2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim Nurbencim Sanırım bende kese kağıdı yaptırıcam renk aramaktansa. Sonuçta o da güzel bir renk.

pelin bana karın bunu dese inan gıcık olurdum,
haketten bu kadın beni sallamıyor, takmıyor derdim....

bence halı işini daha sonraya bırak nasılsa hazır gelicek bence son aya dogru filan yıkatttır bende halılar hep cift oldugundan onlar gitse bile yer boş kalmıcagından onu problem etmiyorum sadece badana boya beni yıldırıyor..

canım bizde chiccodan aldık puset + oto koltugu oluyor
dedigin gibi iç destek var buyucunce cekiyorsun yumusacık
ama sanırım tek battaniye olmuyormus içine gomuluyormus
cocuk bana yeni dogum yapan arkadasım dedi paylaştım duruma
gore bakarsın zati

Teşekkür ederim Nurbencim Sanırım bende kese kağıdı yaptırıcam renk aramaktansa. Sonuçta o da güzel bir renk.

zaten tek kat, renk bir farklı oluyor 2. yada 3. katta daha bir farklı,
alttaki renk neydi bilmiyorum ammaaçık bir renk ise tek katlada bu renge ulaşabilirsin gibi arkadaşım....

ama arada kötü oluyorum aklıma bin türlü şeyler geliyo eskisi gibi sevmiyormu şudur da budur daa eskiden bi taneydin şimdi iki kişi oldunuzz vah halima diyor

şimdi hastaneye giderken anakucagını da alıcaz mı yanımıza? ben şu portbebe denilen seyden almadım, otokoltugu olan anakucaklarından alıcam, bebeğimizi onunla cıkarmaz mıyız hastaneden?

pelin bana karın bunu dese inan gıcık olurdum,
haketten bu kadın beni sallamıyor, takmıyor derdim....

bazen patlıyor zaten ama bana o kadar
cok kıskanclık yaptı ki anlatamam ve
bunu takmakla sallamakla ilgisi oldugunu
dusunmuyorum tercih meselesi yuzuk olayı
kafa kırılıcak bi olay gibi gelmiyor ben de
sevmem cunku yuzuk takmayı iyi ki hamileyim
yırttım valla

Biz geldik kızlar, arkadaşım bende kaldı gece biraz oldu gideli şimdi evi temizledim oturdum annem gelcek onu bekliyorum. siz napıyosunuz?

arinacım benim evim kese kağıdı bi de silinebilir tarzda bi boya kir tutmuyo bi de evin güneş alıyorsa çok aydınlık duruyor, herşeye yakışıyor bütün renklere gidiyo yani tavsiye ederim.

şimdi hastaneye giderken anakucagını da alıcaz mı yanımıza? ben şu portbebe denilen seyden almadım, otokoltugu olan anakucaklarından alıcam, bebeğimizi onunla cıkarmaz mıyız hastaneden?

tabi canım bende onla cıkarıcam
ilk 3 ay zaten dr.kontrolunde falan
onlara idare ederiz bi de cok agır
oluyor onlar ya poşet gibi tasıyıncada
cocuk fırlayacak gibi bakalım nasıl
kullanıcaz

ben öle yapcam canım

tabi canım bende onla cıkarıcam
ilk 3 ay zaten dr.kontrolunde falan
onlara idare ederiz bi de cok agır
oluyor onlar ya poşet gibi tasıyıncada
cocuk fırlayacak gibi bakalım nasıl
kullanıcaz

ayh sanki hep birşey eksik kalacakmış gibi geliyor hastane ihtiyaclarında, ben bebegi hiç neyle cıkarıcaz diye düşünmemiştim:) iyi ki varsınız kızlar yaaa valla çok saolun

Evet canım öyle yaptırayım diyorum bende. Yine kirlenecek o zamana kadar.

Tamam canım alayım ben 1 tane, pufidik alt açma minderlerinden

zaten tek kat, renk bir farklı oluyor 2. yada 3. katta daha bir farklı,
alttaki renk neydi bilmiyorum ammaaçık bir renk ise tek katlada bu renge ulaşabilirsin gibi arkadaşım....

Teşekkürler canımcım.

Evet canım anakucağıyla çıkarıcaz; yani oto koltuğu da olabilen

Hoşgeldin canım

Teşekkür ederim canım. Bende kese kağıdı modasına uyucam inşallah Valla klasik oldu her evde; ama çokta modern bir renk

Hatta ben salonun bir duvarını kese kağıdı, diğerini kum beji yaptırayım diyorum

ama arada kötü oluyorum aklıma bin türlü şeyler geliyo eskisi gibi sevmiyormu şudur da budur daa eskiden bi taneydin şimdi iki kişi oldunuzz vah halima diyor
bir bilsen benim aklıma neler geliyor,
anlatsam roman olur, birde biz ayrı şehirlerdeyiz hafta sonarı beraberiz, bu gebelik durumu ve iş durumlarımız yüzünden,
oda bana sürekli telkin ediyor anlıyor çünkü aklımdan geçenleri,
bizim çok uzun süren bir beraberliğimiz var eşimle ve ben onu , o da beni çok iyi tanır, bakışlarımızla anlatırız herşeyi...

benimkide çıkarken, sözlüylen, nişanlıyken...
ben alıştım ona ve onun yaptıklarına o yüzden şimdi yapmayınca garip olabilir tepkilerim yani....
kafa kırmak tabi işin şakası ama
yüzük takmayı bende sevmem ama alyans büyülü bir şey benim için önemli değer veririm ben öyle şeylere.... takmazsa da çok üzülürüm yani, kendimi biliyorum....
eşimde farkında ban a geçen gün alyans alacaktı aldırmadım, yazık günah dedim, tek taşım şu an yeterli nasıl olsa bu şişler inecek dedim de öyle ikne ettim...

iki farklı renk yerine ben bir duvar oya bir duvar kağıt yaptırmak istiyorum bende...
bir çok yerde gördüm çok şık oluyor...

bizim odada fillinin kumtaşı canım senin resimdekine benziyo

http://www.onlinedekorasyon.com/wp-content/uploads/2011/04/boyarenkkatalogu3.jpg

resimdeki odayı nerden buldun fıstık?

Son düzenleme:
iki farklı renk yerine ben bir duvar oya bir duvar kağıt yaptırmak istiyorum bende...
bir çok yerde gördüm çok şık oluyor...

Duvar kağıtları aklımda; ama çok pahalı canım ya Bizim boyacı eşime bir boya söylemiş. Adını öğrendiğimde yazarım. 2 kat sürülüyormuş. İlk katı sürüyormuşsun, 2. katı sürdükten sonra altta kelebek deseni oluyormuş.:26: Ondan yaptırabilirim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…