canım olmadığı iyi olmuş diycem kızma nolur ben ilk gebeliğimde çok fena griptim hamiş olduğumu da bilmiyordum çok ağır antibiyotik kullandım grip geçti hamile olduğumu öğrendim tahlillerde idrar yollarında da bol lökasit bol epidel çıktı ben doktoruma gerek yok ilaca bana bi sıkıntısı yok dedim oysaki idrar yollarında ki herşey bebişe çok zararlıymış düşük olabilir dedi ki nitekim düşükle snuçlandı önce tedavini ol canım sonra bebişin sağlıkla gelsin kucağına. sakın ihmal etme. ve bebek düşündüğün andan itibaren doktora sormadan sakın ilaç alma hamiş gibi davran tatlım. dualarım sizlerle...
kızlar mide bulantısı hissetmeye başlayan var mı?
çok teşekkür ederim yorumların için ,bol dua et valla bnm ihtiyacım var :) ewt en güzeli sağlıklı hamile kalmak.. inş bi hafta sonunda bu enfeksiyondan kurtulurum da bende mart hamişi olurum :)
var var hemde nasıllll 7+ lar başladı hafiften başladı şimdi 7+3 ve git gide artıyor. su içsem bile miğdem bulanıyor. çok şükür kusa yok. ama ben halimden memnunum minik yaramazım içimde büyüsün annesi herşeye katlanır:69
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için...ben 5. haftamın içerisindeyim henüz bulantı falan yok.Doktorum bebeğin kalp atışları oluşmaya başlayınca bulantıların olur deyince bende korktum.acaba bebeğimin gelişimiyle ilgili bir problem mi var diye endişe ettim.
var var hemde nasıllll 7+ lar başladı hafiften başladı şimdi 7+3 ve git gide artıyor. su içsem bile miğdem bulanıyor. çok şükür kusa yok. ama ben halimden memnunum minik yaramazım içimde büyüsün annesi herşeye katlanır:69
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için...ben 5. haftamın içerisindeyim henüz bulantı falan yok.Doktorum bebeğin kalp atışları oluşmaya başlayınca bulantıların olur deyince bende korktum.acaba bebeğimin gelişimiyle ilgili bir problem mi var diye endişe ettim.
bulantıların bence gelişimle alakası yok çünkü önceki bebeğimi 5 haftalıkken öğrenmiştim ve daha öğrenmeden çok miğdem bulanıyordu fakat 8. hafta da kanamam oldu ve bebek gelişememiş kese dağılmış kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişen şeyler bunda 7+ larda başladı üzme tatlı canını tabi demesi kolay biliyorum bende de müthiş korkular var hele ki ilkini kaybedince bi de eski doktorum sen şişmansın senin bebeğin olmaz olsada yine düşer dedi çok fena mralim bozuldu ardından bir sürü doktra sordum saçmalamış dedi bakalım cuma günü kısmetse pıt pıt ları duymaya gitçem çok korkuyorum
bulantıların bence gelişimle alakası yok çünkü önceki bebeğimi 5 haftalıkken öğrenmiştim ve daha öğrenmeden çok miğdem bulanıyordu fakat 8. hafta da kanamam oldu ve bebek gelişememiş kese dağılmış kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişen şeyler bunda 7+ larda başladı üzme tatlı canını tabi demesi kolay biliyorum bende de müthiş korkular var hele ki ilkini kaybedince bi de eski doktorum sen şişmansın senin bebeğin olmaz olsada yine düşer dedi çok fena mralim bozuldu ardından bir sürü doktra sordum saçmalamış dedi bakalım cuma günü kısmetse pıt pıt ları duymaya gitçem çok korkuyorum
bende cuma gidince öğrenicem ama muhtemelen 5. hftamın içindeyim, henüz bende de yok bulantı, yorgunluk, biraz baş dönmesi (progestandan dolayı) bu kadar.. inş bunda da üzülmem duyarım inş kalp atışlarını :) Rabbim hayırlısıyla verir inş hepimize
bende hamileyim yaşasın 5 haftalık daha
allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah iii bi 9 ayın geçer allah nazardan saklasın hepimizi
selamlar arkadaşlar bende hamileyim ve çok mutluyum cuma günü kaç haftalık olduğu belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum
okutt ve nurcan arkadaşım hoşgeldiniz aramıza
hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın
canım sen hesaplayamıyor musun.son adet tarihine göre bakacaksın
herkese hayırlı uğurlu olsun bebişleri. bende hamileyimmmama henüz kese görünmüyomuş 4 haftalığım.
Selamm :) Ben de geçen hafta öğrendim, önce idrar testinde çook silik bi ikinci çizgi çıktı, aynı sabah doktor randevusu aldım, ultrasonda birşey göremedik. Kan tahlilinde çıktı. Bu pazartesi akşamı da kesemizi görebildik. miniciikkk
SAT'a göre 5 hafta 4 günlüğüz
Testlerimizi yaptırdık, iki hafta sonra gideceğiz. İnşallah hepimiz sağlıklı bir dönem geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?