yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlarr...
çok güzelll heycanlar bunlar....
hazırlıklar ...
çok şansılısınız yaz bebeği olucak bebiklerinizz...
yaz boyunca hiç bişe giydiremiorsunuz..
bol boll çıt çıtlı bady alın kızlarr...
sadece onları giyebiliorlar sıcakktan alıcağınız normal giysileri giymeden
büyüyorlar...
ebn en çok cıt cıtlı bady kullandım..
pişik kremi önmli yaz bebekleri olduğu için
bizimki pişik olmadı ama .. olan bebek çoktuu...
aklıma gelen bunlarrr ..
hatırladıkça yazarımm
yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlarr...
çok güzelll heycanlar bunlar....
hazırlıklar ...
çok şansılısınız yaz bebeği olucak bebiklerinizz...
yaz boyunca hiç bişe giydiremiorsunuz..
bol boll çıt çıtlı bady alın kızlarr...
sadece onları giyebiliorlar sıcakktan alıcağınız normal giysileri giymeden
büyüyorlar...
ebn en çok cıt cıtlı bady kullandım..
pişik kremi önmli yaz bebekleri olduğu için
bizimki pişik olmadı ama .. olan bebek çoktuu...
aklıma gelen bunlarrr ..
hatırladıkça yazarımm
Paylaşımın için çok teşekkürler canım. Yarım kollu çıtçıtlı alalım değil mi? Askılı ile üşürler mi acaba?
Pişik kremi olarak sen ne kullandın?
Çok teşekkürler.
Çıtçıtlı body olarak askılı mı yarım kollu mu? Ben şimdilik 7 tane kolsuz aldım. Ama yaz sezonu açılsın daha da alacağım inşşallah. Bir de hastane çıkışı olarak nasıl birşey almamız gerekiyor?
Ayrıca bebek bakım ürünleri olarak neleri tercih ettiniz?
yeni topiciniz hayırlı olsun arkadaşlar.
ben böyle durumlarda direkt blog adresimi veriyorum ama yine de sorularınız olursa cevaplarım seve seve.
aklıma ilk gelenler yaza denk geldiğinden esmanın dediği gibi çıtçıtlı body ve 2-3 tane tulum yetiyor yeni doğan olarak. yaz olmasına rağmen sadece body ile tutamıyorsun çok küçük olduğundan. üzerine tulum da fazla gelebiliyor. o yüzden en azından sadece bacakları üşümesin diye patikli pantolon giydirmiştik biz. bol bol battaniye almalısınız. hastane çıkışı 1 tane yeterli oluyor.
ilk aylarda odasına yatıramıyorsunuz oda yapsanız bile. o yüzden beşik veya odanız büyükse park yatak şart.
bebek arabası bebeconfort un loola modelini aldık biz ama çok kullandığımı söyleyemem. zaten nereye gitsek arabayla götürdüğümüz için araba koltuğu gibi de kullanılan ana kucağında taşıyorduk. bebek arabası sonradan da alınabilir o yüzden bence.
bu da alışveriş listemin linki:
Ocean spray: ihtiyaçlar listesi...hamile arkadaşlarıma güzellik :)
hepinizi öperim
cnm sebamedin ürünleri çook iyi bn onlardan aldımm..
ama geçenlerde pişik oldu yavrumm sebameed bile etki etmedii..
bende ilaçlı pudra kullandm doktorlar onermior ama şak die kestii..
arada doktorumu dinlemiorum
ishaldii ve pişiği artıyordu bende kullandımm..
ama bakım ürünlerinde en iisi sabamed
çıtlıtlı olarakra yarım kolluda askılıda çok kullanılıor eşit miktarda aln
hastene çıkışı olarak.. ben minidamlanın aldım..
