Kızlar bebeğim çok aşağıda hareket ediyor kıpır kıpır bikini çizgisinin bile altında normal mi bu?
slm kızlar iyi akşamlar....
merhaba güzel bayanlar nasılsınız.dün 4 boyutlu için büyük bir hevesle bebeğimi görmeye gittim ama bebişim yüzünü sakladı bizdendoktor okadar uğraştı banamısın demedi neyse 4 boyutluya girmişken tekrar ayrıntılı ultrasondada baktı çok şükür bi sorunumuz yok bebişim 1423gr 39cm olmuş teyzeleri
Kızlar bebeğim çok aşağıda hareket ediyor kıpır kıpır bikini çizgisinin bile altında normal mi bu?
merhaba güzel bayanlar nasılsınız.dün 4 boyutlu için büyük bir hevesle bebeğimi görmeye gittim ama bebişim yüzünü sakladı bizdendoktor okadar uğraştı banamısın demedi neyse 4 boyutluya girmişken tekrar ayrıntılı ultrasondada baktı çok şükür bi sorunumuz yok bebişim 1423gr 39cm olmuş teyzeleri
bebişinin odası ve karyolası hayırlı olsun Allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin
hayırlı olsun canım, güle güle kullanın..
iyi günlerde kullanın cnm foto çekersin bakarız
slm kızlar iyi akşamlar....
cnm benim drumda ayrıntılı ultrason istedi bir araştırma hastanesinden ama uzman dr olacak dedi gittiğimde 26 haftalıktım buna rağmen dr geç olmuş dedi 22. ve 26. haftalar arası uygunmuş sanırım ben anlam verememiştim kendi kafama göre gitmedim sonuçta ve çok uğraşmamıza rağmen yüzünü sakladığı için göremedim sende 28. haftanda girmişsin sanırım demekki bir sorun olmuyormuş adam da doçdu ve çok iyidi ama kafam karıştı şimdi:26:
maşallah canım bebişine kocaman olmuş
teşekkür ederim canım
canım çok teşekkür ederim kızımın ismini beğendiğin için. karar vermek çok güzel,kafayı yemek üzereydim o kadar çok seçenek var ki.semenyacım, canın ne çekiyorsa aldır bencede....
benimde canımın daha çektiği hiç birşey olmadı, görsemde çekmiyor garibim sanırım....
aslında merak da ediyorum şu aşermek ne demek falan diye....
bu arada BERRA çok güzel bir isim,ADIYLA BÜYÜSÜN KIZIMIZ İNŞALLAH.....
bende Lorems'ten şu lohusa pijamalarından sipariş verdim, hani şu önünde leylek olanlardan ama stoklarda yokmuş, iş yerinde bir arkadaşa siparişini verdim ama bu gidişle ben doğum iznine ayrılıp tümüyle Sakarya'ya yerleştikten sonra gelecek.....
papaz eriğimi, neler çekiyor böyle canınız kızlar.......
keşkem kocaman bir manavım olsada, içinde envai çeşit meyve ve sebze olsa ve ben bütünhamişlere yedirsem içirsem...... acayip mutlu olurdum yani.....
ama ne yazık ki yok....
bende uykusu kaçanlardanım tuğcalcım, ama sizler çoktan uyumuşsunuzdur bile....
asudem, limondan en son aldığımız haberler çok güzeldi, herşey yoluna girmeye başladı ALLAH'ın izni ile....
yarın, yani bugün öğleden sonra ararım ve topiğe yazarım arkadaşım....
arkadaşım kendi adıma konuşayım, inan kimsenin sorusunu havada bırakmam, ama işte gün be gün tutmuyor, çalışınca iş yeri durumu tamamen muallak,bazen bir selam veriyorsun, forum açık, onlinesın ama ne okuyabiliyorsun ne de yazabiliyorsun...
ama ben inanıyorum ki, bizim gönüllerimiz bir....
