ARİNA'cım
MARSHALL'ın renk katalogu ile resmi birebir karşılaştırdım, kese kağıdının aynısı gözüküyor , ilk aklıma geldiğinde yok dedim ama aynısı duruyor yan yana koyunca bir incele isteresen arkadaşım....
pelin bana karın bunu dese inan gıcık olurdum,hadi ya bende aksine hiç kıskanc
biri degilimdir o da biraz bu duruma
sinir olur ben takmıyorum aklın sıra
bana yapıyor ama bi kere bile agzımı
acmadım gecen baktım duruyor dedim
sende takmıyorsun herhalde bunları kutuya
kaldırıyorum die ne o kıskandım mı dio
yoo dedim ortalıkta kalmasın kesin gıcık oldu
Sağol canım. Ben gidip bakayım en iyisi bu fotoyla.
Görüşürüz canım, teşekkürler.
Evet canım ya, katalogta çok farklıAnnemde kum beji var mesela bu kadar koyu gözükmüyor.
Valla benim boya biter bitmez hemen kadını çağırıcam. Halıları da hemen vereyim dedim; ama erken mi diyorum. Sonra kaç ay halısız oturcaz.
Olur herşey canım stres yapma. Bir başlasın gerisi geliyor. Halı var; ama çocuk odası halısı gibi değil. Zaten halı pek önermiyorlar çocuk odasına. Toz tutar diye.
Teşekkür ederim PelincimPolisan aklımda İşyerinin anlaşmalı olduğu boyacı var %30 iskonto yapacakmış artık orda ne çıkarsa bahtıma Ama antibakteriyel ve su bazlı olmasına dikkat edicem. Gerekirse Koçtaş'dan alırım sadece bebişin boyasını.
Alt açma minderi almadım canım ben. Ama almayı düşünüyorum :78: Bizim oto koltuğumuzun iç destek minderi var gerçi ama duruma göre bakarım şekercim sağol
Sağol canım. Ben gidip bakayım en iyisi bu fotoyla.
Görüşürüz canım, teşekkürler.
Evet canım ya, katalogta çok farklıAnnemde kum beji var mesela bu kadar koyu gözükmüyor.
Valla benim boya biter bitmez hemen kadını çağırıcam. Halıları da hemen vereyim dedim; ama erken mi diyorum. Sonra kaç ay halısız oturcaz.
Olur herşey canım stres yapma. Bir başlasın gerisi geliyor. Halı var; ama çocuk odası halısı gibi değil. Zaten halı pek önermiyorlar çocuk odasına. Toz tutar diye.
Teşekkür ederim PelincimPolisan aklımda İşyerinin anlaşmalı olduğu boyacı var %30 iskonto yapacakmış artık orda ne çıkarsa bahtıma Ama antibakteriyel ve su bazlı olmasına dikkat edicem. Gerekirse Koçtaş'dan alırım sadece bebişin boyasını.
Alt açma minderi almadım canım ben. Ama almayı düşünüyorum :78: Bizim oto koltuğumuzun iç destek minderi var gerçi ama duruma göre bakarım şekercim sağol
Teşekkür ederim NurbencimSanırım bende kese kağıdı yaptırıcam renk aramaktansa. Sonuçta o da güzel bir renk.
afiyet olsun hoşçakal.....
ALLAH'tan benimkide tombul mu tombul....
geçen tutturdu. çok kilo aldım spora gidicem 15 kilo vericem falan demey başladı aman dedim olmaz, şimdi olmaz, bekle ben doğurayım hem beraber gideriz canımı sıkma bak zatenn yusyuvalak bişey oldum.... hiç kaldıramam yani... o verecek ben bakacam, olur mu hiç kızlar ya.....
neyse ikna ettim sonunda....
ölür müsün öldürür müsün bu kocişi yani....
şaka bir yana iyi dalga geçiyor bunlar bizimle....
benimkinin kıskançlığını anlata anlata bitiremem ama bu aralar baya duruldu, diyorum ya doğum sonrası bunların acısını iyi çıkarmak gerek....
kimin kimden önce doğuracağı inanın hiç belli olmaz, topiği takip edecez ve bakacaz...
bakın Yasemine, en büyük süprizi o yaptı bize....
ilk temmuz bebeği aslında ÇINAR bebek oldu....
