selam güzel anneler.. biz geldik.. nasılsınız bakalım bugün,bebişleriniz nasıl??
selam güzel anneler.. biz geldik.. nasılsınız bakalım bugün,bebişleriniz nasıl??
hoşgeldin canımmm.. bana kimse cevap vermediiyiyiz şükür sen nasılsın... iş çıkışı saatiya, birde akşam yemeği hazırlıkları filan derken kimsecikler kalmamışşş
iyi akşamlar herkese
hoşbulduk arkadaşım..biz de iyiyiz çok şükür.başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama burda bi de hava güzel o yüzden herkesler dışarıda da olabilir . babamızın sınavı var o yüzden evdeyiz biz..
iyi akşamlar,hoşgeldinn..
hoşgeldinizzzzzz
biz iyiyiz toto büyütüorus kuzumla
hoşbulduk arkadaşım..biz de iyiyiz çok şükür.başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama burda bi de hava güzel o yüzden herkesler dışarıda da olabilir . babamızın sınavı var o yüzden evdeyiz biz..
iyi akşamlar,hoşgeldinn..
ay o büyütme durumu hepimizin başında kardeş kendimi tanıyamaz oldum..resmen ağır vasıta oldum..zehracığım senbu ayın sonunda izne ayrılıyor musun??
ya bu esra erol kaç aylık hamile??? bilen var mı??
canım yarın benim son günüm inş.
2 hafta rapor kullanıcam sonrada doğm izni yazıcak dr.um
yani son 1 benm için yarın
esra erolda temmuz sonu doğum yapıcakmş öle demişti en başlarda
hayirli olsun bitanem burda kk rengindeki pembe cok güzel, sen ne renk boyamayi düsünüyorsun canim bu arada kilo topigine hic ugramiyosun sanirim.... sana mesajda attim listeye ekle diye ama totolarimiz büyüyooo yaaa cannhoşbulduk kıslar biz iyiyiz şükür
bugün kızımın odası boyanıcak inş. içe siner bişi olur
bide sonradan üstüne sim boya geçmek istiorum
şöle parıl parıl olsun
cokk güzel bir isim anlamida öyle, bende duydum birinden zümra ismini hemen baktim anlamina :))) bence kacirma bu ismi derim cok güzel anlami var cünk´üzümra nasıl bi isim kızlar
hayirli olsun canimkızlar dönencemiz geldiiii çok güzeeeeeelll:118:
bendede oluyo canim hele sirt üstü yatinca nefesim tikaniyor birde geniz akintisi midemi bulandiriyo, ama bende mide eksimesi cok oluyo bu ara yaaaaa, suanda eksimis durumda affff affffslm kızlar
ya ne kadar çok sayfa birikmiş sabahtan beri hızınıza yetişemiyorum
dün gece çok fena midem bulandı hiç böyle çıkarmamıştım rezillikti resmen kızlar sizdede geniz akıntısı oluyor mu ? beni perişan etti mahvoldum:52:
bendede oluyo canim sanirim sicaklardan, tansiyonun bi ölc baakali,, ben ölcpyrum tansiyonda birsey yok yani ama yinede kararti oluyoKızlar ya bende ara ara göz kararması bulanık görme oluyooo bu normal mi sizce
aaa benim bebeğimin adıda ahmet :26:sen beğenmiyormusun o ismi:85:
neler yapıosunuz kızlar
ben defneyle ugrasıyorum atesi var halisünasyonlar görüo uyuyunca
anne böcee isirdii diye heryerini gösterdi uykuda irkildi ayy neden böyle atesi oldu anlamadım((
ates dusurucu verdim inio bir saatliğine tekrar cıkıyor(
hayirli olsun bitanem burda kk rengindeki pembe cok güzel, sen ne renk boyamayi düsünüyorsun canim bu arada kilo topigine hic ugramiyosun sanirim.... sana mesajda attim listeye ekle diye ama totolarimiz büyüyooo yaaa cann
cokk güzel bir isim anlamida öyle, bende duydum birinden zümra ismini hemen baktim anlamina :))) bence kacirma bu ismi derim cok güzel anlami var cünk´ü
hayirli olsun canim
bendede oluyo canim hele sirt üstü yatinca nefesim tikaniyor birde geniz akintisi midemi bulandiriyo, ama bende mide eksimesi cok oluyo bu ara yaaaaa, suanda eksimis durumda affff affff
bendede oluyo canim sanirim sicaklardan, tansiyonun bi ölc baakali,, ben ölcpyrum tansiyonda birsey yok yani ama yinede kararti oluyo
ahmetler cokk yaramaz olurmus diyorlar dogrumu bilmiyorum ama kactane ahmet taniyorsam gercektende cok yaramaz oluyorlar :))) ona göre
ahhh keşke yeşil gözlü olsa
ama bizimkinin öle olucağını hiç sanmıorum
ailedeki tek renkli gözlü beni
ne annem ne babam ne dedeler ve diğer büyükler
eşimin ailesinde hele hiiiiiiç yok
neler yapıosunuz kızlar
ben defneyle ugrasıyorum atesi var halisünasyonlar görüo uyuyunca
anne böcee isirdii diye heryerini gösterdi uykuda irkildi ayy neden böyle atesi oldu anlamadım((
ates dusurucu verdim inio bir saatliğine tekrar cıkıyor(
öksürügü yok iştahı iyi sadece ates o da gecer insallah
bu arada sizi bişi diyimmi
dogumdan sonra karnınıza inanamayacaksınız bir an ilk dogurduktan sonraki gun geldi aklıma
karnım resmen pörsumus gibiydi
kara kara duruyordu
sonra gecti yavas yavas ha deyince de gecmio ne yazıkki
ama allahtan yuzumde olmamıs
bazılarının gebelik maskesi oluyor ve dogumdan sonrada lekeli kalıyor yuzu
gunese cıkarken koruyucukremlerinizi surun kızlar
öksürügü yok iştahı iyi sadece ates o da gecer insallah
bu arada sizi bişi diyimmi
dogumdan sonra karnınıza inanamayacaksınız bir an ilk dogurduktan sonraki gun geldi aklıma
karnım resmen pörsumus gibiydi
kara kara duruyordu
sonra gecti yavas yavas ha deyince de gecmio ne yazıkki
ama allahtan yuzumde olmamıs
bazılarının gebelik maskesi oluyor ve dogumdan sonrada lekeli kalıyor yuzu
gunese cıkarken koruyucukremlerinizi surun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?