sakın kızlar jilet denemeyin,ben bir kez denedim ve çok pişman oldum.çıkarken çok kötü oluyor kıllar. ben de 20 gündür yapmayı denemedim ama göbiş büyüdü,kendime güvenemiyorum,başkasına da hiç yaptırmadım.kocişim ben yaparım diyor ama kesinlikle yapamaz ben de istemem zaten.eli de hiç yakışmaz ince işlere.ben bu hafta sonu ağdaya gidicem, doguma normal kosullarda 3 ayım var ya, ama o kadar yavas cıkıyor ki tüyler, sizin de öyle mi? işleyişim yavasladıo zaman diyorum 2 2 bucuk ay sonra gitsem son agdama da?? doguma kadar cıkıverir mi ki? ayh ne zor bizim işimiz yaa, hayatımda jilet kullanmadım, onu da kullanmak geciyor aklımdan ama göremiyorum kiii
kızlaaaaaaaaaaaar şuan kızımın odası boyanıyo
bi güsel haber daa aldım oda takımımızda gelmişşş
cumartesi bi aksilik çıkmassa gelip kurucaklarrr
neler yapıosunuz kızlar
ben defneyle ugrasıyorum atesi var halisünasyonlar görüo uyuyunca
anne böcee isirdii diye heryerini gösterdi uykuda irkildi ayy neden böyle atesi oldu anlamadım((
ates dusurucu verdim inio bir saatliğine tekrar cıkıyor(
odasında yatacağı günlerde gelecek inşallah canım
iyi geeler kızlar nasılsınız??? biz bugün ani bir kararlar dr ve hastanemizi değiştirdik... aslında dr değiştirmek istemiyorduk ama benim dr ssk nın dr ve ben de ssk hastanesinde doğum yapmak istemiyorum.. daha önce özelde gittiğim bir dr vardı bugün ona gittim dedim beni daha önce ameliyat etmişti dış gebelik geçirdiğimde... zaten hemen tanıdı... dedim doğumumu sizin yapmanızı istiyorum muayene etti falan... bebeğimin kafa ölçümü bpd 2 hafta geride çıktı ben korktum tabi kalkacaktım masadan ama karın çevresi ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu çıktı ki benim ortalama 6 gün geriliğim vardı... dr a neden kafası küçük çıktı bir sorun falan mı var dedim... bu haftalardan sonra bpd ölçümünün hata payı yükseliyormuş... bebeğin yeri daraldığından tam ölçülemiyormuş bir de benim bebeğim makat gelişli ve kafası sağ tarafımda... dr iç organlarının çoğu sağ tarafta bebeğin kafasına bası yapıyor olabilir dedi.. sonra eve geldim tabi durmadım hemen nette bir araştırma yaptım hakkaten bpd ölçümü bu haftalarda farklı çıkarmış... zaten haftasıyla uyumlu cıkan cok az olur dedi dr... herneyse başınıza böyle bişey gelirse endişe etmeyin diye dedim... kuzum 39 cm 1454 gr olmuş...
iyi geeler kızlar nasılsınız??? biz bugün ani bir kararlar dr ve hastanemizi değiştirdik... aslında dr değiştirmek istemiyorduk ama benim dr ssk nın dr ve ben de ssk hastanesinde doğum yapmak istemiyorum.. daha önce özelde gittiğim bir dr vardı bugün ona gittim dedim beni daha önce ameliyat etmişti dış gebelik geçirdiğimde... zaten hemen tanıdı... dedim doğumumu sizin yapmanızı istiyorum muayene etti falan... bebeğimin kafa ölçümü bpd 2 hafta geride çıktı ben korktum tabi kalkacaktım masadan ama karın çevresi ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu çıktı ki benim ortalama 6 gün geriliğim vardı... dr a neden kafası küçük çıktı bir sorun falan mı var dedim... bu haftalardan sonra bpd ölçümünün hata payı yükseliyormuş... bebeğin yeri daraldığından tam ölçülemiyormuş bir de benim bebeğim makat gelişli ve kafası sağ tarafımda... dr iç organlarının çoğu sağ tarafta bebeğin kafasına bası yapıyor olabilir dedi.. sonra eve geldim tabi durmadım hemen nette bir araştırma yaptım hakkaten bpd ölçümü bu haftalarda farklı çıkarmış... zaten haftasıyla uyumlu cıkan cok az olur dedi dr... herneyse başınıza böyle bişey gelirse endişe etmeyin diye dedim... kuzum 39 cm 1454 gr olmuş...
neler yapıosunuz kızlar
ben defneyle ugrasıyorum atesi var halisünasyonlar görüo uyuyunca
anne böcee isirdii diye heryerini gösterdi uykuda irkildi ayy neden böyle atesi oldu anlamadım((
ates dusurucu verdim inio bir saatliğine tekrar cıkıyor(
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Aklına kötü birşey getirme sadece sağlıkla kucağına aldığın o güzel günü hayal et bence.:86::103::119::128::129::124:
maşallah kuzuna cnm yarın akşamda bizim kontrolümüz var merak ediyoruz nası oldu die
iyi geceler hanımlar nabersiniz? ne var ne yok geçmiş çokkk uzun geldi gözüme bi ara zehranın bebiş odası boyanıyomuş hayırlı olsun canım tamamlanıyo herşey ne güzel
maşaAllah canım kocaman olmuş. dert etme böyle şeyleri canım doktor haklı.
doktor değişimin hayırlı olur inş. hepimiz iyi doktor ve hastanelere denk gelmiş olalım/gelelim diye dua ediyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?