2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah festanım,ne güzel çıkmış göbüşün...

hem senin göbüşünü,hemde o ultrasondakini yerim ben ..senin göbekle benim ki aynı gibi
41.000 kere maşallah canım
limonuuuum teşekkür ederim tatlım hadi sizin bebek fotolarınıda görelim artık

canım allah nazarlardan saklasın...
çok güzel bi göbüş olmuş...
teşekkür ederim tatlım ya oranje cım acaba diyorum birde bebişlerimizin fotoğraf albümü diye bi topikmi açsak acaba nedersiniz

maşallah festanım,ne güzel çıkmış göbüşün...

hem senin göbüşünü,hemde o ultrasonakini yerim ben ..senin göbekle benim ki aynı gibi
41.000 kere maşallah canım

teskekur ederim canim
elifnaz cok tatlisin canim Allah banada nasip etsin bebisimin cinsiyetini ogrenmeyi insallah cabucak

ay canım maşallah nekadar çok çıkmış göbüşün...çok tatlı görünüyor yaa,dokunup sevesim geldi...elbisede çok yakışmış

sağol canım elbisemi hamile giyim var ya senin pantolon aldığın yer ordan aldım. çok hoşuma gitti.ordan gecelikle sabahlık aldım hediye olarak emzirme atleti geldi.

duygucum maşallah sana ve bebeğine.

ay çok tatlı olmuşsun,ben eklemeye korkuyorum daha 2 kilo aldım ama basenler fora,senin tek göbiş çıkmış ne güzel

sen oyle san canım sadece gobek degil popo basen hersey sisti fena halde yani canım:) ekle ne olacak burda herkes aynı:)

@ pelcel, @ duyguevren
masallah canlar yaaa cokkkk sekerler Rabbim hayirli bir sekilde kucagimza almayi nasip etsin insallah,
@limon canim sen ne zaman resim ekleyeceksin yaaaa, yoksa ekledine benmi atladim

@zeytingözlüm bu arada seni cok merak ettim canim yoktun uzun süredi oglusun nasil oldu iyimi co gecmis olsun canim

cok ama cok seklersiniz kızlar eminim dahada buyudukce daha da tatlanacaksınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…