İNŞALLAH o da en kısa zamanda evine ailesi ile geri döner....
yüzüstü nasıl yatıyon ki, ben geçenlerde bir deneyim dedim, gül gül öldüm, aynen karnımda bir top yani... ne mümkün, imkansız yani....
evet bu aralar adamlar bizden geçmiş, sanırım erkekler hamişleri pek seksi ve güzel bulmuyorlar, dolayısıyla ne giyinirsek pek bir sorun yok gibi onlar için, galiba öyle algılanıyor....
yoksa benimeşimde eskisi gibi giydiklerime falan karışmamaya başladı, gerçi öyle kızacağı birşey falan giyinmiyorum ama yinede eskileri arıyor galiba insan...
güle güle tuğcal san iyi gezmeler....
ben alyansımı takmıyorum ama tek taşımı hala takıyorum
ve pelincim ben eşimi çok kıskanırım, hele takmasın o alyansı saçın başını.......
bunu biraz araştırıp san ayrdımcı olmaya çalışıcam....
pelin bana karın bunu dese inan gıcık olurdum,
haketten bu kadın beni sallamıyor, takmıyor derdim....
şimdi hastaneye giderken anakucagını da alıcaz mı yanımıza? ben şu portbebe denilen seyden almadım, otokoltugu olan anakucaklarından alıcam, bebeğimizi onunla cıkarmaz mıyız hastaneden?
şimdi hastaneye giderken anakucagını da alıcaz mı yanımıza? ben şu portbebe denilen seyden almadım, otokoltugu olan anakucaklarından alıcam, bebeğimizi onunla cıkarmaz mıyız hastaneden?
ben öle yapcam canım
tabi canım bende onla cıkarıcam
ilk 3 ay zaten dr.kontrolunde falan
onlara idare ederiz bi de cok agır
oluyor onlar ya poşet gibi tasıyıncada
cocuk fırlayacak gibi bakalım nasıl
kullanıcaz
bence halı işini daha sonraya bırak nasılsa hazır gelicek bence son aya dogru filan yıkatttır bende halılar hep cift oldugundan onlar gitse bile yer boş kalmıcagından onu problem etmiyorum sadece badana boya beni yıldırıyor..
canım bizde chiccodan aldık puset + oto koltugu oluyor
dedigin gibi iç destek var buyucunce cekiyorsun yumusacık
ama sanırım tek battaniye olmuyormus içine gomuluyormus
cocuk bana yeni dogum yapan arkadasım dedi paylaştım duruma
gore bakarsın zati
zaten tek kat, renk bir farklı oluyor 2. yada 3. katta daha bir farklı,
alttaki renk neydi bilmiyorum ammaaçık bir renk ise tek katlada bu renge ulaşabilirsin gibi arkadaşım....
Biz geldik kızlar, arkadaşım bende kaldı gece biraz oldu gideli şimdi evi temizledim oturdum annem gelcek onu bekliyorum. siz napıyosunuz?
arinacım benim evim kese kağıdı bi de silinebilir tarzda bi boya kir tutmuyo bi de evin güneş alıyorsa çok aydınlık duruyor, herşeye yakışıyor bütün renklere gidiyo yani tavsiye ederim.
bir bilsen benim aklıma neler geliyor,ama arada kötü oluyorum aklıma bin türlü şeyler geliyo eskisi gibi sevmiyormu şudur da budur daa eskiden bi taneydin şimdi iki kişi oldunuzz vah halima diyor
benimkide çıkarken, sözlüylen, nişanlıyken...bazen patlıyor zaten ama bana o kadar
cok kıskanclık yaptı ki anlatamam ve
bunu takmakla sallamakla ilgisi oldugunu
dusunmuyorum tercih meselesi yuzuk olayı
kafa kırılıcak bi olay gibi gelmiyor ben de
sevmem cunku yuzuk takmayı iyi ki hamileyim
yırttım valla
tabi canım bende onla cıkarıcam
ilk 3 ay zaten dr.kontrolunde falan
onlara idare ederiz bi de cok agır
oluyor onlar ya poşet gibi tasıyıncada
cocuk fırlayacak gibi bakalım nasıl
kullanıcaz
ayh sanki hep birşey eksik kalacakmış gibi geliyor hastane ihtiyaclarında, ben bebegi hiç neyle cıkarıcaz diye düşünmemiştim:) iyi ki varsınız kızlar yaaa valla çok saolun
Hoşgeldin canım
Teşekkür ederim canım. Bende kese kağıdı modasına uyucam inşallahValla klasik oldu her evde; ama çokta modern bir renk
Hatta ben salonun bir duvarını kese kağıdı, diğerini kum beji yaptırayım diyorum
Kızlar tünaydın. Boyacı girecek eve ve renk seçmeye başladık. Ben oğluşumun odasını klasik bir renk olan mavi boyatmak istemiyorum. Eşimle de öyle karar verdik. Zaten max. o odasını 2-2,5 yıl kullanacak.. Nette ararken şu renk hoşuma gitti. Zaten mobilyaları da beyaz olacak. Bu renk tam olarak ne anlamadım.
Eki Görüntüle 181870
iki farklı renk yerine ben bir duvar oya bir duvar kağıt yaptırmak istiyorum bende...
bir çok yerde gördüm çok şık oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?