kızlar bugün keselerim gözüktü ikizlerim varmış;6+4 bana göre fakat geç döllenme olabilir dedi kalp sesi duyamadık ve malaesef rahimde kan bölgem varmış,düşük olabilirmiş iğne verdi 1 hafta bekleyecez.bide beta hcg değerim çok artmamış bu da sorun.nasıl geçecek bilmiyorum.ama ben de hiç lekenme yada kan felan yok ki...hiç böyle birşey yaşayan yada duyan oldu mu??
merhaba .ben 19 ocakta düşük yapmıstım galiba hemen hamile kaldım.adet olmadım henüz dün test yaptım ve çok belirgin çift çizgi çıktı.2.kez yaptım yine aynı.hemen oldugu için endişeliyim biraz ama yine de mutlu oldum15 gün önce falan SEF antibiyotik kullandım AMA doktora demiştim gebelik riski olabilir diye oda ona göre yazdı.inşallah bişey olmaz.ve inşallah bu sefer tutunur bebeğim bana.
doktora 15 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.hepinizin bebişi hayırlı olsun.
merhaba kızlar benım bır sorun olacak sıze.daha onceden yazmıstım burda sanırım.30 ocakta asılamam yapıldı.hamıleyım bende.doktora gıttım gecen pazartesı kesıyı gordu ama cok yenı dedı.ıkı hafta sonra cagırdı gıdıcem bakalım ne kadar buyumus olacak kese ve ınsallah ıcınde bebısımıde gorurum saglıklı kalp atıslarıyla beraber.sorun sıze su baslarda agrım cok sıddetlıydı baya baya agrım vardı kasıklarımda falan.ama bu hafta sankı hamıle deılmısım gıbı gelıyor.ama kanama falan yok.lekelenmede yok cok sukur.sadece agrım yok.sanki hamıle deılım gıbı gelıyor.yınede asılama oldugu ıcın falan cok dıkkat edıyorum.uzanıyorum sık sık.evde ısımı yapıyorum ama sonra hemen dınlenıyorum.sızınde boyle oldumu?hıssetmek ıcın cok erken ama boylede hıcbırsey hıssetmeyınce acaba kese buyumuyormu gelısmıyormu dıye cok korkuyorum.daha da 10 gun var doktora gıtmeme.beklemek cok zor.ne dersınız kızlar sızınde bu sekıldemı yoksa agrınız cok var ve hıssedıyormusunuz keseyı falan.ben su an asılamaya gore tam 4 haftalık hamıleyım.4 hafya once yapıldı asılamam yanı hatta pazar gunu yapılmıstı.kafamı cok kurcalıyor bu durum ve korkuyorum bos gebelık olmasından falan.kımısı kanama olmazsa korkma dıyor.arada boyle kasılma gıbı hıssedıyorum ama oda ıyıce azaldı gunde bır defa falan o da aksamları sızı gbı o kadar.cvplarsanız sevınırım.herkese saglıklı hamılelıkler dılerım arkadaslar.
Merhaba bende 15 gün önce öğrendim hamile olduğmu.. hayırlsıyla inşallah 9 aya tamamlarız..
guzelım ılk donemler olan agrılar kadar sıddetlı olmuyo sonradan bende gec gordum bebegımı ama bı sorun yok bazen agrıyo bazen hıc yokmus gıbı allah hepimize saglıkla mutlulukla dogru zamanda guzel bı dogum nasıp etsin..sen mutlu ol dua et bebegın sana gosterıcek ınsallah kendınımerhaba kızlar benım bır sorun olacak sıze.daha onceden yazmıstım burda sanırım.30 ocakta asılamam yapıldı.hamıleyım bende.doktora gıttım gecen pazartesı kesıyı gordu ama cok yenı dedı.ıkı hafta sonra cagırdı gıdıcem bakalım ne kadar buyumus olacak kese ve ınsallah ıcınde bebısımıde gorurum saglıklı kalp atıslarıyla beraber.sorun sıze su baslarda agrım cok sıddetlıydı baya baya agrım vardı kasıklarımda falan.ama bu hafta sankı hamıle deılmısım gıbı gelıyor.ama kanama falan yok.lekelenmede yok cok sukur.sadece agrım yok.sanki hamıle deılım gıbı gelıyor.yınede asılama oldugu ıcın falan cok dıkkat edıyorum.uzanıyorum sık sık.evde ısımı yapıyorum ama sonra hemen dınlenıyorum.sızınde boyle oldumu?hıssetmek ıcın cok erken ama boylede hıcbırsey hıssetmeyınce acaba kese buyumuyormu gelısmıyormu dıye cok korkuyorum.daha da 10 gun var doktora gıtmeme.beklemek cok zor.ne dersınız kızlar sızınde bu sekıldemı yoksa agrınız cok var ve hıssedıyormusunuz keseyı falan.ben su an asılamaya gore tam 4 haftalık hamıleyım.4 hafya once yapıldı asılamam yanı hatta pazar gunu yapılmıstı.kafamı cok kurcalıyor bu durum ve korkuyorum bos gebelık olmasından falan.kımısı kanama olmazsa korkma dıyor.arada boyle kasılma gıbı hıssedıyorum ama oda ıyıce azaldı gunde bır defa falan o da aksamları sızı gbı o kadar.cvplarsanız sevınırım.herkese saglıklı hamılelıkler dılerım arkadaslar.
hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin...
Alla tamamına erdirsin tatlım ne güzel 2 bebişler istersen ekim 2011 anneleri topiği var oraya da yaz hem orada da bi ikiz bekleyen annecik var :)
merhaba bende bi kac gün önce evde yaptıgımız testlerde ögrendim.. henüz bi kan testi falan yaptırmadım ama belirtilerde hamilesin diyor bana..
merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?