selam kızlar bu da benim şu anki göbüşüm pek bi fark yok gibi öncekine göre gibi...
Eki Görüntüle 128736 Eki Görüntüle 128737 Eki Görüntüle 128738 Eki Görüntüle 128739
Çok tatlı olmuş göbüşün. Maşallah tatlım
arinada kesinlikle bi gobus yoktur henuz cunku sadece 700 gr aldisağol balım senin fotolar yok mu yaaa...koysana göbüşünü...
canım maşallah göbüşün belli gayet..oh ohh
canım bende en fazla 1 kilo aldım sayıllır oda bazen fazla çıkıyo..bazendüşük değişiyo ..ama göbüşüm aldı başını gidiyo ..kişiden kişiye değişir tabi ama az da olsa görmek istiyoruz..çımasada konulmalı zamanla büyüdüğünü görmek de güzel..arinada kesinlikle bi gobus yoktur henuz cunku sadece 700 gr aldimasallah
sağol balım senin fotolar yok mu yaaa...koysana göbüşünü...
arinada kesinlikle bi gobus yoktur henuz cunku sadece 700 gr aldimasallah
amin canim hepimizi nazardan saklasin Allah insallahmaşallah canım benim allah nazarlardan saklasın inş.
masallah canım bariz bebek göbüsü
canım maşallah göbüşün belli gayet..oh ohhbebikler içinde dönsün dursun..
evetcanim belli artik yinede badi giymedigim surece belli deil diyolar hatta ay sen ne kadar kilo vermissin diyenler bile var:) net 2 kilo aldim oysa ama bulantilar yuzunden rengim cok soluk ondan sanirim
canım bende en fazla 1 kilo aldım sayıllır oda bazen fazla çıkıyo..bazendüşük değişiyo ..ama göbüşüm aldı başını gidiyo ..kişiden kişiye değişir tabi ama az da olsa görmek istiyoruz..çımasada konulmalı zamanla büyüdüğünü görmek de güzel..
teskekur ederiz teyzesi insallah oyledirayy masallah nasil tatli bi göbek öyle, eminim icindekide öyle tatlidir :))
imaşallah canımcımmmsenin göbüş baya sivri erkek olucak galiba
aman cikmasin yoksa kiyafetlerin hafiften sIkmaya basliyolar ben hemen hamilelik giymek istemiyorumYok canım aynı benim halen
Maşalllah. Çok şeker ya
Benim karnım geniş sanırım. Dün arkadaşımda geldi. Senin minnacık dedi
Maşallah, baya baya belli oluyor ne güzel. Benim bu kadar belli değil bile.
tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?