.çok memnun kaldım...
bebettoda çok iyi...
onları şiddetle tavsiye ederimmm..
yeni topiciniz hayırlı olsun arkadaşlar.
ben böyle durumlarda direkt blog adresimi veriyorum ama yine de sorularınız olursa cevaplarım seve seve.
aklıma ilk gelenler yaza denk geldiğinden esmanın dediği gibi çıtçıtlı body ve 2-3 tane tulum yetiyor yeni doğan olarak. yaz olmasına rağmen sadece body ile tutamıyorsun çok küçük olduğundan. üzerine tulum da fazla gelebiliyor. o yüzden en azından sadece bacakları üşümesin diye patikli pantolon giydirmiştik biz. bol bol battaniye almalısınız. hastane çıkışı 1 tane yeterli oluyor.
ilk aylarda odasına yatıramıyorsunuz oda yapsanız bile. o yüzden beşik veya odanız büyükse park yatak şart.
bebek arabası bebeconfort un loola modelini aldık biz ama çok kullandığımı söyleyemem. zaten nereye gitsek arabayla götürdüğümüz için araba koltuğu gibi de kullanılan ana kucağında taşıyorduk. bebek arabası sonradan da alınabilir o yüzden bence.
bu da alışveriş listemin linki:
Ocean spray: ihtiyaçlar listesi...hamile arkadaşlarıma güzellik :)
hepinizi öperim
cnm sebamedin ürünleri çook iyi bn onlardan aldımm..
ama geçenlerde pişik oldu yavrumm sebameed bile etki etmedii..
bende ilaçlı pudra kullandm doktorlar onermior ama şak die kestii..
arada doktorumu dinlemiorum
ishaldii ve pişiği artıyordu bende kullandımm..
ama bakım ürünlerinde en iisi sabamed
çıtlıtlı olarakra yarım kolluda askılıda çok kullanılıor eşit miktarda aln
hastene çıkışı olarak.. ben minidamlanın aldım..
.çok memnun kaldım...
bebettoda çok iyi...
onları şiddetle tavsiye ederimmm..
Allah yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin öncelikle...
arkadaşlarıma katılıyorum kıyafet konusunda kısa kollu çıtçıtlı badi alın bol bol.
anneleriniz üşür bebek diye zorla yelek vs giydirmeye çalışırlar dikkat edin bebekler hemen isilik oluyolar.
ben niveanın bakım ürünlerini kullanıyorum çok memnunum.
park yatağımız var açarken biraz sorun yaşadık ama hafif olduğu için memnunum ben, oda yapmayacaksanız kesinlikle park yatak alın...
bebek arabasına gelince, bizde 2 tane var biri 3 pozisyonlu yatan kalkan vs diğeri baston çok basit birşey markası da yok çok hafif.
büyüğü aldığıma pişman oldum çünkü çok ağır ve hantal bastonla uçuyoruz resmen.
arabası olanlara tavsiyem 6 aylık olana kadar kanguru ve araba koltuğu ile taşıyabilirsiniz zorlanmadan, sonrası için bir baston puset alın rahat edin...
ben bebek eşyalarının markasından önce güvenliğine dikkat edin derim.
yani bebek arabası vs bunlara gidip 1000tl vermeye gerek yok diye düşünüyorum çok uzun süre kullanılmayacak çünkü...
kıyafetlerin de pamuklu ve yumuşak olmasına dikkat edin martta ve kasımda büyük indirimler var takip edin.
bir de hamile olmanın keyfini doya doya çıkarın:))
Allah yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin öncelikle...
arkadaşlarıma katılıyorum kıyafet konusunda kısa kollu çıtçıtlı badi alın bol bol.
anneleriniz üşür bebek diye zorla yelek vs giydirmeye çalışırlar dikkat edin bebekler hemen isilik oluyolar.
ben niveanın bakım ürünlerini kullanıyorum çok memnunum.
park yatağımız var açarken biraz sorun yaşadık ama hafif olduğu için memnunum ben, oda yapmayacaksanız kesinlikle park yatak alın...
bebek arabasına gelince, bizde 2 tane var biri 3 pozisyonlu yatan kalkan vs diğeri baston çok basit birşey markası da yok çok hafif.
büyüğü aldığıma pişman oldum çünkü çok ağır ve hantal bastonla uçuyoruz resmen.
