2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

Merhaba bende 15 gün önce öğrendim hamile olduğmu.. hayırlsıyla inşallah 9 aya tamamlarız..

Son düzenleme:

Alla tamamına erdirsin tatlım ne güzel 2 bebişler istersen ekim 2011 anneleri topiği var oraya da yaz hem orada da bi ikiz bekleyen annecik var :)

inşallah hayırlısıyla kavuşursun canım bebişine bende ilk bebeğimi kaybetmiştim inşallah şimdiki yaramazlarımız tutunacak anneciklerine. hepimize dua ediyorum hep...

aklına kötü şeyler getirme canım gerçi sana şimdi ne desek bş geçen hafta bende öyleydim kalp atışlarını görmeye gidecektik tüm hafta ağladım durdum ama sonunda gördük dünyalar tatlısımı daha yenisin bir şey hissetmemen normal bende sadece arda kasık ağrısı oluyordu hatta adet olacak gibi onun dışında bişi yoktu 7. hafta doldu 8 e bir girdik aman yarabbi nasıl bulantı nasıl bulantılar bşladı ki hala devam ediyor. takma kafana canıminşallah en kısa zamanda hayırlısıyla görürsün bebişini de için rahat eder.

guzelım ılk donemler olan agrılar kadar sıddetlı olmuyo sonradan bende gec gordum bebegımı ama bı sorun yok bazen agrıyo bazen hıc yokmus gıbı allah hepimize saglıkla mutlulukla dogru zamanda guzel bı dogum nasıp etsin..sen mutlu ol dua et bebegın sana gosterıcek ınsallah kendını

bende hamileyimmm 6+2 günlük...beklemedigimiz bi zamanda geldi bebişimiz...ama hoşgeldi.... :)) Allahım hepimize meleklerimizin o güzel yüzünü görecegimiz mutlu günü yaşamayı nasip eder inşallahh :))

slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım sıte cok hosuma gıttı aklıma takılan sorularu burda bulabılmek guzel:)bende dun kan testı yaptırdım (gercı adet gunum gecmedı) dayanamadık yaptıralım dedık deger 7,64 cıktı.aksam doktor olmadı ıcın baktıramadım ama baska bı hastaneyı arayıp doktorla gorustum sonucumu soledım yok dıyemem dedı bır kac gun sonra tekrar yaptırırsan daha ıyı sonuc alabılırsın dedı.bende 1 hafta beklıcem herseyın hayırlısı dıyorum:)

selam arkadaşlar ben de 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu şimdi 7 haftalık oldu 3 gün sonra dr gitcem kalp atışlarını dinlemeye hayırlısıyla
Allah erkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş

merhaba bende bi kac gün önce evde yaptıgımız testlerde ögrendim.. henüz bi kan testi falan yaptırmadım ama belirtilerde hamilesin diyor bana..

merhaba bende bi kac gün önce evde yaptıgımız testlerde ögrendim.. henüz bi kan testi falan yaptırmadım ama belirtilerde hamilesin diyor bana..

hayırlı olsun...ne zamandan beri istiyodun bebiş.allah benim gibi bebek bekleyenlerede göstersin inş çift çizgiyi.tebrikler sevcihannnnn

konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum

cvplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar.ıcım rahatladı.sonradan ogrendım ben adet zamanları kasık agrısı belırgın olurmus.dıger donemlerde fazla olmazmıs.bende ıyıyım sımdı bebegımın kalp atısını duyacagım gunu beklıyorum.ınsallah allah nasıp eder.herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah.

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum...Muhtemel adet tarihimden 1 gün sonra 26şubatta kan testi yaptırdım ve hcg değerim 79.35 cıktı sanırım bende hamileyim.Bugün doktoruma gittim keseyi göremedik doktorum çok erken oldugunu 2 hafta sonra görebilecegimizi söyledi ama ben üzüldüm biraz 4+4 gün dü bugün göremememiz normal mi bilmiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...

cnm bende bugun gıttım doktora 6 haftalık gebeyım ve bede akıntı vardı onu sordum oda bu haftalarda hata hatta 5 ayına kadar bel kasık ve karın agrısı normal dedı korkaak bırsey oktur merak etme bızdede kese goruldu adet tarıhımle uyumlu ama kalp atısları gorulmedı ayın 15ınde tekrar cagırdı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…