2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim çok aşağıda hareket ediyor kıpır kıpır bikini çizgisinin bile altında normal mi bu?

cnm bazen bende öyle hissediyorum ama sanki nama ayakları ya da başı gibi geliyor orada uzanıp yatıyorken neresi denk geliyorsa artık endişe etme bence

cnm benim drumda ayrıntılı ultrason istedi bir araştırma hastanesinden ama uzman dr olacak dedi gittiğimde 26 haftalıktım buna rağmen dr geç olmuş dedi 22. ve 26. haftalar arası uygunmuş sanırım ben anlam verememiştim kendi kafama göre gitmedim sonuçta ve çok uğraşmamıza rağmen yüzünü sakladığı için göremedim sende 28. haftanda girmişsin sanırım demekki bir sorun olmuyormuş adam da doçdu ve çok iyidi ama kafam karıştı şimdi:26:

maşallah canım bebişine kocaman olmuş

bebişinin odası ve karyolası hayırlı olsun Allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin

hayırlı olsun canım, güle güle kullanın..

iyi günlerde kullanın cnm foto çekersin bakarız

saolun kıslar daa güselleri sizin olsun
kurulsun da inş. eklerim resimmleri

Kızlar bebeğim çok aşağıda hareket ediyor kıpır kıpır bikini çizgisinin bile altında normal mi bu?

canım bazen benimde oluo
hatta sanki o anda idrarımı tutamıcakmışm gibi hissediorum

slm kızlar iyi akşamlar....

ii akşmlar canım hoşgeldin

canım benim 20. haftamda yapıldı ayrıntılı ama ben bebeği 4 boyutlu ultrasonda görmek istediğim için ayrıca ücret verip tekrar yaptırdık dediğin gibi kendi doktorum bakmadı radyoloji uzmanı doktoor baktı yani benimkisi sadece meraktan yapıldı 28. haftada

merhaba kızlar,bugün çok ayakta kaldım ve yedim de yedim.2 doğum günü partisine katıldım,memleketten kuzenim geldi onu gezdirirken de ağzım durmadı.sonra da kendime bi pantolon aldım,üst bakarken yediklerimin mükaafatını aldım,ne giysem toto kocaman çıktı,kendimi hiç beğenmedim off.geçmişi biraz baştan biraz sondan okuyabildim,inşallah iyisinizdir.
canım çok teşekkür ederim kızımın ismini beğendiğin için. karar vermek çok güzel,kafayı yemek üzereydim o kadar çok seçenek var ki.
ben de leylekli emzirmeli pijama siparişi verdim ama dediğin gibi stokta yokmuş,inşallah doğurana kadar gelir,yine yedek alalım biz de. ny babies diye bi siteden daha bebiş için bi şeyler sipariş etmiştim onlar da gelmedi hala.en güzeli elinle seçip almak valla.
sakın kızlar jilet denemeyin,ben bir kez denedim ve çok pişman oldum.çıkarken çok kötü oluyor kıllar. ben de 20 gündür yapmayı denemedim ama göbiş büyüdü,kendime güvenemiyorum,başkasına da hiç yaptırmadım.kocişim ben yaparım diyor ama kesinlikle yapamaz ben de istemem zaten.eli de hiç yakışmaz ince işlere.

çok geçmiş olsun canım,çok zor olmalı onu o halde görmek ama iyileşir inşallah tez zamanda,anneciği ona iyi bakar.

Mineciğim ben de zümra ismini çok beğeniyorum,anlamı da çok güzel akıllı bilgili kadın demek,arkadaşımın iki kızı var biri zümra biri de yeni doğdu armina.o koymasa ikisinden birini koyardım ben.sevdiysen koy derim.

zehracım güle güle kullanın odanızı ve yatağınızı.

kızlar bugünlerde şu şarkıya taktım tekrar tekrar dinliyorum.dinlemek isterseniz
YouTube - Hande Yener & Sinan Akçıl - Atma

iyi geeler kızlar nasılsınız??? biz bugün ani bir kararlar dr ve hastanemizi değiştirdik... aslında dr değiştirmek istemiyorduk ama benim dr ssk nın dr ve ben de ssk hastanesinde doğum yapmak istemiyorum.. daha önce özelde gittiğim bir dr vardı bugün ona gittim dedim beni daha önce ameliyat etmişti dış gebelik geçirdiğimde... zaten hemen tanıdı... dedim doğumumu sizin yapmanızı istiyorum muayene etti falan... bebeğimin kafa ölçümü bpd 2 hafta geride çıktı ben korktum tabi kalkacaktım masadan ama karın çevresi ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu çıktı ki benim ortalama 6 gün geriliğim vardı... dr a neden kafası küçük çıktı bir sorun falan mı var dedim... bu haftalardan sonra bpd ölçümünün hata payı yükseliyormuş... bebeğin yeri daraldığından tam ölçülemiyormuş bir de benim bebeğim makat gelişli ve kafası sağ tarafımda... dr iç organlarının çoğu sağ tarafta bebeğin kafasına bası yapıyor olabilir dedi.. sonra eve geldim tabi durmadım hemen nette bir araştırma yaptım hakkaten bpd ölçümü bu haftalarda farklı çıkarmış... zaten haftasıyla uyumlu cıkan cok az olur dedi dr... herneyse başınıza böyle bişey gelirse endişe etmeyin diye dedim... kuzum 39 cm 1454 gr olmuş...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Aklına kötü birşey getirme sadece sağlıkla kucağına aldığın o güzel günü hayal et bence.:86::103::119::128::129::124:

maşallah kuzuna cnm yarın akşamda bizim kontrolümüz var merak ediyoruz nası oldu die

ayy canım çok geçmiş olsun... insallah hemencecik iyileşir kızın....

canım benim bebeğim de öyle gerçi makat geliş durduğu için ayakları aşağıda ve hep aşağıya tekme atıyor...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Aklına kötü birşey getirme sadece sağlıkla kucağına aldığın o güzel günü hayal et bence.:86::103::119::128::129::124:

evet tatlım haklısın... başta tedirgin oldum ama dr rahatlattı sağolsun ,nternetten de baya araştırdım... zaten kilo alımı falan çok iyi maşallah... ayy hayırlısı ile bir doğursaydık:18:

iyi geceler hanımlar nabersiniz? ne var ne yok geçmiş çokkk uzun geldi gözüme bi ara zehranın bebiş odası boyanıyomuş hayırlı olsun canım tamamlanıyo herşey ne güzel

maşaAllah canım kocaman olmuş. dert etme böyle şeyleri canım doktor haklı.

doktor değişimin hayırlı olur inş. hepimiz iyi doktor ve hastanelere denk gelmiş olalım/gelelim diye dua ediyorum hep...

insallah canım hayırlısı olsun... bizim burda doğumevi vardı ama ssk hastanesine devrettiler ve tam geçiş döneminde su anda... özel odalar falan aktif değilmiş daha hastanede tam bir keşmekeş var.. ne zamandır düşünüyorduk eşimle bu haftadan sonra dr değiştirmek olur mu diye... sonra neden olmasın dedik.. sonuçta daha 2 ay var dedik... hayırlısı olsun insallah hakkımızda canım...

gunaydın kızlar ..guzle bı gun dlıyorum :)
dunden berı bıraz cnm sıkkın ..kızım dunden berı cok az hareket edıyo dun aksma kadar oynamadı aksam bıraz..sabahalrı cok hareketlı olurud sımdı gen aynı (aklım hep onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…