2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

çok teşekkür ederim yorumların için ,bol dua et valla bnm ihtiyacım var :) ewt en güzeli sağlıklı hamile kalmak.. inş bi hafta sonunda bu enfeksiyondan kurtulurum da bende mart hamişi olurum :)

kızlar mide bulantısı hissetmeye başlayan var mı?

var var hemde nasıllll 7+ lar başladı hafiften başladı şimdi 7+3 ve git gide artıyor. su içsem bile miğdem bulanıyor. çok şükür kusa yok. ama ben halimden memnunum minik yaramazım içimde büyüsün annesi herşeye katlanır

selamlar arkadaşlar bende hamileyim ve çok mutluyum cuma günü kaç haftalık olduğu belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum

ayyyyy cıldırıyorum bende mutluluktaannn 15 subatta öğrendim bendee :) şuan 5 + 1 haftalık... bu perşembe doktora gidecektim doktor kongreye gidiyormuş pazartesiye erteledi onu görmek için çatlıyorum meraktan.. ee bide tedirginlikte var ... pzartesi gittiiğimde 6 . hafta bitiyo olacak kalp atışı duyulurmu acaba kızlarr...??

çok değişik bir duygu Allah herkese nasip etsin... hayırlısıyla bebişler kucaklarımıza gelsinn :)

Selamm :) Ben de geçen hafta öğrendim, önce idrar testinde çook silik bi ikinci çizgi çıktı, aynı sabah doktor randevusu aldım, ultrasonda birşey göremedik. Kan tahlilinde çıktı. Bu pazartesi akşamı da kesemizi görebildik. miniciikkk
SAT'a göre 5 hafta 4 günlüğüz

Testlerimizi yaptırdık, iki hafta sonra gideceğiz. İnşallah hepimiz sağlıklı bir dönem geçiririz

herkese hayırlı uğurlu olsun bebişleri. bende hamileyimmm ama henüz kese görünmüyomuş 4 haftalığım.

Hayirli olsun canim! 4 haftalikken nasil ogrendin? Genelde adet gecikince ogrenilir ya, en az 5 haftalik olursun.. Bende neredeyse 6 haftaligim.

Turkiye'de hamile oldugunu ogrenince ne yapilir? Hollanda'da doktor/hastane yerine bir ebeye basvurulur. Yani dogum kontrol uzmani degil, onun gibi egitim almis ebeler var.. Burolari var oraya gidiyorsun, kontrollerini yapiyorlar, bilgilendiriyorlar ve bisey oldugunda onlari arayabiliyorsun. Ben bugun kaydimi yaptim 8 haftalik olunca randevum var ona gidecegim. 10 haftalik felan olunca da ultrason icin hastaneden randevu aliyorlar.. Gebelik boyunca yonlendiriyorlar bu sekilde.. Iyimi kotumu boyle anlamadim. Merak ediyorum TR'de nasil oluyor bu isler?

Yaaaa ne guzel burda (Hollanda) o kadar erken ultrasona sokmuyorlar. Hem oyle ertesi gun arayip gidemiyorsun, keske Turkiye'de olsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…