sitede yeniyim. ama sizleri uzakdan izliyordum uzun süre...dertlerinizle üzülüp güzel haberlerinizle sevinen uzakdan bakan bir arkadaş..ama artık bende yanınızda birebir yer almak istedim..
14 şubatta hamile olduğumu öğrendim..2.kez anne olucam..beklenmedik bu misafir ne kadar mutlu ettiiyse bir okadarda endişe ve korkularıda ardında getirdi.20 aylık bir kızım var henüz..ona haksızlık gibi gelsede şimdiden küçüğümü sahiplendim...düşük tehlikm çok yüksek..yanımda olacağınıza eminim. iyiki burdasınız..Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
adet olacakmış gibi ağrı bende de var canım gayet normalmiş.Benim de 5 hafta oldu.Mide yanması bende de var ama benm midem zaten srunlu ondandır diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlarr
bende hamileyimçok şükür ki, dün beta 1200 çıktı, muhtemelen 4,5-5 haftalık hamileyim
7 ay önce düşük olmuştu, kalp atışı olmamış ve kesem küçülmeye başlayınca kürtaj olmuştum
Rabbim nasip ederse inş bunda daha umutluyum
bişey sorcam, aranızda progestan kullanan var mı?
Doktor bana verdi çünkü ilk günler lekem oldu ve adet ağrısı çekiyorum ve kasık ağrısı
merhaba arkadaşlarr
bende hamileyimçok şükür ki, dün beta 1200 çıktı, muhtemelen 4,5-5 haftalık hamileyim
7 ay önce düşük olmuştu, kalp atışı olmamış ve kesem küçülmeye başlayınca kürtaj olmuştum
Rabbim nasip ederse inş bunda daha umutluyum
bişey sorcam, aranızda progestan kullanan var mı?
Doktor bana verdi çünkü ilk günler lekem oldu ve adet ağrısı çekiyorum ve kasık ağrısı
Ben kullanıyorum canım.Aynı senin gibi ilk günler lekem oldu bi de sancım vardı.
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsunnn.. inşallah annesine sımsıkı tutunacak .. benimde ilk hamileliğim yani daha önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim ama tam anlamıyla yaşadığım ilk gebelim.. ben dr. gittiğimde 4-5 haftalıktı ve ilk gittiğimde bana progestan verdi daha sonra düşük riskim daha yüksek diye iğneye başladık. perşembe günüde hem iğne dozum arttırıldı hemde progestanı günde 3 kez içmeye başladım.. bu arada ilk günlerdeki lekeler için yerleşme kanaması diyorlar içini rahat tut. ben hiç ilk günler lekelenmedim ama pazartesiden bu yana kanamam var tuvalet harici kalkmıyorum . dün gece benimde kasıklarım çok ağrıdı ve geçti .. sana tavsiyem bence yat ve dinlen hiç önemsiz gibi görme lekelerini.. bırak işler güçler kalsınnn. insanın içi hiç rahat etmiyor ama sen tedbirini al.. herşey allahtan fakat bizler önce önlemimizi almalıyız sonra allaha bırakmalıyız herşeyii.. bol bol dinlen ve günde 3 lt. sıvı tüket bana dr. öle söylediii. inşallah geçer ağrıların..
Allah razı olsun
umarım seninki de sorunsuz olur
ben ailemden uzaktayım, burda kimsem yok, izmirde
dediğin gibi bizim gibi insanlar sadece wc ihtiyaçlarına kalkmalılar fakat mecbur bütün işler bana bakıyor, suyumu yemeğimi kalkıp kendim alıyorum, bundan sonra daha dikkatli olucam
senin şimdi kaç haftalık oldu bebişin ?
slm pinkta nbr cnm nasil gidio hamislik umarim lekelenmelerin bitmistir
rabbim hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. sizin sevinçlerinizi heycanlarınızı okuyorum burda, belki benimde içimde bişeyler kıpırdar da çocuk sahibi olmayı isterim diye, 2,5 yıllık evliyim. bebeğin b si bile konuşulmuyo bizim evimizde. kendimi kötü hissediyorum, içimde eksik bişeyler var ama ne olduğunu bilmiyorum. sizin sevinçlerinizin arasına girip bölle şeyler yazmak istemezdim ama bu aralar kendimi çok yanlız hissediyorum, dertleşecek birilerine ihtiyacım var kızlar özür dilerim. galiba depresyona falan girdim. bazen bebeğim olsa bazı şeyler düzelirmi diye düşünüyorum ama miniçik bişiyin hayatımın yükünü, mutsuzluğunu hafifletmesini bekleyemem bu ona haksızlık olur. ya iyi bi anne olamazsam o bebeğe iyi bakamazsam diye korkuyorum. eşim de zaten çocuk falan istemiyo.
neyse kızlar kusura bakmayın hepinize hayırlı olsun
Hayirli olsun canim
Alla tamamina erdirsin hepimizinkini ins
yaw arkadaslr sabahh degilde geceleri midesi bulanan olmuyor mu
tek ben miyim boyle acaba?
Kizlar bende dun iki cizgiyi gordum!!!
Planli bi sekilde olmadi.. geri cekilme yontemiyle korunuyorduk.. Korunuyorduk denemez buna yani..
Goguslerim agriyordu adetim de gecikince test yaptim. Bugun tekrar yaptim ve sonuc hala pozitif..
Esimde bende sasirdik ama mutluyuz. Henuz doktora felan gitmedik.
Hakkimizda hayirlisi olsun, artik bende buralara takilacagim, sizlerleyim!!
Tesekkurler canim, Amin!!
Benim midem henuz bulanmiyor.. galiba 5 haftalik felan oldu.
Ne zaman basliyor bulantilar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?