2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şimdilik ben cıkıyorum kızlarr bebiş uyku istiyor bayagı bi mayıştımm illaki bu saatlerde uykuyu istiyor uykudan sonra görüşürüz kızlar öptüm hepinizi....

ben de haziran sonunda temizlikci alayım, halıları da yıkamaya göndereyim diyorum, duvarlarım gecen yıl boyandı, sadece silinecek, duvar cam kapı sildiririm kadına. annemle eşim de yardım ederler, ben de yatarım diyorum ama hayırlısı bakalım

şimdilik ben cıkıyorum kızlarr bebiş uyku istiyor bayagı bi mayıştımm illaki bu saatlerde uykuyu istiyor uykudan sonra görüşürüz kızlar öptüm hepinizi....

Görüşürüz canım. İyi uykular.

Bende çıkayım kızlar. Biraz evi toparlayayım. Elden gidiyor ev

Sonra da kendimi temizleyeyim yarın randevumuz var çünkü.

Öptüm hepiciğinizi

Kızlar çok moralim bozukkaşlarım kirpiklerim dökülmeye başladı.aranızda bu durumu yaşayan varmı.üzülüyorum çok2::2::2::2::2: 27 haftalık hamileyim

Görüşürüz canım. İyi uykular.

Bende çıkayım kızlar. Biraz evi toparlayayım. Elden gidiyor ev

Sonra da kendimi temizleyeyim yarın randevumuz var çünkü.

Öptüm hepiciğinizi

byy canım aksama görüsürüzz ben temizligimi yaptım aksama banyomu ederim öle temiz temiz dra giderim :))

Kızlar çok moralim bozukkaşlarım kirpiklerim dökülmeye başladı.aranızda bu durumu yaşayan varmı.üzülüyorum çok2::2::2::2::2: 27 haftalık hamileyim

dün yanlıs hatırlamıyorsam biri daha söyledi canım, bozma moralini, gecici bir durum, kel kalacak halimiz yok ya, inşallah devam etmez.

aaaaaaaaaaaa çok ojinal bişey.......
çok farklı olabilir Arina, benim şimdiden kafamda birşeyler oluştu bile....

bende bebeğimin odasını beyaz gibi sade bir renge boyayıp, e-bebek'in sitesinde gördüğüm bir duvar kağıdı var sticker şeklinde, onda yapmayı düşünüyorum, çünkü oda takımını beyaz beğendik eşimle...

e bebekten nerden baktın canımm üyeliğim var onada bnde bakayımm..benim iş yerime çok yakın geçenlerde açıldı e bebek gidip bakıcam oraya bende

kızlar yemekten geldim 1 saatir kaburgalarımdan oturamıyorum yaa
çok ağrıyor
nasıl götürecem ben böyle 37. haftaya kadar :44:

çok ağrıyor

canım aynıyız yemek yediğimiz masa biraz engin oturamadım göbeğim ağrıdı karnım ağrıo...kaburgalarım ağrıyo valla nasıl gidicek evet bende bilmiyorum:26::26::97::97:

kızlar ben şimdi ben biraz kaçar,
artık yemek yemenin vakti geldi,
öpüyorum hepinizi....
hemencecik gelirim İNŞALLAH...

canım aynıyız yemek yediğimiz masa biraz engin oturamadım göbeğim ağrıdı karnım ağrıo...kaburgalarım ağrıyo valla nasıl gidicek evet bende bilmiyorum:26::26::97::97:

hesaplarıma göre daha 2 ay var iznime
sırt yastığımı 2 kat yapıp koyuyorum artık belime
7 senedir oturarak çalışıyorum belim alıştı ama kaburgalarım çok kötü
eşime yakınayım dedim telefonda illa bana takılacak ya
- boşver alışırsın dedi

kızlar ben şimdi ben biraz kaçar,
artık yemek yemenin vakti geldi,
öpüyorum hepinizi....
hemencecik gelirim İNŞALLAH...

:79::79:

benimde kaşlarım seyreldi mavala die bi kirpik güçlendirici var ondan almayı düşünüyorum ama araştırıyorum hamileler kullanabiliyomu acaba die

bizimkide öylee sinir etmek için ne var ne var aşkım tek senmi hamilesin diyo ya uyz oluıyorum vallaa şu zaman bi aksaaa da geçsee dimii...

evet gönüllerimiz, bir öyle tabi, ama insan sorularina cevap alamayinca sinir oluyor o yüzden pek girmiyorum eskisi gibi...... ben birde sunu gördüm herkes ayni kisilere alinti apiyor, ben misal kimseye alinti yapmadiysam kimsede bana yapmiyor, bi koaalisyon görüyorum sanki...... ama önemli degil ben yinede kasti yapildigini düsünmüyorum demekkki herkesin gözüden kacabliyor, ben misal, oturupta gecmisi hiccc okuamiyorum cünkü haftada bir girince sayfalar alip basini gitmis oluyor o kadar sayfada sonra gözümde büyüyor... girdigim vakitlerdede kimse cevrimici olmayinca...... olan benim havada kalan sorularima oluyor..... herkesin bi ugrasi var iste.... canim yasemini arayinca iyi haberleri yazarsin artik, merak icindeyim
çok ağrıyor
niye 37. haftaya kadar canim ???

ayyy cok sekermissss ben bayildimmm

Selam kızlar nasılsınız şükür güneş yüzünü gösterdi keyifler de yerine geldi. Artık çoğumuz aynı dertten yakınıyoruz masa başında oturma problemi çok kötü ya ne yaslanabiliyorsun ne dik oturabiliyon ne de masaya yaklaşabiliyorum sıkıştığı an bizim paşa hemen tekmeyi basıyor özellikle sağ kaburgam ve kasığım beni bunalttı onun dışında değmeyin keyfime yavaş yürümeyi de hiç bilmem hala kendimi eskimle kıyaslıyorum pes bana yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…