2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım 12+1de doktorumuz kıza benziyo demişti. bu ctesi de kontrole gitçez kısmetse. o zaman kesinleşçek inşşşş

canım benimde gecen ay 12+3 de erkek dendi ama yarın kontrolum var benimde kesinlesecek heyecan dorukda:)

doktorum ben ultrasondayken cinsiyetini söyleyeyimmi dedi.gözlerim kocaman olduheyecanla söyleyin dedim:18:tabi biz doktorla çene çalarken arkasını dönüvermişhaylaz. 15 gün sonra geldiğinde bakarız dedi ve 15 gün oldugittim. doktor daha önce cinsiyetini söylemişmiydim dedi hayır söylemediniz dedim.ultrasona geçtik kızmı istiyosun erkekmi dedi eşimde yanımda hepbir ağızdan kız dedik:103::103::103eki doktor bize nedese bebek oturmuş düşünüyo pozisyonundaymış:95:göstermiyormuş sizce budoktor bizimle dalgamı geçip duru

selam kızlar bu da benim şu anki göbüşüm pek bi fark yok gibi öncekine göre gibi...

kız masallah yavas yavas büyütmüssün fındıgı göbek hizasına gelmiş bile

kız masallah yavas yavas büyütmüssün fındıgı göbek hizasına gelmiş bile

evet canım çok hoş
..birde çok sevimli görünüyo ...eşim sevip öpüp duruyo bende o zmaan içimden dua ediyorum..inşallah sonraları çatlamaz ve o zaman da görüntü olarak kötü olmaz eşim nasıl hisseder acaba çatlarsa diye düşünyorum ...şimdilik bi sorun yok...aslında çoktan çatlamış olmam gerek ama ilaç etki ediyo sanırım çok büyüdüğündede nasıl olacak bilmiyorum...

maaşallah canım ne güzel çıkmış göbüşün benimkide aynı böyle çok çabuk büyüyor yaramazlar

önce maşallah diim ama bence ilk resme göre büyümüş
haksızlık etme minişine

oy oy oy yesinler senin göbüşü maşallah
nasıl fark yok gibi tatlım..maşallah bayağı belirginleşmiş..
öbür resimde bukadar belirgin değildi....

wwaaaaaaaaaaawwwww maşşallah

maşallah canım gobisine cok güzel sağlıklı büyüsün içeride :) ay cadı diyecektim birden oyle cıktı agzımdan:) kız mı yoksa şeker:)

maşallah tatlım göbüşünee

sağolun kızlar..yazdıklarınız için...
büyüsün büyüsün ne güzel....insan hamiş olduğunu hissediyo...bu ralar sanki kıpırdamalarıda hissediyorum ama çok da heveslendirmemek istiyorum kendimi...
eskiye göre biraz daha yukarı çıkmış göbeğim...büyüo miniğim içimde ...ama bu haftalardan sonra günde nerdeyse 1 cm kadar büyüyormuş...ayyy çok heyecanlı...rabbim ayırmasın bebeişlerimiz bizden..,
pelcel im p.tesi günü belli olur inş. cinsiyeti bizde çok merak içindeyiz...inş öğrenip gelriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…