2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anta Kutu Bebek ekeri ben de bunu begenmiştim:) canım kac tane yaptırcaksın, ben de bu gösterdiğimden 50 tane sadece yakınlarım için düşünüyorum, gerisi için de

Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası bundan alıcam sanırım, sivasta öyle bebek sekerini ucuza getirebilecegim bir yer yok. internetten olacak işte böyl4

mrb canım aynen haklısın sabahtan akşama kadar otur otur kaskatı oluyorum ..bende hızlı yürürdüm artık yürüyemiyorum ki eşim uzaktan biliyo görse beni penguen gibi yürüyorum valla:90::90:

çok tatlıymış canım
çok beğendim
yanlız ilk doğdukların yüzleri şiş oluyorya ben o zamanki resimlerini koymak istemem açıkçası

bizimkide öylee sinir etmek için ne var ne var aşkım tek senmi hamilesin diyo ya uyz oluıyorum vallaa şu zaman bi aksaaa da geçsee dimii...

evt yaa bitsede gitsek...

çalışıyorum canım
kısmet olursa 37. haftaya kadarda çalışmak istiyorum
zaman daha çabuk geçiyo çalışırken...

aynen canım yaa sağ tarafım çok kötü...
bende bilmem yavaş yürümeyi yollarda penguen oluyorum sağa sola göbeğin iki yanında sallanan kollarıma çok gülüyorum

masa başında oturmaktan şikayet eden güzel anneler bugün hep masa başındaydım ve inanın bana tatil gibi geldi.halinize şükredin derim daha beteri de olabilirdi.arada dolaşmayı ihmal etmeyin ama

bugün kıvrana kıvrana izin aldım kızlar gece yola çıkıyoruz Rabbim izin verirse.istikamet konyaaa.ordan araba alcaz giderken otobüsle gelirken arabayla gelicez inşallah.kardeşimi de getircem gelirken keşke anam da gelebilseee.ordayken giremem nete zaten aylardır görmüyorum hasrret gideririm hepsiyle.bakalım ne diecekler görünce beni kızlarını hiç 70 kilo görmediler

masa başında oturmaktan şikayet eden güzel anneler bugün hep masa başındaydım ve inanın bana tatil gibi geldi.halinize şükredin derim daha beteri de olabilirdi.arada dolaşmayı ihmal etmeyin ama

canım senin yanında biz kralız orası ayrı
ama 10 saate otur bakalım kaburgaların ne olucak
ayağa kalktığımda oturmak istemiyorum

ayy çok tatlılar canımm çikolatalar da ii hem parası hem görsellik bakımından
yaa canım napalım sabah gelip oturuyorum akşam mesai bitene kadarr belim değil heryerim tutuluyo arada kalkıyorum ama ayakta olmak kadar oturara çalışmakta zor canım

üff bebek şekeri beğendiğim site garanti bankasıyla çalışıyo yaa sipariş veremiyorum

bide havaleyle alışveriş yapılıyo hiç öle alışveriş yapan oldumu havale parası ne kadar veriliyo

haklısın canım sol tarafa yatılması gerektiğini duymuştum..ama hiç anlamadan sağıma dönüyorum..alışmam lazım aslında

aklına kötü şeyler getirme canım,rahat olmaya çalış..inan bir an önce kucağıma almayı bende çok istiyorum..belini zorlamamaya dikkat et,ağır şeyler kaldırma,ayakta kalma.ok?

ben 3 kilo aldım..az yiyorum ve sık yiyorum..iştahım yok açıkcası..ama bebeğimin kilosu iyi..direk onu besliyomuşum.. yemeği fazla yediğim zamanlarda da bende nefes alamıyorum,çok kötü bi his biliyorum..:96:

ben de öle diorum ama bence haziran sonu geç

allah kavuştursun.. güzelce gidin gelin inşallah

tamam tatlım dikkat ederim sabahtan beri öldüm valla bel ağrısından ay ne zormuşş...bide eşim anlamıyor dalga tutuyor yaa gıcık oluyorum vallaa..temmuz gelsinn hemnn:84::84: çalışmak da çok yoruyor eve git yemekti ütüydü bulaşık hemen makineye ama yoruluyorum takatim kalmıyor yaa

canım sen kaç haftalıksın? tickerın yok da altta, bir de hangi sehirdesin, dikkatli gidin gelin, otobüsle giderken de arada ayaga kalkıp kan dolasımını hızlandır, iyi yolculuklar

canım senin yanında biz kralız orası ayrı
ama 10 saate otur bakalım kaburgaların ne olucak
ayağa kalktığımda oturmak istemiyorum
ya ben odanın içinde dönüp durunca sıkılıyorum, bir de burda sizi takip ediyorum pek de ayaga kalktıgım söylenemezx

teşekkürler canım bence de anacım herkese dagıtcam da nolcak, iki gün saklar atarlar, dünyanın parası:)

üff bebek şekeri beğendiğim site garanti bankasıyla çalışıyo yaa sipariş veremiyorum

bide havaleyle alışveriş yapılıyo hiç öle alışveriş yapan oldumu havale parası ne kadar veriliyo
efsuncum simdiden mi veriyosun siparişi? lavantayı sen mi ekliyceksin arkalarına? havale ile alısveriş her zaman daha indirimlidir, artı para isterler mi bilmiyorum ki

canım lavantada magnette onlara ait iş yeri sahibini aradım görüştüm konuştuk halettim :93:

ben de öle diorum ama bence haziran sonu geç
canım benim normal kosullarda 21 temmuz dogumum, okullar kapanmadan da eşim de yardımcı olamaz ki, annem belki erken gelirse, o da belki...kadının basında biri durmadan da nasıl duvar silsin ki? bezini biri sıkıp verecek ona:44:
canım lavantada magnette onlara ait iş yeri sahibini aradım görüştüm konuştuk halettim :93:
aaa öyle mi? magnet ve lavantayla ne kadar farkediyor? ayyy cok merak ettim gelnice foto koyar mısın burayaaa

canım sen temizlikçi mi almayı düşünoyrsun.?

Canım doğru diyorsun da normalde benim ayaklarımı yukarı uzatıp yatar pozisyonda oturmam lazım kan pıhtılaşması yüzünden kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve her saat kalkıp 10 dk. hareket yapmam lazım işler yoğun oluncada mecburen kendimden ödün veriyorum.

benim de 18 temmuz görünüo canım. ama eşim başladı şimdiden temizlikçi alalım demeye. bilmiorum sen de haklısın. annem burda oldugu için daha erken yaptırabilirim ben.
anam bi de çikolata işi çıktı. nikah şekerimi de çok zor beğenmiştim zatennn:96:

canım sen temizlikçi mi almayı düşünoyrsun.?

evet sedacım, duvarlarımız gecen yıl boyandı, bu yıl loc la tüm duvarlar silinsin, kadının elinden gecsin istiyorum, annemle ben de yavas yavas dolap içlerini falan halletsek kuzumu karsılamaya hazır oluruz

canım bence su an erken, yine mayıs ortasını bekleyin derim, çünkü bahar yagmurları falan derken tekrar batacak camlar, valla benim ev 3 balkonlu, bu yüzden ne akdar geciktirirsem genel temizliği, o kadar iyi...
benim nikah sekerim de olmadı, nikahı düğünde kıydık, yapmadık seker. bu yüzden kızıma yaptırcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…