2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

son adet tarihinin ilk günü hamileliğinin de ilk günü, ona göre hesaplayabilirsin.. hayırlı olsun :)

canım bir sorum olacak ben 8 ocakta regl oldum..ve 5 subatta ilişkimiz oldu sadece esimle farklı sehırlerde olmak zorunda oldugumuz icin..ayın 10 unda olmam gerekirken hala olmadım dielimki hamileyim 5 hafta oluo ama ilişki 10 gun once oldu.orada damı 5 hafta sayılıo?

evet canım, adetinden sonra bir kez bile ilişkiye girsen, tarihini bilsen ve onda da hamile kalsan da son adet tarihinin ilk günü sayılıyormuş. yani ben de tarihten eminim, şu anda benim hesabıma göre tam 25 günlük ama tıbba göre 5 hafta 4 günlük :))) bu hesap tıpta yanlışlıkları önlemek için bu şekilde yapılırmış. biz de alışıcaz :)) o nedenle hamileliğimizi en erken 3-4 haftalıkken öğrenmiş oluyoruz, son adetimizden döllenene kadar geçen, aşağı yukarı 2 haftalık, hamile olmadığımız süre de hamilelikten sayılıyor..

kıslar hepinize günaydın bugün doktora gitdim meleğimin kalp atıslarını duydum cok güzel bir duygu allah herkese yasatsın :) :)

kızlar merabalar bende uzun zamndır bu siteyi inceliyordum fakat ilk defa yazıyorum.bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.sabah kan testi yaptırdım değer 900 çıktı.ve şuan çok farklı duygular içerisindeyim.Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

selam kızlar benimkide 5. hafatasına girdi. haftaya inşallah kalp atışlarını dinleyecegiz.öğrendiğimden beri evdeyim pek bir yere gitmiyorum dinleniyorum öğlene kadar uyuyorum anlayacagınız cok sıkıcı geçiyo sizler neler yapıyosunuz

merhaba,

Öncelikle hayirli olsun hamileligin, bence kendini hazir hissetmedigini düsünme, ve cokta aglama neden dersen eger Allah korusun bunu aldirir, sonra hamile kalirim dersen, bir bakarsin hamile kalamiyorsun, bir bakarsin hamile kalirsin ve düsük olur vs, ondan sonra inan daha cok üzülürsün...

Benim basimdan 2 kere düsük gecti, inan o daha zor.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Selamlar...

selam kzlar bende dün doktora gittim dört hafta bir günlük hamilesin dedi kan testim 782 çıktı ama ultasonda göremedik daha çok merak ediyorum

hanımlar merhaba,
bende bu ay hamile kaldım. sat 8 ocak. 8 subatta beta hcg 43.8, 10 şubatta 127.8, 14 şubatta 721.4 çıktı. yarın tekrar kan vericem beta hcg takibim sürüyor...
ALLAH inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
(bir de ankara daki arkadaşlar, dr larınızın ismini verebilişrseniz cok sevınırım.)

yavas yavas subat anneleri geliyor kıslar hamilelilkde neler yasadıgımızı kac gnlük oldugumuzu hep yazalım burda birbirimize destek olalım benımde bebişim 6hafta 1 günlük

en son 16 ocakta adet görmüştüm ve kendimi çok kandırmak istemesemde hamile olabilirim düşüncesi ve 14 şubat olması nedeniyle kan testi yaptırıp sonucunu da (nedense olumlu sonuç olarak düşündüm) eşime hediye olarak vermek istedim. Hemşire arkadaşımı aradım ve ne zaman hastalanmam gerektiğini sordu ben de 25 günde bir dedim ve 3-4 gün geçtiğini belirttim. Bana 28 gün olarak süreyi beklediklerini ve 1 hafta sonra testi yapmamı önerdi. ben de tamam dedim ama bir yandan da eşime sevgililer günü hediyesi vermek istediğimi söyledim ve o zaman gel yapalım dedi. ve bende gittim. kan verirken ve sonrasında hep olumlu düşündüm ve 2 saati 30 dk aralıklarla bilgisayardan hep sorguladım. ben sonucu göremeden arkadaşım bhcg değerimin 809,34 pozitif olduğunu söyledi. Muayene için ne zaman geleyim dediğimde, değerimin küçük olduğunu 3 hafta sonra muayeneye gelmemi söyledi. çok sevindim. Eşime istediğim haberi verebilirdim ama bir yandan sevinirken bir yandan da içimde olduğunu bildiğimden hemen bir koruma güdüsünde bulunduğumu fark ettim. Dilerim Allah herkese eli ayağı düzgün bebek nasip eder. Gerçi 3 hafta beklemem gerekecek, dilerim kalp atışlarını görebiliriz. Hepinizle paylaşmak istedim. Dilerim her şey yolunda gider. gerçi değerimin sonucunda kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorum. Onuda öğreniriz herhalde...

bende hamileyimmmmmmm nşa da adet tarihim bugün, beta hcg m 360 çıktı daha çok erken dedi doktor ultrasonla bile bakmadı, haftaya inş ::)

şubat kervanına ben de katıldım Allah ın izniye :)

kızlar kahverengi akıntısı olan var mı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…