bizim odada fillinin kumtaşı canım senin resimdekine benziyo
http://www.onlinedekorasyon.com/wp-content/uploads/2011/04/boyarenkkatalogu3.jpg
resimdeki odayı nerden buldun fıstık?
şimdilik ben cıkıyorum kızlarr bebiş uyku istiyor bayagı bi mayıştımmillaki bu saatlerde uykuyu istiyor uykudan sonra görüşürüz kızlar öptüm hepinizi....
Görüşürüz canım. İyi uykular.
Bende çıkayım kızlar. Biraz evi toparlayayım. Elden gidiyor ev
Sonra da kendimi temizleyeyim yarın randevumuz var çünkü.
Öptüm hepiciğinizi
Kızlar çok moralim bozukkaşlarım kirpiklerim dökülmeye başladı.aranızda bu durumu yaşayan varmı.üzülüyorum çok 2::2::2::2::2: 27 haftalık hamileyim
aaaaaaaaaaaa çok ojinal bişey.......Duvar kağıtları aklımda; ama çok pahalı canım yaBizim boyacı eşime bir boya söylemiş. Adını öğrendiğimde yazarım. 2 kat sürülüyormuş. İlk katı sürüyormuşsun, 2. katı sürdükten sonra altta kelebek deseni oluyormuş.:26: Ondan yaptırabilirim işte.
[ı]dün yanlıs hatırlamıyorsam biri daha söyledi canım, bozma moralini, gecici bir durum, kel kalacak halimiz yok ya, inşallah devam etmez.[/ı]
aaaaaaaaaaaa çok ojinal bişey.......
çok farklı olabilir Arina, benim şimdiden kafamda birşeyler oluştu bile....
bende bebeğimin odasını beyaz gibi sade bir renge boyayıp, e-bebek'in sitesinde gördüğüm bir duvar kağıdı var sticker şeklinde, onda yapmayı düşünüyorum, çünkü oda takımını beyaz beğendik eşimle...
kızlar yemekten geldim 1 saatir kaburgalarımdan oturamıyorum yaa
çok ağrıyor
nasıl götürecem ben böyle 37. haftaya kadar :44:
canım aynıyız yemek yediğimiz masa biraz engin oturamadım göbeğim ağrıdı karnım ağrıo...kaburgalarım ağrıyo valla nasıl gidicek evet bende bilmiyorum:26::26::97::97:
kızlar ben şimdi ben biraz kaçar,
artık yemek yemenin vakti geldi,
öpüyorum hepinizi....
hemencecik gelirim İNŞALLAH...
hesaplarıma göre daha 2 ay var iznime
sırt yastığımı 2 kat yapıp koyuyorum artık belime
7 senedir oturarak çalışıyorum belim alıştı ama kaburgalarım çok kötü
eşime yakınayım dedim telefonda illa bana takılacak ya
- boşver alışırsın dedi
:79::79:
Pembe Ayak ereve Bebek ekeri
bebek şekeri olarak alacam nasıl kızlar ama ben arkasına şeker değilde lavanta koydurmayı düşünüyorum çok yakınlarıma vericem bebişimin ilk resmini çoğaltıp içine koyucam
evet gönüllerimiz, bir öyle tabi, ama insan sorularina cevap alamayinca sinir oluyor o yüzden pek girmiyorum eskisi gibi...... ben birde sunu gördüm herkes ayni kisilere alinti apiyor, ben misal kimseye alinti yapmadiysam kimsede bana yapmiyor, bi koaalisyon görüyorum sanki...... ama önemli degil ben yinede kasti yapildigini düsünmüyorum demekkki herkesin gözüden kacabliyor, ben misal, oturupta gecmisi hiccc okuamiyorum cünkü haftada bir girince sayfalar alip basini gitmis oluyor o kadar sayfada sonra gözümde büyüyor... girdigim vakitlerdede kimse cevrimici olmayinca...... olan benim havada kalan sorularima oluyor..... herkesin bi ugrasi var iste.... canim yasemini arayinca iyi haberleri yazarsin artik, merak icindeyimsemenyacım, canın ne çekiyorsa aldır bencede....
benimde canımın daha çektiği hiç birşey olmadı, görsemde çekmiyor garibim sanırım....
aslında merak da ediyorum şu aşermek ne demek falan diye....
bu arada BERRA çok güzel bir isim,ADIYLA BÜYÜSÜN KIZIMIZ İNŞALLAH.....
bende Lorems'ten şu lohusa pijamalarından sipariş verdim, hani şu önünde leylek olanlardan ama stoklarda yokmuş, iş yerinde bir arkadaşa siparişini verdim ama bu gidişle ben doğum iznine ayrılıp tümüyle Sakarya'ya yerleştikten sonra gelecek.....
papaz eriğimi, neler çekiyor böyle canınız kızlar.......
keşkem kocaman bir manavım olsada, içinde envai çeşit meyve ve sebze olsa ve ben bütünhamişlere yedirsem içirsem...... acayip mutlu olurdum yani.....
ama ne yazık ki yok....
bende uykusu kaçanlardanım tuğcalcım, ama sizler çoktan uyumuşsunuzdur bile....
asudem, limondan en son aldığımız haberler çok güzeldi, herşey yoluna girmeye başladı ALLAH'ın izni ile....
yarın, yani bugün öğleden sonra ararım ve topiğe yazarım arkadaşım....
arkadaşım kendi adıma konuşayım, inan kimsenin sorusunu havada bırakmam, ama işte gün be gün tutmuyor, çalışınca iş yeri durumu tamamen muallak,bazen bir selam veriyorsun, forum açık, onlinesın ama ne okuyabiliyorsun ne de yazabiliyorsun...
ama ben inanıyorum ki, bizim gönüllerimiz bir....
niye 37. haftaya kadar canim ???kızlar yemekten geldim 1 saatir kaburgalarımdan oturamıyorum yaa
çok ağrıyor
nasıl götürecem ben böyle 37. haftaya kadar :44:
Pembe Ayak ereve Bebek ekeri
bebek şekeri olarak alacam nasıl kızlar ama ben arkasına şeker değilde lavanta koydurmayı düşünüyorum çok yakınlarıma vericem bebişimin ilk resmini çoğaltıp içine koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?