arabası olanlara tavsiyem 6 aylık olana kadar kanguru ve araba koltuğu ile taşıyabilirsiniz zorlanmadan, sonrası için bir baston puset alın rahat edin...
ben bebek eşyalarının markasından önce güvenliğine dikkat edin derim.
yani bebek arabası vs bunlara gidip 1000tl vermeye gerek yok diye düşünüyorum çok uzun süre kullanılmayacak çünkü...
kıyafetlerin de pamuklu ve yumuşak olmasına dikkat edin martta ve kasımda büyük indirimler var takip edin.
bir de hamile olmanın keyfini doya doya çıkarın:))
evet selvaya katılıorumm...
ilk zmanlar ben hep kanguru ile gezdimm..
sırt destekli olanlardan kullanımı çok rahat kızlar..
40 çıktıktan sonra kullandım ve heryere beraber gittim oğlumla
bebek arabası olarakta baston olanlar yanı hafif arabaları tercih edin ağır arabalardan kaçınınn
2011 Temmuz anne adayları olarak siz 2010 deneyimli Temmuz annelerimizden tavsiye ve önerilerinizi bekliyoruz.
Bebişlerimize ne tür kıyafetler almalıyız?
Bebek arabalarını ne şekilde seçmeliyiz? 3 tekerlek, 4 tekerlek?
Yatak konusunda ilk başta nasıl bir çözüm getirdiniz? Beşik mi aldınız? Yoksa park yatak mı, oda mı?
Ve bunun gibi aklıma gelmeyen binlerce soru..
Şimdiden teşekkürler
2010 anneleri bize tavsiyelerde bulunurlarsa çok seviniriz..tecrübesiz anne adayları olarak kaçıncı ayda alışverişe başamalıyız onu bile bilemiyoruz...
yatak odalarınızı nereden ve kaça adınız çok merak ediyorum..
kıyafet olarak neler almalıyız..önceliklerimiz neler olmalıdır..
hatta bize alınması gerekeler diye liste verirseniz çok seviniriz.
ilk aklıma gelenler bunlar,aklıma geldikçe sormaya devam edicem...
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Öncelikle inşallah sağlıklı bir şekilde yavruları kucağınıza alırsınız..
Ben kısaca cevap vermeye çalışıyım;
---Çok çok sıcak olacağını hesaba katarsak diğer arkadaşlarım gibi çıtçıtlı badi en güzeli..
---Bebek arabalarında size tavsiyem kullanımı kolay olanı seçin.Krafttan çok güzel ama acayip kazulet gibi bir bebek arabası aldık.Şimdi çok zorlanıyorruz maleseef.Dünyanın parasını da boşa vermiş olduk..Dört tekerkelkli bu arada sürümü vs..iyi ama arabaya koy ,çıkar çok zor oluyor bizim için..Baston tipi alıcam en kısa zamanda..
---Yatak konusunda beşiğimiz vardı kendi odama aldım oğlumu fakat sallanan beşik olması sebebiyle 2 ayına gelince bebeğim çok rahatsız oldu..Gece bir irkilmesiyle beşik sallanıyor ve dolayısıyla uyukuları kçıyordu..2,5 aylıkken çilek mobilyadan karyola ve kapaklı şifonyerini (dolabımız var diye almadık.Çilekte kampanya vardı bu arada) 1200 TL'ye aldık..Ve dolayısıyla 2,5 aylıkken odasını ayırdım ve deliksiz uykulara oğlum o zaman geçti..Çok rahat ettik..Avantajım bebeğim çok kusmayan bir bebekti..Yoksa bu kadar kısa zamanda ayırmayı çok düşünmüyordum..4 ayına kadar kalmasıını istiyordum ama böylesi daha iyi oldu tabi..
---Son olarakda ben alışverişi 6 aylıkken yapmaya başlamıştım ufaktan ufaktan..
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar ...Aklınıza birşey gelince yine sorarsınız kızlar biz buralardayızz
arinacım topiğimiz hayırlı olsun tatlım
2010 Temmuz anneleri sizlere de şimdiden teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?