son adet tarihinin ilk günü hamileliğinin de ilk günü, ona göre hesaplayabilirsin.. hayırlı olsun :)
canım bir sorum olacak ben 8 ocakta regl oldum..ve 5 subatta ilişkimiz oldu sadece esimle farklı sehırlerde olmak zorunda oldugumuz icin..ayın 10 unda olmam gerekirken hala olmadım dielimki hamileyim 5 hafta oluo ama ilişki 10 gun once oldu.orada damı 5 hafta sayılıo?
kıslar hepinize günaydın bugün doktora gitdim meleğimin kalp atıslarını duydum cok güzel bir duygu allah herkese yasatsın :) :)
ben de dün öğrendim Allaha şükür hamileyimmmmm
kızlar merabalar bende uzun zamndır bu siteyi inceliyordum fakat ilk defa yazıyorum.bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.sabah kan testi yaptırdım değer 900 çıktı.ve şuan çok farklı duygular içerisindeyim.Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın[/Q
cok sevindiom cnm ins.darisi bnm basima
kızlar merabalar bende uzun zamndır bu siteyi inceliyordum fakat ilk defa yazıyorum.bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.sabah kan testi yaptırdım değer 900 çıktı.ve şuan çok farklı duygular içerisindeyim.Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın[/Q
cok sevindiom cnm ins.darisi bnm basima
inşlah cnm darısı isteyen herkese olsun.
ben de dün öğrendim hamile olduğumu tüm belirtileri de vardı zaten.ama çok korkuyorum istemeden hamile kaldım.kendimi bedenen ruhen asla hazır hissedemiyorum.çok kötüyüm sürekli ağlıyorum.ne yapcam nasıl yapcam bilemiyorum.her seyden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?