2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canımmm.. bana kimse cevap vermedi iyiyiz şükür sen nasılsın... iş çıkışı saatiya, birde akşam yemeği hazırlıkları filan derken kimsecikler kalmamışşş

hoşbulduk arkadaşım..biz de iyiyiz çok şükür.başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama burda bi de hava güzel o yüzden herkesler dışarıda da olabilir . babamızın sınavı var o yüzden evdeyiz biz..

iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar,hoşgeldinn..

sabah 9 da geldim işe..dahada dışarıyı hiç görmedim burda hava nasıl hiç bilmiyorum..ama hava güzel olunca insanın enerjisi farklı oluyor.. yavaş yavaş havalar ısınır akşam yürüyüşlerine başlarızz, dondurma yemeye gideriz güsel olur.. özlemişim ben

ay o büyütme durumu hepimizin başında kardeş kendimi tanıyamaz oldum..resmen ağır vasıta oldum..zehracığım senbu ayın sonunda izne ayrılıyor musun??

ya bu esra erol kaç aylık hamile??? bilen var mı??

canım yarın benim son günüm inş.
2 hafta rapor kullanıcam sonrada doğm izni yazıcak dr.um
yani son 1 benm için yarın

esra erolda temmuz sonu doğum yapıcakmş öle demişti en başlarda

canım yarın benim son günüm inş.
2 hafta rapor kullanıcam sonrada doğm izni yazıcak dr.um
yani son 1 benm için yarın

esra erolda temmuz sonu doğum yapıcakmş öle demişti en başlarda

hadi bakalım canım kapattın yani sen dönemi hayırlı uğurlu olsun.. ben çalışabildiğim kadar çalışacağım ..

esra erol kilo aldı ama hiç göbüşü falan belli değil daha bi nde kısa etek ve topuklu giymeye devam ediyo delirtiyo beni..

hoşbulduk kıslar biz iyiyiz şükür
bugün kızımın odası boyanıcak inş. içe siner bişi olur
bide sonradan üstüne sim boya geçmek istiorum
şöle parıl parıl olsun
hayirli olsun bitanem burda kk rengindeki pembe cok güzel, sen ne renk boyamayi düsünüyorsun canim bu arada kilo topigine hic ugramiyosun sanirim.... sana mesajda attim listeye ekle diye ama totolarimiz büyüyooo yaaa cann
zümra nasıl bi isim kızlar
cokk güzel bir isim anlamida öyle, bende duydum birinden zümra ismini hemen baktim anlamina :))) bence kacirma bu ismi derim cok güzel anlami var cünk´ü
kızlar dönencemiz geldiiii çok güzeeeeeelll:118:
hayirli olsun canim
bendede oluyo canim hele sirt üstü yatinca nefesim tikaniyor birde geniz akintisi midemi bulandiriyo, ama bende mide eksimesi cok oluyo bu ara yaaaaa, suanda eksimis durumda affff affff
Kızlar ya bende ara ara göz kararması bulanık görme oluyooo bu normal mi sizce
bendede oluyo canim sanirim sicaklardan, tansiyonun bi ölc baakali,, ben ölcpyrum tansiyonda birsey yok yani ama yinede kararti oluyo
aaa benim bebeğimin adıda ahmet :26:sen beğenmiyormusun o ismi:85:

ahmetler cokk yaramaz olurmus diyorlar dogrumu bilmiyorum ama kactane ahmet taniyorsam gercektende cok yaramaz oluyorlar :))) ona göre

neler yapıosunuz kızlar
ben defneyle ugrasıyorum atesi var halisünasyonlar görüo uyuyunca
anne böcee isirdii diye heryerini gösterdi uykuda irkildi ayy neden böyle atesi oldu anlamadım ((
ates dusurucu verdim inio bir saatliğine tekrar cıkıyor (

yavrum kıyamam geçmiş olsun.. keşke bi sağlık ocağına baktırsaydınn.. neden bilmem ben ateşten çok korkarıımm.. ama sen tecrübelisin tabii ateş düşürücü işe yarar inş.

gerçekten mi ?????:18::18::18:ben hiç ahmet tanımadım.. bana sorsan ahmetler çok uysal sakin oluyorlarr

öksürügü yok iştahı iyi sadece ates o da gecer insallah
bu arada sizi bişi diyimmi
dogumdan sonra karnınıza inanamayacaksınız bir an ilk dogurduktan sonraki gun geldi aklıma
karnım resmen pörsumus gibiydi
kara kara duruyordu
sonra gecti yavas yavas ha deyince de gecmio ne yazıkki
ama allahtan yuzumde olmamıs
bazılarının gebelik maskesi oluyor ve dogumdan sonrada lekeli kalıyor yuzu
gunese cıkarken koruyucukremlerinizi surun kızlar

ahhh keşke yeşil gözlü olsa
ama bizimkinin öle olucağını hiç sanmıorum
ailedeki tek renkli gözlü beni
ne annem ne babam ne dedeler ve diğer büyükler
eşimin ailesinde hele hiiiiiiç yok

olur canım belli olmaz =) belki annesinden alır göz rengini
benim annem babamda renkli gözlü değiller,sadece babanemin gözleri mavi,
hiç bi torunda olmadı ama benimkiler mavi, tonlarımız bile aynı =)

çok geçmiş olsun canımmm ya havalar bi sıcak bi soğuk üşütmüştür belki.
inşallah ateşi düşer, yaa çocuklar hasta olmasın... insan ne yapacağını şaşırıyor

ayy bi de doğumdan sonrası var dimi =)

sanki herşey eskisi gibi olcak hiç hamile kalmamış,
çocuk doğurmamış gibi olucam diye düşünüyorum hep
bi süre karnıma bakamam o zaman ben eğer öyle olursa
ayy bi de beyaz tenliyim nolur leke filan olmasın yüzümde

canım bu arada ne güzel yaa siz 2.çocuğu da aradan çıkardınız valla...
darısı bizlere de inşallah, 2.çocukta da aynı şeyleri yaşayacağız biz daha

çok çok geçmiş olsun iyileşir inşallah hemencecik yavrun.

göbek kalmaması için mekik çekeriz bizde göbiş möbüş kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…