıştırmaya çalışıyorum.bende mide bulantısı falan yok,daha erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?